Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmerili me, co ted?:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 7
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 20:39   Citovat  

FastCivic napsal:
Cest pořádnej výtlem
Ten HonDay me vyjde jeste asi pekne draho, cestou tam me totiz vyfotili nekde v Turnove a az ted se pani policajti uracili dat mi o tom vedet. Na fotce jsem jasne videt, takze vyluvy asi nehrozi. Poslali mi k tomu nejake lejstro kde mam vyplnit kdo to ridil a pisou ze mam podat i vysvetleni. Co mam teda delat? Jel sem 60 na padesatce kdyby to nekoho zajimalo Úsměv
Body mi strhnou asi 3 podle toho co tady pisou, ale kolik penez by me jeste zajimalo HaHaaa

No pěkně to vedeš Úsměv ale pamatuji si dobře, že jsi říkal, že po cestě na Honday tě vyfotili dokonce 2x ? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 20:40   Citovat  

Jo, Chucky, tohle už moc nefunguje... Lidi toho moc využívali... Teda funguje to, když je na projednání málo času - tady ho mají dost... Už jsem se setkal i s postupem (v Praze),že před ukázáním fotky dali podepsat papír, že neřídila osoba blízká... Ble
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 20:53   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, Chucky, tohle už moc nefunguje... Lidi toho moc využívali... Teda funguje to, když je na projednání málo času - tady ho mají dost... Už jsem se setkal i s postupem (v Praze),že před ukázáním fotky dali podepsat papír, že neřídila osoba blízká... Ble

Osoba blízká funguje pořád a nikdo nemůže Tvou totožnost prokázat z fotky radaru.. Museli by Tě zastavit. VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:09   Citovat  

ChuCky napsal:
Osoba blízká funguje pořád a nikdo nemůže Tvou totožnost prokázat z fotky radaru.. Museli by Tě zastavit. VTEC

Neříkám, že osoba blízká nefunguje, ale ne stylem, že jim tohle napíšeš a oni to vezmou a odloží. Pokud je na fotce vidět a poznat a nemá dvojče, tak to bude mít hodně těžký. A že radary umí moc hezký fotky... HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Neříkám, že osoba blízká nefunguje, ale ne stylem, že jim tohle napíšeš a oni to vezmou a odloží. Pokud je na fotce vidět a poznat a nemá dvojče, tak to bude mít hodně těžký. A že radary umí moc hezký fotky... HaHaaa

fotku ze stacionáru jsem nikdy neviděl, ale z radaru mobilního co máme my jen tězko poznat obličej a i tak...zatloukat, zatloukat, zatloukat... když ho nezastavili a neztotožnili na místě, mají smolíka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:20   Citovat  

ChuCky napsal:
fotku ze stacionáru jsem nikdy neviděl, ale z radaru mobilního co máme my jen tězko poznat obličej a i tak...zatloukat, zatloukat, zatloukat... když ho nezastavili a neztotožnili na místě, mají smolíka

Já je viděl... Konkrétně z Mělníka u přejezdu a jsou hodně dobré (pokud nemáš přes xicht sluneční clonu)... Poznat osobu není problém... přátele
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:21   Citovat  

Hellborn napsal:
Já je viděl... Konkrétně z Mělníka u přejezdu a jsou hodně dobré (pokud nemáš přes xicht sluneční clonu)... Poznat osobu není problém... přátele

vidis faste musis nosit bryle slunecni pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:28   Citovat  

Hellborn napsal:

kruciš, je tu někdo komu nepřišla fotka z mělníka? pořádnej výtlem
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Když jim napíše tohle, tak si ho předvolají (protože jako majitel musí vědět,kdo řídil) - bude tam muset zajet (jinak dostane pořádkovou pokutu až 5tis.), podle fotky ho poznají a dostane pokutu + náklady řízení a ještě se projede... To se vyplatí. Bezva rady, Miki! KO

hele to je sice hezký, že musim vědět, kdo mým autem jezdí... ale to musejí uznat sami, že po 6 měsících už to třeba opravdu nevím, kdo s tím autem jel ne? to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:34   Citovat  

jakubM napsal:
hele to je sice hezký, že musim vědět, kdo mým autem jezdí... ale to musejí uznat sami, že po 6 měsících už to třeba opravdu nevím, kdo s tím autem jel ne? to mi hlava nebere

Paní či pán na druhé straně stolu to třeba uznají, ale zákon je nekompromisní pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:35   Citovat  

jakubM napsal:

Od toho tam pěkně zajedeš a podíváš se na fotku, kdo to je. Pokud to nebude Tvůj táta, brácha nebo jiná osoba blízká (a i když řekneš,že osob blízká, tak můžou předvolat Tvé příbuzenstvo - asi to neudělají,ale nevím,jak se v Trutnově nebo kde úředníci flákají a nudí.), tak jsi povinnen říct,kdo to je (opět pod sankcí pokuty). A hádej,co se asi stane, když tam Fast přijde a oni ho uvidí a porovnají s fotkou - asi mu těžko uvěří,že řídila jeho ségra... Ble
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:40   Citovat  

Hellborn napsal:
Od toho tam pěkně zajedeš a podíváš se na fotku, kdo to je. Pokud to nebude Tvůj táta, brácha nebo jiná osoba blízká (a i když řekneš,že osob blízká, tak můžou předvolat Tvé příbuzenstvo - asi to neudělají,ale nevím,jak se v Trutnově nebo kde úředníci flákají a nudí.), tak jsi povinnen říct,kdo to je (opět pod sankcí pokuty). A hádej,co se asi stane, když tam Fast přijde a oni ho uvidí a porovnají s fotkou - asi mu těžko uvěří,že řídila jeho ségra... Ble

samozřejmě, vůbec jsem nemyslel konkrétně Fasta... ale spíš obecně když by mi nabízeli ten papír, že to není osoba blízká dřív, než uvidim fotku
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:41   Citovat  

Hellborn napsal:
(pokud nemáš přes xicht sluneční clonu)

tak tu musim jeste poresit Cool
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:44   Citovat  

Miki Civic napsal:
cože? proč by tam musel jet? Faste máš bráchu? Úsměv
sorry ale meles fakt kraviny, ty si hned se vsim hotovy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:46   Citovat  

jakubM napsal:
samozřejmě, vůbec jsem nemyslel konkrétně Fasta... ale spíš obecně když by mi nabízeli ten papír, že to není osoba blízká dřív, než uvidim fotku

Ale jo, to bych jim taky odmítl podepsat - to jsem psal jen pro info,co taky někde zkouší.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:48  Naposledy upravil FastCivic dne 29.9.2009 , 22:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Doomm napsal:
vis co by ti napsal nejmenovany ucastnik diskuse? dobre ti tak, at ti ty papiry seberou prekrocil si rychlost, mas predpoklad kriminalnika a vraha, co se divis kdyz vis ze si udelal spatnou vec za kterou by se jeste v dnesni dobe mely sekat hlavy!
nevim sice koho myslis nejmenovanym ucastnikem, ale:
mam uplne nekde ze mi prisel nejaky stupidni dopis s fotkou. Pokud si to prectes dobre, nezeptal sem se na to jak tohle ošálit, ptal sem se co mam delat a kolik me to bude stat. Je mi to uplne jedno. Uz sem jim ten dopis zpatky poslal a mam to z krku. Kdyz mi poslou šek na 5tis, poslu jim 5tis a nebudu se tim zdrzovat. Sem si vedom ze sem udelal spatnou vec, ale kdybych jel 70 nebo 80 nebo 160 na 50tce tak bych se citil vinen. Za 57 na 50tce si muzou polibit pozadí. Jo kdyby po me chteli 10tis tak bych to resil.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:54   Citovat  

FastCivic napsal:
mam uplne nekde ze mi prisel nejaky stupidni dopis s fotkou. Pokud si to prectes dobre, nezeptal sem se na to jak tohle ošálit, ptal sem se co mam delat a kolik me to bude stat. Je mi to uplne jedno. Uz sem jim ten dopis zpatky poslal a mam to z krku. Kdyz mi poslou šek na 5tis, poslu jim 5tis a nebudu se tim zdrzovat. Sem si vedom ze sem udelal spatnou vec, ale kdybych jel 70 nebo 80 nebo 160 na 5tce tak bych se citil vinen. Za 57 na 50tce si muzou polibit pozadí. Jo kdyby po me chteli 10tis tak bych to resil.

do 20km ti to daji za litr tak to radsi zaplat a mas klid.
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 21:55   Citovat  

FastCivic napsal:
mam uplne nekde ze mi prisel nejaky stupidni dopis s fotkou. Pokud si to prectes dobre, nezeptal sem se na to jak tohle ošálit, ptal sem se co mam delat a kolik me to bude stat. Je mi to uplne jedno. Uz sem jim ten dopis zpatky poslal a mam to z krku. Kdyz mi poslou šek na 5tis, poslu jim 5tis a nebudu se tim zdrzovat. Sem si vedom ze sem udelal spatnou vec, ale kdybych jel 70 nebo 80 nebo 160 na 5tce tak bych se citil vinen. Za 57 na 50tce si muzou polibit pozadí. Jo kdyby po me chteli 10tis tak bych to resil.

OK
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 22:00   Citovat  

někdo tady kdysi dával odkaz na super článek, bylo tam popsáno že když vás vyfotí stačí někomu podpesat plnou moc, ten řekne že jsi to nebyl ty ale osoba tobě blízká a že odmítáš vypovídat... nemají fotku s kým porovnat pokud zrovna neposíláš dvojče a dopadne to stejně jako by tu fotku neměli... otázka je jestli je to stále pravda, článek byl postaršího datu (2007 Cooo??? )... nakonec to fast ale vyřešil nejlíp (mě by se to platit nechcelo) je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 22:09   Citovat  

SonnyX napsal:
jaj,to je to v te dedine pořádnej výtlem tys jel prvni,pak corgan a pak ja...najednou dva blesky pořádnej výtlem me to uz nastesti nestihlo pořádnej výtlem pořádnej výtlem
jo ale oba dva blesky byly mirene na me:) Prvni fotka je z dalky a druha jak sem mijel ten sprosty radar. Takze i corgan muze klidne spat. Ja to za vas zaplatim, hosi, ale priste jedu posledni meetallll meetallll meetallll papa
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 22:15   Citovat  

FastCivic napsal:
jo ale oba dva blesky byly mirene na me:) Prvni fotka je z dalky a druha jak sem mijel ten sprosty radar. Takze i corgan muze klidne spat. Ja to za vas zaplatim, hosi, ale priste jedu posledni meetallll meetallll meetallll papa

ja jel na spotrebu... Se stydím pořádnej výtlem

ale pristi HD 10 Vam to s plynakem vosolim Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 22:29   Citovat  

FastCivic napsal:

no jeste ze sem jel az posledni pořádnej výtlem
puvodne sem myslel ze si nekdo hraje ale jak vidim tak asi ne Velmi šťastný
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 23:16   Citovat  

Vojtas napsal:
někdo tady kdysi dával odkaz na super článek, bylo tam popsáno že když vás vyfotí stačí někomu podpesat plnou moc, ten řekne že jsi to nebyl ty ale osoba tobě blízká a že odmítáš vypovídat... nemají fotku s kým porovnat pokud zrovna neposíláš dvojče a dopadne to stejně jako by tu fotku neměli... otázka je jestli je to stále pravda, článek byl postaršího datu (2007 Cooo??? )... nakonec to fast ale vyřešil nejlíp (mě by se to platit nechcelo) je to dobrý

V tom blesku pišou same lepší věci .... pořádnej výtlem , ale apsoň se člověk zasměje. CRO je taky fajn věc a věř, že tam má foto každý nad 15 let. Jinak podání vysvětlení je požadováno od uvedené osoby na předvolance, ne od nikoho jiného. Odmítnout k dané věci se vyjádřit může pouze osoba uvedená na tom lejstru, ale stejně musí přít a říct, odmítám vám k této věci cokoli sdělit.
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 23:24   Citovat  

Caltiger napsal:
No pěkně to vedeš Úsměv ale pamatuji si dobře, že jsi říkal, že po cestě na Honday tě vyfotili dokonce 2x ? Velmi šťastný

jo, ale podruhé jsem ho vyblejsknul já, když přijel v 10 večer do kempu pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 29.9.2009 , 23:48   Citovat  

FastCivic napsal:
sorry ale meles fakt kraviny, ty si hned se vsim hotovy

tvá věc .. Úsměv
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 0:29   Citovat  

hele a nemuze probehnout jednoznacna identifikace i kdyby tam neprijel a nevideli ho? dyt fotky z obcanky a mozna i ridicaku maji ulozeny oni nekde nebo nemaj? Takze si vytahnou jeho kartu a porovnaj s fotkou, kterou maj.. nebo ne? Nebo je fotka z dokladu jen na dokladech? Jen napad...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 0:46   Citovat  

jak to tady tak ctu, tak diky tomu ze auto, kterym jezdim je psany na mamku tak snad muzu jezdit jak uplny ovad a nic se mi nemuze stat, nebo ne?
i kdyz ona by mi tam stejne praskla Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 0:51   Citovat  

hod ty fotky sem Hihi
   Návrat  
dsczech je teď offline  dsczech
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 3:16   Citovat  

Tak vod ted nebudu na GPS ty radary podcenovat .. ... Se stydím