Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlý pán v bazaru
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 19:58   Citovat  

Vážení,

dostal jsem email, že jistý Lukáš z Krnova, který inzeruje v našem bazaru na hlavní stránce, je tak trošku filuta. Podložit to nemůžu, ale řekl bych, že kdyby bylo vše v pořádku, tak nikdo nemá zájem mi o tom psát kuky kuk

Vyňatek:

citace:
autoradio Sony, na které jsem naletěl, pan Lukáš ho podle inzerátu prodáva i s Iso konektorem, (kablík z radia k iso konektoru), ktérý mi k radiu nedodal,a tak je mi radio momentálně k ničemu, káblík jde koupit za cenu i s poštovným asi za 550kč, což se mi zdá už hodně abych doplácel za starší nabízené radio. Žádal jsem o vrácení peněz s tím, že vratím nekopletní radio, byl jsem nazván lhařem a buzerantem a odmítá se mnou komunikovat.

Takže se mějte na pozoru je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:04   Citovat  

achjo ty klidi sou cimdal horsi, ja napr kupoval pneumatiky na zimu, a pry vse ok, tak sem platil postovne a prislo to, jak sen azuli na auto tak vsechny byly popraskany a pry jsem si to udelal sam, ze gumy byly top stav...
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:08   Citovat  

Ehm, sice to na věci nic nemění, ale pokud kdokoliv budete shánět kablíky k autorádiím, kupujte zde: tudy odkaz
Stojí tam pár korun...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:08   Citovat  

jo tak to je klasika ... našel ve sklepě, postříkal WD40 a prodal ... ideální
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:12   Citovat  

ExEricss napsal:
Ehm, sice to na věci nic nemění, ale pokud kdokoliv budete shánět kablíky k autorádiím, kupujte zde: tudy odkaz
Stojí tam pár korun...

Ale tenle tam zrovna nemaj HaHaaa
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:19   Citovat  

Chlapa chytit,zlomit,zahodit Mr. Green a kabel vyrobit - kdyz "se sezene" pinout,tak je to brnkacka...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:22   Citovat  

Co vlastně potřebuješ za kablík ? V elektru u nás mají ISO konektory s kusem kabelu za pár korun (do 100kč)
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:32   Citovat  

Nechci se nejak nekoho zastavat, ale proc je ten prodavajici za krivaka? Ja jen ze radio kupujici dostal a konektor je snad to nejmensi, ne? Velmi šťastný To je jako by mel konektor uuuplne nejakej jinej a reklamoval ze to radio ho nema.. Me se to zda cele divne a byt prodavajici, tak taky reknu "mas smulu, radio funguje a je OK a kabel si proste kup"

PS: napriklad stara auta nemaji ISOkonektor a taky se musi koupit redukce, nebo to prekopat.. atd.. proste to je jak kdybych reklamoval repraky s tim ze k tomu nejsou krouzky a nepasuji do meho auta.. HaHaaa
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:38   Citovat  

gizmi napsal:
Nechci se nejak nekoho zastavat, ale proc je ten prodavajici za krivaka? Ja jen ze radio kupujici dostal a konektor je snad to nejmensi, ne? Velmi šťastný To je jako by mel konektor uuuplne nejakej jinej a reklamoval ze to radio ho nema.. Me se to zda cele divne a byt prodavajici, tak taky reknu "mas smulu, radio funguje a je OK a kabel si proste kup"

PS: napriklad stara auta nemaji ISOkonektor a taky se musi koupit redukce, nebo to prekopat.. atd.. proste to je jak kdybych reklamoval repraky s tim ze k tomu nejsou krouzky a nepasuji do meho auta.. HaHaaa
no jo, ale vidis ze to on prodaval s iso konektorem, a ten nedodal, tudiz je to dalsi investice se kterou nepocital a asi se ani nevyplati
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:49   Citovat  

gizmi napsal:

Fajn prodam ti staryho Kenwooda bez kabelu,a ty si budeš myslet že rozbalíš uděláš cvak cvak a hraješ.a pritom zjistíš že tichybý kabílek z rádia který se 5let nevyrábí a víš že se špatně shání a když už tak draze.Líbilo by se ti to? Aby tě starý rádio vyšlo na cenu nového? A starosti okolo? Ty by sis vědomě koupil rádio bez kabeláže?
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:50   Citovat  

já osobně jsem ISO konektor s káblíkama (cca 10 cm dlouhejma a na každým byla ještě cedulka co to je za kabel) k autorádiu kupoval v jedný elektře asi za 40,- což se mi zas nezdá tak hrozný Úsměv
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 20:50   Citovat  

tudy odkaz

Tady se da sehnat naprosto cokoliv,co se tyce elektroniky a co se nesezene,to objednaji,popr vyrobi,za par kacek;)
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 21:38   Citovat  

crushot: nejsi sam co to nechape..me stal na Kenwooda 60,- Velmi šťastný Holt pri cene radia je 60,- hodne mnooo..

Rada36: a zrovna vpohode, protoze ja jedu radia jedine Kenwoody a tech 60,- me opravdu nezabije.. viz odpoved crushotovi.. je to dobrý a za dalsi preci neni problem to kuchnout a pospojovat bez konektoru kdyz nekdo nema 60,-
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 21:43   Citovat  

Nejde o 60 korun ale jde o princip...Já prodám někomu nábu a volant a nedam mu šroubky a pak řeknu že stojí pár korun.Ano stojí pár korun ale je to opravdu otravný je někde shánět a já bych fakt nevěděl kde je shánět...
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 22:14   Citovat  

já teda nevim, někdo tady řiká, že to neni problém, ale kdybych si koupil televizi a doma zjistil, že nemá ovladač a v krámě by mi řekli, ať si někde koupim, asi bych nebyl nadšenej..
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 22:43   Citovat  

Co bych dal zato, kdybych se v životě setkal jenom s tak malýma křivárnama Velmi šťastný
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 22:56   Citovat  

Jo, je to "blbost", ale solidní prodejce buď nenabízí, když nemá nebo se omluví, že udělal chybu a dodá ... prostě je to o přístupu. "Ty buzerante" rozhodně není správný typ omluvy naštvanej
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:48   Citovat  

gizmi napsal:

No víš gizmi ono právě SONY rádia mají specifický konektor zastrčený přímo do rádia pod kterým bývá schovaná pojistka a na druhém konci je ten ISO a ten opravdu stojí nějakých 550kč OK

248173_sony.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
248173_sony.jpg, 22.82 kB
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:52   Citovat  

No jo vlastně, já teď montoval SONY a koupil jsem to s tím, ale je pravda, že to tam je takhle kuky kuk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:55   Citovat  

gizmi napsal:
crushot: nejsi sam co to nechape..me stal na Kenwooda 60,- Velmi šťastný Holt pri cene radia je 60,- hodne mnooo..

Rada36: a zrovna vpohode, protoze ja jedu radia jedine Kenwoody a tech 60,- me opravdu nezabije.. viz odpoved crushotovi.. je to dobrý a za dalsi preci neni problem to kuchnout a pospojovat bez konektoru kdyz nekdo nema 60,-
Výš ono není co kuchnou když ti z rádia nic nekouká HaHaaa to není jako u nějakejch KHENVÚDHÚ HaHaaa kde ti z toho čouhaj dráty pořádnej výtlem

tady najdeš ten kabel
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:59   Citovat  

Rada36 napsal:
Nejde o 60 korun ale jde o princip...Já prodám někomu nábu a volant a nedam mu šroubky a pak řeknu že stojí pár korun.Ano stojí pár korun ale je to opravdu otravný je někde shánět a já bych fakt nevěděl kde je shánět...
Já vím kde, nechal jsem jich plnej pytlík Minorkovi Velmi šťastný HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 23:59   Citovat  

On myslel kuchnout rádio, vyrvat konektor a natvrdo napájet ISO. Což by šlo, ale musel by to dělat fanda, co na to má čas a level. kuky kuk
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 7:30   Citovat  

Tak snad ani nejde o to že stojí pár korun ,ale že ho inzertoval k rádiu a nedodal. Prostě nekompletní zboží Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 7:50   Citovat  

Gizmi: To rádio stálo nové od 2400,- (je to asi nějaká starší řada - můj oblíbený prodejce ho v nabídce vůbec nemá (stejně tak hifil) a dle zboží.cz ho má jen jeden shop skladem, ostatní dostupnost neznámá), v bazaru kolem 1000,-... Dávat až polovinu ceny jetého rádia za kabel Ti přijde jako detail?

Tak až budu prodávat auto, tak ho budu inzerovat s alu nebo motorem v dobrém stavu a až si pro něj kupec přijede,tak bude na špalkách nebo bez motoru - vždyť v poměru cena auta je to prkotina... HaHaaa
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 8:48   Citovat  

Nestacim zirat, co se tu objevuje za lidi. Jestli nekomu prijde normalni lhat pri prodeji, nedodat kompletni objednavku a pak takto okradenemu zakaznikovi nadavat do buzerantu, to je mazec. Nemuzu nez si myslet, ze dotycni se tak chovaji take a pokud jsou jen hloupi a situaci si nedokazou predstavit, pak jim nezbyva, nez poprat stejne zajimavou zkusenost, aby se jim v hlave rozsvitilo.

Hellborn: takze se bavime o cca polovine zaplacene castky navic. Super, to je opravdu jako prodat auto bez motoru a bez kol, ale to by zrejme nekterym zdejsim ferovkarum nevadilo, vsak co, oni by sklopili usi a sli si zbytek dokoupit, vzdyt je to jen pulka navic, kein problem.
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 9:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Gizmi: To rádio stálo nové od 2400,- (je to asi nějaká starší řada - můj oblíbený prodejce ho v nabídce vůbec nemá (stejně tak hifil)

jen doplnim.. to, ze neco nenajdete na shopu, jeste neznamena, ze to neumime dodat - doporucuju se vzdy radeji na konkretni vec poptat pres ICQ, mail nebo tel. Nápad je tu!
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 9:03   Citovat  

Meda napsal:
Já vím kde, nechal jsem jich plnej pytlík Minorkovi Velmi šťastný HaHaaa

Prodal, brouku, prodal:)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 9:04   Citovat  

mega1 napsal:
jen doplnim.. to, ze neco nenajdete na shopu, jeste neznamena, ze to neumime dodat - doporucuju se vzdy radeji na konkretni vec poptat pres ICQ, mail nebo tel. Nápad je tu!

Já ho nechci koupit (Alpine mi vyhovuje víc) - jen jsem tam hledal cenu. Mrk A vzhledem k vyšším číslům nabízených modelů (nejen u Vás) tipuju starší model (nebyl ani v řadě pro rok 2008 na mém oblíbeném hifi serveru)...
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 9:09   Citovat  

ja vim, jen jsem konstatovala - i pro ostatni Mrk
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 9:29   Citovat  

Sorry, ale pokud rekl, ze tam u toho bude ISO konektor, tak tam mel bejt a konec diskuze. Koupit ISO-svazek kabelu neni problem, sam bych si to umel dobastlit, pinout je znamej, ale koupit ISO-Sony konektor, nebo samotnej Sony konektror uz vubec neni tak levna zalezitost (jak uz se tu psalo) a zvysuje naklady na zprovozneni radia nezanedbatelne... Kuchani radia bych bral az jako posledni moznost, kdyby byl konektor "k nesehnani".

Takze bych byl tady pekne nastvanej a jako krivarna mi to prijde Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlý pán v bazaru
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina