Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: Více druhů členství
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3

Co se vám líbí ?
Verze 1
37%
 37%  [ 27 ]
Verze 2
25%
 25%  [ 18 ]
Ani jedno
37%
 37%  [ 27 ]
Hlasovalo : 72
Celkem hlasů : 72

kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 6:23   Citovat  

to by mohli lidi platit podle počtu příspěvku zde na fóru pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 6:29   Citovat  

kojak napsal:
to by mohli lidi platit podle počtu příspěvku zde na fóru pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
To abych si založil novej nick Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 6:38   Citovat  

kojak napsal:

Velmi objektivně to hodnotím jako blbej nápad... HaHaaa HaHaaa

crushot napsal:
teď ode mě přijde dost offtopic ...je mi celkem jedno, kolik se zaplatí, protože moje přihláška do H-C skončila dycky na tom, že bych ji musel tisknout, podepsat a poslat...jsem holt línej Úsměv

Už nemusíš tisknout a posílat...
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 7:55   Citovat  

stupen gold je celkem premrstenej.. VIP - to nebude podle toho, co kdo pro klub udelal, ale kdo mel na to si to zaplatit..
a parkovani.. kazdej chce parkovat s kamaradama, tak na co parkovani?
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 7:58   Citovat  

kojak napsal:

to by Hellborn zatáh účet OS H-C sám pořádnej výtlem

mega1 napsal:
stupen gold je celkem premrstenej.. VIP - to nebude podle toho, co kdo pro klub udelal, ale kdo mel na to si to zaplatit..
a parkovani.. kazdej chce parkovat s kamaradama, tak na co parkovani?

s kamarády? bych musel jezdit na HD tak čtyřma autama, abych parkoval u kamarádů Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 8:07   Citovat  

ale tak vis, jak to myslim Mrk
a taky jde hlavne o to, ze treba ve VIP bude takovej Minor nebo lidi, co uz dlouho v klubu jsou a neco pro nej udelali.. jenze si litr zaplati i nakej floutek tady z fora, kteryho treba nikdo moc nemusi za jeho reci tady, kterej v zivote nehnul pro H-C brvou (byl teoretickej priklad, nikoho tim nemyslim) a budou na stejny urovni jenom proto, ze si zaplatili stejnou castku..??
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 8:07   Citovat  

Dejf napsal:
to by Hellborn zatáh účet OS H-C sám

Hihi Těžko! A to se člověk snaží poradit... Bueee

Dejf napsal:
s kamarády? bych musel jezdit na HD tak čtyřma autama, abych parkoval u kamarádů Úsměv

Stačily by 2 - jedno na VIP parking a druhý s věcma ke stanu... A stejně jezdíš Mondeem... HaHaaa
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 8:08   Citovat  

mega1 napsal:
ale tak vis, jak to myslim Mrk
a taky jde hlavne o to, ze treba ve VIP bude takovej Minor nebo lidi, co uz dlouho v klubu jsou a neco pro nej udelali.. jenze si litr zaplati i nakej floutek tady z fora, kteryho treba nikdo moc nemusi za jeho reci tady, kterej v zivote nehnul pro H-C brvou (byl teoretickej priklad, nikoho tim nemyslim) a budou na stejny urovni jenom proto, ze si zaplatili stejnou castku..??

musim uznat, že je to první rozumnej názor proti je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 9:30   Citovat  

nejsem ale uplne proti.. odstupnovani neni spatnej napad.. at si lidi vyberou
ale dala bych treba 2 stupne: za 300 a za 500

300,- by byli schopni zaplatit i studenti, takze by nebyla potreba uz zadna studentska sleva - meli by urcity slevy u urcitejch zakladnich partneru, jako jsou nahradni dily a tak + nejaky % v butiku

500,- by byli ostatni, kteri by meli slevy u partneru s ND + s tuningem nebo hifi (proste se zabavou, ne s potrebnejma nahradnima dilama) + vyssi % v butiku
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 13:12   Citovat  

Znova připojuji svůj názor. Udělejte tu nižší verzi členství S VÝHODAMI V PODOBĚ SLEV U SMLUVNÍCH PARTNERŮ KLUBU. Jinak takové členství absolutně nemá smysl a nepůjdu do toho naštvanej. A stejně jako já většina dalších lidí, takže nakonec to bude zbytečné. Sleva v butiku je mi úplně šuma fuk. Uvědomte si, že se tak připravujete o velkou část členské základny (což doufám není záměr).

PS. omlouvám se za Caps
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 13:22   Citovat  

I ja znova pisu

porad nechapu tu slevu pro studenty pořádnej výtlem - maji na auto a provoz..maji i na tech prikladne 500/rocne..pokud dostanou auti od rodicu tak jim taky rodice prispeji klidne na to clenstvi HaHaaa

a co se tyka tech slev v butiku..to je 0 od 0...ten je opravdu jen pro nadsence co Honda ondou ziji..a nezlobte se na me..tech zas tady tolik neni,parkovani a sleva na vstupne? o5 temer nevyuzitelne pro normalni lidi kteri maji Honda ondu a jdou si sem jen pokecat nebo pro radu..ale na 2.stranu to tu maji radi,vyuziji slevy u partneru a klidne sou ochotni neco tady na to prispet a stat se tak plnohodnotnejsima clenama

a jak napsala Megan..VIP by melo byt jen a POUZE za nejaky prinos a zasluhy a ne za prachy

pokud je jednotnej prispevek s jednotnyma vyhodama je to myslim nejednodussi,nejprehlednejsi a nevznika prostor ke trenicim je to dobrý
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 14:21   Citovat  

Hlavator napsal:

porad nechapu tu slevu pro studenty pořádnej výtlem - maji na auto a provoz..maji i na tech prikladne 500/rocne..pokud dostanou auti od rodicu tak jim taky rodice prispeji klidne na to clenstvi HaHaaa

Já třeba student jsem a už nemám ani na benzín, takže do školy jezdím jen hodně výjmečně svým a jinak jezdím s kámošem, abych ušetřil aspoň to málo co nedam za benzín, nekouřim a teď už ani nepiju (jen když jsem zvanej Velmi šťastný ) Velmi šťastnýVelmi šťastný ale přesto jsem pro to, aby studentni slevu ne. Jsem tak sice sám proti sobě, protože každá sleva by se šikla, ale když už tak už - všichni stejným dílem... Honda tedy až na adminy, redaktory atd... těm ano.. klidně slevu 50% a vip za to, že bez nich by tu nebylo z tohohle všeho nic...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2009 , 14:23   Citovat  

sososo napsal:
Já třeba student jsem a už nemám ani na benzín, takže do školy jezdím jen hodně výjmečně svým a jinak jezdím s kámošem, abych ušetřil aspoň to málo co nedam za benzín, nekouřim a teď už ani nepiju (jen když jsem zvanej Velmi šťastný ) Velmi šťastnýVelmi šťastný ale přesto jsem pro to, aby studentni slevu ne. Jsem tak sice sám proti sobě, protože každá sleva by se šikla, ale když už tak už - všichni stejným dílem... Honda tedy až na adminy, redaktory atd... těm ano.. klidně slevu 50% a vip za to, že bez nich by tu nebylo z tohohle všeho nic...

presne tak OK a nekouris a uz ani nepijes..vidis ze to ma i vyhody byt student..aspn zijes zdrave a obcas si to vynahradis VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: Více druhů členství
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina