Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
první letošní klouzání :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:05   Citovat  

právě sem se sklouznul a bylo to super, už jste taky jezdili? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:07   Citovat  

No ja se minuly tyden nechtene sklouznul po listi pri odbocovani, ale nastesti vsechno dobre dopadlo Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:14   Citovat  

Trip napsal:
No ja se minuly tyden nechtene sklouznul po listi pri odbocovani, ale nastesti vsechno dobre dopadlo Úsměv

já myslel klouzání na sněhu, já už sem měl možnost svézt se na pěknym úseku cca 6km úplně bílo, mam obutý totál sjetý yoko parady takže jízda byla paráda pořádnej výtlem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:23   Citovat  

posero napsal:
já myslel klouzání na sněhu, já už sem měl možnost svézt se na pěknym úseku cca 6km úplně bílo, mam obutý totál sjetý yoko parady takže jízda byla paráda pořádnej výtlem

za chvilku naloží sůl a vyrazí to snad ne nedávno říkali v TV že mají pár milionů kg pro naše plechy připraveno Smutný
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:31   Citovat  

dobře do té doby, dokud nezačnou solit Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:32   Citovat  

hopit napsal:
za chvilku naloží sůl a vyrazí to snad ne nedávno říkali v TV že mají pár milionů kg pro naše plechy připraveno Smutný

Sakra... Ble A já musím ještě dovézt auto Dimimu... Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:33   Citovat  

jj taky bych to chtěl už uklidit Bueee
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:34   Citovat  

U nás ten bílej hnus sice padá,ale naštěstí zatím žádná vrstva ..
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:34   Citovat  

hopit napsal:

já byl předevčírem přezout a dnes ráno už tu poletuje sníh (Jičín, Královehradecký kraj) takže jsem rád, volala švagrová z jIlemnice že tam maj cca 20 cm sněhu takže dnes jedu vyzkoušet Pneu vraník Winter a hlavně 4Motion do špindlu Úsměv

ale stejně nechápu že se čílíte z tý soli..kdyby to byl ona mě tak to sypu všude...co na to že to vyhrnou nepo posypou, to je k hov.. stejně se to ujezdí a je to jak klouzačka...zlatá sůl hezky všechno vyžere a nemusíš jet 30jak dilino a bát se, kdo ti to pošle do kufru.....a že to žere kastle ? njn...hold když se kácí les tak létají třísky.....
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:38   Citovat  

cocks napsal:
já byl předevčírem přezout a dnes ráno už tu poletuje sníh (Jičín, Královehradecký kraj) takže jsem rád, volala švagrová z jIlemnice že tam maj cca 20 cm sněhu takže dnes jedu vyzkoušet Pneu vraník Winter a hlavně 4Motion do špindlu Úsměv

ale stejně nechápu že se čílíte z tý soli..kdyby to byl ona mě tak to sypu všude...co na to že to vyhrnou nepo posypou, to je k hov.. stejně se to ujezdí a je to jak klouzačka...zlatá sůl hezky všechno vyžere a nemusíš jet 30jak dilino a bát se, kdo ti to pošle do kufru.....a že to žere kastle ? njn...hold když se kácí les tak létají třísky.....

no hlavně že ta břečka od soli neklouže

zlatej ujetej sníh, to je proti tomu paráda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:38   Citovat  

cocks napsal:

máš na autě protektory??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:41   Citovat  

Dejf napsal:

tyjo a to bych teda řek že to je úplný nic proti uježděnými sněhu....břečka sice taky klouže ale řek bych že naprosto minimálně...to ujetej sníh je fakt svinstvo...si hned vybavim jak v noci jedeš a jen vidíš, jak se leskne to zrcadlo....to je pak zlo..najednou šup, utrhne se to a nic už s tim neuděláš... to na tý břečce se to dá alespoň víceméně kočírovat plynem, rukávem atd...ikdyž pašík má ručku elektronickou na čudl PDS (pěkně dementní systém)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:43   Citovat  

Dejf napsal:

přesně tak je to dobrý tam kde se nesmí solit se po uježděném sněhu jezdí dobře a ještě je to zábava Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:44   Citovat  

hopit napsal:
máš na autě protektory??

no jasně..na zimu mi to je úplně jedno, na Honda jsem měl ještě z němec Continental ContiSport Wintergrip a spokojenost, ale na pašika jsem potřeboval 16ky 205ky a litr za gumu je paráda...beztak je za dva roky vyhodim tak k čemu nějaký rozcapování s novejma gumama...na léto bych to samozřejmě nikdy nedal ale nemám s protektorama špatnou zkušenost a ani jsem neslyšel nic strašnýho na ně takže ANO, mám na autě zimní protektorované pneumatiky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:47   Citovat  

cocks napsal:
tyjo a to bych teda řek že to je úplný nic proti uježděnými sněhu....břečka sice taky klouže ale řek bych že naprosto minimálně...to ujetej sníh je fakt svinstvo...si hned vybavim jak v noci jedeš a jen vidíš, jak se leskne to zrcadlo....to je pak zlo..najednou šup, utrhne se to a nic už s tim neuděláš... to na tý břečce se to dá alespoň víceméně kočírovat plynem, rukávem atd...ikdyž pašík má ručku elektronickou na čudl PDS (pěkně dementní systém)

jestli máš 4x4 tak nechápu jak můžeš nazvat uježděnej sníh jako zlo Tak to koukám! pro moje Shuttle je to sladká odměna po ročním čekání svatoušek
   Návrat  
5 háček

rozebíral sem tři mazdy, jedna byla několikrát na boudu a ty dvě byly poslaný do pangejtu taky na totál... jediný společný měli pneu vraník takže good luck Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček

cocks napsal:
no jasně..na zimu mi to je úplně jedno, na Honda jsem měl ještě z němec Continental ContiSport Wintergrip a spokojenost, ale na pašika jsem potřeboval 16ky 205ky a litr za gumu je paráda...beztak je za dva roky vyhodim tak k čemu nějaký rozcapování s novejma gumama...na léto bych to samozřejmě nikdy nedal ale nemám s protektorama špatnou zkušenost a ani jsem neslyšel nic strašnýho na ně takže ANO, mám na autě zimní protektorované pneumatiky.

Neslyšel jsi nic špatnýho? Asi jsi neviděl fotku, kdy z protektoru na Preludě odpadl kus vzorku cca 5x10cm a zůstaly tam jen ty "dráty" nebo co to tam je...

hopit napsal:
jestli máš 4x4 tak nechápu jak můžeš nazvat uježděnej sníh jako zlo Tak to koukám! pro moje Shuttle je to sladká odměna po ročním čekání svatoušek

Má asi měsíc, tak ještě neví,co je dobrý... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:49   Citovat  

navíc nová guma made in China nebude od 1000kč/ks daleko Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:52   Citovat  

hopit napsal:

právě, ještě jsem nikdy neměl 4x4 .......ale s cérem to bylo docela zlo....největší pekla byly s fosovym fakanem po městě..ikdyž jsem ho teda taky párkrát přetočil Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:55   Citovat  

posero napsal:
rozebíral sem tři mazdy, jedna byla několikrát na boudu a ty dvě byly poslaný do pangejtu taky na totál... jediný společný měli pneu vraník takže good luck Velmi šťastný

no uvidíme......ono je to taky rok od roku jiný..dřív jsem se pneu Vraník vysmíval ale teď už maj certifikáty od ISO až po jánevim kam tak taky proto..navíc kámoš co dělá v pneuservisu už docela dlouho na nich jezdí kolikátou zimu a bez problémů...

je mi jasný, že nový guma je nová guma ale já to s těma protektorama zkusim..uvidíme no..třeba vám pak budu moct ukázat fotky ztotálkovanýho pašika Úsměv
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 10:59   Citovat  

já mám teda taky radši osobně ujetý sníh než solnou břečku na které nevíš, jestli je to voda nebo led...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 11:00  Naposledy upravil cocks dne 15.10.2009 , 11:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Neslyšel jsi nic špatnýho? Asi jsi neviděl fotku, kdy z protektoru na Preludě odpadl kus vzorku cca 5x10cm a zůstaly tam jen ty "dráty" nebo co to tam je...

ale to byly 100% letňáky..nebo ne ? To si tam dá taky jen blázen když jezdí na limitu s protektorama a ve vedrech....tohle je na pár měsíců do těch XXXXXX a pak tam půjdou nějaký made in japan ale nejdřív musím vybrat nějaký hezký 18ky Je to tam.

prostě na zimu mi to je u wc nebudu dávat tisíce těm zlodějům za zimáky který pak zahodim a nebudu na nich lítat jako zběsilej.prostě uvidíme.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 11:17   Citovat  

Tak ve Vyškově ještě nepadal naštěstí i když to je asi otázka čau Tak to valím bulvy Ale i tak mi to včera jak lehce zapršelo proklouzlo HaHaaa
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 12:21   Citovat  

To Oncek:Vidíš já se budu snad na jaře stěhovat do CHKO bílé karpaty a tam se nesmí solit.V okolí UH je to katastrofa.Třeba tu trasu Kunovice-Hluk solí auto,tak že jezdí ten úsek nahoře jen tam a zpět pořád dokola místo aby tam dali zábrany proti navátí sněhu Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 12:54   Citovat  

mad_zed napsal:
To Oncek:Vidíš já se budu snad na jaře stěhovat do CHKO bílé karpaty a tam se nesmí solit.V okolí UH je to katastrofa.Třeba tu trasu Kunovice-Hluk solí auto,tak že jezdí ten úsek nahoře jen tam a zpět pořád dokola místo aby tam dali zábrany proti navátí sněhu Smutný

Někde ty zábrany dali (hliníkový,aby se nemuseli otravovat s opravami dřevěných) a hádej co... HaHaaa

Navíc mám dojem,že zábrany musí umístit vlastník pozemku (nebo s umístěním souhlasit),ale to nevím 100%... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 13:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Někde ty zábrany dali (hliníkový,aby se nemuseli otravovat s opravami dřevěných) a hádej co... HaHaaa

Navíc mám dojem,že zábrany musí umístit vlastník pozemku (nebo s umístěním souhlasit),ale to nevím 100%... Se stydím

jako kluk si pamatuju, že u nás bývaly dřevěný a hadej co?

lidi je stopili a to doslova naštvanej

jen tam kde jsou lidi na sníh zvyklí ( hory atd. ) tak tam zůstávaj Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 13:07   Citovat  

dřevěný stopěj, hliníkový ukradnou...takže ??? solit !!!! HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 13:46   Citovat  

Dejf napsal:

ne asi,na sněhu se nebojim jet 120,na břečce mám křeče v rukouch už při sedmdesátce to snad ne
Vraník?to nejsou gumy ale lisovaná tma,ne? muhehe meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 13:50   Citovat  

spoon napsal:
ne asi,na sněhu se nebojim jet 120,na břečce mám křeče v rukouch už při sedmdesátce to snad ne
Vraník?to nejsou gumy ale lisovaná tma,ne? muhehe meetallll

vono to jako fakt existuje Tak to koukám! Velmi šťastný

jinak souhlas
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2009 , 13:54   Citovat  

cocks napsal:

Koukám že všude budeš vytahovat toho podělanýho pasááááta co? Ježiši marija HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
první letošní klouzání :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina