Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jedna otukana laska...aneb za 20k, at si tukne
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 21:39  Naposledy upravil Marphy dne 9.9.2009 , 21:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak damy a panove, je to tady.

Od cervna mam dostavenou moji lasku, auticko, do kteryho sem dal moc usili a cely srdce...Celou dobu se tesilo bajecnymu zdravi, az do doby, kdy sem na parkovisti potkal opile prase za volantem... naštvanej naštvanej

Byla to neuveritelna souhra nahod...Vyjdu z baraku, kde bydli mamka moji pritelkyne, semnou jde pritelkyne a jeji malej braska...Prijdu k autu, stojim od nej cca 10m a najednou vidim pani v aute srotovne tridy, jak couva a couva a couva..To uz zacinam rvat cum Ty pi/p/o a praaask...Malem me trefil slak...Bezim k jejimu autu, ve strachu, ze se pokusi ujet se snazim otevrit dvere od spolujezdce (nejsem zadna vazba, ale malem sem utrh kliku) a nic, zamceno...Pani nastesti pri pohledu na 25ti leteho typka dobyvajiciho se ji do auta ztuhla a ani se nehla. Otevrela dvere, to uz jsem byl uklidnenej a byl schopnej komunikovat bez toho, aniz bych mel chut nekomu uthrnout hlavu. Chvili mi ji bylo dokonce i lito, pac byla fakt vystrasena..Ovsem do doby, nez otevrela dvere a ja poznal, ze jeji stuhnuti nema na svedomi strach a sok, ale totalne vypitej mozek. Z auta se vyvalil nehoraznej alkoholovej smrad a jediny co mi dokazala rict bylo: Sem to neodhadla...Krev se zacala vrit a po chvili rvani sem se opet uklidnil a zavolal policii s tim, ze mam podezreni na alkohol. Lubosko s Kackou (King s Kaku, kterym timto moc dekuji za pomoc) mezi tim odvezli pritelkyni s malym domu a ja cekal, co se bude dit...

Tak a ted prislo to, co mi vlastne zvedlo naladu..Prisel manzel te pani (taky kvalitne pod vlivem) probehlo decentni rvani typu: ty kravo, uz zase, ja furt budu neco platit, ani koste uz Ti nepucim...To me presvedcilo o tom, ze pani uz ma neco odbourano a pan neco odplaceno...Inu Policice byla na ceste, s cimz jsem pana seznamil, on okamzite pochopil, ze pro pani bude zrejme lepsi, kdyz se srovna on semnou, nez pani s Policii a s tupym pohledem rekl jen kolik...Tak sem mu to vycislil (fakt nenavidim opily lidi za volantem, bytostne je nesnasim, mam vzdy pred ocima pohled, jak jde moje pritelkyne s imaginarnim synem po prechode, ja stojim na druhy strane a nejake ozrale hovado je primo predemnou srazi..ano fakt je nenavidim, takze si za blbost hezky tvrde zaplati)...Takze, to mame: Lak, naraznik, haupna, rovnani bryly, tecko mezi svetly, chladic, sahara, prace...no proste sem mu vytmavil uplne vse i to potencialni, protoze houpna byla stale zavrena a bylo videt jen to, ze nesedi, pac je hnuta - zlomenej cumacek mezi svetli - Optika to nastesti prezila, tu bych nerozdejchal Bueee No a mily pan se odpotacel domu, za 10 min prisel (zaroven prijela policie, ktera me fakt prekvapila, protoze ja cekal tak hodinove cekani), vytahl asi 4cm tlusty balik 5ti tisicovek a 20 vytopil na ruku... pořádnej výtlem Policii jsem tedy odvolal a vcelku spokojenej odjel domu...

Konecnej stav skod, ktery jsem na svetle zjistil je nasledujici: Ohnute tecko mezi svetly (ne bryle, to tecko, kde je zamek na houpnu), ohnuta houpna, ktera by mela jit v klidu vyrovnat (pokud ne, bude to investice cca do 5ti i s lakem). Tecko mam doma, jen ho striknu do barvy, naraznik ok, jen se trochu vysadil, to se porovna v klidu, ani neodrenej, pobrala to houpna, optika ok, chladic ok, motor ok...

Takze ano, za 15 000 zisk, at si tukne...Dobre ji tak, nema chlastat naštvanej

Ti mse nechci chlubit, jen poukazovat na to, ze s tema zmetkama ozralejma za volantem se musi tvrde zatocit. A ja mam dobrej pocit z toho, ze s jednim se mi to v delku hezky podarilo... HaHaaa

Obraz013.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz013.jpg, 305.23 kB

Obraz016.jpg

Obraz016.jpg, 256.94 kB

Obraz017.jpg

Obraz017.jpg, 220.32 kB

Obraz020.jpg

Obraz020.jpg, 308.22 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 21:45   Citovat  

na jednu stranu máš recht a vyřešil si to dobře, na druhou stranu měla přijít o papíry jestli má o co
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 21:50   Citovat  

Marphy: Velmi šťastný pekneeee... tak to gratulaceeee přátele Na druhou stranu 20t by dostala pokutu tak jako tak a prisla by o pejpry, takze jsi si mohl rict VIC Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 21:52   Citovat  

Co jsi rekl policajtum kdyz prijeli? Neco ve smyslu diky chlapi, ale uz jsme to vyresili, takze muzete jet zpatky na sluzebnu? No z tebe museli mit radost...jinak dobre jim tak. je to dobrý
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 21:52   Citovat  

To je sice dobré řešení, ale ted si představ, že příště si sedne do auta a zrovna neodhadne vzdálenost k přechodu kde půjde třeba něčí manželka (přítelkyně) s jejím dítětem !!! To už není tak dobré řešení, ale určitě musíš mít radost. Také bych jí měl. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 21:59   Citovat  

infinity napsal:
Co jsi rekl policajtum kdyz prijeli? Neco ve smyslu diky chlapi, ale uz jsme to vyresili, takze muzete jet zpatky na sluzebnu? No z tebe museli mit radost...jinak dobre jim tak. je to dobrý

Jo presne.. Velmi šťastný A docela me prekvalili, kdyz mi rekli, jo, v poradku, nic se nedeje, to je nase prace... Tak to koukám!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:02   Citovat  

Austin napsal:
To je sice dobré řešení, ale ted si představ, že příště si sedne do auta a zrovna neodhadne vzdálenost k přechodu kde půjde třeba něčí manželka (přítelkyně) s jejím dítětem !!! To už není tak dobré řešení, ale určitě musíš mít radost. Také bych jí měl. OK

No myslim, ze ta pani bude rada, kdyz s ni manzel skonci, ze ji pujci jeste kolo... Ble Pokud uz ji fakt nezabil, pac teakhle nekoho rvat sem uz dlouho neslysel... HaHaaa
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:05   Citovat  

Marphy napsal:
Jo presne.. Velmi šťastný A docela me prekvalili, kdyz mi rekli, jo, v poradku, nic se nedeje, to je nase prace... Tak to koukám!

Tak to jsi mel celkem stesti Úsměv A rekl bych ze i ten chlapik taky. Kdyby jeho chot trefila mene bezne auto jako crx, tak by se asi divil nad cenou plechu v honde pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:06   Citovat  

No bejt to treba NSX Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:12   Citovat  

Marphy napsal:

kdyby jsi jen zdánlivě tušil, co je kvůli jednomu takovýmu tukanci za papírování a s*aní, tak by ses nedivil... Úsměv Jen opravdu škoda toho alkoholu, paní by si chvíli nezařídila.. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. (kromě crx tedy, toho je mi líto..akorát problémy..)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:15   Citovat  

ChuCky napsal:
kdyby jsi jen zdánlivě tušil, co je kvůli jednomu takovýmu tukanci za papírování a s*aní, tak by ses nedivil... Úsměv Jen opravdu škoda toho alkoholu, paní by si chvíli nezařídila.. Hlavně, že se nikomu nic nestalo. (kromě crx tedy, toho je mi líto..akorát problémy..)

Tjn, toho ted taky trochu lituju, ze sem ji nenechal raci sebrat papiry, jenze co sem videl a co sem slysel od toho typka, tak by pani papiry stejne nevzali...o tom me presvedcil uz tim, kolik vytah penez...Takze takhle sem si vasne vybral tu pokutu, co by pani dostala, papiry by podle me uplatil... KO
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:16   Citovat  

upřímně chápu že si chtěl vytřískat prachy a dobře jim tak. Ale myslím, že si měla jít dřepnout...prostě jí fakt těm cajtům naprášit.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:19   Citovat  

Marphy napsal:
(fakt nenavidim opily lidi za volantem, bytostne je nesnasim, mam vzdy pred ocima pohled, jak jde moje pritelkyne s imaginarnim synem po prechode, ja stojim na druhy strane a nejake ozrale hovado je primo predemnou srazi..ano fakt je nenavidim, takze si za blbost hezky tvrde zaplati)...

Takže jsi udělal to, že jsi vyměnil pár tisíc za papíry tý ženský, tj. že příště může udělat přesně to, čeho se bojíš. Ne že by bez papírů nemohla jet, ale už to je určitá psychologická brzda (pokud není úplně mimo), takhle se bude cítit nepostižitelně. No nevím jestli jsi s ní zatočil KO
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:23   Citovat  

je fakt ze si dopadnul lip nez kdyby to resila policie, ale zase nevim jestli tech 15 je dostatecny vyrovnani za ten sok a chvilkovou beznadej co si prozil.
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:26   Citovat  

zase na druhou stranu když si vezmu Pemiho tak ten do dnes nemá od pojišťovny ani penze ani opravený auto jen se to vleče takže si myslím že jsi to vyhrál cero bude zase ok Úsměv taky by mohl dostat od pojišťovny 5000 že pani by přišla možná o papíry jezdila by vesele dál a co nakonec by na tom byl byt jen Marphy
   Návrat  
kero je teď offline  kero
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:34   Citovat  

Marphy napsal:
Tak damy a panove, je to tady.

Od cervna mam dostavenou moji lasku, auticko, do kteryho sem dal moc usili a cely srdce...Celou dobu se tesilo bajecnymu zdravi, az do doby, kdy sem na parkovisti potkal opile prase za volantem... naštvanej naštvanej

Byla to neuveritelna souhra nahod...Vyjdu z baraku, kde bydli mamka moji pritelkyne, semnou jde pritelkyne a jeji malej braska...Prijdu k autu, stojim od nej cca 10m a najednou vidim pani v aute srotovne tridy, jak couva a couva a couva..To uz zacinam rvat cum Ty pi/p/o a praaask...Malem me trefil slak...Bezim k jejimu autu, ve strachu, ze se pokusi ujet se snazim otevrit dvere od spolujezdce (nejsem zadna vazba, ale malem sem utrh kliku) a nic, zamceno...Pani nastesti pri pohledu na 25ti leteho typka dobyvajiciho se ji do auta ztuhla a ani se nehla. Otevrela dvere, to uz jsem byl uklidnenej a byl schopnej komunikovat bez toho, aniz bych mel chut nekomu uthrnout hlavu. Chvili mi ji bylo dokonce i lito, pac byla fakt vystrasena..Ovsem do doby, nez otevrela dvere a ja poznal, ze jeji stuhnuti nema na svedomi strach a sok, ale totalne vypitej mozek. Z auta se vyvalil nehoraznej alkoholovej smrad a jediny co mi dokazala rict bylo: Sem to neodhadla...Krev se zacala vrit a po chvili rvani sem se opet uklidnil a zavolal policii s tim, ze mam podezreni na alkohol. Lubosko s Kackou (King s Kaku, kterym timto moc dekuji za pomoc) mezi tim odvezli pritelkyni s malym domu a ja cekal, co se bude dit...

Tak a ted prislo to, co mi vlastne zvedlo naladu..Prisel manzel te pani (taky kvalitne pod vlivem) probehlo decentni rvani typu: ty kravo, uz zase, ja furt budu neco platit, ani koste uz Ti nepucim...To me presvedcilo o tom, ze pani uz ma neco odbourano a pan neco odplaceno...Inu Policice byla na ceste, s cimz jsem pana seznamil, on okamzite pochopil, ze pro pani bude zrejme lepsi, kdyz se srovna on semnou, nez pani s Policii a s tupym pohledem rekl jen kolik...Tak sem mu to vycislil (fakt nenavidim opily lidi za volantem, bytostne je nesnasim, mam vzdy pred ocima pohled, jak jde moje pritelkyne s imaginarnim synem po prechode, ja stojim na druhy strane a nejake ozrale hovado je primo predemnou srazi..ano fakt je nenavidim, takze si za blbost hezky tvrde zaplati)...Takze, to mame: Lak, naraznik, haupna, rovnani bryly, tecko mezi svetly, chladic, sahara, prace...no proste sem mu vytmavil uplne vse i to potencialni, protoze houpna byla stale zavrena a bylo videt jen to, ze nesedi, pac je hnuta - zlomenej cumacek mezi svetli - Optika to nastesti prezila, tu bych nerozdejchal Bueee No a mily pan se odpotacel domu, za 10 min prisel (zaroven prijela policie, ktera me fakt prekvapila, protoze ja cekal tak hodinove cekani), vytahl asi 4cm tlusty balik 5ti tisicovek a 20 vytopil na ruku... pořádnej výtlem Policii jsem tedy odvolal a vcelku spokojenej odjel domu...

Konecnej stav skod, ktery jsem na svetle zjistil je nasledujici: Ohnute tecko mezi svetly (ne bryle, to tecko, kde je zamek na houpnu), ohnuta houpna, ktera by mela jit v klidu vyrovnat (pokud ne, bude to investice cca do 5ti i s lakem). Tecko mam doma, jen ho striknu do barvy, naraznik ok, jen se trochu vysadil, to se porovna v klidu, ani neodrenej, pobrala to houpna, optika ok, chladic ok, motor ok...

Takze ano, za 15 000 zisk, at si tukne...Dobre ji tak, nema chlastat naštvanej

Ti mse nechci chlubit, jen poukazovat na to, ze s tema zmetkama ozralejma za volantem se musi tvrde zatocit. A ja mam dobrej pocit z toho, ze s jednim se mi to v delku hezky podarilo... HaHaaa
kamo tak to mas kliku me se stalo neco podobnyho a korat ja ho musel nahanet a dostal jsem od pojistovny 16000 a mame to skoro stejne zborene
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:41   Citovat  

A vy si vazne myslíte ze takovy vypity bezmozek uvazuje nad tim co svym stavem muze spusobit a nebo uvazovat jestli ma papiry a nebo ne?Bych rek ze ne kdyz uz zaradila a rozjela se tak at plati.To jestli ma papiry nebo ne ji nejspis nepali kdyz staci jen otocit klicem a jet.Vsak co mi se to stat nemuze ze bych nekoho prejela.Vsak minule jsem mela vic pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2009 , 22:50   Citovat  

Prelude napsal:
A vy si vazne myslíte ze takovy vypity bezmozek uvazuje nad tim co svym stavem muze spusobit a nebo uvazovat jestli ma papiry a nebo ne?Bych rek ze ne kdyz uz zaradila a rozjela se tak at plati.To jestli ma papiry nebo ne ji nejspis nepali kdyz staci jen otocit klicem a jet.Vsak co mi se to stat nemuze ze bych nekoho prejela.Vsak minule jsem mela vic pořádnej výtlem

Asi tak nejak...Clovek, co dokaze chlastat za volantem riskuje mnohem vic, nez kdyz bude ridit bez ridicaku, pokud ta zenska vyjede bez ridicaku a opila, co se zmeni? Maximalne tak to, ze uz ji nemaj co sebrat...Dobre, dostane par tisic pokutu navic a mozna podminku...Takhle bude minimalne opatrnejsi a jeji manzel ma zase o duvod vic ji bud zabit, nebo ji nepucit nejaky cas klice od auta...
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 0:26   Citovat  

Marphy napsal:
Asi tak nejak...Clovek, co dokaze chlastat za volantem riskuje mnohem vic, nez kdyz bude ridit bez ridicaku, pokud ta zenska vyjede bez ridicaku a opila, co se zmeni? Maximalne tak to, ze uz ji nemaj co sebrat...Dobre, dostane par tisic pokutu navic a mozna podminku...Takhle bude minimalne opatrnejsi a jeji manzel ma zase o duvod vic ji bud zabit, nebo ji nepucit nejaky cas klice od auta...

nedostane par tisic viac... ked ti zoberu vodicak tak dostanes podmienku a ked budes znovu soferovat a chytia ta, tak ti mozu nasit marenie vykonu uradneho rozhodnutia, alkohol by bol silna pritazujuca okolnost a keby si este k tomu aj niekoho zranil alebo sposobil velku skodu na majetku druhej osobe, tak to kludne moze vyustit v pobyt za mrezami...
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 7:59   Citovat  

Tak to ešte dobre dopadlo je to dobrý a viac by si veru asi nedostal ani z poistky vinníka Cool
Na tom sakra asi fakt čosi bude že autá po laku privolávajú nehody Bueee
Inak máš fakt krásne céro, tiež som uvažoval o bielej perleti, je to šupa. A čierna číra optika by jej sekla aj vzadu je to dobrý
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 10:52   Citovat  

slušný Velmi šťastný
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 11:40   Citovat  

Jé ať mě taky nějáký strašně bohatý vožralý prase zrasí auto SmutnýVelmi šťastnýVelmi šťastný dobře ty Velmi šťastný přátele
   Návrat  
smokedoke je teď offline  smokedoke
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 13:28   Citovat  

ale kdyby tě potkal ve svym Touaregu ve 130 to už by asi tak radostný nebylo Úsměv
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 14:14   Citovat  

No já myslel spíš až bude parkovat a já budu zaparkovanej Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 20:04   Citovat  

a jsou ty prachy vubec pravy? pořádnej výtlem Jinak te obdivuju, ze si na to mel koule:) Jako za takhle malo pocuchane auto si mu zaspivat dvacet litru primo do oci, to chce odvahu Velmi šťastný
Ale sam nevim jak bych se ja zachoval:)
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 20:15   Citovat  

FastCivic napsal:
a jsou ty prachy vubec pravy? pořádnej výtlem Jinak te obdivuju, ze si na to mel koule:) Jako za takhle malo pocuchane auto si mu zaspivat dvacet litru primo do oci, to chce odvahu Velmi šťastný
Ale sam nevim jak bych se ja zachoval:)
Taky by jsi drtil.My car my lov. je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2009 , 20:25   Citovat  

Prelude napsal:
Taky by jsi drtil.My car my lov. je to dobrý pořádnej výtlem
ja asi pestma no Úsměv tu babu bych zabil driv nez by vubec stihla zjistit ze mi nabourala do auta pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 17:44   Citovat  

Tak vcera sme to s Kingem u kaku v dilne (timto jim obema dekuji) dali do kupy. Sundali sme naraznik, porovnali drzak a rovnou strikli, nasadil sem spodni lizatko, ktere tam puvodne nebylo, ale kdyz uz to bylo dole, tak se taky udelalo, trochu poohli kapotu, pac byla trochu nakrivo, zastrik asi 10cm2 odreniny na narazniku, nasadili zpet a hotove Velmi šťastný

Naklady na opravu - 600Kc za spraye pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2009 , 20:31   Citovat  

udělals dobře,jinak bys to odnes akorát ty a hrát si na spasitele,nemá cenu,stejně to udělá znova tak jako tak

každopádně respekt za reakci s prachama je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jedna otukana laska...aneb za 20k, at si tukne
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina