Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
laminatove zadní lemy
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kaktusbiker je teď offline  Kaktusbiker
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 19:21   Citovat  

zdravím mam křive zadní lemy jsou vyvařovane doma na koleni (už jsem to stím koupil) a chtěl bych na to nalepit nějake lemy ktere by to zpravily překytoval bych to přestříkal a byly by jsme všichni štastni až do smrti nevíte z čeho by pasly nebo z jak to vyrobit ? lemy se daj koupit za par šupu na felicii,120 a oktavky atd ale na crx stojí 13000 a to je moc ... dík za rady
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 19:29   Citovat  

a co to predelat, neco nalepit prekitovat nalakovat je hloupej napad bude to praskat

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 20:06   Citovat  

no nemyslím tam nacpat tunu kytu ale jen jako zakytovat aby to bylo zarovnane .... ale nevím no asi nej by byla vytahovačka a ta by to zarovnala ... nevíte jestli to děla někdo v brně ?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 20:17   Citovat  

a co to proste fakt obrousit, a vyriznout an avarit spravn e an ebo dat elmy z c4g?

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 20:35   Citovat  

Jheee..muj kamarad ma lem udelanej z felicie a vsadim cokoliv ze to nikdo od originalu nepozna pořádnej výtlem Pokud je sikovnej klempir, tak bych se toho nebal (a na filcku stoji par korun)

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 20:55   Citovat  

to co píšeš opravdu není dobrej nápad...sice jsme taky uvažoval o tom, že bych nechal udělat lemy z karbonu aby to už neshnilo ale tak jednoduchý to asi nejni... včera jsem byl za klempířem, a když pominu to, že si za vyvaření předběžně řek 15 000 tak už mi nesejde na tom, jaký lemy na to dám - prostě tam půjdou origo...a jestli nechceš puding tak tam dej taky origo...1300 za jeden (předpokládám, že těch 13 000 byl překlep) se mi nezdá zas tak moc....

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 20:57   Citovat  

cocks: obavam se ze 13t je v Honde realita:(

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:14   Citovat  

gizmi napsal:
cocks: obavam se ze 13t je v Honde realita:(

no teď koukám...jaktože už autokelly nemá na céro plechařinu ????????????????????????????????????????????????????

vždyť já s tim počítal !! a není to tak dávno co tam měli jak lemy, tak prahy atd ??????????????????

co to jeeeee ??? já tam nechci dávat lemy z nějaký jiný kaše ------- no sakra co teď ?? to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:16   Citovat  

cocks napsal:
no teď koukám...jaktože už autokelly nemá na céro plechařinu ????????????????????????????????????????????????????

vždyť já s tim počítal !! a není to tak dávno co tam měli jak lemy, tak prahy atd ??????????????????

co to jeeeee ??? já tam nechci dávat lemy z nějaký jiný kaše ------- no sakra co teď ?? to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere to mi hlava nebere
ses si jistej ze je tam meli? tak tam hod lemy z c4g ne?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:18   Citovat  

Brnďa napsal:
ses si jistej ze je tam meli? tak tam hod lemy z c4g ne?

právě že jsem..ještě jsem byl šťastnej, že za ně nechtěj ranec.....

a lemy z cívy 4g jsou stejný ??? mrknu kolik tam za ně chtěj jestli je maj...stejně to jsou marňáci,,,takovou věc jako jsou lemy což je věc který první shnije a nedělaj je v druhovýrově jo ? .... wokurka

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:25   Citovat  

pokud tam pasujou tak myslím, že máme vyhráno... Hihi

plechy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
plechy.jpg, 150.75 kB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:34   Citovat  

cocks napsal:
pokud tam pasujou tak myslím, že máme vyhráno... Hihi
chce to zkusit zda pasnou Velmi šťastný a se smejes, v druhovyrobe jen lemy? ja na legenda nemam ani svetla v druhovyrobe Velmi šťastný

Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:38  Naposledy upravil Hondik dne 20.8.2009 , 21:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cocks napsal:
právě že jsem..ještě jsem byl šťastnej, že za ně nechtěj ranec.....

a lemy z cívy 4g jsou stejný ??? mrknu kolik tam za ně chtěj jestli je maj...stejně to jsou marňáci,,,takovou věc jako jsou lemy což je věc který první shnije a nedělaj je v druhovýrově jo ? .... wokurka

tak prah stoji nejakych 750,- a lem kolem 480,- jinak ta cena co tu pises tech 15litru to je asi tak ze mu tam postavis auto a za tyden si prijdes a bude vyvarene a nastrikane ne?

edit: zase me nekdo predbehl Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:38   Citovat  

Brnďa napsal:
chce to zkusit zda pasnou Velmi šťastný a se smejes, v druhovyrobe jen lemy? ja na legenda nemam ani svetla v druhovyrobe Velmi šťastný

jojo..máme to hold těžký - my, majitelé "exotických vozů" HaHaaa

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:40   Citovat  

Hondik napsal:
tak prah stoji nejakych 750,- a lem kolem 480,- jinak ta cena co tu pises tech 15litru to je asi tak ze mu tam postavis auto a za tyden si prijdes a bude vyvarene a nastrikane ne?

ja si spis myslim ze tech 15 bude za celej blatnik primo z hondy Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:44   Citovat  

Hondik napsal:

to ne...ale on říkal...hele, jestli to chceš prodat tak to uděláme za pár kaček...a to já jsem mu právě řek, že už to mám spíš jako veterána a libovku na něděli a proto že to musí bejt echt klasse a že nechci, aby mi to za 3 roky zase vykvetlo, a tak mi řek, že to bude za jiný prachy...a že 15 je strop.... jako taky se mi to zdá hodně ale já sám si to neudělám, rozhodně ne když už jsou místama díry, a hlavně neviom o nikom jinym, všude je plno rádobyklempířů stejně tak jako lakýrníků, všichni maj plno řečí a praáce jen samá fušeřina až hanba..tohle je dědy známej..jistej pan Roubal ze Semil.......a řek bych, že je fakt dobrej.

jinak cena je bez laku.........ten bude až na jaře a půjde na ni celolak....a pak velká pojistka.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 21:45   Citovat  

cocks napsal:
jojo..máme to hold těžký - my, majitelé "exotických vozů" HaHaaa
ja kdys dam díly karoserie tak tam mam stresni nosic, zamky a vicka nadrze, a predni sklo Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 22:03   Citovat  

cocks napsal:
to ne...ale on říkal...hele, jestli to chceš prodat tak to uděláme za pár kaček...a to já jsem mu právě řek, že už to mám spíš jako veterána a libovku na něděli a proto že to musí bejt echt klasse a že nechci, aby mi to za 3 roky zase vykvetlo, a tak mi řek, že to bude za jiný prachy...a že 15 je strop.... jako taky se mi to zdá hodně ale já sám si to neudělám, rozhodně ne když už jsou místama díry, a hlavně neviom o nikom jinym, všude je plno rádobyklempířů stejně tak jako lakýrníků, všichni maj plno řečí a praáce jen samá fušeřina až hanba..tohle je dědy známej..jistej pan Roubal ze Semil.......a řek bych, že je fakt dobrej.

jinak cena je bez laku.........ten bude až na jaře a půjde na ni celolak....a pak velká pojistka.

tak to si potom priprav tak 30-40 papiru na ten celolak aby to za neco stalo a bylo to pekne
ja sem na tom svojem taky varil lemy a prahy s kamosem a toho auta mi bylo az lito kdyz sem do toho zajel flexou nejdriv kousek a pak sem malem menil cely zadni blatnik Úsměv zase na druhou stranu sem u toho byl a delalo se to poradne ty zadni lemy sou vynatirane zakladovkou a vystrikane bodyckem a vsude kam se dalo se to tmelilo tim karosarskym tmelem i vlastne strana od kola je vytmelena a pak vystrikana ja mam navic jeste sklepane hrany tak ty sou taky zevnitr osetreny tak si myslim ze to musi vydrzet Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2009 , 23:49   Citovat  

Hondik napsal:
tak to si potom priprav tak 30-40 papiru na ten celolak aby to za neco stalo a bylo to pekne
ja sem na tom svojem taky varil lemy a prahy s kamosem a toho auta mi bylo az lito kdyz sem do toho zajel flexou nejdriv kousek a pak sem malem menil cely zadni blatnik Úsměv zase na druhou stranu sem u toho byl a delalo se to poradne ty zadni lemy sou vynatirane zakladovkou a vystrikane bodyckem a vsude kam se dalo se to tmelilo tim karosarskym tmelem i vlastne strana od kola je vytmelena a pak vystrikana ja mam navic jeste sklepane hrany tak ty sou taky zevnitr osetreny tak si myslim ze to musi vydrzet Úsměv

no já tak nějak už počítám, že až doplatím úvěr, spočítám si co jsem do ní narval a co se do ní ještě pošle tak budu za nějakejma 300 000 a to už bude docela pecka Velmi šťastný takovej můj malej životní projekt pořádnej výtlem

No a s tim ošetřením proti korozi...kámo nerad bych ti kazil radost...ale ikdyž to sebelíp uděláš tak to stejně zase někde vyleze..stačí drobná chybička..někde trošku zůstane a už se pod kitem jede na novo..jde jen o to, jak dlouho to nebude vidět....já s tím už nebudu jezdit v ziomě tak by to třebas mohlo chvilku vydržet....podle mě je nejúčinějším bojem proti korozi jedině prevence u zdravýho auta....na to ale všichni kašlou by´t se jedná o minimální náklady ikdyby se to mělo jen vylejt olejem........no a jakmile to jednou začně kvíst, tak se můžeš potrhat a dělat co chceš a stejně už to nezastavíš...nejde to...to je ta chemie pane...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 8:15   Citovat  

cocks napsal:
no já tak nějak už počítám, že až doplatím úvěr, spočítám si co jsem do ní narval a co se do ní ještě pošle tak budu za nějakejma 300 000 a to už bude docela pecka Velmi šťastný takovej můj malej životní projekt pořádnej výtlem

No a s tim ošetřením proti korozi...kámo nerad bych ti kazil radost...ale ikdyž to sebelíp uděláš tak to stejně zase někde vyleze..stačí drobná chybička..někde trošku zůstane a už se pod kitem jede na novo..jde jen o to, jak dlouho to nebude vidět....já s tím už nebudu jezdit v ziomě tak by to třebas mohlo chvilku vydržet....podle mě je nejúčinějším bojem proti korozi jedině prevence u zdravýho auta....na to ale všichni kašlou by´t se jedná o minimální náklady ikdyby se to mělo jen vylejt olejem........no a jakmile to jednou začně kvíst, tak se můžeš potrhat a dělat co chceš a stejně už to nezastavíš...nejde to...to je ta chemie pane...

tak ja sem zapomel napsat ze to moje je taky spis na vystavku nez na jezdeni Velmi šťastný na zimu se hodi znacky do depozita a vyjede se az na jare takze si myslim ze to moje vydrzi Fast ma taky auto po celolaku jeste predemnou a jezdi s tim kazdy den v zime v lete a to auto je porad jako nove nikde nic

0
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 10:17   Citovat  

tudy odkaz něco takoveho jsem měl na mysli udělat to jednoduše a hlavně si to v klidku zrobím sam a nebude mě to nic stat nemam moc peněz a musím si to rozvrhnout tak abych dal dokupi cele auto potřebuju ještě čelní sklo ...

jinač tu jsou ty supr trupr tuning lemi za 13000 tudy odkaz ale nejsem zastance tak velkeho tunigu upravy jo ale vše musí být s mírou Úsměv

jinač co myslíte s tou vytahovačkou lemu s tím by to šlo spravit ne ? ten muj lem je prostě pulka dobra (original) a pulka rovna deska (vyvařovane

..... ještě jsem koukal a našel jsem tu pěknou kapotu za slušný peníz jen škoda že tam je ten nasavač tak velký tudy odkaz ale možná časem si jí koupím až bude cro v kupě Úsměv Je to tam.

LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 17:41   Citovat  

Nechci ti do toho moc kecat, ale slícovat ty blatníky z felicie s kaslí a nárazníkama z céra nebude zrovna jednoduchý a navíc estetickej efekt celýho díla bude podle mě dost na pováženou, i když se ti to povede dokonale slícovat.
Osobně bych šel cestou vyříznutí špatného lemu a navaření lemu z C4G, nebo jako levnější variantu, bych vyklepal ten plech do tvaru co nejvíc podobnýmu originálu a pak to dokytoval tmelem se skelnými vlákny.

0
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 20:33   Citovat  

tak tmely mam naštěstí všechny druhy tak skusím sve šance s kladivem

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2009 , 20:34   Citovat  

lemy ze C4G tam pasujou tedy ne uplne od prahu neb C4G nema plastovej prah ale ten zakladni oblouk ten je ok

2007,12,07   DSC00164.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2007,12,07 DSC00164.jpg, 50.43 kB

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.8.2009 , 7:35   Citovat  

skritek napsal:
lemy ze C4G tam pasujou tedy ne uplne od prahu neb C4G nema plastovej prah ale ten zakladni oblouk ten je ok

koukám lemy od ACI Úsměv

na C5G coupe taky nedělaj lemy, tak se musí upravovat ze sedana (zrovna teď o víkendu jsem to absolvoval)

tysek je teď offline  tysek
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2009 , 17:31   Citovat  

taky do budoucna plánuju nechat udělat zadní lemy a zajímá mě jestli tam pasuje i ten na straně kde je víko nádrže...mám crx 2....náhodou prahy z C4G asi nepasujou na céro že?

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2009 , 20:14   Citovat  

cocks napsal:

oběvils ameriku? na céro lemy ani plechařina nejsou... když jsem měl vteca tak mi Minor doporučoval někoho kdo má na lemy kopyto a tím pádem je lze "vytlouct" z plechu nebou nějakou tu náhradu... tak třeba práhy jdou na crx z felicie teď jen nevím o kolik se to zakracuje tuším o 6cm jsem někde slyšel

PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2009 , 21:36   Citovat  

cocks napsal:

cocksi nemel hovadiny. Pokud auto vyvaříš pořádně není s tim problém hooodně dlouho Chápeš! Chápeš! mimo mísu je potom vyvaření stilu díra nechaná, zespod přez asfalt a bodýčko mrsklá záplata a poď mi HaHaaa

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2009 , 22:23   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
cocksi nemel hovadiny. Pokud auto vyvaříš pořádně není s tim problém hooodně dlouho Chápeš! Chápeš! mimo mísu je potom vyvaření stilu díra nechaná, zespod přez asfalt a bodýčko mrsklá záplata a poď mi HaHaaa

by ses divil co taková německá záplata vydrží OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
laminatove zadní lemy
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina