Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Startovani po delsi dobe stani, auto dost sm*di...
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
jonasr je teď offline  jonasr
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 0:55   Citovat  

Jak uz jsem psal u podvozku, mam jeste par otazek na motor a vyfuk! Mam Civic 1.4i(1343), 1995, EG3, hatch! Ma karburator, takze je nekdy treba parkrat proslapnout plyn pred startem, treba kdyz bbe stoji nakrivo atd... naskoci pak hned! Ale vsiml jsem si jedne veci, kdyz stoji dlesi dobu, treba den, nebo pres den ve skole... tak po prvnim nastartovani zacne jakoby umirat... otacky jsou pomalu dolu a pridanim plynu to vetsinou nezastavim a chcipne, pak staci nastartovat znovu a uz to pak vetsinou jede poradne, sitic uz to v chladnejsich dnech taha na 1500 mozna i vic! Takze vzdy jen to prvni startovani po delsi dobe stani... mozna je to normalni, ja se radsi ale zeptam zkusenejsich Úsměv proste napodruhy ji trva tak o 2 s dyl nastartovani, ale pak uz beha v poradku, pri chvilkovem odstaveni startuje bez problemu!
A snad uz posledni problem je zapach z vejfuku! Proste jako na me dost zapacha... po prvnim nastartovani, i pri jizde kdyz ji vytocim trochu vic a pribrdim tak me to dozeni do auta klidne, myslim teda ze to je okynkem, vzdy jsem ho mel pootevreny, primo dovnitr to snad nikudy nejde! Vubec nevim jestli je to normalni, nekdo mi rika ze to smrdi normalne, nekomu to taky dost vadi... rady byly, ze mozna je zanesenej kat. Taky sem nekde cetl ze ho nejaky lidi vyndavali, ale ja ho tam podle pohledu mam, hned u pradniho dilu, kousek za nim je pak neco podobnyho, kamos tak zbezne rikal ze asi rezonator by to mohl bejt! Jinak me to smrdi jakoby po oleji, ale spis proste jako stary skodovky, takovej vyraznej silnej neprijemnej zapach, jako kdyby to spatne spalovalo, nebo tak neco! Jiank zadnej dym z ni nejde, ani pri 8000... olej to prej nezere jak mi bylo receno, takze fakt nevim, kdyby byl kat vyndanej, tak tam taky zustane ten obal? Nebo by misto toho byla jen ciste trubka? Jde mi o to jeste jde lehko poznat ze tam kat fakt mam, nebo jestli muzu bejt v tom pouzdre jen trubka ale zvenku to videt neni?
A ted uz opravdu posledni vec, kdyz ji honim rekneme tak hodinu a jedu vostrejc, razeni tak kolem 6000, tak mi zacne i kdyz mam vsechno vyply dovnitr jemne foukat teplej vzduch, coz zacina bejt po delsi dobe jak sauna Mrk A kdyz dam na studenou, uz jde jen teplej... chybi mi teda ta tesnici guma ktera tesni ten kryt pod steracema do motoru, jestli by to mohlo bejt tim? Nebo jestli je neco spatne ve vzduch potrubi? Proste na klicek slysim vsechny polohy prejizdet, takze asi vse funguje, ale nevim proc mi tam jde ten teplej vzuch... a jak jednou zatopim treba rano... tak uz mi pak de teplo i kdyz to vypnu... jestli by to bylo horsim chladice...? Mam ho docela vypadanej, ale nevim, teplota motoru se nidky nehne a ze sem ji uz hodne honil... kdyby nekdo vedel, prosim poradte, dekuji moc R
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 6:10   Citovat  

startování -asi padá benzín , u tohohle myslím čerpadlo běží až s motorem tak to bude pár s trvat než to dotlačí.
smrad - olej kontroluj , pokud to honíš olej to brát bude .jestli je kat vykuchanej (běžně se dělá to s trubkou uvnitř) případně jestli to blbě spaluje bys poznal na emisích .začal bych vyndáním svíček omrknutím stavu a barvy,to naznačí co to spaluje .
teplota -no jestli to způsobí chybějící guma to neodhadnu , nikdy jsem s 5g nejel tak dlouho abych si toho všim , většinou to způsobuje nedovírající klapka v topení -např popojetej bovden.
jinak ,měl ses spíš mrknout po 1,5 , je to stříkačka ,ten karb co máš jak se pooo tak to skoro nikdo nedá dokupy.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jonasr je teď offline  jonasr
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 6:31   Citovat  

vsechno zkusim, ted nemam moc casu, ale od ctvrtka to vsechno omrknu Úsměv Diky moc

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Startovani po delsi dobe stani, auto dost sm*di...
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina