Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak sundat kolo??
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Vico je teď offline  Vico
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 10:51   Citovat  

Zdrawim,
Mam takový menší větší problém a to že mě nejde sundat levé přední kolo.Byla tam pojišťovací matka která odešla.Ještě navíc je zapušťená v kole takže se na ní blbě může.Zkoušel jsem na to i navařit tyč s matkou, ale ta se tam pouze nalepí Tak to valím bulvy .Nemáte s tím někdo zkušenost?(už mě pískaj měsíc destičky ,takže bych to potřeboval co nejdřív sundat ,abych se někde nezabil)Děkuju za všechny rady.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 11:25   Citovat  

sem videl jak to delali, trosku to zdrsnil ten sroub a navaril na to matku a nebo sroub a pak to povolil Úsměv

Sybi je teď offline  Sybi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 11:29   Citovat  

Vico napsal:
Zdrawim,
Mam takový menší větší problém a to že mě nejde sundat levé přední kolo.Byla tam pojišťovací matka která odešla.Ještě navíc je zapušťená v kole takže se na ní blbě může.Zkoušel jsem na to i navařit tyč s matkou, ale ta se tam pouze nalepí Tak to valím bulvy .Nemáte s tím někdo zkušenost?(už mě pískaj měsíc destičky ,takže bych to potřeboval co nejdřív sundat ,abych se někde nezabil)Děkuju za všechny rady.

No napadá mě třeba jestli by šlo na tu matku narazit třeba menší oříšek aby se na ní jakoby nalisoval a pak jí vytočit (takhle se mi to povedlo u sežvejknutý matky)

každopádně poslední řešení je odvrtat šroub a pak dát novej i s matkou

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 11:49   Citovat  

muzu se zeptat jak "odejde" takova velka matka ktera je navic zapustena v kole? nejak si to nedovedu predstavit Úsměv Zazil jsem uz treba ze se ztratil ten orech na tu bezpecnostni matku ale tohle ne.

kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 11:56   Citovat  

jj taky sme to delali u kamose ze sme navarily matku.orech tam tezko nabijes pokud je to kvalitni a skoda znicit.mozna zalezi jaky je to bezpecak.ale proste coocko a navarit matku a melo by to jit.

Vico je teď offline  Vico
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 13:05   Citovat  

Právě že ten bezpečák byl dělanej docela zajímavě.To vybrání do protikusu bylo jen cca 2-4 mm a bylo tam tak 6 různých ¨výčnělků¨.Když jsem měnil kolo tak jsem ho tam i zkusil nabouchat a prostě se protáčel.Tak jsme to zkusili vzduchovou pistolí a to nám už prasknul oříšek a navíc se to komplet oštěchtalo.Přivařená matka nám na tom nedžela jenom se nalepila (ona ta matka bude i docela tvrdá).Měli jsme docela strach to pořádně nahřát aby se nezničil disk a ani se k tomu moc dobře nedostalo.Ještě zkusim najít nějakej starej obyč ořech a nabouchat ho tam.Myslíte že by šla odvrtat tak aby šroub přežil(nějakym menšim vrtákem a vrtat do matky tak aby tečně lízla ten šroub,sice by byl trošku zničenej závit ale asi by to zas tak nevadilo ne?)

shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 15:42   Citovat  

trochu navrtej tu bezpečnostní, jen lehce, dej k tomu matici, tu vylej svárem, chvíli to nech a pak top zkus ještě teplý sundat.. a radši velkou pákou a plynule než nějakym skákáním na krátkej klíč

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 16:00   Citovat  

shaman23 napsal:
trochu navrtej tu bezpečnostní, jen lehce, dej k tomu matici, tu vylej svárem, chvíli to nech a pak top zkus ještě teplý sundat.. a radši velkou pákou a plynule než nějakym skákáním na krátkej klíč

to je asi nejlepsi řešení....

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 16:17   Citovat  

niektore servisi maju na poistne skurutky specialny orech ktory ma vnutri vyrezi ktore sa zakusnu do poistenej skrutky a tym padom ze chceme odsrobovat tak ten orech sa zakusava tak sa to povoli ...lepsie jak navarat tycky a hovadiny Velmi šťastný ale ked neni ten pripravok tak nic ine neostava

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.8.2009 , 17:08   Citovat  

Tak se mi v sobotnim shonu asi podarilo ztrati orech na moje bezpecnostni matky Bueee Uz jsem prevratil vsechno vzuru nohama, ale proste jsem ho nenasel. Sice jsou dobre pristupne, ale prijde mi skoda je znicit, nedal by se vyrobit replika? (jsou koupene s koly v UK, takze nakup nove sady i s orechem moc nepripada v uvahu).

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak sundat kolo??
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina