Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
AutoKelly velke zklamani
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:15   Citovat  

dneska jsem byl v auto kelly a reknu vam ze s takovym negtativnim pristupem jsem se jeste nikdy nesetkal - byl sem poslan dopr.... kdyz jsem si chtel objednat podbehy na civica a kdyz jsem se zeptal na olej na vzduchovej filtr(kuzel K&N) tak me pan rekl ze nevi co to je ze se s tim vzivote nesetkal konkretne jde o pobocku autokelly na lesne - tak jsem se projel zbytecne zase uz nevim kde to sezenu ty veci
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OzzyVti je teď offline  OzzyVti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:18   Citovat  

rekni co chces sehnat a ja to sezeneu je to dobrý kdyztak SZ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:22   Citovat  

potreboval bych nutne ty podbehy na civica r.v 90,HB 1.6 sohc a olej na filtr K&N nanaseci přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:29   Citovat  

olej 185,- a je to 400ml velkej sprej nadbehy jeste resim svatoušek
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:30   Citovat  

Rysa napsal:
dneska jsem byl v auto kelly a reknu vam ze s takovym negtativnim pristupem jsem se jeste nikdy nesetkal - byl sem poslan dopr.... kdyz jsem si chtel objednat podbehy na civica a kdyz jsem se zeptal na olej na vzduchovej filtr(kuzel K&N) tak me pan rekl ze nevi co to je ze se s tim vzivote nesetkal konkretne jde o pobocku autokelly na lesne - tak jsem se projel zbytecne zase uz nevim kde to sezenu ty veci

KN prodává svůj speciální olej na filtry a ani se nedivím, že ho v autodílech nemají.
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:33   Citovat  

Třeba tady na Mostecku jsou v autokelly maximálně ochotní, takže kladná zkušenost je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:35   Citovat  

ten nadbeh bohuzel neumim sehnat a ani v elitu ho nemaji az na model 91-. ten olej je od kn
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:44   Citovat  

Selhal lidskej faktor...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:56   Citovat  

no ja mu ale nerekl ze chci na k&N rekl jsem ze chci jakykoliv olej ktery se nanasi na tyto filtry - muzou byt i klasicke do boxu ani to nemusi byt nejaky kuzel, no a ty podbehy me rekl ze je objedna ze nejsou skladem a pak jak sem prijel se na me dival jak na pitomce a rekl ze to nikdy nemeli a mit nebudou a pritom sem v lete kupoval ty stejny podbehy na crx

4 ozzy diky moc ten olej samozrejme beru no a ty podbehy zkus prosim zjistit prece nebudu kupovat originaly za 2000 na stary auto to tam radsi natahnu igelit KO
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 18:58   Citovat  

to já jsem spokojen prodavač auto kelly je skrytý hondař takže si vždy pokecáme Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 19:50   Citovat  

Jsem byl ted v ústecký pobočce pro stěrače a :muck: OK Dokonce mi je tam čičmunda hned namontoval,aby se Kubíček neumazal (spíš abych mu neodřel c5g až budu vyjíždět,protože ty starý už tu kajdu na okně jen rozmázly) kouř
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 19:55   Citovat  

infinity napsal:
Selhal lidskej faktor...

v MB je asi stejnej pan Faktor...sice objednaj co jde, ale neberou kartičku H-C...takže musím se vším přes Kubu
   Návrat  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 22:33   Citovat  

Ajsik napsal:
v MB je asi stejnej pan Faktor...sice objednaj co jde, ale neberou kartičku H-C...takže musím se vším přes Kubu
Neberou kartičku to je fakt, ale na všechno co jsem tam kdy kupoval jsem dostal vždy min. 5% slevu a na některé věci a 10% slevu, holt jednat se musí umět Mrk Ale když je pan prodavač hloupé játro, tak se vyjedná leda neuróza a vysoký tlak zmatenej
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2007 , 22:42   Citovat  

Weyraak napsal:
Neberou kartičku to je fakt, ale na všechno co jsem tam kdy kupoval jsem dostal vždy min. 5% slevu a na některé věci a 10% slevu, holt jednat se musí umět Mrk Ale když je pan prodavač hloupé játro, tak se vyjedná leda neuróza a vysoký tlak zmatenej

Navíc mě dostalo i to když jsem si objednal od Kuby nějaký věci a po dohodě mi to nechal poslat do Kelly v MB v zabalené krabici a popsaný mým jménem a když jsem si pro to přišel byla krabice rozdělaná...asi chtěli vědět co tam je Mr. Green
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 1:27   Citovat  

Ajsik napsal:
Navíc mě dostalo i to když jsem si objednal od Kuby nějaký věci a po dohodě mi to nechal poslat do Kelly v MB v zabalené krabici a popsaný mým jménem a když jsem si pro to přišel byla krabice rozdělaná...asi chtěli vědět co tam je Mr. Green

sila Mr. Green
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 2:38   Citovat  

Ja jsem na dornychu v Brne vzdy byl spokojen ...dokonce kdyz jsem kdysi kupoval desky na kotouce nevedel jaky tam presne pasujou tak mi slecna donesla vsechny druhy a ja si to porovnaval se staryma Mr. Green
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 10:36   Citovat  

Na to bacha, autokelly je obchodní značka a kdejakej troubelín si může po sepsání smlouvy s Kellynou pod jejich značkou prodávat. Nevím, esi sou tam nějaké kritéria, ale bojím se že nic extra, takže "AutoKelly" neručí za šupáky, co tam seděj. Ovšem, jak je to na lešný to nevím ... možná by Kubík mohl říci ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 11:30   Citovat  

Ajsik napsal:

V Autokelly jsem sice byl jednou, ale s kartickou zadny problem...v databazi meli jak HC tak i nas i nas moravskej HKM Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 12:46   Citovat  

tj v databazi nas treba maji ale ja hlavne potrebuju ty soucastky a jestli dostanu 10% slevu je fajn ale dulezitejsi je aby to hlavne meli a jelikoz sem delal v autostanglu a vim jak to chodi ze se objednava vsude kde to jenom de aby se vyhovelo zakaznikovi - vsechno se da sehnat maji smlouvy s ACI,BENEX,JC vsichni mezi sebou a tak dale takze kdyz me poslou dop.... hned u vchodu ze nemaji nemeli nejde sehnat a nevi o cem mluvim a at uz hlavne ve 4 hodiny neotravuju tak sem si rekl sem uz proste neprijdu kdybych ty soucastky mel vyrobit na kolene s papiru protoze to je proste jenom lenost a nezajem o zakaznika
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 13:11   Citovat  

Rysa napsal:
tj v databazi nas treba maji ale ja hlavne potrebuju ty soucastky a jestli dostanu 10% slevu je fajn ale dulezitejsi je aby to hlavne meli a jelikoz sem delal v autostanglu a vim jak to chodi ze se objednava vsude kde to jenom de aby se vyhovelo zakaznikovi - vsechno se da sehnat maji smlouvy s ACI,BENEX,JC vsichni mezi sebou a tak dale takze kdyz me poslou dop.... hned u vchodu ze nemaji nemeli nejde sehnat a nevi o cem mluvim a at uz hlavne ve 4 hodiny neotravuju tak sem si rekl sem uz proste neprijdu kdybych ty soucastky mel vyrobit na kolene s papiru protoze to je proste jenom lenost a nezajem o zakaznika

V tom s tebou souhlasim...Ja se taky bezne podotykam s mizernou urovni sluzeb v CR... to mi hlava nebere I kdyz jsou samozrejme lidi, kteri se snazi, skoda ze jich je malo.
   Návrat  
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 14:38   Citovat  

Ajsik napsal:
No tak to je teda ale! Hrůza!
   Návrat  
cultrarius je teď offline  cultrarius
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 20:42   Citovat  

infinity napsal:
Selhal lidskej faktor...

Minulej rok v Hradci Kralove taky selhal lidskej faktor a to uz je dost na povazenou, u Kelly uz nechci nic vse si shanim jinde. Nejsou jediny a muzou mi akorat :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 22:05   Citovat  

Tak a je to tady!
Stížnosti jsou sice fajn, ale jak to mám řešit, když je to všechno jen o lidech a nikdo není schopen nic říct konkrétně a schovává se za anonymní mail a podepíše se jen křestním jménem a bez jakéhokoli kontaktu. Takhle umím prudit taky. Přišel mi na pobočku mail, že se stalo a a b, od člověka, který se kasá že má s otcem dva servisy a servisují už víc než 4 roky, mail mají, ale nejsou si schopni na netu požadovaný díl sami najít v elektronickém katalogu, který je mimochodem nejpřehlednější ze všech firem tady na trhu i když ten díl už kupovali. Pokud já budu mít dva servisy víc než čtyři roky, rozhodně pro mně bude firma se kterou se rozhodnu spolupracovat fungovat tak, že mi bude 30% na díly připadat jako plivnutí do moře, závoz budu mít minimálně 2x denně a nebudu muset nikam jezdit a mít neurčité dotazy na lidi. Nechci nikoho omlouvat, jsou to lidi a kdyby se něco podobného stalo mně, rozhodně jsem schopen tam udělat takovej bugr, že si mně budou předcházet sotva se moje auto okolo té pobočky jen mihne. Pokud je pravda že seš majitel 2 servisů, tak bys měl umět věci dotáhnout do konce a ne si jen anonymně stěžovat. Ajsík kdyby mi řekl že zásilka kterou jsem mu poslal na pobočku byla porušená, nemám strach že bych si nedokázal sjednat pořádek i v tomto případě, jenže se to dozvídám až teď v tomhle fóru.
Naučte se prosím problémy a nedorozumění řešit včas a pořádně, jinak se to nikdy nepovede zlepšit, není tak složitý se onoho člověka zeptat na jméno a řešit to dál a konkrétněji a pokud možno bez emocí. Na hlavní stránce klubu máte v sekci partneři kontakty na osobu zodpovídající za honda klub versus auto kelly, tak mi svůj problém zavolejte, podejte konkrétní údaje o sobě a druhé osobě a vždycky se to hned dá řešit. JEN CHTÍT!!!
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 22:13   Citovat  

Ámen Kubo OK
   Návrat  
Joystick je teď offline  Joystick
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 22:19   Citovat  

kuba napsal:
Tak a je to tady!
Stížnosti jsou sice fajn, ale jak to mám řešit, když je to všechno jen o lidech a nikdo není schopen nic říct konkrétně a schovává se za anonymní mail a podepíše se jen křestním jménem a bez jakéhokoli kontaktu. Takhle umím prudit taky. Přišel mi na pobočku mail, že se stalo a a b, od člověka, který se kasá že má s otcem dva servisy a servisují už víc než 4 roky, mail mají, ale nejsou si schopni na netu požadovaný díl sami najít v elektronickém katalogu, který je mimochodem nejpřehlednější ze všech firem tady na trhu i když ten díl už kupovali. Pokud já budu mít dva servisy víc než čtyři roky, rozhodně pro mně bude firma se kterou se rozhodnu spolupracovat fungovat tak, že mi bude 30% na díly připadat jako plivnutí do moře, závoz budu mít minimálně 2x denně a nebudu muset nikam jezdit a mít neurčité dotazy na lidi. Nechci nikoho omlouvat, jsou to lidi a kdyby se něco podobného stalo mně, rozhodně jsem schopen tam udělat takovej bugr, že si mně budou předcházet sotva se moje auto okolo té pobočky jen mihne. Pokud je pravda že seš majitel 2 servisů, tak bys měl umět věci dotáhnout do konce a ne si jen anonymně stěžovat. Ajsík kdyby mi řekl že zásilka kterou jsem mu poslal na pobočku byla porušená, nemám strach že bych si nedokázal sjednat pořádek i v tomto případě, jenže se to dozvídám až teď v tomhle fóru.
Naučte se prosím problémy a nedorozumění řešit včas a pořádně, jinak se to nikdy nepovede zlepšit, není tak složitý se onoho člověka zeptat na jméno a řešit to dál a konkrétněji a pokud možno bez emocí. Na hlavní stránce klubu máte v sekci partneři kontakty na osobu zodpovídající za honda klub versus auto kelly, tak mi svůj problém zavolejte, podejte konkrétní údaje o sobě a druhé osobě a vždycky se to hned dá řešit. JEN CHTÍT!!!

Kubíku, budou akceptovat klubovou slevu i na pobočce v Kolíně?
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 22:42   Citovat  

V Táboře naprostá spokojenost. Na můj mail mi vedoucí hned zavolal zpátky, když jsem se zmínila o klubu, hned mluvil o slevě, ráno mi zboží objednali a odpoledne ten den jsem ho tam měla připravený. je to dobrý
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 22:44   Citovat  

Jasně že budou, honda klub je registrovaný zákazník jako každý jiný, stačí oživit kartu na pobočce v Kolíně a tradá, můžete nakupovat a prosím když bude sebemanší zádrhel, nebojte se mi zavolat, nebo mailovat, vyřešíme to. je to dobrý :muck:
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 23:01   Citovat  

abych pravdu řekl...auto kelly byli pro mne dobrým obchodem,pak se jaksi jejich kvalita šmahem zhoršila(kuba by o tom mohl napsat lépe)a hle již nějakej roček jsou s kvalitou a obslužností(do poboček do kterých zavítám já)zase na vysoké úrovni.Prodávají i modní šunty...to je pravda,myslím tím otuzeniny atd...například jsem hodně spokojen s kvalitou baterek co jsem zakoupil v obalu starline(na doporučení již zmiňovaného Kuby)přebalovaná varta...nekupoval jsem sice asiaty ouzké ale 100a do náklaďáku 2x s odstupem 1rok a pro známé pár kousků 45a-55a do osobáčků,v průběhu několika let...zatím mě nikdo nevytahal za uši a seč na recepci mají i krásné holky,tak ani ty netápou v hledání dílů a při správném nevymáčknutí zákazníka poradí(pobočka ve vysočanech)nikdy jsem neměl problém s výměnou nepoužitého dílů ač zakoupeného mou vinou špatně...nebo vinou bohužel ceníku který jaksi mate lidi například u civiců co se týče generací(kubo,možná by bylo lepší ty generace odstranit úplně).nikdy jsem nedostal něco špatného,zničeného,prošlého...jiným slovem pobočku ve vysočanech bych přál vám všem mít všude
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 23:21   Citovat  

Weyraak napsal:

to já mám i 20% na něktrý věci
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.12.2007 , 23:30   Citovat  

musím se zastat lidi tady v mosteckém autokelly super jednání vždy poradili sehnali a ikdyž vidím kolik vyřizují tel. a lidí během chvile a stale se usmívaji myslím že super já osobně bych to nezvladl tel. bych nezvedal Velmi šťastný ale tady v mostě opravdu super lidi OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
AutoKelly velke zklamani
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina