Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
..:: SHÁNÍME NA HONDAY 08 ::..
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 6
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 12:06  Naposledy upravil Daver dne 30.7.2008 , 13:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vážená bando hondích nadšenců. Asi už všichni pochopili, že sme jedna velká parta a nikoliv pár vejcucků v radě a poddaní kolem :muck:
A jako bratry, bych vás chtěl poprosit a pomocnou ruku při pořádání Honday 08. Ten umí to a ten zas tohle a dokopy to bude hustej mejdan!

Tady je seznámek, který se bude rozrůstat podle potřeb. Je v něm to, co potřebujeme nebo bychom chtěli zajistit na Honday 08.

- party stany - čím větší, tím lepší a nemusí být zadáčo, jen nějakou fakt dobrou cenu.
- wi-fi kamery pro venkovní použití - opět čím víc, tím lépe - jednu máme pro přenos, jako loni, ale rádi bychom to rozšířili. Klidně by se mi hodil i někdo, kdo by to chtěl zrelizovat (administrace/konfigurace...)
- akce - nápady na různé zajímavé soutěže, hry, činnosti a nejlépe i s nabídkou realizace
- sponzory - poptejte se známých v různých firmách, tabák, alkohol, autodíly, pivovary cokoli prostě. Nejde jen o prachy, ale třeba i o ceny, propůjčení různých stánků, reklamních blbostí (tuhle sem viděl nafukovací "bránu" na styl rally, např. tohle)

Dík za pomoc. Jediné, co vám za to můžu nabídnout je poplácaní na ramenou a samozřejmě se zmíníme o vaší pomoci nahlas :music:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 15:59   Citovat  

Už letos sem měla připravenejch pár soutěží pro děti ale děti nebyly nebo aspoň ne ve správném věku...
Pokud bude zájem...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 0:00   Citovat  

nastávající rok nevím, ale plazmy asi nemá cenu brát, zájem byl tak nějak žádný..... pro tento rok by cena byla daleko nižší, ale chce to vymyslet, co na nich, třeba to "karaoke" by nebylo špatné....... nevím
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 12:16   Citovat  

já navrhoval udělat plac, kde by mohl majitel představit svoje auto. Podle mě je to jedinečná šance jak zjisti, že na HD je i plno aut, který zdánlivě zvenku vypadaj nezajímavě tuctově, ale ve skutečnosti maj pod kapotou nespočet úprav... Takhle zůstává plno aut nedoceněnýcha nikdo nebude chodit a ptát se "hej a ty, máš nějaký úpravy? Ne tak dík, já jdu o auto dál" apod. Jistě by se našlo plno hrdých majitelů, který se rádi pochluběj výsledky... Neočekávám nával, ale sem tam v průběhu celýho vejkendu se dá takhle postupně představovat...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 12:24   Citovat  

sopta napsal:
já navrhoval udělat plac, kde by mohl majitel představit svoje auto. Podle mě je to jedinečná šance jak zjisti, že na HD je i plno aut, který zdánlivě zvenku vypadaj nezajímavě tuctově, ale ve skutečnosti maj pod kapotou nespočet úprav... Takhle zůstává plno aut nedoceněnýcha nikdo nebude chodit a ptát se "hej a ty, máš nějaký úpravy? Ne tak dík, já jdu o auto dál" apod. Jistě by se našlo plno hrdých majitelů, který se rádi pochluběj výsledky... Neočekávám nával, ale sem tam v průběhu celýho vejkendu se dá takhle postupně představovat...

je to dobrý je to dobrý Dobrej nápad!

Já taky jeden mám,ale na HD není v kempu vhodné místo a nešlo by to provozovat zadara a nejspíš jen pro omezený počet lidí... O počátečních investicích nemluvě... to mi hlava nebere Bueee

Fish napsal:
nastávající rok nevím, ale plazmy asi nemá cenu brát, zájem byl tak nějak žádný..... pro tento rok by cena byla daleko nižší, ale chce to vymyslet, co na nich, třeba to "karaoke" by nebylo špatné....... nevím

Nebyl ten nezájem taky proto, že nebyl ten velký stan? Jinak jsem si s Georgem s Jazzíky pěkně zazávodil! je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 12:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Já taky jeden mám,ale na HD není v kempu vhodné místo a nešlo by to provozovat zadara a nejspíš jen pro omezený počet lidí... O počátečních investicích nemluvě...

Hele nemělo by se tohle číst až po 22 hodině? HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 12:45   Citovat  

sopta napsal:
Hele nemělo by se tohle číst až po 22 hodině? HaHaaa

Na tenhle Tvůj nápad je v kempu místa dost... :chichi: svatoušek muhehe
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 13:44   Citovat  

sopta napsal:

Jo soptíku, tak na tohle já myslím už dva roky. Ale pořád přemýšlím, jak to udělat, protože to auto tam na ten plac někdo musí dopravit a budou se střídat a když teda půjdou všichni do svých aut, aby je dovezli, pro koho ta předváděčka bude ? Není to tak easy, je třeba si uvědomit, že tam nejsou "diváci", ale všichni sobě.

Jediné, co mě napadá je obcházet autíčka s mikrofonem a vyptávat se, jenže tam je zase problém s dosahem mikrofonu. Si nevybereš to mi hlava nebere
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 13:55   Citovat  

Daver napsal:
Jo soptíku, tak na tohle já myslím už dva roky. Ale pořád přemýšlím, jak to udělat, protože to auto tam na ten plac někdo musí dopravit a budou se střídat a když teda půjdou všichni do svých aut, aby je dovezli, pro koho ta předváděčka bude ? Není to tak easy, je třeba si uvědomit, že tam nejsou "diváci", ale všichni sobě.

Jediné, co mě napadá je obcházet autíčka s mikrofonem a vyptávat se, jenže tam je zase problém s dosahem mikrofonu. Si nevybereš to mi hlava nebere

A co se každýho při vjezdu zeptat,jestli chce svoje kchár blíže představit?Pokud ano,napíše se rovnou do seznamu představovatelů, s přibližným časem startu jeho show......
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:03   Citovat  

Uff, uff ... to by asi šlo ... je pravda, že né každej, by to chtěl představovat ... co já ukážu na svém CTR he ?

V každém případě by bylo lepší mít mikrofony s dlouhým dosahem, pče bych rád otevřel ještě tyto soutěže :
- nejlepší zvuk (sání-motor-výfuk) - letiště
- nejlepší audio - letiště
- nejhezčí noční osvětlení (interiér/exteriér) - kemp sobota večer

Tímto mi dejte vědět, kdo by se jich ujal (sestavit žebříčky, pravidla bla bla) ... samo je potřeba, aby dotyčnej o tom něco věděl. Moderovat to budou moderátoři, o to strach mít nemusíte.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:07   Citovat  

spoon napsal:
A co se každýho při vjezdu zeptat,jestli chce svoje kchár blíže představit?Pokud ano,napíše se rovnou do seznamu představovatelů, s přibližným časem startu jeho show......

A plac pro představení by nemusel být před DJem,ale uprostřed první louky (cca tady) . vykolíkujem a zapáskujem ,aby to lidi měli od aut blíž,ne?
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:11   Citovat  

ja jsem vloni navrhoval soutez v tlaceni auta na 20 m na cas :) ale nesetkalo se to s uspechem. A chtelo by to asi pomoc od nekoho kdo ma treba CRX, protoze tlacit 20m tu moji mrchu co ma tunu a ctvrt a nebo lehky maly crx by byl rozdil. Nejlip to udelat se dvema, jako proti sobe, srandovni obdoba sprintu :) ale netahli by kone ale volove :)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:14   Citovat  

Hellborn napsal:
A plac pro představení by nemusel být před DJem,ale uprostřed první louky (cca tady) . vykolíkujem a zapáskujem ,aby to lidi měli od aut blíž,ne?

Dobrej hardware a co software? pořádnej výtlem Asi jo,ale tam jsem bydlel letos s MoKecem a mikrofony už tam celkem kolísaly pro nedostatek signálu to mi hlava nebere
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:18   Citovat  

Pokud by byl zájem tak rád zase přivezu PS2 s oblíbenou hrou GT4 HaHaaa a možná bych se i pokusil uspořádat nějaké to klání :twisted:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:27   Citovat  

Meda napsal:
Pokud by byl zájem tak rád zase přivezu PS2 s oblíbenou hrou GT4 HaHaaa a možná bych se i pokusil uspořádat nějaké to klání :twisted:

Já zájem mám! Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Já zájem mám! Úsměv
to je dobře pak nůžeme dát duel 5G a 6G HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:31   Citovat  

Meda napsal:
to je dobře pak nůžeme dát duel 5G a 6G HaHaaa

OK Beru CTR 6g od Spoonu! svatoušek
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 14:32   Citovat  

Meda napsal:
Pokud by byl zájem tak rád zase přivezu PS2 s oblíbenou hrou GT4 :lol: a možná bych se i pokusil uspořádat nějaké to klání :twisted:

no ja sem taky pro, resp. v to doufam, dycky tradicne jednou rocne zaparit GT4 :)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 15:53   Citovat  

Hellborn napsal:

tak si myslím že plac nebude ten problém. Popis chystaných soutěží se udělá předem a vyjde v článku, takže lidi co budou chtít auto představit o tý akci budou vědět, pro začátek vezmem pár dobrovolníků a vono se to pak rozjede, když budou lidi vidět vo co de OK Zárveň si nemyslím že by to byla taková křeč, aby všichni honem běželi pro auto stát do fronty aby ho mohli ukázat...dá se to rozdělit do skupin, třeba bloky po půl hodině a mezi tím zas něco jinýho...možností je mnoho. je to dobrý Takže piš si to Daverku jako závaznou věc OK Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 16:47   Citovat  

sopta napsal:
tak si myslím že plac nebude ten problém. Popis chystaných soutěží se udělá předem a vyjde v článku, takže lidi co budou chtít auto představit o tý akci budou vědět, pro začátek vezmem pár dobrovolníků a vono se to pak rozjede, když budou lidi vidět vo co de OK Zárveň si nemyslím že by to byla taková křeč, aby všichni honem běželi pro auto stát do fronty aby ho mohli ukázat...dá se to rozdělit do skupin, třeba bloky po půl hodině a mezi tím zas něco jinýho...možností je mnoho. je to dobrý Takže piš si to Daverku jako závaznou věc OK Mrk

Velmi rád a postaráš se o to ?
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 17:05   Citovat  

Bitkar napsal:
ja jsem vloni navrhoval soutez v tlaceni auta na 20 m na cas Úsměv ale nesetkalo se to s uspechem. A chtelo by to asi pomoc od nekoho kdo ma treba CRX, protoze tlacit 20m tu moji mrchu co ma tunu a ctvrt a nebo lehky maly crx by byl rozdil. Nejlip to udelat se dvema, jako proti sobe, srandovni obdoba sprintu Úsměv ale netahli by kone ale volove Úsměv

Tahle soutěž byla na Vysočině na srazu:) bylo to super OK

A ještě mě napadlo koulení se dvěma pneumatikama na sobě...taky převzato z vysočiny-snad se autor nebude zlobit Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 17:14   Citovat  

Daver napsal:
Velmi rád a postaráš se o to ?

Jasná páka kémo OK
Klidně to částečně odmoderuju, ale kdyžtak mě někdo vystřída, ju? Nedokážu dlouho mektat, aniž bych se napil, rychle mi vysychá v hrdle pifko HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 17:39   Citovat  

sopta napsal:
Jasná páka kémo OK
Klidně to částečně odmoderuju, ale kdyžtak mě někdo vystřída, ju? Nedokážu dlouho mektat, aniž bych se napil, rychle mi vysychá v hrdle pifko HaHaaa

Mektání je detail. Důležité je vymyslet systém, otázky, bla bla bla. To je teď na tobě, počítáme s tebou OK
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 17:39   Citovat  

Daver napsal:

No a co kdyby si káždý kdo by měl zájem sepsal upravy a nalepil nebo nějak jinak pripevnil na auto či k autu Úsměv Jako to mají na asutosalonech Smutný takovej ten stojánek a na něm seznam uprav šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 17:55   Citovat  

SpideX napsal:
No a co kdyby si káždý kdo by měl zájem sepsal upravy a nalepil nebo nějak jinak pripevnil na auto či k autu Úsměv Jako to mají na asutosalonech Smutný takovej ten stojánek a na něm seznam uprav šuk

Hezká myšlenka, ale jak znám lidi, tak to nemá šanci na úspěch KO To je moc práce a na to lidi šuk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 18:39   Citovat  

Taky mě napadl stůl na armwrestling,jen nevím jak je těžké ho v Čr pronajmout,za kolik,kde a zda by se našlo tolik bojechtivých wokurka Lucy
   Návrat  
Lucie je teď offline  Lucie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 18:47   Citovat  

Fish napsal:

No karaoke jsem zažila na sraze a byl to mazec...každý měl strach že nikdo zpívat nebude, a jak jsme byli všichni nakalení,
tak jsme do toho "békali" jeden vedle druhého. Fakt mazec a strašná (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) pořádnej výtlem
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 20:25   Citovat  

Lucie napsal:
No karaoke jsem zažila na sraze a byl to mazec...každý měl strach že nikdo zpívat nebude, a jak jsme byli všichni nakalení,
tak jsme do toho "békali" jeden vedle druhého. Fakt mazec a strašná (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) pořádnej výtlem

Jo,taky s tím máme dobré zkušenosti.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 20:36   Citovat  

spoon napsal:
Taky mě napadl stůl na armwrestling,jen nevím jak je těžké ho v Čr pronajmout,za kolik,kde a zda by se našlo tolik bojechtivých wokurka Lucy
kdyby byly nějaké rozměry teoreticky by se dal vyrobyt HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 21:09   Citovat  

Meda napsal:
kdyby byly nějaké rozměry teoreticky by se dal vyrobyt HaHaaa

rozměry stolu,podložek,madel...mám,nic hroznýho to asi nebude,ale já jsem digitální svatoušek
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
..:: SHÁNÍME NA HONDAY 08 ::..
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina