Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
romove neradi hondy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:24   Citovat  

predem rikam nejedna se o naseho Rom.a Velmi šťastný . Ted kazdy den dojizdim do usti do prace a parkuji v kliske ulici coz je defakto centrum mesta. ale ani tak neujde muj milacek utokum nenechavcu a zavistivcu. a to stoji primo pod kamerou. dneska jsem vykouknul z prace ze vchodu a koukam jak se mi okolo auta potulujou takovy maly cerny bubaci. tak sem chvilku koukal co se bude dit, asi pul minuty auto ocumovali, pak dva z nich hodily poradnej plivanec na predni blatnik za smichu ostatnich opicek. to jsem jeste vydrzel, nerad bych aby auto poznamenali necim horsim. okolo proslo par lidi kteri se pozastavili a opicatka napomenuli. ti je ovsem odpalkovali velmi peprnym slovnikem a porvavali ze nesnasej tyhle japonsky sr..ky a mr..y no proste se predhaneli kdo to pojmenuje lip. to uz jsem se ovsem vydal k autu a po par metrech sem se zastavil a jen nevericne ziral. tyhle mali cerny individua mi zacali kopat do auta, nastesti jen do plastoveho prahu. to uz sem se rozebeh k autu a opicatka kdyz me videli tak utekli zpet na stromy. asi jim doslo ze jsem majitel. auto to odneslo jen uvolnenym prahem a promacklinou za dvermi. rad bych ted rek, uz aby bylo po prazdninach, aby se smradi vratili do skoly, ale tak naivni nejsem. HaHaaa vek tech vytrzniku byl cca 6-8 let. nastesti v patek uz v praci koncim.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:32   Citovat  

Tak to valím bulvy nejhorsi je, ze neudelas nic..kdyz zavolas poldy, tak je jim malo vekem a nic se jim nestane..kdyz je napomenes, akorat si rozsiris slovnik tim co ti odpovi a kdyz mu jednu flaknes, tak v lepsim pripade dostanes kopacky od rodiny, v horsim jsi rasista.. Tak to valím bulvy Ja ted resim drobne kradeze (ventilky, sterace, atd) od techto spoluobcanu Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:33   Citovat  

nehledě na to že většina těch č...... zm... udělá prvních pár tříd základky a pak budou pokračovat ve svých inteligentních hrách.. kdo ví.. možná že kdyby jim někdo pomohl s opravkama na první a druhou třídu tak do dotáhnou až na druhej stupeň.. z vlastní zkušenosti, co jsem byl ještě na základce a chytli jsme na jeden rok do třídy celou rodinu.. taky byli na ten rok nejstarší ve třídě.. než třída šla dál a oni tam ještě ten rok zůstali než je vykopli Velmi šťastný
// a rodiče těm je to jedno.. ty maj dostatečný příspěvky.. a když už pak vyrostou tak chodí na společný nákupy a ... více rukou toho více dokáže no.. takže nemaj důvod se měnit
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:40   Citovat  

Ja jsem jednou stal s kamosem v preludce na Zizkove a prisli mladi cikani(13-15) a porad "To je kaaara". "Kolik to jede". "Ukaz co to umi"... A nedavno jsem nejakymu lehce po dvacitce u prace dal cigaro tak vypravel ze policajti se na to urcite nechytaj ze s tim se musi dobre ujizdet pořádnej výtlem
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:43   Citovat  

Winie napsal:
predem rikam nejedna se o naseho Rom.a Velmi šťastný .

Díky ... to jsem si oddychl HaHaaa
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:44   Citovat  

los idiotos KO
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:47   Citovat  

neco bych k tomu i rekl, ale dostal bych ban...
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 22:49   Citovat  

My jsme jezdili na páteční srazy v Č.B. ke Kauflandu.kamarad měl opravdu silnou aparaturu od Carpoweru a jak když zavoláš byly tam tito spoluobčané..A hned "to je hrubý" , "kolik to stálo?" a nejvíc me rozsekla otázka "Hele kámo kde bydlíš?" ... Tak jsme si sbalili svej pet švestek a jeli jsme pryc...
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2009 , 23:52   Citovat  

Bubaci jsou (sproste slovo).Kamos ma teda mel v aute namontovanou hudbu ne zrovna za malo penez.Jeho zivotni chyba ze byla tak dobra.Jednou cekal na svou drahou u tesca pak ji nalozil a zmercil jak opodal naskakala banda bubaku do auta a najednou se meli taky nak k odjezdu.Rikal ze je vodil dobrych 30 minut po meste a pok se jim stratil.Stejne mu to nepomohlo.Za 14 dni sel k autu a malem se rozbrecel.Tapecka ze dveri nasprosto strhnute(vw golf 3 5d) vytrhane vsechny kabely od hudby a o zesiku a dalsich vecech ani nemluve a to se nebavim o dalsich vecech co se mu straceli z auta(chromove cepicky sterace sem tam nova ryha na aute znaky a dalsi co se daji sundat)--Nejsem rasista ale PROSTE JE NEMAM V LASCE a urco nejsem sam.
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 5:18   Citovat  

měl si říct že je to clio...závodní... měl si jim hodit banán a byl by pokoj
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 6:26   Citovat  

kup jim TOLUEN a budou tě zbožňovat šuk
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 7:23   Citovat  

gizmi napsal:
Tak to valím bulvy nejhorsi je, ze neudelas nic..kdyz zavolas poldy, tak je jim malo vekem a nic se jim nestane..kdyz je napomenes, akorat si rozsiris slovnik tim co ti odpovi a kdyz mu jednu flaknes, tak v lepsim pripade dostanes kopacky od rodiny, v horsim jsi rasista.. Tak to valím bulvy Ja ted resim drobne kradeze (ventilky, sterace, atd) od techto spoluobcanu Smutný

na ne plati jedine facka, z domova taky jiny vychovny prostredky neznaj.
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 7:37   Citovat  

V místech s možností vyššího výskytu potenciálně nebezpečných osob jiných mravů doporučuji parkovat s řádně zaprášeným a případně i zabláceným vozidlem. S trochou štěstí se na něm objeví jen "Umij si to p..o!!" (Hrubka je napsána záměrně) HaHaaa
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 7:48   Citovat  

Winie napsal:
rad bych ted rek, uz aby bylo po prazdninach, aby se smradi vratili do skoly, ale tak naivni nejsem. HaHaaa vek tech vytrzniku byl cca 6-8 let. nastesti v patek uz v praci koncim.

Bohuzel mam pocit ze tyhle opicatka do skoly velice casto nechodi...coz je zasadni problem ktery take napomaha k tomu ze z nich pak vyrostou nepracujici individua stejne jako jejich "chytri" rodice
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 8:12   Citovat  

Hlavator napsal:
stejne jako jejich "chytri" rodice

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 8:59   Citovat  

já se teda setkávám s "obdivem" a koor když řídí žena tak po městě povykujou "Ty woe to je k..da a ta kára ! " ale tak y čekám , že za tím vši´ím se skrývá tiché spřáedání plánů na loupěž, je to verbež.........do jáchymova s nima.

Já teď nedávno taky našel za zadním blatníku slušnýho sopla......a světě div se, když jsem to konečně vydrbval tak jem zjistil, že ten lak pod tim je takovej mírně krupicovatej..nevim, čí to byl extrakt ale mam vod toho vyžranej lak Smutný
   Návrat  
2.3. je teď offline  2.3.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:18   Citovat  

Dave1984 napsal:
kup jim TOLUEN a budou tě zbožňovat šuk

OK pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:30   Citovat  

cocks napsal:
já se teda setkávám s "obdivem" a koor když řídí žena tak po městě povykujou "Ty woe to je k..da a ta kára ! " ale tak y čekám , že za tím vši´ím se skrývá tiché spřáedání plánů na loupěž, je to verbež.........do jáchymova s nima.

Já teď nedávno taky našel za zadním blatníku slušnýho sopla......a světě div se, když jsem to konečně vydrbval tak jem zjistil, že ten lak pod tim je takovej mírně krupicovatej..nevim, čí to byl extrakt ale mam vod toho vyžranej lak Smutný

Nejspis trocha kyseliny pervitinove...
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:32   Citovat  

dejwidoos napsal:
V místech s možností vyššího výskytu potenciálně nebezpečných osob jiných mravů doporučuji parkovat s řádně zaprášeným a případně i zabláceným vozidlem. S trochou štěstí se na něm objeví jen "Umij si to p..o!!" (Hrubka je napsána záměrně) HaHaaa

Uz se ti to nekdy stalo? Kamaradovi tohle nekdo napsal na kapotu u accorda a kdyz to "umil", zjistil, ze je to tam porad - holt ten prach je svina a na rozdil od Cifu sice nevycisti, ale poskrabe.
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:48   Citovat  

skyline napsal:
Uz se ti to nekdy stalo? Kamaradovi tohle nekdo napsal na kapotu u accorda a kdyz to "umil", zjistil, ze je to tam porad - holt ten prach je svina a na rozdil od Cifu sice nevycisti, ale poskrabe.

Naštěstí nestalo, ale ani to nemíním prezentovat jako relevantní radu, spíš pro pobavení Mrk
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:49   Citovat  

dejwidoos napsal:

na tom neco bude.ted jsem neco pres pul roku bydlel v Brne husovicich (mistni urcite znaji) prvni vec co byla po nastehovani,tak jsem si do auta koupil alarm s pagerem. asi dvakrat za tu dobu mi na aute pristal poradne lepivej flus jak uz jsem si tady precet,ale to by nebylo tak nejhorsi.ted v lete jsem jednou prijel s komplet nalestenym civikem a rano kdyz jsem prisel k autu tak me cekalo fakt prijemne prekvapeni.pres celou pravou stranu skrabanec (nastesti ne az na plech,tak sel rozlestit) takze v takonych castech mesta,auto nemejt.nelestit a radsi si ho poplivat sam
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:52   Citovat  

Hm taky jsem v něděli oběvil flusanec nad dveřma spolujezdce KO a zadní kolo bez čepičky na ventilku.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:54   Citovat  

v-tec napsal:
na tom neco bude.ted jsem neco pres pul roku bydlel v Brne husovicich (mistni urcite znaji) prvni vec co byla po nastehovani,tak jsem si do auta koupil alarm s pagerem. asi dvakrat za tu dobu mi na aute pristal poradne lepivej flus jak uz jsem si tady precet,ale to by nebylo tak nejhorsi.ted v lete jsem jednou prijel s komplet nalestenym civikem a rano kdyz jsem prisel k autu tak me cekalo fakt prijemne prekvapeni.pres celou pravou stranu skrabanec (nastesti ne az na plech,tak sel rozlestit) takze v takonych castech mesta,auto nemejt.nelestit a radsi si ho poplivat sam

potvrzuji..sam se zacinam obracet k tomuto trendu neumejvat..mene to tyhle individua laka..a spis to prehlednou bez potreby na aute nejakym zpusobem prezentovat svoji GENITALITU pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 9:55  Naposledy upravil Hlavator dne 19.8.2009 , 10:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Adamek napsal:
Hm taky jsem v něděli oběvil flusanec nad dveřma spolujezdce KO a zadní kolo bez čepičky na ventilku.

ja minule objevil ze mi chybi 3 cepicky pořádnej výtlem furt sem tapal co to je za blbost to mi hlava nebere a ano..pak sem na to prisel..ta 4. nesla sundat...musel sem pouzit naradi..Genital pravdepodobne kombinacky v kapse nemel pořádnej výtlem

samozrejmosti je slic pres pul auta klicem nebo zlomena antena..taky minule mi ukrajinci udelali krasnej modrej podpis na boku auta dverma svoji zrezle dodavky z 80 let
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:06   Citovat  

Hlavator napsal:
ja minule objevil ze mi chybi 3 cepicky pořádnej výtlem furt sem tapal co to je za blbost to mi hlava nebere a ano..pak sem na to prisel..ta 4. nesla sundat...musel sem pouzit naradi..Genital pravdepodobne kombinacky v kapse nemel pořádnej výtlem

no já jsem ještě rok zpět měl na autě ty čepičky s honda znakama, smizelo mi jich celkem 10 za pár měsíců a vždy před barakem. ted jsem tam měl už jen ty černý plastový Velmi šťastný tak mě to nijak nebere.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:07   Citovat  

jj..ja tam mel nerez..ted uz tezce jedu v plastiku OK a mam i 5 do zasoby
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:09   Citovat  

Adamek napsal:
no já jsem ještě rok zpět měl na autě ty čepičky s honda znakama, smizelo mi jich celkem 10 za pár měsíců a vždy před barakem. ted jsem tam měl už jen ty černý plastový Velmi šťastný tak mě to nijak nebere.
ty nasazuju jen na srazy HaHaaa
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:13   Citovat  

maryo napsal:
Nejspis trocha kyseliny pervitinove...

asi no :/
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:17   Citovat  

Chromove cepicky na ventilky nebo se znakem Honda a pod.? Nebudte blbi pořádnej výtlem Ja mam na kolech zapustene ventilky, tak mi nikdo nemuze ani vypustit kola, natozpak neco vysroubovat. A kdyz uz musim zastavit nekde v "Bronxu", vzdycky se okolo auta projdu se psem a nejsem radsi moc daleko, oni se psu dost boji (i kdyz by jim asi neublizil Velmi šťastný ).
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2009 , 10:21   Citovat  

Hlavator napsal:
potvrzuji..sam se zacinam obracet k tomuto trendu neumejvat..... pořádnej výtlem

OK Presne, to je ten spravnej trend. OK Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
romove neradi hondy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina