Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Servo olej
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
oRi^^ je teď offline  oRi^^
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 9:28   Citovat  

Cus , mel bych dotaz majitel predemnou lil do serva cerveny neofiko olej byl by problem nalit do serva ted Honda olej musi se vypustit ten stary nebo je muzu nalit dosebe ? Dik moc za odpovedi
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kero je teď offline  kero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 9:33   Citovat  

oRi^^ napsal:
Cus , mel bych dotaz majitel predemnou lil do serva cerveny neofiko olej byl by problem nalit do serva ted Honda olej musi se vypustit ten stary nebo je muzu nalit dosebe ? Dik moc za odpovedi
asi by se to nemelo michat myslim ze je to sami jako kdyby si smichal plnou sintetiku s polo budec to mit rozdilnou vizkozitu

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 10:17   Citovat  

Ja tam mel taky nejaky divny olej..jedine co sem udelal tak sem vytahl komplet kolem pulitru z nadrzky a nalil origo PSF..udelal par dorazu na obe strany a problem s preservovanym servem zmizel..nevim co tam kdo nalil predemnou to snad ne bo ze by zmenil vlastnosti olej po 10letech se mi nezda jelikoz co vim tak servo olej se snad nemeni pouze pripadne dolejva to mi hlava nebere

tim vsim sem chtel rict ze sem ho nevypoustel vsechen koz stejne nevim jak pořádnej výtlem proste sem vytahl jen tu nadrzku..stejne si myslim ze tim padem tam toho stareho oleje zbylo jen minim.

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 11:13   Citovat  

Takže ti to Hlavatore pomohlo??? jinak podle manuálu by v celém systému mělo být cca necelý litr,pokud se nemýlím.
Kolik jsi dával za to PSF ?? budu to teda muset také zkusit Úsměv

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 12:54   Citovat  

Mourl napsal:
Takže ti to Hlavatore pomohlo??? jinak podle manuálu by v celém systému mělo být cca necelý litr,pokud se nemýlím.
Kolik jsi dával za to PSF ?? budu to teda muset také zkusit Úsměv

sz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 17:31   Citovat  

Hlavator napsal:
sz

takze zadnej problem nenastal tim jak si to vymenil ? .... nezacalo ti to tec nebo neco podobnyho ? PSF ma modrou barvu pokud vim ne ? a je hustsi ?

dik za odpovedi

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 17:32   Citovat  

Hlavator napsal:
sz

kolik si za to PSF dal ? dik

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 18:49  Naposledy upravil Hlavator dne 19.9.2009 , 18:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

1litr v Honde cca 400kc ma ten pocit..barva je u PSF medova..je ne nejak moc huste..zmena u me nastala pouze k lepsimu..zmizela preservovanost a rizeni se vratilo do puvodnich hodnot OK

BTW:nevidim duvod proc by to melo kde tect Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 18:56   Citovat  

Hlavator napsal:
1litr v Honde cca 400kc ma ten pocit..barva je u PSF medova..je ne nejak moc huste..zmena u me nastala pouze k lepsimu..zmizela preservovanost a rizeni se vratilo do puvodnich hodnot OK

ok dik doufam ze tim nic nezkazim

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 18:59   Citovat  

ja tim rozhodne asi nic nezkazil..nevidim zadnou zmenu k horsimu,pouze k lepsimu HaHaaa dokonce sem o5 mohl z5 povolit rizeni ktere se kvuli tomu dotahlo..ale casem se problem stejne vratil..ted po zmene oleje se rizeni mohlo povolit z5 na puvodni tovarni hodnoty a rizeni je o5 presne

pokud by se u me vratil muj problem kdy my meklo rizeni tak ted uz mam stejne jistotu ze to bylo od serva takze vymenim servo a je.. Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 19:10   Citovat  

Hlavator napsal:
ja tim rozhodne asi nic nezkazil..nevidim zadnou zmenu k horsimu,pouze k lepsimu HaHaaa dokonce sem o5 mohl z5 povolit rizeni ktere se kvuli tomu dotahlo..ale casem se problem stejne vratil..ted po zmene oleje se rizeni mohlo povolit z5 na puvodni tovarni hodnoty a rizeni je o5 presne

pokud by se u me vratil muj problem kdy my meklo rizeni tak ted uz mam stejne jistotu ze to bylo od serva takze vymenim servo a je.. Úsměv

heh to se rekne vymenim servo Velmi šťastný to bych chtel taky ale nechce se me za to vyhazovat 7 tisic . ze serva mi totiz mirne unika olej a tuto vadu bych chtel odstranit

JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2009 , 20:26   Citovat  

95% problémů vznikne použitím nevhodného oleje. Když někdo šetří na oleji, a servo na Hondách je obzvlášť háklivý, má časem problém.
oRi^^ - Tobě tam to "něco jiného" nalil někdo jiný, ale ven s tím, a kup origo olej.
A já to měnil tak, (a dělám to po 5-ti letech), že jsem vysál nádržku, odpojil tu spodní hadici, strčil ji do sklenice, nastartoval, a párkrát otočil volantem "z dorazu na doraz" - olej vyteče (téměř) všechen. Nalít nový olej (v Hondě stál litr kolem 360,- a stačil ten litr), a zas při nastartovaným motoru točit volantem (je lepší předek zvednout) "z dorazu na doraz" - odvzdušní se to, a pak dolít "na rysku".

D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 10:58   Citovat  

Co olej Febi? Ja si ho zrovna koupil Velmi šťastný Takze ho muzu vyhodit a koupit origo Honda?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 13:04   Citovat  

JARYN napsal:
95% problémů vznikne použitím nevhodného oleje. Když někdo šetří na oleji, a servo na Hondách je obzvlášť háklivý, má časem problém.
oRi^^ - Tobě tam to "něco jiného" nalil někdo jiný, ale ven s tím, a kup origo olej.
A já to měnil tak, (a dělám to po 5-ti letech), že jsem vysál nádržku, odpojil tu spodní hadici, strčil ji do sklenice, nastartoval, a párkrát otočil volantem "z dorazu na doraz" - olej vyteče (téměř) všechen. Nalít nový olej (v Hondě stál litr kolem 360,- a stačil ten litr), a zas při nastartovaným motoru točit volantem (je lepší předek zvednout) "z dorazu na doraz" - odvzdušní se to, a pak dolít "na rysku".

doopravdi jsem tam tan olej nelil ja ..... majitel co to mel predemnou mi rikal ze tam origo olej neleje za kupuje proste cervenej olej kdekoli na benzince to je vse co me byl schopnej rict .

jelikoz to servo trosku prosakuje mam strach aby ten hondackej olej nebyl treba ridsi a nezaclo to tect nejak vyrazneji proto se tady radsi ptam

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 13:08   Citovat  

JARYN napsal:

a ktomu vyliti oleje ty zapnes motor a do serva uz nejde zadnej olej nobojis se ze to servo zadres co servo pumpa ? mel bych strach po vypusteni oleje z nadobky a hadicek jeste nastartovat

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 15:28   Citovat  

Mě taky uniká olej ze serva na anglánovi a nevěřím tomu že by stačilo vyměnit olej a je po problému

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 18:44   Citovat  

optimas napsal:
Mě taky uniká olej ze serva na anglánovi a nevěřím tomu že by stačilo vyměnit olej a je po problému

tomu neverim ani ja ale jde mi oto aby kdyz tam dam PSF honda tak aby se to nerozteklo jeste vic ....

JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 20:28   Citovat  

Asi jsem se nepřesně vyjádřil - pravděpodobně, když už to někama teče, nebo prosakuje, je to potřeba přetěsnit, to už origo olej asi nespraví. Měl jsem na mysli origo olej, (protože tam patří, a) jako předcházení těmto problémům, protože když někdo použije "nějaký" červený olej koupený kdekoli na benzince, dřív, nebo později ten problém nastane.
Ano oRi^^, píšeš, že to není Tvůj případ, že to tam nalil ten (vůl) před Tebou, ale Ty máš smůlu v tom, žes to autí koupil.....
A ohledně té výměny oleje v servu, je to tak popsaný v knížce "Honda Civic - JAK NA TO?" - a dělal jsem to tím způsobem, a O.K.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2009 , 23:47   Citovat  

JARYN napsal:
Asi jsem se nepřesně vyjádřil - pravděpodobně, když už to někama teče, nebo prosakuje, je to potřeba přetěsnit, to už origo olej asi nespraví. Měl jsem na mysli origo olej, (protože tam patří, a) jako předcházení těmto problémům, protože když někdo použije "nějaký" červený olej koupený kdekoli na benzince, dřív, nebo později ten problém nastane.
Ano oRi^^, píšeš, že to není Tvůj případ, že to tam nalil ten (vůl) před Tebou, ale Ty máš smůlu v tom, žes to autí koupil.....
A ohledně té výměny oleje v servu, je to tak popsaný v knížce "Honda Civic - JAK NA TO?" - a dělal jsem to tím způsobem, a O.K.

njn bouzel za toho (vola) predemnou nemuzu ale rozhodne dik za rady .... zitra to zkusim vymenit , jeste jednou dik

Jurec je teď offline  Jurec
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.2.2010 , 19:42   Citovat  

Dal som vymenit servoolej v Honde. Po vymene sa mi zacal stracat. Ako je to mozne?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Servo olej
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina