Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Civic 6G
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
amazonak je teď offline  amazonak
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 12:42   Citovat  

Koupím 6G Civica - je mi jedno jestli bude 3D, 4D, 5D nebo coupe.
Motor 1.5 84kW nebo 1.6 92kW, nechci 1.4. Bez koroze. Cena do 50000kč
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 15:58   Citovat  

Kdyby se ti sešlo moc nabídek,přepošli mi to,za těhle podmínek bych si taky něco vzal..I 1.4 poface,díky muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 16:01   Citovat  

spoon napsal:
Kdyby se ti sešlo moc nabídek,přepošli mi to,za těhle podmínek bych si taky něco vzal..I 1.4 poface,díky muhehe

pořádnej výtlem HaHaaa Velmi šťastný ty mi davas...a ja se pridam..vemu i 1,4ku nemusi byt poface do 30ti pro pritelkyni..at ma v cem jezdit az udela ridicak..a samo i v cem se ucit je to dobrý

nabidky urcite budes prehazovat vidlema pořádnej výtlem
   Návrat  
Mikee23 je teď offline  Mikee23
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 16:07   Citovat  

Hlavator napsal:
pořádnej výtlem HaHaaa Velmi šťastný ty mi davas...a ja se pridam..vemu i 1,4ku nemusi byt poface do 30ti pro pritelkyni..at ma v cem jezdit az udela ridicak..a samo i v cem se ucit je to dobrý

nabidky urcite budes prehazovat vidlema pořádnej výtlem

Tak já bych si vzal taky jednoho na díly... Mr. Green
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 16:19   Citovat  

prosim taky jednu, trocha koroze a kopanců absolutně nevadí..... klidne před face, důležitej je technickej stav
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 16:22   Citovat  

Do fronty,miláčkové,do fronty kuky kuk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 16:24   Citovat  

spoon napsal:
Do fronty,miláčkové,do fronty kuky kuk

jj.. Chápeš! sem samozrejme az 3. v poradi po tobe..chapu...ctim pravidlo "kdo driv prijde ten driv mele" ale myslim ze jich bude dost pro vsechny svatoušek
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 17:00   Citovat  

ta 1.6 92KW dobrej úlet do 50ti tis. :hehe: Ale nedávno jsem tu viděl v inzerátu docela pěknou octávku I z r. 1999, 1.6 77KW, airbagy, abs, akorát bez klimošky za 66 tisíc... Za ty prachy neber to... Je to tam.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 17:14   Citovat  

Nick napsal:
ta 1.6 92KW dobrej úlet do 50ti tis. :hehe: Ale nedávno jsem tu viděl v inzerátu docela pěknou octávku I z r. 1999, 1.6 77KW, airbagy, abs, akorát bez klimošky za 66 tisíc... Za ty prachy neber to... Je to tam.

Ani zadarmo. Vzhledem k ceně náhradních dílů a "spolehlivosti". Děkuji nechci. Zůstanu radši věrný "zastaralé" Hondě.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:09   Citovat  

Sice jsem tu novej a mám smysl pro humor. Ale opravdu nechápu podobný reakce. Nebo je tu tohle normální? Tak to koukám!
Cenová hranice 50k, po tom co jsem obvolával nějaké inzeráty, mi přijde dost rozumná. Ono je potřeba si uvědomit, že kolik můžete za auto reálně dostat bývá dost daleko od zbožných představ majitele. Velmi šťastný
Za kousek s málo kilometrama a se serviskou bych třeba dal i víc.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:30   Citovat  

Proc ty reakce?? protoze si naivni a vtipny zaroven Úsměv. Az najdes pekneho civica, 1.5 (115ps) nebo dokonce 1.6 (125ps), ktera se v 6g coupe skoro neda sehnat do 50000kc, tak mne dej vedet ok?? Se podivej na internetu co se prodava za 50000kc, pekne coupe 1.6 ze 125 muze stat klidne pres 100.000kc.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:41   Citovat  

reakce jsou na miste ..na Honda clubu chtit 1,5ku bo 1,6 civu za 50tis..to snad asi ne to mi hlava nebere tady jsou lidi co do aut investujou,staraj se o ne,vylepsujou,pecujou a maji k nim aspn jakyztakyz vztah..za tech 50 koupis kepl..od mouly co to nechal zreznout a vyhonil to jak se jen dalo..takze bych radil spise annonci bo sBazar..tam jich je mozna par..tady za 6g 1,5ku chtit dat 50 je proste kuky kuk na hlavu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:43   Citovat  

Mno nikdo netvrdil, že chci coupe. Psal jsem jakoukoliv kastli, že je mi to jedno.
Jestli chces coupe tak 1.6 77kW (info od majitele, nezkoumal jsem blíž) je v Praze za 35k, majitel se jí snaží prodat už dlouho a marně. Má nějaký mouchy, ale pro míštní borce určitě nic s čím by si neporadili Mr. Green

A jak jsem říkal, je velký rozdíl mezi cenami za které se to majitelé pokouší prodat a za které to nakonec prodají, když zjistí, že jejich představa je mimo realitu. Nebo nechají hnít na zahradě než aby prodali za njižší cenu.
Každopádně když jsem obvolával nějaké inzeráty, tak 1.5 84kW (3D, 4D, 5D) prodané v poslední době šli za 30-50k.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:47  Naposledy upravil Hlavator dne 29.9.2009 , 18:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

amazonak napsal:
Mno nikdo netvrdil, že chci coupe. Psal jsem jakoukoliv kastli, že je mi to jedno.
Jestli chces coupe tak 1.6 77kW (info od majitele, nezkoumal jsem blíž) je v Praze za 35k, majitel se jí snaží prodat už dlouho a marně. Má nějaký mouchy, ale pro míštní borce určitě nic s čím by si neporadili Mr. Green

A jak jsem říkal, je velký rozdíl mezi cenami za které se to majitelé pokouší prodat a za které to nakonec prodají, když zjistí, že jejich představa je mimo realitu. Nebo nechají hnít na zahradě než aby prodali za njižší cenu.
Každopádně když jsem obvolával nějaké inzeráty, tak 1.5 84kW (3D, 4D, 5D) prodané v poslední době šli za 30-50k.

Honda odne stesti s tema keplama...a priprav si dalsich 40 na upravy a doladeni pořádnej výtlem

slusneho ekonoma kterej ma super pomer vykon-spotreba ti normalni clovek za 50 nemuze dat..teda ktery ma aspn trochu Honda srdce..to aby ho radeji hodil ze skaly

chapu ze za svuj poface bych uz taky tech cca 120 nedostal...ale proste pod 100 bych ho ted nedal..v tom stavu jakem je a jak slape...to bych radeji jedl kurky od chleba a nemel na benzin a jen se na nej koukal z okna treba Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:48   Citovat  

Hlavator napsal:
reakce jsou na miste ..na Honda clubu chtit 1,5ku bo 1,6 civu za 50tis..to snad asi ne to mi hlava nebere tady jsou lidi co do aut investujou,staraj se o ne,vylepsujou,pecujou a maji k nim aspn jakyztakyz vztah..za tech 50 koupis kepl..od mouly co to nechal zreznout a vyhonil to jak se jen dalo..takze bych radil spise annonci bo sBazar..tam jich je mozna par..tady za 6g 1,5ku chtit dat 50 je proste kuky kuk na hlavu

Jo, že jsem si vybral špatný místo už mi došlo Úsměv Jen mě trochu překvapilo to chování tady. Žil jsem pár let v zahraničí a navštěvoval jsem (a ještě navštěvuju) zahraniční fóra a takhle se fakt chovaj jen češi. No offence, ale je to tak. A je to smutný.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:49   Citovat  

ach, jo, tak jeden malej priklad, tady tvoje vysnene auto do 50.000kc : odkaz, kdyz se podivas dale tady odkaz tak vidis, ze se pohybuji okolo 65.000 a to jsou auta se 200.000km na tachometru a kdyz se podivas treba sem odkaz (doufam ze hlavatora neurazim Úsměv ) , je to vuz jednoho clena, uz chapes ten rozdil??
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:54   Citovat  

david.hammer napsal:
ach, jo, tak jeden malej priklad, tady tvoje vysnene auto do 50.000kc : odkaz, kdyz se podivas dale tady odkaz tak vidis, ze se pohybuji okolo 65.000 a to jsou auta se 200.000km na tachometru a kdyz se podivas treba sem odkaz (doufam ze hlavatora neurazim Úsměv ) , je to vuz jednoho clena, uz chapes ten rozdil??

neurazil...naopak..rad jdu prikladem..ale tak vysoko on asi nekoukal..neber to spatne chlape...to neni flame na tebe..proste lidi buli krize,ale musis pochopit ze je na miste byt soudnej..zvlast na clubu kde maji lidi k te znacce fakt vztah

tady mas taky treba priklad 6G 1,5 tudy odkaz ... snad Jaryse neurazim ja HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 18:59   Citovat  

hele nic ve zlym ale oni ti chtěj jen říct, že když koupíš auto za 30 tak do něj dalších 20 dáš aby jezdilo ....

jinak shánim auto jak píšu vejš, dyžtak mi ty kolem 30ti posílej na sz dík moc
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:01   Citovat  

Tak jo pánové. No comment. Sorry, že jsem urazil vaší ješitnost Mr. Green
Mylně jsem se domnívaj, že sem chodí i normálni lidi, ne jen ultra mega hardcore Hfans Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:01   Citovat  

posero napsal:
hele nic ve zlym ale oni ti chtěj jen říct, že když koupíš auto za 30 tak do něj dalších 20 dáš aby jezdilo ....

presne tak..zacnes brzdama a skoncis varenim lemu...za tech 30 sou to auta na ND...nic ve zlem...tady na clubu to myslim kazdej vi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:02   Citovat  

amazonak napsal:
Mylně jsem se domnívaj, že sem chodí i normálni lidi, ne jen ultra mega hardcore Hfans Mrk

sklop ten chobot kousek níž Mrk nepsal sem nic vezlym a nechci tě urážet ani ponižovat ale prostě chce to stát nohama na zemi OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:03   Citovat  

amazonak napsal:

nejsem Hardcore Honda fan...jen se o to auto staram..mam ho rad..a podle toho se k nemu chovam a dodavam mu peci..chvalim te za vyber motoru..vis co vzit..jen proste radeji pritlac a sezen auto se serviskou v nalezitem stavu.od slusneho majitele ktery aspn kapanek vi co doma mel a staral se

nekdy je velkej rozdil koupit auto za 50 a za 75..je to kolikrat jako nebe a dudy Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:03   Citovat  

Amazonak: Vsak to neberu jako urazku nebo ze maji nase auta cenu zlata, ber to spise jako radu, ja mozna i spousta lidi zde maji hodne zkusenosti, ze kdyz koupi za par supu, tak ze do nej musi invetstovat sileny penize a ze kdyby koupili rovnou drazsi, tak by je to vyslo mnohem levneji. Urcite mne tu date za pravdu, ze kazdej se nekdy napalil a u aut to hodne boli, protoze to hodne stoji Úsměv, takze to ber spise jako pomoc. dave
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:04   Citovat  

posero napsal:

Díky za normálni reakci. Zprávu jsem pochopil, ale není to pravidlo.
Kolega nedávno koupil anglána 1.5 za 32k, od prvního majitele ročník 1940, plná palba kromě kůže. Majitel chtěl na začátku 70k, ale během dvou měsíců snížil cenu až na 32k, protože to jinak nikdo nechtěl (jeho slova).
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:06   Citovat  

amazonak napsal:
Díky za normálni reakci. Zprávu jsem pochopil, ale není to pravidlo.
Kolega nedávno koupil anglána 1.5 za 32k, od prvního majitele ročník 1940, plná palba kromě kůže. Majitel chtěl na začátku 70k, ale během dvou měsíců snížil cenu až na 32k, protože to jinak nikdo nechtěl (jeho slova).

tak tomu se rika SALE..ten manik mel stesti a narazil na dedu kterej se obetoval je to dobrý ticha zavist...tohle se nepovede ale kazdej den a neda se z toho BOHUZEL pro kupce delat pravidlo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:07   Citovat  

máš říct hned, anglie je levnější HaHaaa tady se jako hondy berou hlavně japonci a ty sou prostě dražší
   Návrat  
Moderátor

Amazonak:omlouvám se,nevěděl jsem,že koukáš po betlému,do kterýho jednou tolik nasypeš,pak je to ovšem v pořádku a přeju hodně štěstí..
PS:tyhle naše poznámky nevyjadřují postoj osHC,to v žádném případě..Nezavrhni ho jako takové Velmi šťastný
   Návrat  

Hlavator napsal:
nejsem Hardcore Honda fan...jen se o to auto staram..mam ho rad..a podle toho se k nemu chovam a dodavam mu peci..chvalim te za vyber motoru..vis co vzit..jen proste radeji pritlac a sezen auto se serviskou v nalezitem stavu.od slusneho majitele ktery aspn kapanek vi co doma mel a staral se

nekdy je velkej rozdil koupit auto za 50 a za 75..je to kolikrat jako nebe a dudy Velmi šťastný

Však jsem taky psal, že za auto s málo kilometrama a serviskou dám klidně víc. Problém je, že takovejch moc není.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:10   Citovat  

amazonak napsal:
Však jsem taky psal, že za auto s málo kilometrama a serviskou dám klidně víc. Problém je, že takovejch moc není.

kdyz pujde kolem 75ti myslim ze najdes peknej predface..staci hledat a nechtit ho hned zitra..porad se bavim o Japonci..pokud by ti stracil anglicak tak cena bude asi kapanek niz...stejne bych ale pod 65 za slusnej kus jako majitel rozhodne nesel!!

a vazne to neber jako ze te nekdo poucuje,napada,vysmech apod...tak to vazne neni Chápeš!

jen nas tech 50 proste jako majitele zarazilo..tot vse
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 19:13   Citovat  

spoon: pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím Civic 6G
Fórum: Koupím