Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
I: Lexus IS 200 - rady, názory, má někdo ze známých?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:12   Citovat  

ZdravímÚsměv

přemýšlím lehce nad Lexusem IS 200

tudy odkaz

Nemá někdo z Vašich známých, nevlastil někdo tohle parádní auto dle recenzí? Jde mi o spolehlivost, pocity z jízdy, na co si dát pozor atp...

Díky za rady je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:18   Citovat  

no ja jsem se lexusem vezl, vypada malej ale je prostornej, dvoulitr 6valec od toyoty, jede slusne, libivy auto, automat radi paradne, spolehlivosti bych se nebal, z vyroby solidni podvozek, na priplatkovejch 17" muze pusobit az moc tvrde. vic bohuzel nepovim Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:22   Citovat  

Bohužel taky neporadím, ale taky se mi moc líbí a nebrálnil bych se mu pifko
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:25   Citovat  

Kucíííí díky :hehe: Včera jsem to studoval dost dlouho na netu, recenze, názory, ale čím více, tím lépe. Jak píše Desťa, podvozek prý 1A. Nej mínus je zavazadlový prostor, který je nejmenší ve střední třídě, ale to mě netrápí vůbec...

Takže myslíte, že za málo peněz hodně muziky?Úsměv Nejvíce mě zajímá a to nikde asi jen tak nevyčtu, co servis a cca co kolik stojí, co odchází, na co si dát pozor Úsměv

Auto mě uhranulo, je nádherný, jsem z něho vyndanej HaHaaa
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:27   Citovat  

kamos ho ma v bile, je krááásnej, vic ale taky nevim Se stydím HaHaaa
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:31   Citovat  

pawson snad zase neplánuješ výměnu auta?! Velmi šťastný asi ti neporadim ale taky se mi moc líbí, hlavně v černý VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:34   Citovat  

Vojtas napsal:
pawson snad zase neplánuješ výměnu auta?! Velmi šťastný asi ti neporadim ale taky se mi moc líbí, hlavně v černý VTEC

Co chceš dělat, když už Ti Honda nevoní? Velmi šťastný Zatím se informuji jak zde, tak po recenzích, jsem napůl rozhodnutý. To auto je přenádherný, takhle se mi nelíbí žádná ženská jak tohle brko Hihi pořádnej výtlem

Já chci buď černou jak píšeš nebo stříbrnou:)

Fááááste sežeň od něj info, kolik už najel a co dělal či nedělal Lucy
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:38   Citovat  

No mne se taky libi, ale z odkazu: obrovska hmotnost na tak male auto (V6), papirovy vykon i udavane hodnoty zrychleni na tak relativne male auto vazne nic moc. O spotrebe nemluve, o kufru a cenach za servis taky ne.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:49   Citovat  

je to urcite perfektni auto, taky uz se mi parkrat honilo hlavou, co se tyka servisu, tak sice to tu lexus uz docela dobre rozjizdi, ale porad budou ceny za opravy sileny, druhovyroba nedostupna a dily z bouracek taky. ale zase jsou prej ty IS dost spolehlivy.
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 21:53   Citovat  

Pawson napsal:
ZdravímÚsměv

tudy odkaz

Nemá někdo z Vašich známých, nevlastil někdo tohle parádní auto dle recenzí? Jde mi o spolehlivost, pocity z jízdy, na co si dát pozor atp...

Díky za rady je to dobrý

Cau chlape - mrkni sem : tudy odkaz
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:02  Naposledy upravil whizzz dne 30.9.2009 , 22:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Mě se nelíbí... Na to jak je to "nový" působí zastarale. Navíc mám pocit, že je dost drahý - na kolik vyjde?

Mám zkušenost pouze s novým IS250 a IS-F. Auta vevnitř nejmenší a nejstísněnější ve třídě, menší i než Céčko a to je co říct. Brutálně drahej servis, ale to bysis asi dělal sám předpokládám... Jo a jsou extra těžký, nechápu kde to berou. IS-F ko mělo s řidičem dvě tuny, tohle je koukám taky macek.

K tý spolehlivosti - tohle je ještě starší autí, takže to asi není relevantní, ale na nový IS ko byly teď minimálně dvě dost brutální svolávačky, sledoval jsem to lehce protože jsem nad ním uvažoval, jednou se nějak odtrhávalo řízení a zaseklo se v zátáčkách, toho bylo plno na Lexus fórech v USA, a teď jsem četl že se nějak zasekává plyn a několik lidí zařvalo a svolávaj asi 3 miliony aut.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:06   Citovat  

Bully napsal:
No mne se taky libi, ale z odkazu: obrovska hmotnost na tak male auto (V6), papirovy vykon i udavane hodnoty zrychleni na tak relativne male auto vazne nic moc. O spotrebe nemluve, o kufru a cenach za servis taky ne.

jen bych doplnil ze to je motor s sesti valci v rade nikoliv do V Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:11   Citovat  

Taky se mi líbí, ale co vím tak nejedou a žerou a to mi stačí KO Smutný Jsou lepší káry Úsměv
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:13   Citovat  

Pawson napsal:
ZdravímÚsměv

tudy odkaz

Díky za rady je to dobrý

mrkni se tady odkaz to je to kamosove auto o kterem pise Fast
kamos to auto ma celkem kratkou dobu a zatim se na nem nic nedelalo max. tak olej nebo desky ale to nechaval delat v servisu kde ma znameho
jinak me se libi sice na ten 2litr by to mohlo mit vice koniku ale jinak dobry je to dobrý
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:13   Citovat  

Jo, ten se mne taky moc libi, tady v USA jich jezdi dost i v combi, koukal jsem na nej i dovnitr, je to proste kara, ale kdyz jsem o nem jeste nic nevedel, tak jsem myslel, ze na ten kus auta to bude mit okolo 250ps 6valcu, tech 156 koni nebo kolik me docela zklamalo, takhle to nebude zadnej rychlik a servis taky zadarmo nebude.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:22   Citovat  

david.hammer napsal:
Jo, ten se mne taky moc libi, tady v USA jich jezdi dost i v combi, koukal jsem na nej i dovnitr, je to proste kara, ale kdyz jsem o nem jeste nic nevedel, tak jsem myslel, ze na ten kus auta to bude mit okolo 250ps 6valcu, tech 156 koni nebo kolik me docela zklamalo, takhle to nebude zadnej rychlik a servis taky zadarmo nebude.

Hmotnost blizici se 2 tunam, 0-100 km/h za 10 sec., maximalka jen lehounce pres 200. Prakticky nejmensi auto ve stredni tride, i v interieru a kufru. Vysoka cena, vysoka spotreba a vysoke naklady na servis- i kdyz jako vetsina japoncu servis moc nepotrebuje.
Ja vidim vyhodu snad jenom ve zvuku sestivalce, ale ten se da stahnout na netu ve formatu MP3 i zadarmo Velmi šťastný
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:27   Citovat  

Nejel jsem v tom, ale kamos to kratce mel a co si pamatuju z negativ stoji za zminku hlavne ta "lennost", fakt se tomu prej nechce jet, musi se tocit temer porad a pak hoodne basti. Jinak kamos ho brzy prodal take kvuli tomu, ze jizda v tom je pry"nemastna-neslana, odtazite a nekomunikativni auto..", je to sice subjektivni hodnoceni, ale jelikoz se vcelku vyzna a predtim mel par Honda a BMW, tak bych tomu urcitou vahu prikladal.. A co mam zkusenosti s Toyotama, Honda to zkratka neni.. Ble
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:27   Citovat  

Ta hmotnost kolem tech 1900kg bude blbost ne?? vzdyt to ma snad legend ne ?? Úsměv Úsměv a to je jina lod!!
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:37   Citovat  

Taky se mi nezda ta vaha.. to by pak nemel na kilo za 9.5sek. s pouhymi 150ps.

Ale cist tu od nekterych, ze to nejede.. to muze napsat asi fakt jenom Hondar. Tak to valím bulvy Tohle bude asi jine svezeni, nez ve vyhrkanem 20let starem Civicu...

PS: Clen JDM fora Awatar tohle auto ma, tak mu napis SZ.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 22:47   Citovat  

1,360 kg (3,000 lb) (IS 200)
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 23:01   Citovat  

[quote="jagy"]Taky se mi nezda ta vaha.. to by pak nemel na kilo za 9.5sek. s pouhymi 150ps.

Ale cist tu od nekterych, ze to nejede.. to muze napsat asi fakt jenom Hondar. Tak to valím bulvy Tohle bude asi jine svezeni, nez ve vyhrkanem 20let starem Civicu...

sorry ale jestli ti přijde že auto s kilem těsně pod 10 jede, tak nevim co na to říct .. offtopic
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 23:07   Citovat  

ja osobne bych šel do IS 300
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 23:18   Citovat  

Ajeje,Pawson nam zase sni HaHaaa
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2009 , 23:27   Citovat  

hele, snad nechceš měnit???? to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 10:21  Naposledy upravil Hellborn dne 1.10.2009 , 10:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Taky jsem po něm koukal v kombajnu (tady v ČR jsou z r.03 od 155tis.) ,ale ten výkon na 2.0... Ble Možná tak verze s kompresorem z Německa by byla zajímavá,ale to je už jiná cenovka...

P.S. Jagy, to nenapíše Hondař, jen Miki... HaHaaa
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 10:23   Citovat  

Obrovska nadrz..myslim ze na kombin. 9,9 bude potreba pořádnej výtlem ale jinak pekne vozitko OK
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 13:27   Citovat  

Miki Civic napsal:

sorry ale jestli ti přijde že auto s kilem těsně pod 10 jede, tak nevim co na to říct .. offtopic

Tak samozrejme je to pomale, ale o to u toho auta prece nejde. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 14:24   Citovat  

Tak jsem si počkal až mě poradíte je to dobrý

Každý má tak trošku pravdu, dávám za pravdu jagoušovi, že zde nejde o nějaké závodění, sprintování a ježdění si RZ mezi vesnicemi. U tohoto auta jde o normální svezení našlapané výbavou. Kam pořád spěchat? Dvě kola to natočí taky, takže o co jde Úsměv

Spotřebu bych neřešil vůbec, myslím, že moje 2,3ka je na tom uplně stejně, ne-li hůř o kapku.

Bully jako první zlý jazyk měl taky docela pravdu s předražeností, ale zase pochopte, že je to LEXUS a je správné, že si drží cenu a bude si ji držet Úsměv Honda si drží cenu taky a to setsakramentsky... Ty vyhrkaný cívky se drží pořád dost dobře... Pro jagyho 2:0 HaHaaa

To místo bych neřešil moc, když by mě šlo o místo, tak bych volil kombíka, který je taky dost hezký Úsměv Našel jsem jedno ISko ve Znojmě za neuvěřitelný háky, zítra tam chci jet a vyžádat si projížďku je to dobrý

Jinak všem moc díky a Ti kteří psali, že se jim moc moc líbí tak mají dobrý vkus muhehe Auto přenádherné Se stydím
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 14:52   Citovat  

Neměl jsem čas číst celou diskuzi ale Lexus se mi taky moc líbí..nicméně jak vidím jaké pálky si účtují servisy za opravy těchto vozů tak bych v životě tohle auto nechtěl. Ble
Jednou jsem tu měl fakturu staršího Lexusu (nevím přesně jaký typ to byl ale myslím Lexus GS300 a cena na trhu byla kolem 140 000,-) a byl trochu trefený na pravý přední bok, na výměnu světlo, kapota a blatník a byla z toho totální škoda tak si určitě můžete udělat představu o cenách ND + ceny za lakování.
Takže pokud si nebudeš na auto dělat havarijní pojištění tak se třes toho aby si to někde škrtnul nebo tě nějaký i*iot odřel na parkovišti...
Jinak musím přiznat opravdu nádherné auto a za Hondu bych měnil nebýt tak drahé "údržby." je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 15:09   Citovat  

Robik napsal:
Neměl jsem čas číst celou diskuzi ale Lexus se mi taky moc líbí..nicméně jak vidím jaké pálky si účtují servisy za opravy těchto vozů tak bych v životě tohle auto nechtěl. Ble
Jednou jsem tu měl fakturu staršího Lexusu (nevím přesně jaký typ to byl ale myslím Lexus GS300 a cena na trhu byla kolem 140 000,-) a byl trochu trefený na pravý přední bok, na výměnu světlo, kapota a blatník a byla z toho totální škoda tak si určitě můžete udělat představu o cenách ND + ceny za lakování.
Takže pokud si nebudeš na auto dělat havarijní pojištění tak se třes toho aby si to někde škrtnul nebo tě nějaký i*iot odřel na parkovišti...
Jinak musím přiznat opravdu nádherné auto a za Hondu bych měnil nebýt tak drahé "údržby." je to dobrý

Robiku trošku jsem se sychroval a Poláci mají dílů, že to hezký není HaHaaa Opravdu moc věcí, naseklý káry lehce za "pár korun"... Ceny dílů dosti rozumné...Ještě mě napadlo, dovalit si zbořku za 50k a dát to do cajku, rovnou tam nakoupit díly, jít pomalu hezky, ale to se asi nevyplatí...Nevím...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
I: Lexus IS 200 - rady, názory, má někdo ze známých?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina