Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaký hot hatch je můj favorit ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3

Civic Type-R
52%
 52%  [ 68 ]
Focus RS
15%
 15%  [ 20 ]
Leon Cupra
1%
 1%  [ 2 ]
Golf GTI
0%
 0%  [ 1 ]
Megane Sport
2%
 2%  [ 3 ]
Astra OPC
1%
 1%  [ 2 ]
Mazda 3 MPS
6%
 6%  [ 8 ]
Fábia RS
0%
 0%  [ 0 ]
Audi S3
5%
 5%  [ 7 ]
207 GTI
0%
 0%  [ 0 ]
Alfa 147 Sport
2%
 2%  [ 3 ]
Mini Cooper S
6%
 6%  [ 8 ]
Volvo C30
0%
 0%  [ 1 ]
BMW 135i
5%
 5%  [ 7 ]
Hlasovalo : 130
Celkem hlasů : 130

lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 20:08   Citovat  

muj favorit je jednoznacne favorit OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 20:13   Citovat  

V tom vyberu je aji favorit Tak to valím bulvy ?
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 20:19   Citovat  

dal jsem coopra, myslim ze je to chytry auto. Kdyby bylo navleceny do CTR kastle, bylo by lepsi ( i kdyz ten vyhled vzad ueeeee.
Jinak nejlepsi by bylo si vybrat to nejdrazsi, prodat, a koupit ITR, nebo CTR ( spis asi) s komprasorem muhehe
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:10   Citovat  

pro mě asi 1. Focus RS 2. Cooper 3. OPC

nový CTR je designovej bastl
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 9:45   Citovat  

Nemám rad Hatche blek.. blek
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2009 , 10:17   Citovat  

to je zvláštní, že vede Honda Velmi šťastný
Taky jsem dal civica - původně se mi sice vůbec nelíbil, ale náš vztah se postupem času rozvinul a já se do něj zamiloval, bohužel je to láska jenom platonická... Bueee
   Návrat  
Dejva je teď offline  Dejva
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:33   Citovat  

Renault Clio Sport - za poměr cena/výkon
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:36   Citovat  

Jasnej tajpár Hihi
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:43   Citovat  

Me osobne by spis zajimalo, kdyby kazdy napsal, v cem z vyse zminenych jel a jestli tedy ma favorita na zaklade nejakych zkusenosti, nebo jen na zaklade testu na netu, designu nebo pocitu. Pokud nekdo touzi po CTR, ale nikdy nejel ani v nem, ani v konkurenci, ma to (aspon pro me) ponekud jinou vypovidaci hodnotu, nez kdyz nekdo voli auto z konkretniho duvodu.

Jinak muj favorit je CTR - jel jsem jak Clio RS, tak Focus RS a prestoze na obou konkurentech je neco zajimaveho (na Cliu perfektni brzdy a mnohem lepe tlumici podvozek, na Fikusu zase brutalni projev motoru a prace LSD), CTR se mi jako celek libi nejvic - i pres tragickeho tlumeni a vysokou vahu.

PS: pokud by nekoho zajimal muj nazor na Clio, pak si muze pocist tady: tudy odkaz
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:54   Citovat  

Za malo kacek - Sunny GTi. Za vice kacek - CTR. OK
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 22:56   Citovat  

mazda 3
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2009 , 23:09   Citovat  

cooper S :hehe:
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.10.2009 , 20:41   Citovat  

skyline napsal:
Me osobne by spis zajimalo, kdyby kazdy napsal, v cem z vyse zminenych jel a jestli tedy ma favorita na zaklade nejakych zkusenosti, nebo jen na zaklade testu na netu, designu nebo pocitu. Pokud nekdo touzi po CTR, ale nikdy nejel ani v nem, ani v konkurenci, ma to (aspon pro me) ponekud jinou vypovidaci hodnotu, nez kdyz nekdo voli auto z konkretniho duvodu.

Jinak muj favorit je CTR - jel jsem jak Clio RS, tak Focus RS a prestoze na obou konkurentech je neco zajimaveho (na Cliu perfektni brzdy a mnohem lepe tlumici podvozek, na Fikusu zase brutalni projev motoru a prace LSD), CTR se mi jako celek libi nejvic - i pres tragickeho tlumeni a vysokou vahu.

PS: pokud by nekoho zajimal muj nazor na Clio, pak si muze pocist tady: tudy odkaz

Clio 529.900,-
Type-R 669.000,-
Rozdíl 139.100,-

Nejel jsem ani v jednom, a proto vycházím z recenzí a Clio je na tom velmi dobře. Rozdíl 140 000 je dost pádný důvod, proč dát přednost Cliu před Hondou. Pokud bych neřešil peníze, tak nepřipadá v úvahu nic jiného než BMW 130i (ve třídě hatch.), protože to jediné má tu "správnou" poháněnou nápravu. Mrk
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.10.2009 , 21:01   Citovat  

Kde je MG ZS? Mr. Green

Odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2009 , 21:28   Citovat  

Dejva napsal:
Clio 529.900,-
Type-R 669.000,-
Rozdíl 139.100,-

Nejel jsem ani v jednom, a proto vycházím z recenzí a Clio je na tom velmi dobře. Rozdíl 140 000 je dost pádný důvod, proč dát přednost Cliu před Hondou. Pokud bych neřešil peníze, tak nepřipadá v úvahu nic jiného než BMW 130i (ve třídě hatch.), protože to jediné má tu "správnou" poháněnou nápravu. Mrk

No tak se v tom svez... Úsměv

Teda po té,co to Clio šíleně chválil willi 2.0 (nebo taky viva la sport), že je to skoro ruční práce atd.,tak mě teda madlo dveří v ruce celkem rozsekalo... A fakt to v těch 6tis.ot. ztratí tah? Nic pro Honďáky... Ble A CTR tvrdý? Moje Vti na 16´´ mi přišlo málem tvrdší... to mi hlava nebere
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.10.2009 , 21:39   Citovat  

Podivejte se na to video co jsem sem dal... Nevidim ze by Clio umiralo nad 6tis kdyz ma spicku za 7000.
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2009 , 22:42   Citovat  

je i tohle Hot Hatch?

Se stydím
   Návrat  
doob je teď offline  doob
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 0:11   Citovat  

1. ctr + kompressor (to bylo asi zatim nej svezeni)
2. astra opc

ale asi bych to jeste prehodnotil po svezeni v Focus RS a za cenovku astry nebo ctr by me zajimal jeste asi R32 golfik
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 1:01   Citovat  

Dejva napsal:
Clio 529.900,-
Type-R 669.000,-
Rozdíl 139.100,-

Díval jsem se na Clio a na stránkách Renaultu je cena těch 529t při "renault financování" = voškubou tě jak samici, jinak platí cena 549900,-, type R je za 609000,- za 639000,- verze s LSD. Ve splátce rozdíl 60 tisíc stejně už moc neudělá, šel bych do CTR. Nechápu proč se u Rencka ve sportovním modelu musí připlácet za sportovní sedačky Smutný nj. auto s <> ve znaku Velmi šťastný Po zkušenostech s jinýma značkama než s Hondou si už nic jinýho kupovat nechci, francouze už vůbec ne.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 2:58   Citovat  

No tak rozhodoval bych se mezi Ford Focus Rs, musi jet silene tech 300ps, dale pak mini cooper s (nedela se jeste lepsi verze john works??, tak to radeji tu, ale mozna ji maji jen briti Úsměv ), pak samozrjemne Civic Type R nebo jeste bmw 135, podle mini bude nejlepsi na zabavu, vzhledove se mne nejvice libe novy typeR, ale ostrejsi je ten minuly, takz zase nevim no, Ford je urcite rychlej, ale nemam rad fordy, takze bych se rozhodoval mezi bmw/CTR/mini, bmw mne neprijde tak ostre a vyvazene, takze zbyli dva kousky, chtel bych asi CTR, jelikoz ma H rad, kdo tady ne ze?? Úsměv ale mini bych bral klidne taky.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 8:58   Citovat  

135i je nehoraznej nasup, ale je hezky asi jako suchy z nosu. Novej CTR je tak akorat do poctu je to pekac nic ve zlym. A s tim Focusem bych to nevidel tak hrozive... Úsměv Osobne kdybych si mel vybirat tak 335i... Nicmene neni to hatch.
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 12:27   Citovat  

Musím souhlasit se Zemim, tu 335i jsem viděl v akci cože cože ? Jinak za mě asi Mazda 3 MPS OK
   Návrat  
Bueno je teď offline  Bueno
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 13:48   Citovat  

No já osobně plánuju koupi Renault clio Williams 2,0.. a nebo ještě Peugeot 306 s16.. to jsou pro mě favorité HotHatch.. mít víc peněz, tak je u mě jasnej Civic Type-R
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 16:43   Citovat  

area07 napsal:
Díval jsem se na Clio a na stránkách Renaultu je cena těch 529t při "renault financování" = voškubou tě jak samici, jinak platí cena 549900,-, type R je za 609000,- za 639000,- verze s LSD. Ve splátce rozdíl 60 tisíc stejně už moc neudělá, šel bych do CTR. Nechápu proč se u Rencka ve sportovním modelu musí připlácet za sportovní sedačky Smutný nj. auto s <> ve znaku Velmi šťastný Po zkušenostech s jinýma značkama než s Hondou si už nic jinýho kupovat nechci, francouze už vůbec ne.

Jo máš pravdu. U Renaultu jsem to jaksi přehlédl a u Hondy jsem koukal do ceníku ke stažení. Tam ti ocasové mají jinou cenu. Takže ten rozdíl je mnohem stravitelnější. Já bych nové CTR nekoupil. Předchozí auto je lepší volba pro řidiče.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 16:46   Citovat  

Adamek napsal:
je i tohle Hot Hatch?

Se stydím

Hot Hatch = "ostrý" hatchback.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 16:49   Citovat  

Hellborn napsal:
No tak se v tom svez... Úsměv

Teda po té,co to Clio šíleně chválil willi 2.0 (nebo taky viva la sport), že je to skoro ruční práce atd.,tak mě teda madlo dveří v ruce celkem rozsekalo... A fakt to v těch 6tis.ot. ztratí tah? Nic pro Honďáky... Ble A CTR tvrdý? Moje Vti na 16´´ mi přišlo málem tvrdší... to mi hlava nebere

Hele, já nemám cca. 600 táců na auto, takže je zbytečný se v tom vozit. :twisted:
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 17:33   Citovat  

david.hammer napsal:
No tak rozhodoval bych se mezi Ford Focus Rs, musi jet silene tech 300ps, dale pak mini cooper s (nedela se jeste lepsi verze john works??, tak to radeji tu, ale mozna ji maji jen briti Úsměv ), pak samozrjemne Civic Type R nebo jeste bmw 135, podle mini bude nejlepsi na zabavu, vzhledove se mne nejvice libe novy typeR, ale ostrejsi je ten minuly, takz zase nevim no, Ford je urcite rychlej, ale nemam rad fordy, takze bych se rozhodoval mezi bmw/CTR/mini, bmw mne neprijde tak ostre a vyvazene, takze zbyli dva kousky, chtel bych asi CTR, jelikoz ma H rad, kdo tady ne ze?? Úsměv ale mini bych bral klidne taky.

U mini se dela JCW-John cooper works-1.6 kompresor-a delali se myslim i dve verze.Kamos ma toho nejsilnejsiho a je to peklo.I na seriovym podvozku je to motokara a zatah a zvuk kompresoru je genialni.Ale vzhledove pro mne nic moc KO
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2009 , 17:47   Citovat  

TondaCRX/david.hammer: JCW je v podstate hardcore verze uz tak dost tvrdeho a ostreho Cooperu S. Koupit lze samozrejme i u nas, ale pohled do ceniku je na omdleni. A pozor, i u Mini se setri, takze soucasna verze neni kompresor, ale turbo (jak S, tak JCW).

Dejva: rozdil v cene mezi Cliem a Civikem odpovida rozdilu tridy. Clio je proste jen rychlejsi nakupni taska a poznas to okamzite po usednuti, ani se nemusis rozjet.

Zemi/Hellborn: Clio za 6000 umira pocitove, zvukove a tak vubec k vytaceni nicim nelaka. Stopky v ruce ukazuji, ze to jede podobne, jako tajpar, ale pocitove je to o tridu horsi.

Zemi: ze je CTR pekac, to jsou hlody Velmi šťastný Jinak 335i je pekne (jel jsem kupe), ale G37 Coupe S me oslovilo vic (prestoze s M-paketem vc. podvozku bylo BMW urcite ostrejsi, ale taky pekne tvrde a pri ostre jizde vyzadovalo hodne pozornosti, na rozbite ceste to cloveku neskutecne tahalo volant z ruky). Atmosfera je atmosfera a 3.7 se Nissanu sakra povedla.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina