Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Okraden na ebay - vyřešeno! Děkuju Bully!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 21:34  Naposledy upravil vachicek dne 3.11.2009 , 21:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hoj lidi mám celkem "drahej" problém koupil jsem si nárazníky na bejvalý auto co jsem měl na ebay.fr ale dnes je tomu 45 dní a nedostal jsem ani nárazníky ani svoje peníze, dnes mi ten člověk napsal že prý pošta nárazníky ztratila a že mi pošle peníze pošta ale to je kravina protože já nemůžu chtít po poště aby mi dali peníze když nemám podací lístek ani žádný čisla atd...Zkoušel jsem napsat na ebay ale ten mě odkázal na paypal ale tam to řešit nechtěli protože je to delší doba než 20 dní a tak mi ebay member poradil tuhle firmu econsumer.gov/english tam prý vymáhají z tihle podvodníků peníze ale nevím. Jen pro představu je to v hodnotě 10 500Kč což není málo (nebo aspoň pro mě) a tímto bych chtěl pomoct jestli už s tímto někdo má zkušenost jak z podvodníka peníze dostat nebo jak na to díky..
Pro toho kdo mi pomůže dostat peníze zpět náleží samozřejmě finanční poděkování
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 21:54   Citovat  

Můžeš to nahlásit přímo ebay, že jsi zboží neobdržel. Při limitu přes X euro to řeší jejich bezpečnostní služba. Nicméně nejúčinnější nástroj je podat na něj žalobu, což bys asi musel ve Francii.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 21:56   Citovat  

Tam jsem to právě nahlásil ale odkázali mě na ten paypal a tu jednu službu jinak jako nic víc neřešily jen že mě chápou a takový kecy..celkem už mě to štve....Smutný
   Návrat  
grid je teď offline  grid
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 21:58   Citovat  

vachicek napsal:
Hoj lidi mám celkem "drahej" problém koupil jsem si nárazníky na bejvalý auto co jsem měl na ebay.fr ale dnes je tomu 45 dní a nedostal jsem ani nárazníky ani svoje peníze, dnes mi ten člověk napsal že prý pošta nárazníky ztratila a že mi pošle peníze pošta ale to je kravina protože já nemůžu chtít po poště aby mi dali peníze když nemám podací lístek ani žádný čisla atd...Zkoušel jsem napsat na ebay ale ten mě odkázal na paypal ale tam to řešit nechtěli protože je to delší doba než 20 dní a tak mi ebay member poradil tuhle firmu econsumer.gov/english tam prý vymáhají z tihle podvodníků peníze ale nevím. Jen pro představu je to v hodnotě 10 500Kč což není málo (nebo aspoň pro mě) a tímto bych chtěl pomoct jestli už s tímto někdo má zkušenost jak z podvodníka peníze dostat nebo jak na to díky..
Pro toho kdo mi pomůže dostat peníze zpět náleží samozřejmě finanční poděkování

Pokud Ti řekli, že to ztratili na poště, tak na Tvoje požádání Ti musí dát podací znaky, se kterýma bys šel na poštu.. Pokud to poslali přes poštu, tak je musí mít k dispozici a musí Ti je poskytnout...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:00   Citovat  

grid napsal:
Pokud Ti řekli, že to ztratili na poště, tak na Tvoje požádání Ti musí dát podací znaky, se kterýma bys šel na poštu.. Pokud to poslali přes poštu, tak musí mít k dispozici podací znaky.
no právě kdykoliv jsem mu psal ať mi pošle tracking number což by mělo být něco jako podací číslo tak nikdy nic neposlal tak jsem mu poslal ať mi okopíruje podací lístek a zatím nic a to mi vyhrožoval policajtama když mu budu furt psát emaily
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:03   Citovat  

Nepotesim te, ale z vlastni zkusenosti vim ze ebay se na to vyflakne:( Prisel jsem takto o 4000,- CZK za minibika a tam to bylo jeste horsi, protoze pry ve firme (prodavali jich tenkrat 100 denne, byla to novinka na trhu) nejaky zamestnanec vytuneloval ucet a pry utekl:( Prisel mi pak jeste email ze uz sedi, ale ze penize stihl vlozit do automatu a propit a ze znej nic nedostanou:( Dnes je to uz vicero let a NIC..

Plus tedy momentalne resim vydrazena kola pro babicku. Chlap mi pro zmenu napsal ze je prodal uz nekomu jinemu a ze mam smulu (je jasne ze nechce pustit kola za par euro) a ebay mi napsal ze musim pockat urcity pocet dni a az pak se do toho vlozi (ale dle meho opet ma smula)

Proto nerad drazim neco pro lidi, protoze kdo mi pak zaplati kdyz penize odeslu a stane se tohle? Navic jeste otravuji znameho v Nemecku, atd atd.. Holt ebay je fajn, diky nemu mam cca 120 veci za super penize..ale z toho jsem prisel uz 2x o penize uplne a cca 8 veci bylo rozmlacenych, nebo neodpovidalo stavu na fotce..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:05   Citovat  

gizmi napsal:
Nepotesim te, ale z vlastni zkusenosti vim ze ebay se na to vyflakne:( Prisel jsem takto o 4000,- CZK za minibika a tam to bylo jeste horsi, protoze pry ve firme (prodavali jich tenkrat 100 denne, byla to novinka na trhu) nejaky zamestnanec vytuneloval ucet a pry utekl:( Prisel mi pak jeste email ze uz sedi, ale ze penize stihl vlozit do automatu a propit a ze znej nic nedostanou:( Dnes je to uz vicero let a NIC..

Plus tedy momentalne resim vydrazena kola pro babicku. Chlap mi pro zmenu napsal ze je prodal uz nekomu jinemu a ze mam smulu (je jasne ze nechce pustit kola za par euro) a ebay mi napsal ze musim pockat urcity pocet dni a az pak se do toho vlozi (ale dle meho opet ma smula)

Proto nerad drazim neco pro lidi, protoze kdo mi pak zaplati kdyz penize odeslu a stane se tohle? Navic jeste otravuji znameho v Nemecku, atd atd.. Holt ebay je fajn, diky nemu mam cca 120 veci za super penize..ale z toho jsem prisel uz 2x o penize uplne a cca 8 veci bylo rozmlacenych, nebo neodpovidalo stavu na fotce..

kruci to jsi mě fakt nepotěšil,já právě zkušenosti na ebay měl perfektní koupil jsem tam už nespočet telefonů elektroniky hadrů a všechno v cajku a tak jsem se nebál odeslat 10 500 jenže to jsem asi mě.....
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 22:55   Citovat  

pokud jsi platil pres paypal, otevri incident tiket na paypalu. I kdyz je to vice nez 20 dni musi to projednat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 23:03   Citovat  

jo jo placeno to bylo přes paypal už jsem tam jednu stížnost dal jenže automaticky byl status danej jako case closed takže to je uzavřený...tak nevim jestli to budou řešit nebo ne..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 23:06   Citovat  

vachicek napsal:
jo jo placeno to bylo přes paypal už jsem tam jednu stížnost dal jenže automaticky byl status danej jako case closed takže to je uzavřený...tak nevim jestli to budou řešit nebo ne..

OK, a z jakym commentem to zavreli? Jakou sluzbou to poslal, byla zasilka pojistena?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 23:15   Citovat  

s timhle This dispute closed because it was opened for more than 45 days after the transaction date or did not meet other filing criteria.Podle překladače : Tento spor uzavřen, protože to byla otevřena po dobu delší než 45 dnů po dni transakce nebo nesplňovala jiné podání kritéria. zkrátka řečeno je to nezajímá..Jinak nevím jakou poštou to bylo poslaný a natož na kolik pojištěný a bůhví jestli to bylo vůbec poslaný začínám mít dojem že to ani neposlal
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 23:26   Citovat  

vachicek napsal:
s timhle This dispute closed because it was opened for more than 45 days after the transaction date or did not meet other filing criteria.Podle překladače : Tento spor uzavřen, protože to byla otevřena po dobu delší než 45 dnů po dni transakce nebo nesplňovala jiné podání kritéria. zkrátka řečeno je to nezajímá..Jinak nevím jakou poštou to bylo poslaný a natož na kolik pojištěný a bůhví jestli to bylo vůbec poslaný začínám mít dojem že to ani neposlal

ok, po 45 dnech uz za to paypal neruci, ale..
v aukci jsi musel mit napsane sluzbu (typ) o jake postovne se jedna a zda-li ma zasilka pojiste ni ci ne. Jsou to povinna pole co musi prodejce vyplnit. Mozna zkus poslat odkaz na tu akci co jsi koupil.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2009 , 23:34   Citovat  

oukej zde je link je to ve francouzštině (musel sem prostě mít něco extra...) možná nebude rychlejší po icq?
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 0:53   Citovat  

mam stejnou zkušenost z německa Bueee stejná cena
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:17   Citovat  

up......pomůže někdo prosím Smutný dám 1000Kč tomu kdo mi pomůže dostat peníze zpět
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:32   Citovat  

vachicek napsal:
up......pomůže někdo prosím Smutný dám 1000Kč tomu kdo mi pomůže dostat peníze zpět

Mas adresu toho cloveka? Planuji vylet po Francii ... jsou veci, ktere muzu udelat i zadarmo Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:40   Citovat  

ReNo napsal:
Mas adresu toho cloveka? Planuji vylet po Francii ... jsou veci, ktere muzu udelat i zadarmo Lucy
nejedeš taky do němec? to mi hlava nebere
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:45   Citovat  

když to tak čtu, tak zlatý aukro...zatím jsem tam problém neměl, tak nevím jak by se to řešilo...ale kvůli deseti tisícům, bych za tím určitým člověkem i klidně dojel po celý ČR...takhle jezdit někam do tramtárie je na prd...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:51   Citovat  

crushot napsal:
když to tak čtu, tak zlatý aukro...zatím jsem tam problém neměl, tak nevím jak by se to řešilo...ale kvůli deseti tisícům, bych za tím určitým člověkem i klidně dojel po celý ČR...takhle jezdit někam do tramtárie je na prd...
nojo zlatý aukro, jenže tam není to co jsme třeba na to ebayi objednávali, a když jo tak nejmíň za dvojnásobek Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:53   Citovat  

To ReNo: Nevím zda-li je to adresa ale našel jsem tohle 88270 Begnécourt France métropolitaine když by ses tam vydal tak tě vybavím samozřejmě řádným vybavením to jest bassebal pálka paralyzér slzák skřipec a různýma donucovacíma prostředkama a nebo se ti schovám do kufru a pak to tam vymlátim sám...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:53   Citovat  

Blur napsal:
nojo zlatý aukro, jenže tam není to co jsme třeba na to ebayi objednávali, a když jo tak nejmíň za dvojnásobek Bueee

Hmmm... A cena se evidentně vyplatila...

Jinak v rámci ČR by se to řešilo jako přestupek...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 12:55   Citovat  

crushot: no na aukru jsou taky pěkný podvodníčci jen jsi asi na ně nenarazil...Já mám zkušenosti na aukru jako prodávající tak i jako kupující a že by bylo aukro v něčem jiným se říct nedá
   Návrat  
AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:01   Citovat  

sry za of topic: ale teď ka jsem si udělal internetovou kartu pro nákup právě pro nákup na E-bayi .... to tam není nějaká ochrana právě kvůli takovým podvodníkům?? To přeci takhle nejde, aby se na podvod za 10 000,- vyflákli ???
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:03   Citovat  

vachicek napsal:
To ReNo: Nevím zda-li je to adresa ale našel jsem tohle 88270 Begnécourt France métropolitaine když by ses tam vydal tak tě vybavím samozřejmě řádným vybavením to jest bassebal pálka paralyzér slzák skřipec a různýma donucovacíma prostředkama a nebo se ti schovám do kufru a pak to tam vymlátim sám...

Nuz, jestli mas i jeho jmeno a prijmeni, tak pujde "vyhledat" Lucy
Jinak jsem se v mladi naucil jednu vec. Nebrat nic takoveho. Kdyz te pripadne bude zalovat, ze jsi ho napadl palkou, pak je to planovane ... ale kdyz ho sundas rucne, pak se v pohode vymluvis na zkratovite jednani a jdes domu jen s "poucenim" je to dobrý

Blurko, kam presneji do nemec?

P.S.> a ZlutoTurboSekvencer ma opravdu malej kufr Hihi
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:03   Citovat  

No tak to přeju hodně úspěšných nákupů já už tam mám přes 100 nákupů a všechno proběhlo uplně v pohodě jen tohle no nevím zda-li má ebay na tohle ochranu ale zatím nijak nic razantně neřeší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:06   Citovat  

ReNo napsal:
Nuz, jestli mas i jeho jmeno a prijmeni, tak pujde "vyhledat" Lucy
Jinak jsem se v mladi naucil jednu vec. Nebrat nic takoveho. Kdyz te pripadne bude zalovat, ze jsi ho napadl palkou, pak je to planovane ... ale kdyz ho sundas rucne, pak se v pohode vymluvis na zkratovite jednani a jdes domu jen s "poucenim" je to dobrý

Blurko, kam presneji do nemec?

P.S.> a ZlutoTurboSekvencer ma opravdu malej kufr Hihi
pamatuješ tu sadu lipů a prahů na preludu? bílý auto
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:06   Citovat  

Jméno už opravdu nemám sakra chci ty prachy na zpátek Smutný
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:20   Citovat  

Jmeno se da ziskat lehce pres ebay, je tam na to formular prave k temto ucelum - tusim tady, dojde ti pak mail kde je neco takoveho:

eBay User Information Request
Dear xxx and xxx,

This message is an automated reply to a contact information request made by xxx. This request is related to item #xxxxxx.

Important Usage Guidelines:

* 1. This contact information should only be used for resolving matters related to eBay. Any other use is strictly prohibited.
* 2. Use of this information to complete a transaction outside of eBay is not permitted. Items purchased outside of eBay are not eligible for eBay services.

Contact Information for xxxx

User ID:
Name:
Company:
City:
State:
Country:
Phone:
Registered Since:

Note:
eBay has strict policies related to members' contact information. More information on these policies and reporting violations can be found at the following address:
tudy odkaz
If you feel your telephone number is being used for harassment, contact your phone company to report the situation. If you receive calls that threaten your property or personal safety, you may also report the incident to your local law enforcement agency.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:26   Citovat  

Podival jsem se na ten tvuj odkaz z Ebaye- je potreba stopnout nacitani stranky driv, nez se ukaze, ze je uz aukce ukoncena. Ten vykuk ma pozitivni hodnoceni jenom z nakupu, aby mel ohodnocene svoje chovani pri prodeji, musel by prodat aspon 10 veci, coz neni jeho pripad. Klidne je mozne, ze neprodal jeste nic a ze je proste podvodnik.
Ta adresa je jenom smerovaci cislo a nazev vesnicky, odkud tvrdi, ze je. Coz jeste nutne neznamena, ze tam zije. Shodou okolnosti je to odsud, kde ziju (Luxembourg), asi 200 km, kdyz se divam na mapu. Kdybych mel aspon telefon, zeptal bych se ho, umim francouzsky a zahral bych treba rusky prizvuk Velmi šťastný kdyby to necemu pomohlo. Netusim, jak vic pomoct, chtelo by to podaci listek z posty, pokud neni, neodeslal to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2009 , 13:33   Citovat  

No číslo taky neni posílám věškerý info který o něm mám Sale price: EUR 160.00
Quantity: 1
Subtotal: EUR 160.00
Estimated delivery: Varies
Sales Tax: (none)
Shipping & Handling: Autre mode d'envoi de colis EUR 30.00
Remise en main propre 0

Seller: fabrinouce [contact seller]

Seller Information: Fabrice HUMMEL
88270 Begnécourt
France métropolitaine
A nevím ale asi jsem toho s*áče našel na facebooku pod nickem fabrice HUMMEL když jsem to zadal do googlo tak mi to vyjelo posílám odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Okraden na ebay - vyřešeno! Děkuju Bully!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina