Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-V vs. HR-V
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 18:42   Citovat  

Rád bych se dozvěděl nějaké informace o těchto modelech. Budu velice rád když každý kdo vlastní nebo vlastnil jeden z těchto "teréňáků" popsal výhody a nevýhody např.
-spotřeba ( z praxe - se zatížením i bez)
-odkládací prostory (přístup do kufru, sklopení zadních sedaček atd)
-jízdní vlastnosti ( i např. s naloženým kufrem)
-kolik utáhne na káře za hmotnost ( vaše zkušenosti i špatné)
-dostupnost dílů
-nejčastější poruchy
-jaká výbava je dobrá, která naopak nevyužitelná atd.

Prostě veškeré nutné info. pokud bych si chtěl jednoho z nich zakoupit. Jedná se mi o CR-V r.95-01 a HR-V je myslím jen jedna generace r.99-05
Děkuji předem za příspěvky. Snad se budou hodit i někomu jinému.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 18:45   Citovat  

tudy odkaz
předtí jsem tu nemohl nic najít a když jsem chtěl založit nové téma, tak na mě vyskočilo toto. Tak aspoň něco tu najdu Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 18:56   Citovat  

Určitě bych volil CR-V , za stejné peníze auto o třídu lepší OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 19:01   Citovat  

HR-V
Malý kufr, vysoká nakládací hrana. Brácha měl automat, ale nejednalo se o klasickou automatickou převodovku, ale o variátor. Odešla v něm jakási lamela a oprava za 25tis. Pak klasická závada, údajně díky detonačnímu spalování (údajně špatný benzín natankovaný na OMV v Teplicích) motor začal klepat. Oprava za 25tis.
Všeobecně motory u HR-V jsou hoooodně citlivé. Osobně bych to koupil jako druhé auto do rodiny, ale třeba Monty s tím byl (je) spokojený a myslím, že to má jako první auto pro rodinu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 19:06   Citovat  

Díky. Budu potřebovat pracanta. Samozřejmě koukám po Hondách, ale když to nebude ono, tak pujdu do jiné značky a nebo do dodávky. Tam jsem ale uplně v koncích ) Zkušenost jen z Transportérem od WW.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 19:13   Citovat  

Jako třeba CRV bych nezavrhoval, ale to ti musí osvětlit někdo kdo jej měl. Zkus oslovit třeba ROMa ten ho měl.
Ale HR-V jako pracanta určitě NE.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 19:19   Citovat  

georgo napsal:
Díky. Budu potřebovat pracanta. Samozřejmě koukám po Hondách, ale když to nebude ono, tak pujdu do jiné značky a nebo do dodávky. Tam jsem ale uplně v koncích ) Zkušenost jen z Transportérem od WW.

tak transporter nemuze byt krok spatnym smerem ne? otec mel v praci toho staryho, mel na tachometru 560 000 a klasickej sluzebak, jezdilo v tom 20 lidi a kazdej se k tomu choval jako ke sluzebaku. pak tam tata skoncil a po 5ti letech ho nekdo zadrel na nakejch necelejch 700ti tis km a to proto pac nedolejvali olej.
jinak vito urcite nebude spatny vyber, pry to stary je z hlediska uzivatele lepci nez to novy rikal kamarad, co se tyce jako usporadani uvnitr, vyndavani sedacek a podobne.
pak treba iveco daily, v tom se mi jezdilo paradne, mrte silnej motor, ale to uz je takovej hodne pracant, ale tam je nevyhoda pohon zadnich kol, takze pokud to nebylo nalozeny tak to porad hrabalo
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 20:20   Citovat  

cr-v jsem ted dovezl dve- moc pekny povozeni, relativne prijatelna spotreba, da se s tim jet jak do lesa tak na tiskovku, ale jako pracant je daleko lepsi vw T4...neskutecnej drzak,nahradnich dilu kopice a za smesny penize OK
sam jsem si chtel jedno to crvecko nechat, ale T4 je proste pouzitelnejsi na vic ucelu
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 22:19   Citovat  

HR-V vs. CR-V.

Zcela bez debat brat CR-V a muj nejoblibenejsi model je I. gen se 147 PS motorem (99-01), ktery ma neskutecny zatah a pekny zvuk, toci 7.000 a na 1.-3- kvalt jede jak z praku, spotreba 10-12, vypada dodnes moderne a pocitove je to na pohodli i jizdni vlastnosti auto o 2 tridy jinde (vys, jak jinak..) nez HR-V, ktere zere v podstate stejne, moc nejede, motor (105 PS) se musi trapit a opravdu se v aute s tak velkou celni plochou trapi a s tim asi souvisi daleko vetsi podil motorschaden u HR-V nez u kterehokoliv jineho modelu Hondy. Vubec HR-V pro me bylo obrovsky zklamani, jezdilo se mi s tim tak nejak divne.. to mi hlava nebere , navic se mi nikdy nelibilo a na chut jsem mu neprisel.. Jezdil jsem i s 5dv. HR-V s motorem VTEC 124 PS, ale o moc vic to nejelo, i kdyz uz to aspon lip vypadalo..

Urcite brat oboji jen v manualu, variator ma u vsech aut omezenou zivotnost, jinymi slovy se driv nebo pozdeji zcela jiste vysype, automat u CR-V je pry docela trvanlivej, ale zas auto dynamicky i ekonomicky (spotreba..) zabije.. :twisted:

IMG_0139.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0139.jpg, 366.25 kB

22062009693.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
22062009693.jpg, 736.9 kB
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2009 , 22:43   Citovat  

alicante napsal:
HR-V vs. CR-V.

Zcela bez debat brat CR-V a muj nejoblibenejsi model je I. gen se 147 PS motorem (99-01), ktery ma neskutecny zatah a pekny zvuk, toci 7.000 a na 1.-3- kvalt jede jak z praku, spotreba 10-12, vypada dodnes moderne a pocitove je to na pohodli i jizdni vlastnosti auto o 2 tridy jinde (vys, jak jinak..) nez HR-V, ktere zere v podstate stejne, moc nejede, motor (105 PS) se musi trapit a opravdu se v aute s tak velkou celni plochou trapi a s tim asi souvisi daleko vetsi podil motorschaden u HR-V nez u kterehokoliv jineho modelu Hondy. Vubec HR-V pro me bylo obrovsky zklamani, jezdilo se mi s tim tak nejak divne.. to mi hlava nebere , navic se mi nikdy nelibilo a na chut jsem mu neprisel.. Jezdil jsem i s 5dv. HR-V s motorem VTEC 124 PS, ale o moc vic to nejelo, i kdyz uz to aspon lip vypadalo..

Urcite brat oboji jen v manualu, variator ma u vsech aut omezenou zivotnost, jinymi slovy se driv nebo pozdeji zcela jiste vysype, automat u CR-V je pry docela trvanlivej, ale zas auto dynamicky i ekonomicky (spotreba..) zabije.. :twisted:

Svatá pravda,pod to se podepíšu Mrk Přítelkyně má tu I.gen. v ES výbavě a je to super kára a vzhledově je to pořád pohledný vůz, mimochodem je na prodej Mrk
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 0:11   Citovat  

HonDan napsal:
tak transporter nemuze byt krok spatnym smerem ne? otec mel v praci toho staryho, mel na tachometru 560 000 a klasickej sluzebak, jezdilo v tom 20 lidi a kazdej se k tomu choval jako ke sluzebaku. pak tam tata skoncil a po 5ti letech ho nekdo zadrel na nakejch necelejch 700ti tis km a to proto pac nedolejvali olej.
jinak vito urcite nebude spatny vyber, pry to stary je z hlediska uzivatele lepci nez to novy rikal kamarad, co se tyce jako usporadani uvnitr, vyndavani sedacek a podobne.
pak treba iveco daily, v tom se mi jezdilo paradne, mrte silnej motor, ale to uz je takovej hodne pracant, ale tam je nevyhoda pohon zadnich kol, takze pokud to nebylo nalozeny tak to porad hrabalo

vito nebude špatný výběr?? Vito to je král odtahů ve statistikách ADAC hned za Transitem Velmi šťastný
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 6:42   Citovat  

hrv je převlečenej civic , takže čekat od něj výkony jako od dodávky nebo ofroudu je nesmysl,takový zacházení by dlouho nevydržel.Jak bylo řečeno , vyšší váha , větší čelní profil a u mě i 4x4 dávaj motoru zabrat je to prostě jen 1,6. Spotřebou jsem v rozmezí 6 -10 litrů,6 když se naučíš ,cca 8 běžně, 10 když to ženeš.
proti crv mi chování v zatáčce přijde blíž osobnímu autu, prostě to jen jak off vypadá,lehčí teren,15 čísel sněhu to zkousne ale nic víc.
No závěs mám na 1200kg , ale už jsem za tím měl necelý 2t (auto na vleku) a vcelku v pohodě , jedinej problém proti mírnýmu kopečku na nerovným terenu nacouvat , spojka měla co dělat .
HRV bych z výběru vyřadil , na pracanta se hodí spíš to CRV.
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 8:59   Citovat  

hopit napsal:
vito nebude špatný výběr?? Vito to je král odtahů ve statistikách ADAC hned za Transitem Velmi šťastný

Ale Vito hnije jak tejden rozkrojenej meloun.. HaHaaa I ty novejsi bohuzel.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 9:17   Citovat  

monty napsal:
hrv je převlečenej civic

Holt když přestaly dělat Civic sedan 4x4 Ble ,i když v Japonsku se C6g 4x4 ještě dělal...

Na pracanta radši CRVčka, HRVko je spíš fakt "pro mladý na výlety", což měl být půvoní účal vozu. Ale víc se mi líbí HR-V než stejný ročník CR-V...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 9:58   Citovat  

alicante napsal:

tak vito ne no Úsměv znamej fakt rikal ze spokojenost akorat ze to starsi bylo uvnitr chytreji usporadany, nevim neznam, jak jsem koupil tak prodavam Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2009 , 18:23   Citovat  

eso-sannycars napsal:
cr-v jsem ted dovezl dve- moc pekny povozeni, relativne prijatelna spotreba, da se s tim jet jak do lesa tak na tiskovku, ale jako pracant je daleko lepsi vw T4...neskutecnej drzak,nahradnich dilu kopice a za smesny penize OK
sam jsem si chtel jedno to crvecko nechat, ale T4 je proste pouzitelnejsi na vic ucelu

S T4 mám právě zkušenosti a musím říct, že je to skutečně nezmar.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2009 , 18:24   Citovat  

alicante napsal:

Toho jsem si také všimnul, když jsem je okukoval.
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2013 , 0:16   Citovat  

obnovím to tady... v dohledný době budu asi muset měnit auto... mám ekonoma c6g hatch.. a jsem absolutně spokojený.. ale budu potřebovat větší. Takže cíl...
Vybírám mezi HRV a CRV 2gen[taka a dlouhá rakev Velmi šťastný]

Použití: 50/50 krátké[cca 5+5km] a dlouhé trasy[nad 100km...] v obsazení já+přítelkyně a případný potomek v dohledné době.

Často jezdíme na víkendové vejlety do přírody[geocaching] ale žádný offroad!!! Prostě jen je třeba auto občas zaparkovat u lesa či projet po cestách alá ČR.

Jezdím z 90% velice klidně... V ekonomovi jako cestovní rychlost používám rozmězí 90-110km/h.

HRV má něco společného s civikem co mám ted?C6G hatch D15z6... Mám ho dost opravené a např podvozek mám komplet vyměněný[silenbloky, čepy atd atd.] Tak vpřípadě nevýhodného prodeje bych některé díly použil a zbytek poskytl jako dárce. Bueee

Jinak jsou smířen se změnou spotřeby z 5ti litru na nějakých 9 [v hrv nějakou z těch 1.6 co tam byly a do CRV bych chtěl taky benzín čili dvoulitříka] ... Osobně bych tento problém řešil LPG. je to dobrý

EDIT: tím VĚTŠÍ pochopte ani ne tak kufr ale přístup na zadní sedačky. A jde mi hlavně o to at je to prostě vyšší Úsměv na nějakou tu polní cestičku. je to dobrý
   Návrat  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 8.9.2013 , 19:52   Citovat  

Podle me, by ti teoreticky mohlo stacit HR-V (kvuli porizovaci cene...). Ma ho tchyne v te silnejsi verzi, takze mam zakladni prehled. Od koupi mela jen jeden zasadnejsi problem s imobilizerem, ktery vyresila vymena baterky tusim (resil to pan Kuhnel) a ted resime, ze se rozbilo ovladani okynek u ridice.

Pouziva ho na kraticke cesty, takze spotrebu ma celkem velkou (ma jedina vyhrada tomu autu), ale svezenicko je celkem fajn. Ma tridver, takze pristup na zadni sedadla nemohu hodnotit... 4x4 ji slape zatim bez problemu (pan Kuhnel jen vycistil a dal novy olej), jezdil jsem s ni i mensi terenky a nemela problem Úsměv Prostorove mi prijde male, ale to k me velikosti vic aut... (rozhodne ale vetsi nez C5G HB).

Kdyby te jeste neco zajimalo, tak napis.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2013 , 20:30   Citovat  

MesiahCZ napsal:
Podle me, by ti teoreticky mohlo stacit HR-V (kvuli porizovaci cene...). Ma ho tchyne v te silnejsi verzi, takze mam zakladni prehled. Od koupi mela jen jeden zasadnejsi problem s imobilizerem, ktery vyresila vymena baterky tusim (resil to pan Kuhnel) a ted resime, ze se rozbilo ovladani okynek u ridice.

Pouziva ho na kraticke cesty, takze spotrebu ma celkem velkou (ma jedina vyhrada tomu autu), ale svezenicko je celkem fajn. Ma tridver, takze pristup na zadni sedadla nemohu hodnotit... 4x4 ji slape zatim bez problemu (pan Kuhnel jen vycistil a dal novy olej), jezdil jsem s ni i mensi terenky a nemela problem Úsměv Prostorove mi prijde male, ale to k me velikosti vic aut... (rozhodne ale vetsi nez C5G HB).

Kdyby te jeste neco zajimalo, tak napis.
Vcelku pěkný auto, ale proč sakra jen pro 4lidi????člověk vzádu uprostřed nemá pás a nemá co v autě dělat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 18:06   Citovat  

popravdě váhám: Suzuki ignis, honda hrv a subaru forester, oktávka 4x4, fiat panda 4x4 a nebo audina A4 quattro... OK

naftu nechci... chci benzín a do něj lpg.. Mr. Green

asi to vypada na hrv vs ignis... to hrv je dražší... to mi hlava nebere a bojím se žratí oleje... nejradši bych tam swapnul motor z ekonoma Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 18:08   Citovat  

Jagi napsal:
popravdě váhám: Suzuki ignis, honda hrv a subaru forester, oktávka 4x4 a nebo audina A4 quattro... OK

asi to vypada na hrv vs ignis... to hrv je dražší... to mi hlava nebere a bojím se žratí oleje... nejradši bych tam swapnul motor z ekonoma Velmi šťastnýVelmi šťastný
osobně si myslim pokud se nebudeš chovat k autu jako dobytek a dodržovat servisní intervaly tak se ti auto odvděčí a poslouží dlouho.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 18:09   Citovat  

Jagi napsal:
popravdě váhám: Suzuki ignis, honda hrv a subaru forester, oktávka 4x4 a nebo audina A4 quattro... OK

osobně si myslim pokud se nebudeš chovat k autu jako dobytek a dodržovat servisní intervaly tak se ti auto odvděčí a poslouží dlouho.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 19:46   Citovat  

sablos napsal:

no já jsem trošku postiženej a musím mít auto v tiptop stavu... vše hned měním...

jako já váhám vzásadě takto... HRV vs CRV ... to crv má taky spolehlivej motor?
A taky dualpump VS haldex... čili honda VS vw group[ochcávka]...

osobně jsem zamilovanej do HRV... ale nechci mít opět papírové auto.. ek3 už mám Je to tam. [at žije protivítr] jako s ekonomem jsem extremně výkonově spokojenej, silnější nepotřebuju... ale nechci lenocha typu fáčko.

U CRV mě odrazuje cena... a co koroze? Peníze budu mít tak na 1g a moooožná jednu z nejlevnějších 2g. to mi hlava nebere

HRV by mělo mít pozink... a vy co máte HRV... zkušenost s tím zapojováním zadku... kolik se tam dá dát %z výkonu na zadek? Jako jestli je problém se rozjet na silnici, přišlápnout a otočit se pomocí přetáčivého smyku. Víte co myslím? Za mokra stačí Velmi šťastný ale prostě... zda se mi dozadu nezapne jen asi 20% výkonu [někde jsem četl že haldex kope, zatímco volný]dualpump od hondy je jemný, pozvolný]-tak snad to docíleno není tím že prostě nepřenáší tolik. to mi hlava nebere chci HRV nebo crv z důvodu že předokolka je pro mě... fádní kouř a na mé koníčky 4x4 využiju[s předokolkou vyjedu, ale s 4x4 vyjedu a ještě si zajezdím] Se stydím

vzásadě CRV nepotřebuju... jako pro mě je stavěné HRV a SUZUKI IGNIS... obojí 4x4. A možná oktávka... 4x4. Takže váhám hlavně takto... záleží které auto má významnější problém.. Škoda má jeden problém a to že jich je jak na:mrd: aných
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 20:23   Citovat  

ono asi takto: HRV , A4 Quattro, Ignis, Octavia Haldex. A teď babo raď... R8d bych slyšel vaše pro a proti. TO crv moc nechcu i z duvodu pojistky.
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 21:24   Citovat  

Jagi napsal:
ono asi takto: HRV , A4 Quattro, Ignis, Octavia Haldex. A teď babo raď... R8d bych slyšel vaše pro a proti. TO crv moc nechcu i z duvodu pojistky.

Třeba o Ignisu jsem taky jednu chvíli uvažoval, ale má kufr velikosti tvého 3-dvéřáku + nejčastěj narazíš na 2kolku, oproti tomu 4x4 není prý nejspolehlivější, Subaru má se stejnou kastlí Justy, Audi má s pohonem 4x4 bohaté zkušenosti, krom toho kastle by měla být pozink o motorech v nich nevím nic moc. Octavia nevím. Dle mého názoru je největší držák Forester, popř. civilnější Legacy, Outback...pokud se bavíme o 4 kolkách...Každopádně přeji šťastnou ruku při výběru je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 21:24   Citovat  

J
citace:
ako jestli je problém se rozjet na silnici, přišlápnout a otočit se pomocí přetáčivého smyku. Víte co myslím?

na tohle s hrv zapomen ,má to pořád primárně hnanej předek,zadek se připojuje jen při prokluzu a ihned se zas odpojuje tzn bud utrhneš celý auto nebo nic ,není to system na blbnutí.
připojení 20%? podle toho kolik se liší otáčky předních a zadních tolik se připojí na zadní nápravu tzn pokud na sněhu stojíš ,vydráždíš motor a pustíš spojku tak utrhneš předek a na zadek se pošle 100%,pak jak se to rozjede a chytne tak se postupně zadek odpojuje.
osobně jsem v šáde jezdil s haldexem 1 a ten se mi teda moc nelíbil , připojení takový nečekaný , co jsme jel tak mi to na sněhu mělo tendenci trhat zadek ,pak prý to po upravě softu v rj bylo lepší a h 2 prý už to taky nedělal , netuším , neměl jsem kde vyzkoušet ,octu 4x4 střídal range rover.jo ještě si majitel stěžoval na malou světlou výšku ,jen o pár cm proti obyč octě.
na blbnutí subaru
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 22:18   Citovat  

tak jako to blbnutí mám tak cca jen z 5ti procent... jinak normal provoz... jak jsem psal výlety do přírody atd Úsměv OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2013 , 22:20   Citovat  

jako jsme s přítelkyní asi rozhodnutí pro hrv... ted jen najít kousek a hlavně motor... já nevím chci asi rad;;ji ten vtec... co myslíte? je to dobrý dík a jinak to hrv nějake závažne problémy, má? Jako prostě chronické problémy... je to dobrý bojím se toho 4x4 na udržbu. Není někdo z okolí zlína a má HRV ? Dík Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.9.2013 , 6:11   Citovat  

Jagi napsal:
jako jsme s přítelkyní asi rozhodnutí pro hrv... ted jen najít kousek a hlavně motor... já nevím chci asi rad;;ji ten vtec... co myslíte? je to dobrý dík a jinak to hrv nějake závažne problémy, má? Jako prostě chronické problémy... je to dobrý bojím se toho 4x4 na udržbu. Není někdo z okolí zlína a má HRV ? Dík Velmi šťastný

chronickej problém jsou motory , má to krátkou převodovku a velkou váhu pokud chceš jezdit normálně tak ten motor běhá často v otáčkách a zatíženej ,takže ač je stejnej jak v civiku tak časteji trpí na výlety ojnic , případně na kliku.
jinak klasika chyba mechaniků převodovej olej.já osobně za 6 let co ho mám mimo olejů a destiček a rozvodů atd měnil pouze tyčky ke stabíkům,pravý přední ložisko(díra), a spojkovou lamelu ojetá ... tot asi vše
udržba 4x4 spočívá v pravidelný výměně oleje Velmi šťastný
77kw verzi bych z výběru vypustil(nebo počítal se swapem hlavy ) , vzhledem k charakteristice s tím to auto nejede a nejede , do 4t to sílu nemá , pak to chvíli zatáhne ale kolem 5,5 už to začne vadnout ,nejhorší jsou kopce , musíš to vytočit i když se tomu už nechce aby to po přeřazení nepadlo pod ty 4t,jinak to neutáhne.vtec protáhne ten zátah někde do 6,5 takže to táhne tak nějak pořád stejně a netrápí se v těch otáčkách, já jsem si swapnul d16z6 hlavu a je to rozhodně příjemnější.ale samozřejmě jezdit se s tou 77kw dá Velmi šťastný
osobně bych ale volil crv 2g , k 20+ výborně sladěná převodovka,lepší výbava,lepší spotřeba -ale samozřejmě bude za jiný peníze.povinný bych jako kriterium vypustil , rozdíl 15set ročně je pakatel- za chvíli zpátky na spotřebě.škoda že to není dýl , ted se řeší barák a nejsou prachy nazbyt,bych ti nabíd moje hrv a koupil si crv.(a byl bych mrtvej, žena by mě zabila páč je to její mazlík Velmi šťastný pořádnej výtlem )
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-V vs. HR-V
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina