Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Motory Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 7
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 8:34   Citovat  

Timberland napsal:
Takže lepší koupit benzín, který má 200tisíc km? Toho diesla můžu mít za nějakých 190.000,- Kč a ještě mám nabídku na 2,4exe tourer za 195.000,- a ten má naběháno 165tisíc km. Nechci prostě šlápnout vedle proto tak "otravuju" Smutný

Ja te chapu, jenze to se takhle teoreticky stejne rozlousknout neda. To chce si obe auto prolezt s nekym, kdo tomu rozumi nebo mechanikem a dat na instinkt tak trochu. Auto ma 200t. najeto v CR? To je neco jinyho, nez 200t. venku .. to mi hlava nebere Hlavne pro podvozek Smutný to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Timberland je teď offline  Timberland
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 8:40   Citovat  

Obě auta jsou kupované v ČR od prvního majitele, ale ten diesel je víc "poničený" má dost provozních oděrek a škrábanců a elektrony - katastrofa (asi obrubníky)...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 8:41   Citovat  

Timberland napsal:
Obě auta jsou kupované v ČR od prvního majitele, ale ten diesel je víc "poničený" má dost provozních oděrek a škrábanců a elektrony - katastrofa (asi obrubníky)...

Tak bych se na nej vy wc ... Smutný Auto, co melo tezkej zivot uz dle optiky melo tezkej zivot i jinak.. KO
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 8:49   Citovat  

kup ten benzin

pokud jsi přípražskej, můžu te svezt v ctdi 235000km predface
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 9:01   Citovat  

kandik napsal:
... pokud jsi přípražskej, můžu te svezt v ctdi 235000km predface

Ja chci taky svizt! .. Je to tam. Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 9:10   Citovat  

Pojedu se dnes mrknout na toho dvoulitra a uvidíme, podle fotek fakt výstavní kus, a jen 91tisíc km.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 9:11   Citovat  

kandik napsal:
kup ten benzin

pokud jsi přípražskej, můžu te svezt v ctdi 235000km predface

Musel jsi do toho nějak moc investovat?
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 9:11   Citovat  

alicante napsal:
Ja chci taky svizt! .. Je to tam. Mrk

s v tom nikdy nejel? jinak svezu neni problem
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 9:18   Citovat  

kandik napsal:
s v tom nikdy nejel? jinak svezu neni problem

to pochybuju když tady i-ctdi tourera prodaval Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 9:58   Citovat  

hopit napsal:
to pochybuju když tady i-ctdi tourera prodaval Velmi šťastný

.... a jak krasnyho .. Se stydím OK
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 10:30   Citovat  

Timberland napsal:
Chlapi, jenže po FL to auto stojí minimálně o 100tisíc víc Smutný Což nějak nedám Smutný Mám ještě jednu nabídku na CDT-i 2004 (sedan-sport) ale má 200tisíc km, co si o tom myslíte?

To neni tim, ze by slo o facelift, ale proste starim vozu a najetymi km. FL byl kolem pol. r. 2006 a navic ani neznamena automaticky 100 tkc navic. Vsechny motorizace se treba na mobile.de prodavaji (pred FL) +- za 7-17 tis. €, po FL za +- 11-18 tis. €.
Kdybys napsal hned, ze ti jde o auto za cenu max. okolo 8 tis. €, tj. co nejlevnejsi, nejaky FL bychom tu neresili.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 10:38   Citovat  

nemám strop, který bych chtěl dát za auto, ale hotově bych chtěl dát kolem 220tisíc, jinak bych musel úvěrovat, jen řeším, jestli to má smysl, zadlužit se...
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 10:54   Citovat  

Za auto nemá... Ble
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 10:56   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Za auto nemá... Ble

Presne tak, pujcky jsou na prd a o to hur na auto !
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 11:04   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Za auto nemá... Ble

Sorry za offtopic , ale volne se povalujici pulmilion na auto ma asi malokdo. Pokud mas ale na mysli starsi levne auto, tak jasne ze ne- kdyz clovek nema ani tu nizkou castku na jeho porizeni, nebude mit ani na provoz a servis.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 11:26   Citovat  

Jak jsem psal, mám na hotovosti cca 220tisíc na auto a samozřejmě že to nejsou moje poslední peníze, ale potřebuju mít i rezervu...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 12:39   Citovat  

Timberland napsal:
Jak jsem psal, mám na hotovosti cca 220tisíc na auto a samozřejmě že to nejsou moje poslední peníze, ale potřebuju mít i rezervu...

Treba tudy tady mas jen tak pro posouzeni poface 2.2 i-CTDi Sport z 12/2006, takze jeste chvilicku v zaruce za 11.700 € (vzdycky muzes zkusit usmlouvat neco navic). 1. majitel, prodej od oficialniho dealera Honda , necelych 91 tkm, tazne zarizeni, sada alu kol na zimu navic, polokuze, xenony, 6 rychlosti atd. atd. Na benzin jsem se nekoukl, ale ceny jsou +- podobne (u 2.4 vyssi). Porizovaci cena dieselu byla sice vyssi nez u 2.0i benzinu, ale zase vetsina prodanych Acco 7G se prodala prave v nafte, takze trzni cena ojetin s i-CTDi sla dost dolu.
To je jenom na tobe, jestli neco pridas a mas kvalitnejsi skoro zanovni auto, na ktere nemusis snad vic jak dalsich 100 tkm sahat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 13:55   Citovat  

Díky moc, jenže to auto bude i tak přes 300tisíc a navíc náklady na dopravu, české papíry atd... Na tohle vážně nemám a na úvěr to z Německa koupit nelze. Smutný A ani nevím, jaký je při dovozu postup, kdo mi to doveze? co na hranicích atd... Pokud se najde někdo kdo by s tím pomohl, asi bych šel raději do tohoto tudy odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 14:47   Citovat  

Timberland napsal:
Díky moc, jenže to auto bude i tak přes 300tisíc a navíc náklady na dopravu, české papíry atd... Na tohle vážně nemám a na úvěr to z Německa koupit nelze. Smutný A ani nevím, jaký je při dovozu postup, kdo mi to doveze? co na hranicích atd... Pokud se najde někdo kdo by s tím pomohl, asi bych šel raději do tohoto tudy odkaz

Pujcku 100 tkc v hotovosti dneska davaji kdekomu, pokud mas na to ho splacet, v tomhle problem neni vubec. Ale to je jenom tvoje vec a nikdo ti do toho nemuze mluvit. Co se tyka nakupu v Nemecku (sam jsem ho tam kupoval taky, i kdyz ne do CR) tak pouzij vyhledavani, jinak ti staci par desitek € na prepis a provizorni znacky (myslim ze plati 14 dni), tohle s tebou vyridi prodejce na miste behem asi 2 hodin i s cestou na urad. Pak si auto dovezes domu po vlastni ose a normalne ho prihlasis, jako kazde jine. S vysi poplatku v Cechach ti musi poradit nekdo jiny, tohle ja nevim. Acco splnuje Euro 4, s filtrem pev.castic (byl jen po FL a jako priplatkova vybava) i Euro 5. Auta kupovana v Nemecku vetsinou stoji min, u ofic. dealera Honda byvaji proverena a se serviskou, veril bych jim vic nez pretocenym a havarovanym autum z AAA apod.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 15:16   Citovat  

Timberland napsal:

Pomuze ti alicante OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 15:25   Citovat  

Timberland napsal:

napiš uživateli Rom. přivezl nedávno pár krásných Accordů je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 20:17   Citovat  

Tak jsem se byl podívat na ten dvoulitr, krasavec, fakt stav nového vozu, jenže jsem do něj sedl a od zadní nápravy se ozývalo hučení jako blázen, prodejce říkal, že to jsou gumy, no možná ano. V servisní historii bylo napsané, že to řešil v servise a že má gumy "poskákané" takže asi tlumiče. Už po 60ti tisících km stáčel kotouče a dával desky, tak asi jezdil svižně... ve srovnání s Accordem 2,4 se kterým jsem měl tu čest zklamání (a to měla ta 2,4 160tisíc km) a to nemyslím jen výkonově, ale i zvukem motoru a celkově komfortem jízdy... Takže pokračuju dál Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 20:29   Citovat  

Timberland napsal:
Tak jsem se byl podívat na ten dvoulitr, krasavec, fakt stav nového vozu, jenže jsem do něj sedl a od zadní nápravy se ozývalo hučení jako blázen, prodejce říkal, že to jsou gumy, no možná ano. V servisní historii bylo napsané, že to řešil v servise a že má gumy "poskákané" takže asi tlumiče. Už po 60ti tisících km stáčel kotouče a dával desky, tak asi jezdil svižně... ve srovnání s Accordem 2,4 se kterým jsem měl tu čest zklamání (a to měla ta 2,4 160tisíc km) a to nemyslím jen výkonově, ale i zvukem motoru a celkově komfortem jízdy... Takže pokračuju dál Smutný

Desticky po 60i tis. km to je naopak dobrý výkon OK a že se stáčí hrana kotoučů při výměně je také normální Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2009 , 20:47   Citovat  

hopit napsal:
Desticky po 60i tis. km to je naopak dobrý výkon OK a že se stáčí hrana kotoučů při výměně je také normální Úsměv

Presne tak, u A7G jsou desticky docela rychle pryc, i kdyz budes jezdit defensivne.. Zajimavy je, ze pri pouziti orig. Honda desek se dokonce stejne rychle sjedou zadni jako predni, takze je menis soucasne .. Tak to koukám! je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.10.2009 , 8:35   Citovat  

Ahoj, našel jsem jednoho Accorda 2.2 SPORT rv2004 přímo od Hondy, jasný původ, ale dva majitelé, najeto 200tisíc km, bát se toho? Dobrá cena....
   Návrat  
Edenxx je teď offline  Edenxx
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 22:53   Citovat  

Dobrý večer pánové, zdravím Vás z promrzlého Liberce. Po nekonečných večerech výběru reprezentativního sedanu (volvo s60, superb,mondeo) nad rok 2006 jsem se rozhodl pro accorda 7g po faceliftu. Aktuálně mám doma uchrochtané nudné VW 74kw TDI a tato zima mě značně formuje myšlenky směrem k benzínovému motoru. Pokud chci fungovat s naftou každý rok nový palivový fitr, horší nafta konec vstřikovačů, a pokud chci kouzelnou spotřebu tdi musím kupovat Vervu... bohužel výhody nafty tím začínají a končí spotřeba... jenže v zimně je z prům 4.8 náhle 6.5 až 7. Auto netopí a já jsem zmrzlý jak hovínko. Nastává otázka hondu v naftě nebo v benzínu?

Můj nájezd je cca 40 tis ročně, což budou mnozí namítat o kvalitách icdti, ale to papá průměrně 7 beznín 9 a provozní náklady (nedej bože opravy) jsou značně vyšší u nafty.

K hondě.. mnoho uživatelů mi tvrdilo že 2.4 je na acco málo, a že je to nezřízený žrout. Pro sportovní jízdu acco není naladěno. Pravdou je že 2.2 spadá do kategorie nejspolehlivějších dieselů, ale jak jsou na tom motory po 150tis km? Očekávám nezničitelnost 2.4 atmosfery, nebo se mýlím?

Prosím o Vaše uživatelské názory (bez polemik, ale setkávám se tu většinou s rozumnými lidmi) porovnejme celkové náklady na provoz 2.2 a 2.4 a prosím poradte. (otázka mimo.. jak jsou na tom ventilová sedla pro instalaci LPG?)

Děkuji všem za odpovědi.

David
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 23:32   Citovat  

Tady a tady najdeš odpovědi...
Předpokládám, že tebou založené téma se opět zvrhne v přestřelku názorů majitelů všech tří motorizací, jak ta jejich je ta nejlepší...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 23:36   Citovat  

Ja cekal, kdo to napise prvni Velmi šťastný Kazdopadne, odpovedi urcite najdes v odkazech, ktere ti kolega posila. Resilo se to tu opravdu hodne, chce to procist. Urcite najdes ty svoje odpovedi přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 0:03   Citovat  

Edenxx napsal:
Děkuji za odkazy, snažil jsem se 2 dny dávat do vyhledávače acco spotřeba atd, ale marně. Nebráním se Vašim konfrontacím a názorům (ne motorizace ale Mrk 2.0 je na acco opravdu málo.

Hezký večer

No jo,vyhledávání chce trošku přesněji. Úsměv
   Návrat  
Edenxx je teď offline  Edenxx
PříspěvekZaslal: 8.2.2012 , 0:09   Citovat  

Hellborn napsal:
No jo,vyhledávání chce trošku přesněji. Úsměv

Tak velké díky beru zpět pánové, odkaz na 60 stránkový dokument jsem našel také, ale u strany 40 jsem to vzdal, myslím že toto téma se dá zařadit jako samostatná kapitola pod acco 7g, o plynu jsem se také nic nedozvěděl rozebírá se vše možné ale sedla ani přimo 2,4 na LPG nikde.

Prosím o vaše hodnoty spotřeby a názory.. (spritmonitor.de znám Mrk názor majitele je mi bližší
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Motory Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina