Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Projekt přestavba/swap CRX III za 6G 4D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2009 , 21:42   Citovat  

Ahoj lidi,
chtěl jsem tak trochu probrat mojí situaci, taky probrat možnosti atd atd.

Pro začátek,
mám 3G CRX. Auto prodávám a nemůžu prodat, což je jednoduché, Targy už moc neletěj a když tak mi za ní nabízej 60tis. protože v Ačkách maj stejnou s míň najetýma kilometrama za 70tis. Úsměv Štěstí jednotlivých lidí nad takovými "top stav" modely tady nebudu řešit... A vysvětlovat takovým lidem rozdíl mezi VTi a ESi už vůbec ne (ale vždyť je to taky šesnáctka)...

Mno ale abych se k tomu dostal, rozhodl jsem se, že když potřebuju větší auto a to moje je po motorové stránce ve vynikající kondici, nemá cenu paktovat nějakou výměnu za něco se strhaným motorem, nebo tak a tak se dostávám k tomu hlavnímu:
Chci rozjet přestavbu/vymazlení cívi 6G 4D (ne anglána) na VTi za použití motoru, podvozku (pokud půjde), dílů atd. Ze svý Targy, kterou pak rozprodám na díly a budu doufat, že alespoň něco se vrátí Úsměv (Optimismus až do konce)

Zkoušel jsem zagooglit, ale návodů na swap je jako máku a většinou to je dost technická záležitost na to, aby se z toho dalo cosi vyčíst....

A tak pokud někdo nějakej swap někdy dělal, má nějaké zajímavé rady atd... budu jedině rád, i třeba za linky na zajímavé články atd atd atd.... Prostě beru každou pomocnou ruku.

Dál pokud někdo ví, jak se dá asi tak nejvýhodněji sehnat kastle 6G 4D, aniž bych kupoval celý funkční auto.... což je na mě moc velká finanční zátěž... byl bych vděčný, koukal jsem na různý "damaged cars", ale sezadřeným motorem, nebo dokonce bez jsem nenašel. Všechno to šlo minimálně přes boudu a to já nechci. Lehký ťukance nevadí.

Takže za jakejkoliv příspěvek, co se tu oběví všem moc díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.10.2009 , 21:57   Citovat  

po nejake 6g 4d se ti muzu mrknout a kdyby se to nakonec povedlo tak bych bral i dily na Vti targu - taky mam....
   Návrat  
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2009 , 23:03   Citovat  

Maggoth95 napsal:
po nejake 6g 4d se ti muzu mrknout a kdyby se to nakonec povedlo tak bych bral i dily na Vti targu - taky mam....

Super. Díky moc Úsměv Na těch dílech se pak můžeme nějak domluvit samozřejmě není problém.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Projekt přestavba/swap CRX III za 6G 4D
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina