Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake mame policisty -- prorizla huba
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 18:43  Naposledy upravil Prelude dne 18.8.2009 , 16:17, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

tudy odkaz je to dobrý „Ráno dyž sa sem dojde, nechcu vidět nikeho p…, že první co je, že si míšá kafé a tady že žere. Nažerte sa doma k… Přestávka je po pěti hodinách pracovní doby.“ pořádnej výtlem :vytlem:Doporucuji poslechnout audio. pořádnej výtlem

A jeste jedno takove poctenicko o nasi policii.Uprimne lituju kazdeho komu ukradli auto a musel projit timhle mlynem.. Tak to koukám! tudy odkaz Majitel musi mit nervy ze zeleza.Ja bych se neovladnul driv dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 18:47   Citovat  

jojo uz sem to mel na facebooku to je docela masakr
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 18:56   Citovat  

Kdyz vidim kolik clenu tu jak pise a s jakyma hrubkama, tak mi to ani neprijde divny uz.. kord pokud, jak bylo receno, ho nekdo tyden pred trestal ze mu podrizeni udelali pruser.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 19:05   Citovat  

v cr je tohle bohuzel normalni vec. ale na honda clubu by neobstal. dostal by ban za prvni vetu svatoušek Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 20:27   Citovat  

a teď mi prozraďte vy chytří kolik kdo z Vás měl podřízených???
Já jich měl od 5 do 50 a můžu Vám říct, práce s lidma je to nejhorší co můžete dělat. Že frajer používá sprostá slova je bohužel kolikrát jediná cesta jak trotlům podřízeným ukázat že je fakt .... průšvih. To že řval je podle mne naprosto v pořádku. Češi totiž na hlášku (v klidném tonu) typu ty jsi udělal tohle špatně Pepíku oprav to opravdu nereagují Chápeš!
A pochybuji, že měli u policie jakýkoliv manažerský kurs či kurs asertivního chování.
Ano dá se všechno říct slušně, ale to byla jediná chyba kterou udělal. Jinak měl ve Všem pravdu.. OK

Spíš mne překvapilo, že je u policie někdo koho štve že někteří nc nedělají, čumí na TV, jedí sotva přijdou do práce a co si o nich řeknou lidi když svou práci odvedou špatně.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 21:26   Citovat  

co je spatneho na tom, ze prvni vec co udelam po prichodu do prace je, ze si uvarim kafe pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 21:27   Citovat  

FastCivic napsal:
co je spatneho na tom, ze prvni vec co udelam po prichodu do prace je, ze si uvarim kafe pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

btw: jako jo, zarvat si a zanadavat a ukazat kdo je tady pan se musi, ale po 6ti minutach dokola mleni toho sameho bych ho uzemnil asi taky
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 22:11   Citovat  

A jeste jedno takove poctenicko o nasi policii.Uprimne lituju kazdeho komu ukradli auto a musel projit timhle mlynem.. Tak to koukám! tudy odkaz Majitel musi mit nervy ze zeleza.Ja bych se neovladnul driv OK
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 22:19   Citovat  

CRXMANN napsal:
Já jich měl od 5 do 50 a můžu Vám říct, práce s lidma je to nejhorší co můžete dělat. Že frajer používá sprostá slova je bohužel kolikrát jediná cesta jak trotlům podřízeným ukázat že je fakt .... průšvih. To že řval je podle mne naprosto v pořádku. Češi totiž na hlášku (v klidném tonu) typu ty jsi udělal tohle špatně Pepíku oprav to opravdu nereagují Chápeš!
A pochybuji, že měli u policie jakýkoliv manažerský kurs či kurs asertivního chování.
Ano dá se všechno říct slušně, ale to byla jediná chyba kterou udělal. Jinak měl ve Všem pravdu.. OK

Spíš mne překvapilo, že je u policie někdo koho štve že někteří nc nedělají, čumí na TV, jedí sotva přijdou do práce a co si o nich řeknou lidi když svou práci odvedou špatně.

Přesně moje řeč Chápeš! ... jedinej neflákač široko daleko a voni ho zlikvidují, výborný .... to zase získali pěšáci sebevědoví ... kdejakej vohnout, co co na něj šéf zvedne hlas bude žalovat mediím ... miluju tuhle zemi meetallll
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 22:53   Citovat  

Prelude napsal:
A jeste jedno takove poctenicko o nasi policii.Uprimne lituju kazdeho komu ukradli auto a musel projit timhle mlynem.. Tak to koukám! tudy odkaz Majitel musi mit nervy ze zeleza.Ja bych se neovladnul driv OK

tak tohle je taky dobry no nevim jestli bych tohle vydrzel spis bych nekomu rozbil hubu hned na zacatku Velmi šťastný

Polda: „Tak vám ukradli auto? Jaký? A kde?“
Já: „Jo, Audi A6 2,5 TDI Quatro r.v.2000, před barákem na ulici.“
Polda: „No to ste blázen, takový auto parkovat na ulici...“
Já: „A to ho mám jako každej večer vynést na zádech do druhýho patra?“
(pro pořádek dodám, že náš činžák rohem sousedí s jednou z nejrušnějších ulic ve městě, takže žádný ghetto)
Polda: (chvíli nechápavě civí) „No tak ukažte ty papíry...“
Polda: „Hm, deset dní koupený, včera pojištěný, tak hele mladej, přestaň nám tu hrát komedii, nám je jasný jak to je...“ pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 23:05   Citovat  

Prelude:OMFG to je neco otresneho! to snad ne naštvanej
Snad to nikdy nezaziju to mi hlava nebere zmatenej
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 23:18   Citovat  

CRXMANN napsal:

taky me to mile prekvapilo, jenze ted mu stahnou prachy takze z nej udelal akorat dalsiho flakace pac mu dojde ze kdyz si nebude delat nasili ze to bude jenom lepsi KO
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.8.2009 , 23:57   Citovat  

Delate jakobyste vedeli o co presne tam slo to mi hlava nebere
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 7:58   Citovat  

V tomto state obycejny clovek, ktery plati dane a radne pracuje, nema zastani NIKDE, je to k placi...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 9:00   Citovat  

... pravá strana četníků pořádnej výtlem
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 9:09   Citovat  

Prelude napsal:

... Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! mravenec mravenec mravenec tywe mravenec mravenec tak to je moc cože cože ?
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 9:43   Citovat  

Prelude napsal:

.. šmarja tak teďka jsem to celý přelouskal .. To je zkušenost,hrůza ..
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 10:28   Citovat  

já setomu chlapovi na nahrávce nedivím.....Všichni tady děláte jak kdyby jste u toho byly. Jak už tady někdo psal ráce s lidmi je ta nejhorší co může být a kór o policie. Jetsli jsem to dobře pochopil tak řešil prohlídku věcí u osoby a to je jedna z nejduležitějších věcí. Nikdo ani nemá potuchy kam si co kdo strká. Jde o bezpečnost, co z toho bude když se otočím a on mě podřízne schovanou žiletkou ve vlasech (dredu)..... a poté přijde inspekce a funguje zákon padajícího hov... až se to dostane k vedoucímu oddělení a ten to hodí na velitele směny což byl pravděpodobně i tento a toho se div nezavřou, za jednoho vola co radši místo pořádný prohlídky jde žrát....

Spíš bych dal flastr tomu co to nahrál a zveřejnil, ale ať se zeptá sám sebe co řekne na to, že jeho kolega udělá špatnou prohlídku a on bude mrzák...... Tak to valím bulvy
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 12:20   Citovat  

Prelude napsal:

Jestli má ten policejní šéf, nebo kdo je na té nahrávce takové podřízené jako v tomto článku, tak by měl dostat metál, že ty lidi nezabil
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 12:48   Citovat  

sprostý je fest no, ale má pravdu, podřízení chtějí vždycky vydrbat se šéfem......
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 16:28  Naposledy upravil Bitkar dne 17.8.2009 , 19:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Daver napsal:
Přesně moje řeč :!: ... jedinej neflákač široko daleko a voni ho zlikvidují, výborný .... to zase získali pěšáci sebevědoví ... kdejakej vohnout, co co na něj šéf zvedne hlas bude žalovat mediím ... miluju tuhle zemi :acdc:

taky se pridavam na tuhle stranu. Mel pravdu. Ze rval a rikal sprosty slova svedci jen o vaznosti veci. Osobne nemam rad, kdyz nekdo rika, ze clovek nemusi hned rvat a soustredi se na ton hlasu namisto toho aby poslouchal CO ten clovek rika. Obsah toho co rikal, inspekci asi unikl. Takovych do PCR vic a veci by se mozna i prestaly furt odkladat a neco by se i resilo.
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 18:55   Citovat  

Taková sprostá verze Četníka ze Saint Tropez. Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 22:59  Naposledy upravil M@jk dne 17.8.2009 , 23:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Zdravím,

tywe, že máte čas řešit takové ptákoviny. A ty dementi mají čas řešit takové ptákoviny na novinkách.cz - místo toho, aby napomáhali nějakým smysluplnějším věcem, tak si lebedí v lejnech a přehrabávají špínu. Místo, aby to nechali odpovědné lidi vyřešit, tak hned z toho dělají nehorázný průšvih a veřejně lynčují.

Kdyby se obdobné sajrajty nevytahovaly, tak nevíme o silikoně Mašlíkové, o Vendule Svobodové, Dyloně Čípkové HaHaaa (Ilona Csáková), Leoně Machálkové, Dilinice Mesárošové, Spermoníkovi ISSOvi a v neposlední řadě o Análgetice Hanychové a Ivetce Bartošové-Pomejové. Koho to zajímá??? Mě opravdu ne. Vysokost těchto zpráv nejen o tzv. celebritách na úrovni lejna.

Stejně je to opravdu jen ukázka toho, jaký jsme národ. Fakt - na blití. to snad ne

Kdyby tohle nikdo nezveřejnil, možná by to k něčemu vedlo, ale takhle?!?!?!
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 23:02   Citovat  

Klidas napsal:
Taková sprostá verze Četníka ze Saint Tropez. :)

me to spis pripomina Izerovu policejni akademii.
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 9:13   Citovat  

No podle mě se autorita buduje jinak než větou o 10slovech z toho 5 vulgárních..nehledě na to, že v půlce už to začínalo bejt až trapný.. Vedoucí směny ano, ale tak maximálně mezi cigány u silničářů..jestli tohle je policie tak kde jsme..
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 10:01   Citovat  

Bigless napsal:
No podle mě se autorita buduje jinak než větou o 10slovech z toho 5 vulgárních..nehledě na to, že v půlce už to začínalo bejt až trapný.. Vedoucí směny ano, ale tak maximálně mezi cigány u silničářů..jestli tohle je policie tak kde jsme..

Chtěl bych vidět Tebe, kdyby jsi pořád dostaval kartáč za své podřízené... TO by jsi asi pro vulgaritu daleko nechodil..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake mame policisty -- prorizla huba
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina