Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Opravdovy stav KM na tacho
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
neewman je teď offline  neewman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:12   Citovat  

Po cteni dikuze o prodeji zluteho VTi a vecem s nim spojenym jsem se rozhodl se Vas vsech zeptat.Kolik z Vas muze rict ze na 100pro ma jeho auto najeto to co ukazuje budik.Malokdy tomu tak je at z duvodu SWAPu,vymeny dilu v motoru,GO,atd.Me osobne by spis zajimalo jestli to neklepe,nezere olej,nemizi voda,necvaka na rozvodech,neni zakarbonovanej motor,atd.Pokud nejsem blbec a uz se v hondach trochu vyznam dokazu preci odhadnout stav auta pořádnej výtlem Jinak jestli si nekdo koupi vylifrovanou hondu co jede na olej a mysli si co nekoupil tak to je pitomec nebo neni dost moudrej aby nekoho z H-C poprosil o pomoc pri vyberu auta.To same plati u karoserie,staci mit znalosti v autech a nebo nekoho kdo jim rozumi.Jinak je asi vic veci na co si dat bacha,ale nebudu to rozvadet.Me spis vic zajima stav karoserie nez motoru.Peknych,nebouranych a neshnilych karoserii starsich rocniku je tu min nez dobrejch motoru je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:15   Citovat  

Nechci tady někam někomu reklamu ale nedávno jsem koupil od Alicanteho auto a můžu na 99,9% říct, že mám nestočené auto. R.v. 98, najeto něco přes 131 000 km.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:19   Citovat  

Ja pri vyberu auta moc na km nekoukam, ono staci mit oci a nejake mensi znalosti
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:22   Citovat  

Mam plne vedenou servisni knihu..auto vevnitr bylo jako nove,zadne skrabance,osuntele,ze spodu suprovej podvozek bez znamek cehokoli...vse se zdalo originalni...mam potvrzenou pouze vymenu narazniku a v 70tis km vyfuku a to primo od Hondy

presto netvrdim ze auto nemuze byt stocene...dokonce mi lidi primo tady rekli kdyz videli ze sem nahodil foto nejakych jubilejnich km, ze to mam stocene ze nemam ty cisilka na ciselniku vsechny dokonale poskladane v 1 lajne pořádnej výtlem

co se tyka toho ze se odkazujes na diskuzi a tu prestrelku tam..slo pouze o uvadeni zrejme nepravdy o tech KM..nikdo nerekl nic co by naznacovalo ze se jedna o vrak ci spatnou koupi..max bylo zmineno jak byl majitel viden jak autu dava poradnej coud a to snad jak sem cetl za studena do omezovace

jinak stav.km me nijak extreme u auta nezajima...vsechny auta ktere sem mel pred timto meli 150tis a vyse..krome 1ho..to melo asi 70

stav posuzuju ne jen podle km..ale samozrejme i tech vsech veci okolo...vcetne toho ze si auto necham projet treba v Honde pres Vinko..pokud tam s autem nekdo byl a delali na nem tak reknou co vi je to dobrý
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:31   Citovat  

možná to je blbá otázka ale je lepší koupit auto se 70 000 km a původním stavem nebo auto, co má 200 000 a už vyměněné komplet brzdy, tlumiče, výfuk... takže větší investice na delší dobu vyřešené?
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:49   Citovat  

cesi....tohle se nikde neresi jenom tady....
   Návrat  
neewman je teď offline  neewman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 18:55   Citovat  

Pokud bych vybiral auto a mel bych jen omezeny pocet korunek na nej tak bych radsi sahl po udrzovanem aute starsiho rocniku,nez novejsi auto za podezrele malou cenu Velmi šťastný Jinak pocet KM prome neni urcujici.Tez jsem nikdy nekupoval auto ktere melo pod 100tis.najeto.Radsi udelane auto,nez auto do ktereho budu muset do budoucna vrazet sileny penize za opravy na ktere predchozi majitel kaslal.Jinak toceni studeneho motoru je jev ktery uvidite jen u bezmozku.Ale zazil jsem lidi kterym jsem na ECU udelal omezovac na 3000RPM pri studenem motoru a hrozne jim vadilo ze museji jet dlouho pomalu z duvodu omezeni jednotkou.Myslel jsem to dobre s jejich motorem a jeste nadavaji.Pak prijdou za pul roku ze maji vydrenou vacku a celej motor na GO pořádnej výtlem Pak neni problem koupit auto sice s 150tis.Km,ale motor je totalka.Je to o individuelnim pristupu k autu!Pokud se nekdo povazuje za hondare a chova se ke svy hondici jak dobytek tak to u me neni hondar! Je to tam.
   Návrat  
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2009 , 22:09   Citovat  

ja kupoval v bazaru a mnela 238tkm.a na tolik vypadala,ted ma 285tkm a bez vetsich problemu Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.9.2009 , 1:18   Citovat  

jo jak má někdo rozházenej tachometr je to jasny o výměně budíků ani nemluvě pořádnej výtlem prostě česko meetallll
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.9.2009 , 9:29   Citovat  

Já koupil 103000cca podle vše ho skutečný stav rok 98, ale je to stav km kdy se asi začne všechno měnit rozvody, tlumiče, brzdy, výfuk, silem bloky, k tomu standardní flitry náplně atd. takže první půl roku jsem jen vrážel pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak nevím co je lepší jestli. Ale zase teď mám klid motor co šlape jak hodinky tichej i za studena olej od výměny k výměně takže jsem spokojen. Jinak se jedná o Civic AeroDeck 1.4 66kw 1998 dovoz Itálie
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.9.2009 , 10:31  Naposledy upravil Hlavator dne 6.9.2009 , 10:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kojak napsal:
Já koupil 103000cca podle vše ho skutečný stav rok 98, ale je to stav km kdy se asi začne všechno měnit rozvody, tlumiče, brzdy, výfuk, silem bloky, k tomu standardní flitry náplně atd. takže první půl roku jsem jen vrážel pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak nevím co je lepší jestli. Ale zase teď mám klid motor co šlape jak hodinky tichej i za studena olej od výměny k výměně takže jsem spokojen. Jinak se jedná o Civic AeroDeck 1.4 66kw 1998 dovoz Itálie

ja mel 110..puvodni rozvodak uz byl temer kaput...prece jen tam byl 10 let pořádnej výtlem takze sem ho menil prave vcas+brzdy,komplet naplne atd atd...dalsich cca 15tis fuc přátele
ale zase sem nemel zbastleny auto a diky tomu ze tam bylo vse puvodni sem sam volil co za co vymenit je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.9.2009 , 10:32   Citovat  

servisní kniha není zárukou toho že se s autem nemanipulovalo.
Osobně sem měl auto 213tis a bylo v poho (krom kapoty které byla omlácená od kamínků), teď mám jedno auto co má 77tis, jedno co má 198tis a jedno co má 133tis a musím říct, že ani u jednoho sem nezkoumal stav tachometru. U každého mě zajímal fyzický stav věci. A musím říct, že ani jedno mi nepřichystalo žádné záludné překvapení.......teda krom toho že VTíčko má zavařenou převodovku což jsem zjistil až po dvou letech, protože si toho malilinkatýho sváru nikdo nikdy nevšiml. pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Opravdovy stav KM na tacho
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina