Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: CRX II.gen
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
sajlem je teď offline  sajlem
PříspěvekZaslal: 5.11.2009 , 7:06   Citovat  

Jakožto student moc peněz zatím není. cena tak 30 000kč , kosmetické vady nevadí aby to tak dva roky vydrželo jezdit a trochu blbnutí
(nelepe serevrní morava, Brno )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2009 , 11:15   Citovat  

CRX na blbnutí !!!! To raději rasuj nějakou šáde120 ale Céro se nehuntuje,to se vydržuje jako milenka!! Honda
Jinak sorry za offtopic ale napsat jsem to musel!!
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2009 , 11:40   Citovat  

Ozvi se na: wcrx@seznam.cz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 5.11.2009 , 13:43   Citovat  

WendyCRX napsal:
CRX na blbnutí !!!! To raději rasuj nějakou šáde120 ale Céro se nehuntuje,to se vydržuje jako milenka!! Honda
Jinak sorry za offtopic ale napsat jsem to musel!!

já myslel na vyblbnuti v krásným super sportačku, než si budu muset pořídit nějaké to rodiné auto
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2009 , 15:10   Citovat  

kamarad prodava crxo pofaceliftu za 30.000km ma to udelanou go motoru akorat ma nejake kosmeticke vady - dam ti na nej telefon 773 196 671 jmenuje se david....
   Návrat  
Fidži je teď offline  Fidži
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2009 , 17:29   Citovat  

Ahoj,mam jednu krasavici,ale..rozbity blatnik,celni sklo,ten roh jak je antena tak chce sikovne vyklepata je urazeny zrcatko..sklo uz mam koupeny,jen ne bauset..chcu to zpravovat ale pokud mas zajem tak za 30 ti ji necham..je to rok 89.200 nejeto,chip,otackomer toci 8tis,nezere moc olej,jede nadherne ale uz pul roku stoji:-(jo a jeste predni spojler by to chtelo novej...jetsli mas zajem napis SZ
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 6:55   Citovat  

Fidži napsal:
Ahoj,mam jednu krasavici,ale..rozbity blatnik,celni sklo,ten roh jak je antena tak chce sikovne vyklepata je urazeny zrcatko..sklo uz mam koupeny,jen ne bauset..chcu to zpravovat ale pokud mas zajem tak za 30 ti ji necham..je to rok 89.200 nejeto,chip,otackomer toci 8tis,nezere moc olej,jede nadherne ale uz pul roku stoji:-(jo a jeste predni spojler by to chtelo novej...jetsli mas zajem napis SZ

bych potřeboval něco kde tak rok nebudu muset nic moc dělat , než se dodělá maturita, a až budou peníze tak pak se se to pomalu začne vylepšovat.
   Návrat  
Fidži je teď offline  Fidži
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 14:44   Citovat  

sajlem napsal:
bych potřeboval něco kde tak rok nebudu muset nic moc dělat , než se dodělá maturita, a až budou peníze tak pak se se to pomalu začne vylepšovat.

aha tak tam je potreba dost prace...teda dost ne ale koupit bauset,blatnik,naraznik,technickou a vyklepat u to u antety..to je asi nejhorsi...jinak jestli si koupis takovy stary auto a budes stim jezdi jak blazen tak pocitej s investicema..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 14:47   Citovat  

sajlem napsal:

Tak to radši rok počkej a šetři. U auta za tu cenu nikdy necíš,co kde odejde a ty bez investic nebudou za 30 peněz. Mimochodem počítáš i s bursíkovným? Některá CRX nemají Euro = při přepisu vyplázneš 10tis.), některá mají Euro I. = bude to jen za 5tis....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 15:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak to radši rok počkej a šetři. U auta za tu cenu nikdy necíš,co kde odejde a ty bez investic nebudou za 30 peněz. Mimochodem počítáš i s bursíkovným? Některá CRX nemají Euro = při přepisu vyplázneš 10tis.), některá mají Euro I. = bude to jen za 5tis....

jj vím s tím počítám , ale za crx mě tech 10 tis navíc by ani líto nebylo ale radši bych určitě dával tech 5tis, , asi spiš bude lepsi našetřit vic a koupit nejakej dobrej kus a vrazit do nej obcas a ne starej a pak cekat co kdy upadne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 15:07   Citovat  

sajlem napsal:
jj vím s tím počítám , ale za crx mě tech 10 tis navíc by ani líto nebylo ale radši bych určitě dával tech 5tis, , asi spiš bude lepsi našetřit vic a koupit nejakej dobrej kus a vrazit do nej obcas a ne starej a pak cekat co kdy upadne

Si piš! Úsměv Já svou první Honda vybíral přes půl roku a vyplatilo se (teda až na to bych dal přednost 6g coupe 1.6 Vtec,které se objevilo asi 3 týdny po koupil sedanu 1.5 Vtec, ale to bych pak mohl čekat ještě dnes,jestli se neobjeví něco lepšího.) Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2009 , 20:02   Citovat  

Hele teď se ukázala moje bývalý céro tudy odkaz
Když jsem hp prodával tak bylo 100% jen mělo kapotu v barvě,teď je za 35tis a přepis by měl být placenej,tak že by jsi eko už neplatil..Ale fakt nevym proč to po 2měsících od koupě prodává.... měl jsem chuť si ho vzít zpět,ale jak řikám nevym proč se ho zbavuje,když to kupoval byl natěšenej jako malej kluk a po 2měs. to dle mě nevyprchá...
Jinak lítala za 6.5l a olej cca 0,5l na 1500km.Koroze žádná,udělaná brzdy aj.věci co tam píše,... za ty prachy super.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2009 , 10:01   Citovat  

WendyCRX napsal:
Hele teď se ukázala moje bývalý céro tudy odkaz
Když jsem hp prodával tak bylo 100% jen mělo kapotu v barvě,teď je za 35tis a přepis by měl být placenej,tak že by jsi eko už neplatil..Ale fakt nevym proč to po 2měsících od koupě prodává.... měl jsem chuť si ho vzít zpět,ale jak řikám nevym proč se ho zbavuje,když to kupoval byl natěšenej jako malej kluk a po 2měs. to dle mě nevyprchá...
Jinak lítala za 6.5l a olej cca 0,5l na 1500km.Koroze žádná,udělaná brzdy aj.věci co tam píše,... za ty prachy super.

Jakej že to má motor ? auto vypadá pěkně
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2009 , 11:10   Citovat  

Je to ED9 (91kw) bez vykuchanýho vejfuku,je tam prostě kaťák+laďenej vejfuk ale žádnej extrém hukot,v motoru je taky vše origoš,ani otevřenej filtr jsem já nedával...ale fakt nevym co s tím dělal on..sice vypadal jako když o autě ví že to má 4kola a někde volant ale měl známého co celkem autům rozuměl.Sice mi tak nějak slíbil že ho nechá v sérii ale....Chtělo by to fakt vidět.Jinak v interiéru bylo prasklí ovladač od topení,bolístka crxek.Jak řikám dnes si drbu palici že jsem jí prodal!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2009 , 23:28   Citovat  

WendyCRX napsal:
Je to ED9 (91kw) bez vykuchanýho vejfuku,je tam prostě kaťák+laďenej vejfuk ale žádnej extrém hukot,v motoru je taky vše origoš,ani otevřenej filtr jsem já nedával...ale fakt nevym co s tím dělal on..sice vypadal jako když o autě ví že to má 4kola a někde volant ale měl známého co celkem autům rozuměl.Sice mi tak nějak slíbil že ho nechá v sérii ale....Chtělo by to fakt vidět.Jinak v interiéru bylo prasklí ovladač od topení,bolístka crxek.Jak řikám dnes si drbu palici že jsem jí prodal!

Smutný Smutný tak tu tvou crx, už prodal Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 11:32   Citovat  

No snad se dostala do dobrých Honda rukou...budeš muset hledat dál,i když to nebude lehký,cérek kolem 30 moc nebude...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 18:09   Citovat  

WendyCRX napsal:
No snad se dostala do dobrých Honda rukou...budeš muset hledat dál,i když to nebude lehký,cérek kolem 30 moc nebude...

škoda, no, věřím že ty jsi se o ní staral vážně dobře tak mohla být v dobrém stavu , asi budu muset sehnat vic peněz a bude
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 19:02   Citovat  

za 30 žádnej zázrak ne nejdeš bohužel.. Smutný i přes to že sou to 20 let starý stroje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 19:33   Citovat  

No 30 sice neni žádnej zázrak ale ty céra teď nejdou,ostatně jako každý auto v tuhle dobu.Ale ty kolem 88r.v. se dají za 35 pořídit,nevym ale jakej stav..Já když jí kupoval byla za 65tis...a takovejch 25tis jsem za ní dal během roku ( nemusel jsem ) ale chtěl jsem auto 100% v cajku a to opravdu byla.Jen ten panel topení a vzpěry nedržely ( možná kuli křídlu )...
Držim ale palce ať si seženeš nějakou slušnou!Já si brousim zuby na VTEC VTEC mladá o tom sice nechce moc slyšet ale co,to auto bych pak dal ( prodal )bráchovi tak by zůstalo skoro doma Velmi šťastný
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2009 , 19:56   Citovat  

Držím palce ať nějakou najdeš a pak se s ní ukaž i na crx klubu Lucy podle mě seženeš pěknou za 50, za 40 musíš mít štěstí a za 30 z pr... kliku, jak se říká HaHaaa za dvacet hrob a za deset...no pořádnej výtlem takže bych možná ještě počkal jestli to s ní myslíš vážně je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 15:57   Citovat  

Redy napsal:
Držím palce ať nějakou najdeš a pak se s ní ukaž i na crx klubu Lucy podle mě seženeš pěknou za 50, za 40 musíš mít štěstí a za 30 z pr... kliku, jak se říká HaHaaa za dvacet hrob a za deset...no pořádnej výtlem takže bych možná ještě počkal jestli to s ní myslíš vážně je to dobrý

jo ted už to myslím vážně , protože jsem koukal i po jinejch autech ale ..... proste crx je crx, nemůžu jinak
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 16:07   Citovat  

To máš recht, je to legenda a krásná kouř
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 6:23   Citovat  

sajlem napsal:
jo ted už to myslím vážně , protože jsem koukal i po jinejch autech ale ..... proste crx je crx, nemůžu jinak

kontaktuj třeba přes sz kámoše odsuď s nikem - Mumilek a sem si jistej že se domluvíte,má jich několik tak se jen domluvit co a jak.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 13:44   Citovat  

Davee napsal:
kontaktuj třeba přes sz kámoše odsuď s nikem - Mumilek a sem si jistej že se domluvíte,má jich několik tak se jen domluvit co a jak.

ok díky ozvu se mu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: CRX II.gen
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina