Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kde objednat spravne loziska???
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tomek108 je teď offline  tomek108
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 17:38   Citovat  

neviete mi niekto poradit nejaku stranku kde by sa dali objednat ojnicne loziska na prelude 2.0 16v r.v.95, motor F20A4?podla manualu potrebujem loziska s priemerom 45mm a uz 3krat mi prisli priemer 48mm co pasuje na F22 a H22...vzdy mi to posielali z toho isteho skladu ale asi tam maju v tom poriadny bordel...este aj naposledy som to objednal tak ze musia byt 45 a prisli zase 48....pomooooooooooooooc Smutný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 20:55   Citovat  

zkus Szakal metal
jsou sikovny, meli by ti umet poslat spravny rozmer OK

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 21:04   Citovat  

PreludeZ napsal:
zkus Szakal metal
jsou sikovny, meli by ti umet poslat spravny rozmer OK

to je fakt,ale v katalogu co distribujou maj taky na F20A4 průměr 48 Tak to koukám! Tak to koukám! a řídí se tím ve většině případů.. šuk šuk

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 21:16   Citovat  

Jakub Erben napsal:
to je fakt,ale v katalogu co distribujou maj taky na F20A4 průměr 48 Tak to koukám! Tak to koukám! a řídí se tím ve většině případů.. šuk šuk

zvlastni to mi hlava nebere no ale pak se musi pri objednavce zduraznit ze se hleda lozisko podle rozmeru a aby neposilali prumer 48mm protoze to je spatne, ale aby poslali to co ma prumer 45mm a sirku + ostatni parametry jako z katalogu OK

0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 21:30   Citovat  

PreludeZ napsal:
zvlastni to mi hlava nebere no ale pak se musi pri objednavce zduraznit ze se hleda lozisko podle rozmeru a aby neposilali prumer 48mm protoze to je spatne, ale aby poslali to co ma prumer 45mm a sirku + ostatni parametry jako z katalogu OK

no a to je ten problem ktory mam...mne stale posielaju 48mm...ako je vobec mozne ze podla manualu je 45mm a oni maju hlavne 48mm?????????

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 22:00  Naposledy upravil Jakub Erben dne 12.9.2009 , 22:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tomek108 napsal:
no a to je ten problem ktory mam...mne stale posielaju 48mm...ako je vobec mozne ze podla manualu je 45mm a oni maju hlavne 48mm?????????

to jo,maj fakt v katalogu pro F20A4 průměr 48.. ale šťoural jsem podle rozměru a 45 mají F20B3,5,6 A20A1,2,3,4 B20Z1 B20A2,4,,7,8 to je zdvojlitrů co jsem našel,šířká identická a tlošťka pánve totožná. Tak skus podle tohodle... snad už bude OK

0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 22:05   Citovat  

Jakub Erben napsal:
to jo,maj fakt v katalogu pro F20A4 průměr 48.. ale šťoural jsem podle rozměru a 45 mají F20B3,5,6 A20A1,2,3,4 B20Z1 B20A2,4,5,7,8 to je zdvojlitrů co jsem našel,šířká identická a tlošťka pánve totožná. Tak skus podle tohodle... snad už bude OK

super...to som poreboval nejake znacenie co ma 45....dik

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 22:13   Citovat  

dej pak vědět jak to opravdu dopadlo,ono ty katalogy často jsou docela chaotický...

0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 22:31   Citovat  

Jakub Erben napsal:
dej pak vědět jak to opravdu dopadlo,ono ty katalogy často jsou docela chaotický...

no to som uz mal moznost zistit...este aj preludeZ mi poslal cast z manualu kde je pisane 45 a ono je to nakoniec 48...tak uz tomu naozaj nerozumiem...vybrusove to asi nemozu byt ze?to by boli potom vacsie

honda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
honda.jpg, 112.14 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 22:56   Citovat  

tomek108 napsal:
no to som uz mal moznost zistit...este aj preludeZ mi poslal cast z manualu kde je pisane 45 a ono je to nakoniec 48...tak uz tomu naozaj nerozumiem...vybrusove to asi nemozu byt ze?to by boli potom vacsie

jak nakonec 48??? v tom manuálo co si hodil je jasnejch 45mm pro F20 a 48mm je pro H23.F22

0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 23:04   Citovat  

Jakub Erben napsal:
jak nakonec 48??? v tom manuálo co si hodil je jasnejch 45mm pro F20 a 48mm je pro H23.F22

no ved ano je tam 45 pre F20 a to je aj to co ja potrebujem ale ty si mi napisal ze podla katalogu v ktorom si pozeral ty je zase pre F20 pisane 48....sakra to je ale bordel Tak to koukám!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 23:08   Citovat  

tomek108 napsal:
no ved ano je tam 45 pre F20 a to je aj to co ja potrebujem ale ty si mi napisal ze podla katalogu v ktorom si pozeral ty je zase pre F20 pisane 48....sakra to je ale bordel Tak to koukám!

konkrétně u F20A maj 48 ale je to asi chyba.. ostatní maj 45 vem kody motoru co jsem ti písnul a skus to.. Jak psal PreludeZ origo manuál v rozměrech nekecá,takže F20A4 bude mít opravdu těch 45mm

0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 23:16   Citovat  

Jakub Erben napsal:
konkrétně u F20A maj 48 ale je to asi chyba.. ostatní maj 45 vem kody motoru co jsem ti písnul a skus to.. Jak psal PreludeZ origo manuál v rozměrech nekecá,takže F20A4 bude mít opravdu těch 45mm

OK...takze potom dost zvlastna chyba lebo nie si jediny kto nasiel v katalogu ze F20 ma 48...aj tu u nas na slovensku kde som to objednaval mali v katalogu 48 ale potom zistili ze z hondy im dali nejake chybne data alebo take nieco hovorili...akurat ze ked som si uz potom objednal zo skladu v bratislave na tento motor uz 45 tak oni to objednavali z ciech lebo to nemali na sklade...no a v cechach mali asi zase tu istu chybu a do bratislavy im dodali zase len 48 Úsměv to je nekonecny pribeh s tymto mojim objednavanim...ale ako vravis objednam to podla tych typov co si mi napisal..dufam ze uz to konecne vyriesim tuto zahadu

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 23:25   Citovat  

co jsi měl za značku ložisek?? Jestli chceš ACL, tak mají číslo 4B1946 je to přesně na průměr co potřebuješ,teda pokuď je čep přesne 45.00 a není tam výbrus,jinak by čep měl 44.75 nebo 44.50 podle toho kolikátej brus

0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 23:28   Citovat  

Jakub Erben napsal:
co jsi měl za značku ložisek?? Jestli chceš ACL, tak mají číslo 4B1946 je to přesně na průměr co potřebuješ,teda pokuď je čep přesne 45.00 a není tam výbrus,jinak by čep měl 44.75 nebo 44.50 podle toho kolikátej brus

mal som ACL...a kamos co mi to robi vravel ze vybrus nebol takze to objednam podla toho cisla co si napisal

0
PříspěvekZaslal: 17.9.2009 , 19:37   Citovat  

takze po dlhych 2 tyzdnoch je moj problem s ojnicnymi loziskami vyrieseny Úsměv boli to presne tie ako mi tu pisal Jakub Erben...takze rada pre vsetkych majitelov 2-litrovych prelude 92-96: ak si objednate ojnicne loziska a v katalogu budu pisane 48mm tak je to NESPRAVNE !!! je to chyba v katalogu ktora mna osobne stala vela nervov Úsměv spravne loziska su 45mm.
este raz vdaka za pomoc přátele

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2009 , 20:36   Citovat  

tomek108 napsal:
takze po dlhych 2 tyzdnoch je moj problem s ojnicnymi loziskami vyrieseny Úsměv boli to presne tie ako mi tu pisal Jakub Erben...takze rada pre vsetkych majitelov 2-litrovych prelude 92-96: ak si objednate ojnicne loziska a v katalogu budu pisane 48mm tak je to NESPRAVNE !!! je to chyba v katalogu ktora mna osobne stala vela nervov Úsměv spravne loziska su 45mm.
este raz vdaka za pomoc přátele

vidíš ani to moc nebolelo.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak hlavně že je to konečně v kupě a bude to lítat. Přeju mnoho km a zdárný zajíždění.

0
PříspěvekZaslal: 17.9.2009 , 20:41   Citovat  

Jakub Erben napsal:
vidíš ani to moc nebolelo.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Tak hlavně že je to konečně v kupě a bude to lítat. Přeju mnoho km a zdárný zajíždění.

nebolelo ale uz som si zacinal mysliet ze tam mam motor nejaky hybrid Velmi šťastný ale nastastie tam mam klasiku F20A4..teraz uz musim len vyhnat pavuka z vyfuku pretoze za tie 2 tyzdne sa mi tam urcite nejaky zabydlel Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
kde objednat spravne loziska???
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina