Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Podvozek D2 x XYZ
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

které jsou kvalitnější?
D2
47%
 47%  [ 9 ]
XYZ
52%
 52%  [ 10 ]
Hlasovalo : 19
Celkem hlasů : 19

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 20:06   Citovat  

JarisM85 napsal:
Co by tak stala posta,nebo cena az domu za Coilovers - Regular na Honda Civic/CRX/DelSol 88-00
Diky je to dobrý

Netusim, jen jsem nasel odkaz na preludepower.com.
Ale tak na civica si najdes i na ebayi a tam se postovny pise... Ja bych tipoval neco kolem sta dolaru...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2009 , 20:10   Citovat  

JarisM85 napsal:
Kdo z vas tady mel D2 podovzek a jak vite ze je na nic? Ja ho teda mel,odjezdil jsem s nim leto a nemuzu si ho vynachvalit....
O zivotnosti opravdu nic nevim,ale zpracovani a skvele nastaveni vozu co jsem si mohl doprat,to si asu nedopreju za 16.000 u zadneho podvozku.
Nechci tu nijak nekoho napadat,ale myslim ze D2 je dobra zanacka co se tyce podvozku,tak brzd atd.....
prostě a jednoduše bych si D2 na auto nedal, té značce nevěřím. Tak sem něco přepíšu.. Je to z jednoho časopisu. Je jasný, že nevěřím všemu co kde napíšou, ale tak pro představu to stačí. Citace: "Podvozek a brzdy pocházejí od známých taiwanských spamerů D2 Racing. Nevím, jak je na tom aktuálně firma se sporem s panem Taronim (brzdy TAR - OX), který Taiwance obvinil z plagiátorství. Na osmipístkový brzdový kit se nechal zlákat i Španěl Xabier, stejně jako na všestranně nastavitelný D2 set tlumičů a pružin s nastavitelným horním uložením i hliníkovými spodními rameny. Péra to jsou podle zkušenosti místních opravdu tuhá.... Kolem Barcelony mají asi silnice rovné jako sklo, protože jinak je běžná jízda s tímto podvozkem docela utrpení." Text: Martin Kokeš...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 11:37   Citovat  

Tak dalsi ulovek... Hehe... Gabriel tlumice za 200 babek pořádnej výtlem pořádnej výtlem...

yyybej

These shocks will transform your car into an awesome handling and smoother riding machine
pořádnej výtlem pořádnej výtlem

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 14:31   Citovat  

maryo napsal:
Pak se delaj ty Tokico, ale nejsou stavitelny a udajne asi taky nic extra...

Tak to se velmi mýlíš. Tokico jsou špičkový japonský tlumiče. Firma Tokico patří pod koncern Hitachi a má víc jak 50-ti letou historii výroby nejen tlumičů, ale i brzd a hydraulickejch systémů. Tokico jako první na světě začala sériově vyrábět tlumiče dnešního typu a jako taková má s výrobou na rozdíl od mnohých rádobymódních značek velké zkušenosti. V Evropě ale nemaj jediný ofiko zastoupení, tak je tady znaj trochu víc jen motorkáři, který je hojně používaj na laděný motorky.
Já koupil jejich 2. nejzákladnější "modrou" řadu HP series na doporučení Desperada, kterej si je pořídil jako první na jeho asi všem dobře známou Miss HonDay - bílou Preludu 3g 2.0 a moc si je chválil. Tak jsem se o ně začl zajímati já a dovezl a praxe předčila i mé očekávání! Tlumiče mají dokonalou rovnováhu mezi "ještě komfortem" a sportovním svezením. Jejich největším kladem není honění jízdních vlastností díky tvrdosti (což je dobrý možná na okruh a dobrej asfalt, ale kde ho u nás máte na normálních silnicích?), ale díky jejich skvělý rychlosti útlumu - to je ten malej zázrak, o kterým nikdo nemluví a přitom je tak důležitej! Takže jestli nepotřebujete jezdit na okruhu a nechcete drkotat zubama i na absolutně rovným asfaltu (kort při použití nízkoprofilovejch gum), tak je to dokonalá volba a za málo peněz! Já tehdy blbec koupil jen sadu tlumičů, protože jsem neměl prachy, ale dělaj i Lowering Kit se snížením 37,5mm a ten si po zkušenostech na mým autě pořídila na svýho sedánka C5g Rita (kdo jí nezná - slečna se závodní kariérou ve formulích a motoristická novinářka, který denně prodou rukama veškerý automobilový novinky), která sama uznala, že je to opravdu kvalitní podvozek hodný pořízení její velké lásce. Koupila ale rovnou lowering Kit. A výsledek? Skvělej! Přemýšleli jsme k čemu to srovnat a víte co je nejvýstižnější? Jeli jste někdy v poslední době nějakým novým BMW řady 3 nebo i 5? A taky se vám líbilo to pevný rychlý tlumení? Jo tak to je Tokico HP! V zatáčkách se nenaklání (tvrdší pružiny) a přitom stále komfortní podvozek, kterej skvěle podrží a nerozvrže vám celej interiér. A výdrž? U mě - cca 5-7tis.km na origo pružinách s kolama 195/50 R15 na mým bejvalým C5g D13B2 a teď cca 15-17 tis.km na hodně sníženým podvozku a nízkoprofilovejch těžkejch kolech 215/40 ZR17 na mým stávajícím C5g VTI - a stále špičkový výkon - není třeba co dodávat, ne?
A že není stavitelnej? Já říkám "no a"? akliže nepotřebuju na okruh, kde by to jenpřeci bylo lepší přitvrdit, tak nemám potřebu ani tuhostního stavění, na okresce totiž tuhost není vše! Ale tak kdo by chtěl tuhostní stavění, Tokico má hned další 3 řady, který jsou tuhostně stavitelný... A už "bílá řada" Illumina co tuhostně stavitelná o tolik dražší není...
A zeptám se - kolikrát do roka budete auto snižovat/zvedat výškově??? Opět, pokud nejezdíte na okruh, je to dle mého blbina pro machrování. V praxi vám u levnejch tlumičů o kterejch se tu bavíte zareznou ty matice a končíte... To je prostě praxe...

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 14:36   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Přes zimu taky budu kupovat podvozek a volba padla na zmíněný KYB AGX a stavitelné pružiny (značku ještě nevím). Každopádně do D2 bych určitě nešel, protože se mi ta cena zdá vůči kvalitě přemštěná.... KO

Pruziny by mohl delat Ground Control. Ty jsou oblibene hlavne s spojeni se zlutyma KONI. Osobne jsem na ne nic spatneho, co se vytakani tyce, neslysel.

Jeste jedna moznost je p. Kristek (trhl se od HP Sporting). Dokaze dat vlastni vnitrky do vasich stavajich tlumicu. Se spojeni treba stema Ground Control by to moho byt slusne a levne reseni.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 15:00   Citovat  

jagy napsal:
Pruziny by mohl delat Ground Control. Ty jsou oblibene hlavne s spojeni se zlutyma KONI. Osobne jsem na ne nic spatneho, co se vytakani tyce, neslysel.

Jeste jedna moznost je p. Kristek (trhl se od HP Sporting). Dokaze dat vlastni vnitrky do vasich stavajich tlumicu. Se spojeni treba stema Ground Control by to moho byt slusne a levne reseni.
Já přemýšlel o stavitelných pružinách Skunk, tak ještě uvidím... Zkusím se ale kouknout i po těch Groun Control... OK Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 15:34   Citovat  

sopta napsal:
Tak to se velmi mýlíš. Tokico jsou špičkový japonský tlumiče...

To jako vim ze to neni asi spatna firma a vim, ze desperado je ma... A stavitelny no, ani nevim jestli bych na nejaky nastaveni nekdy sahnul Úsměv... Ale na P3G se prave jiny nez ty blue(coz jsou ty nejlevnejsi z nejlevnejsich) nedelaj... Jinak okruhy bych semtam jezdil rad....

Ale pokud to co pises o ty vydrzi je pravda, tak to bych je mozna mohl vzit Úsměv... Jeste nedavno jsem do nich chtel jit... Ale pak jsem si precetl par zkusenosti od amiku a jeden psal ze mu drzi uz nekolikatej rok a pochvaloval si je a druhymu udajne po pul roce vytekly a zkusenosti tam bylo vic, zkratka takovy rozporuplny nazory... Zkratka v americe je nema nejmin lidi, ale moc tam neletej, ale tam jeden typek strasne propaguje ty zrovna ne laciny Ksporty(D2) na ktery tady spousta lidi nadava...

Pokud ma na ty nejlevnejsi tokico nekdo jeste nejaky reference, sem s nima... Cena za ne je opravdu supr takze ted vaham jestli Tokico+tokico pruziny(pripadne ground control) nebo HP nebo treba taky novy seriovky od KYBu(nebo jak psal Jakub Erben ty Excel-G, mozna jsou to ty samy ted nevim, jestli se vubec na 3G delaj) treba s tema vnitrkama a Ground Control jak psal jagy?

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 17:20   Citovat  

jagy napsal:

jj nevlastní strejc... Hihi Hihi

Milanvtec je teď offline  Milanvtec
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 17:34   Citovat  

a co takhle podvozek od Mugen Poweru?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 17:37   Citovat  

Milanvtec napsal:
a co takhle podvozek od Mugen Poweru?
to by chtělo asi trochu víc peněz...??? Tuším, že se pohybují okolo 1700usd... to mi hlava nebere

Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 17:55   Citovat  

uz vidim jak dela mugen podvozek na P3G pořádnej výtlem

jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 18:06   Citovat  

sopta napsal:
Tak to se velmi mýlíš. Tokico jsou špičkový japonský tlumiče. Firma Tokico patří pod koncern Hitachi a má víc jak 50-ti letou historii výroby nejen tlumičů, ale i brzd a hydraulickejch systémů. Tokico jako první na světě začala sériově vyrábět tlumiče dnešního typu a jako taková má s výrobou na rozdíl od mnohých rádobymódních značek velké zkušenosti. V Evropě ale nemaj jediný ofiko zastoupení, tak je tady znaj trochu víc jen motorkáři, který je hojně používaj na laděný motorky.
Já koupil jejich 2. nejzákladnější "modrou" řadu HP series na doporučení Desperada, kterej si je pořídil jako první na jeho asi všem dobře známou Miss HonDay - bílou Preludu 3g 2.0 a moc si je chválil. Tak jsem se o ně začl zajímati já a dovezl a praxe předčila i mé očekávání! Tlumiče mají dokonalou rovnováhu mezi "ještě komfortem" a sportovním svezením. Jejich největším kladem není honění jízdních vlastností díky tvrdosti (což je dobrý možná na okruh a dobrej asfalt, ale kde ho u nás máte na normálních silnicích?), ale díky jejich skvělý rychlosti útlumu - to je ten malej zázrak, o kterým nikdo nemluví a přitom je tak důležitej! Takže jestli nepotřebujete jezdit na okruhu a nechcete drkotat zubama i na absolutně rovným asfaltu (kort při použití nízkoprofilovejch gum), tak je to dokonalá volba a za málo peněz! Já tehdy blbec koupil jen sadu tlumičů, protože jsem neměl prachy, ale dělaj i Lowering Kit se snížením 37,5mm a ten si po zkušenostech na mým autě pořídila na svýho sedánka C5g Rita (kdo jí nezná - slečna se závodní kariérou ve formulích a motoristická novinářka, který denně prodou rukama veškerý automobilový novinky), která sama uznala, že je to opravdu kvalitní podvozek hodný pořízení její velké lásce. Koupila ale rovnou lowering Kit. A výsledek? Skvělej! Přemýšleli jsme k čemu to srovnat a víte co je nejvýstižnější? Jeli jste někdy v poslední době nějakým novým BMW řady 3 nebo i 5? A taky se vám líbilo to pevný rychlý tlumení? Jo tak to je Tokico HP! V zatáčkách se nenaklání (tvrdší pružiny) a přitom stále komfortní podvozek, kterej skvěle podrží a nerozvrže vám celej interiér. A výdrž? U mě - cca 5-7tis.km na origo pružinách s kolama 195/50 R15 na mým bejvalým C5g D13B2 a teď cca 15-17 tis.km na hodně sníženým podvozku a nízkoprofilovejch těžkejch kolech 215/40 ZR17 na mým stávajícím C5g VTI - a stále špičkový výkon - není třeba co dodávat, ne?
A že není stavitelnej? Já říkám "no a"? akliže nepotřebuju na okruh, kde by to jenpřeci bylo lepší přitvrdit, tak nemám potřebu ani tuhostního stavění, na okresce totiž tuhost není vše! Ale tak kdo by chtěl tuhostní stavění, Tokico má hned další 3 řady, který jsou tuhostně stavitelný... A už "bílá řada" Illumina co tuhostně stavitelná o tolik dražší není...
A zeptám se - kolikrát do roka budete auto snižovat/zvedat výškově??? Opět, pokud nejezdíte na okruh, je to dle mého blbina pro machrování. V praxi vám u levnejch tlumičů o kterejch se tu bavíte zareznou ty matice a končíte... To je prostě praxe...

a na kolik by tak vyšel ten lowering kit na preludu 5g 2.0i? komplet i s dopravou? Se stydím

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 18:23   Citovat  

na miate mam XYZ racing, sice len cca 1000km a nemam pocit ze by to bolo tvrde, jazdim po rozbitej blave denne, mam to nastavene uplne natvrdo a jak len najnizsie to slo pokial som dokazal prejst cez retarder. jazdil som s tym uz aj na okruhu a nemozem povedat absolutne nic zle. faktom je, ze som ho mal za taku cenu, ze nadavat nebudem, ani ked mi vydrzi 15tis.km...

kamarat ma D2 racing na swifte, tusim okolo 40tkm ak si dobre pamatam nas posledny rozhovor, a ten podvozok je uplne v klidku, drzi, neodskakuje, jazdi tiez na najtvrdsom nastaveni. detto denne po BA

dalsi (mozno ho aj poznate) ma D2 na accorde coupe so swapnutym ATR motorom a len chvala, detto nonstop na najtvrdsom a jak len najnizsie sa dalo. teraz kupil big brake kit od XYZ... asi by nekupoval dalsiu vec od v podstate toho isteho vyrobcu, keby nebol spokojny Úsměv

vsetko co som od nich videl, bolo urobene velmi kvalitne, perfektne pasovalo, dodane boli vsetky sucasti potrebne k montazi. nemam absolutne ziadnu vyhradu.
viem to porovnavat s WEITEC kitom, ktory som mal na civicu coupe, s Eibach pro kit ktory mam na accorde coupe, s par podvozkami koni na roznych autach, seriovymi podvozkami napr. cooperS, mx-5 2009 atd...

takze neviem no, nemyslim ze je namieste nadavat na nieco, co nepoznam a nevyskusal som.

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 18:39   Citovat  

ja som mal na Civic 1.8VTi komplet kit od Koni a spokojnost, teraz budem chciet riesit tiez nejaky podvozok na 5G sedana ale rad by som zachoval komfort aspon taky, aky mali tie Konicka. takze piste dalej osobne skusenosti, cim viac informacii, tym lepsie.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 20:41   Citovat  

Ryba napsal:
uz vidim jak dela mugen podvozek na P3G pořádnej výtlem
Nemyslel jsem přímo na Prelude, byla to jen orientační cena pro představu...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 21:18   Citovat  

jagy napsal:

tak jsem hledal a našel na ebayi tohle Ground Control A taky jsem ti dnes vyzvedl ten nárazník.. Uf.. offtopic

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 22:43   Citovat  

Jo, to je ono. Tohle sparovat se zlutyma KONI vlozkama do origo obalu, tak je to moc pekny setup. Pohledal bych na zahranicnich forech, mozna budou i nejake navody na komplet sestaveni, atd. Na Nissana bych to nasel, ale to stejne nikomu moc nepomuze - krom predstavy, jak to vypada.

PS: Tys ten naraznik taky vezl? Znas Dvoriho?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2009 , 23:06   Citovat  

jagy napsal:
Jo, to je ono. Tohle sparovat se zlutyma KONI vlozkama do origo obalu, tak je to moc pekny setup. Pohledal bych na zahranicnich forech, mozna budou i nejake navody na komplet sestaveni, atd. Na Nissana bych to nasel, ale to stejne nikomu moc nepomuze - krom predstavy, jak to vypada.

PS: Tys ten naraznik taky vezl? Znas Dvoriho?
Já sice mám žluté Koni, ale plánoval jsem i jejich výměnnu za ty tuhostně stavitelný KYB... No, teď mám nárazník v autě a zítra si ho převezme M@jk... A Dvoriho trochu málo znám. Mrk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 8:00   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Já sice mám žluté Koni, ale plánoval jsem i jejich výměnnu za ty tuhostně stavitelný KYB... No, teď mám nárazník v autě a zítra si ho převezme M@jk... A Dvoriho trochu málo znám. Mrk

Dost offtopic offtopic offtopic zajímaj mě jen konstruktivní skušenosti... a né dohadování uplně o něčem jiným to si pořešte jinde nebo přez SZ. Díky

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 11:54   Citovat  

Jakub Erben napsal:
jj nevlastní strejc... Hihi Hihi
jiste zadny kiss me

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 15:34   Citovat  

WotanMitUns napsal:
jiste zadny kiss me

Prosím??? Něco v nepořádku?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 6:47   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Prosím??? Něco v nepořádku?
jiste, nebuzeruj za topic, kdyz ho tady sam pises. A jeste k tomu podvozku. Pokud by jsi sledoval debatu mne a Jagyho tak by jsi zjistil, ze kdyby jsi ze rozhodl pro jinonou variantu plne stavitelneho podvozku treba ze zminenych KYB a Groun Control, tak by jsi usetril minimalne 6tis. oproti treba D2, coz si myslim neni na skodu... Nemyslis???!!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 8:17   Citovat  

WotanMitUns napsal:
jiste, nebuzeruj za topic, kdyz ho tady sam pises. A jeste k tomu podvozku. Pokud by jsi sledoval debatu mne a Jagyho tak by jsi zjistil, ze kdyby jsi ze rozhodl pro jinonou variantu plne stavitelneho podvozku treba ze zminenych KYB a Groun Control, tak by jsi usetril minimalne 6tis. oproti treba D2, coz si myslim neni na skodu... Nemyslis???!!

Za prvý tohle téma jsem založil já, za další z topicem začli jiný adepti chtěl jsem jen poznatky D2 versus XYZ jiný mě nezajímají,to jen na okraj,za další když mě seženeš ty tvoje spešl dobrý komponenty na Preludu 3g tak budeš fak dobrej a ještě tě budu chválit... Asi by jsis to měl přečíst od začátku,ale to je jedno já mám jasno a pokuď se to tady začne takle rozjíždět,nechám to promazat nebo vůbec celý to zlikvidovat kuli několika expertům. OK?

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 10:09   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Za prvý tohle téma jsem založil já, za další z topicem začli jiný adepti chtěl jsem jen poznatky D2 versus XYZ jiný mě nezajímají,to jen na okraj,za další když mě seženeš ty tvoje spešl dobrý komponenty na Preludu 3g tak budeš fak dobrej a ještě tě budu chválit... Asi by jsis to měl přečíst od začátku,ale to je jedno já mám jasno a pokuď se to tady začne takle rozjíždět,nechám to promazat nebo vůbec celý to zlikvidovat kuli několika expertům. OK?

offtopic Jestli si chceš udělat pořádek ve svém topicu, tak si vypiš off-topic příspěvky a požádej admina. Jinak platící členové to myslím ve svém topicu můžou dělat sami.
... ale když se pozorně podíváš, tak si to začal ty Smutný jj nevlastní strejc...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 10:15   Citovat  

Jakub Erben napsal:
vim, ze jsi ho zalozil ty a vim, ze se tyka podvozku na Peruludu a ne na Civica. Ale o uroven temat ze staraji admini a ne zakladatel tematu. Az budu doma, klidne ze ti po nem podivam. Za dalsi, myslim, ze lehky topic , ktery se alespon tyka tematu neuskodi, protoze jej udrzuje na prvni strance, ale je jasny, ze ruzny blaboly jsou nevitany.
A co se tyce vyberu podvozku, nemyslis si, ze je lepsi vybirat z vice znacek???

happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 10:49   Citovat  

Jakub Erben napsal:
už takle chci kdyžtak třikrát ten podvozek Obludářů je v mojim okolí několik,jen nejsme rozhodnutý kterej podvozek kdo.. Se stydím Se stydím mě ho udělá uplně za náklady a výkresy a věci okolo platit nebudu i když bych chtěl jeden...uvidím,zeptám se na cenovku a dám vědět...

jak to dopadlo? ja tam sveho casu volal a chteli za c4g nebo p4g podvozek myslim 25 bez dane ... coz je kapanek dost ... za stejny prachy (jasne, repasovatelny asi obtizne) byly tein-y s edfc ...
... stran hp sporting-u zavidim skodovkarum .. ti to maj u nich za hubicku.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 11:28   Citovat  

WotanMitUns napsal:
A co se tyce vyberu podvozku, nemyslis si, ze je lepsi vybirat z vice znacek???

Vybirat z vice znacek na P3G nelze... Jedine co se na ni nabizi jsou seriovy, D2(resp. Ksports nebo mozna i ty XYZ), Tokico HP blue + nejaky ty neznamy co jsem sem pastoval...

Co se tyce podvozku na P4G, tak tam je vyber mnohonasobne vetsi... Kupovat HPcka na 4G mi prijde draha varianta kdyz se nabizi kvalitni seriove vyrobene alternativy... Ale na Prelude srazu tam typek(tusim Marty nebo jak mu rikali Úsměv) s oplastovanou tusim vinovou 4G preludou a tweetym HaHaaa HPcka na 4Gcko prodaval...

jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 13:09   Citovat  

maryo napsal:
Vybirat z vice znacek na P3G nelze... Jedine co se na ni nabizi jsou seriovy, D2(resp. Ksports nebo mozna i ty XYZ), Tokico HP blue + nejaky ty neznamy co jsem sem pastoval...

Co se tyce podvozku na P4G, tak tam je vyber mnohonasobne vetsi... Kupovat HPcka na 4G mi prijde draha varianta kdyz se nabizi kvalitni seriove vyrobene alternativy... Ale na Prelude srazu tam typek(tusim Marty nebo jak mu rikali Úsměv) s oplastovanou tusim vinovou 4G preludou a tweetym HaHaaa HPcka na 4Gcko prodaval...

na hlavní stránce H-C v bazaru je prodává

Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2009 , 10:19   Citovat  

tudy odkaz
... posílají do ČR.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.11.2009 , 11:21   Citovat  

Riccardo napsal:
http://www.horsepowerfreaks.com/partdetails/K_Sport/Suspension/Coilovers/Kontrol_Pro/11526
... posílají do ČR.

výborný,dík za info,otázkou je opět kvalita zpracování. Na kolik může přijít clo a poštovný,nebo kdo to dokáže dotáhnout do ČR?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Podvozek D2 x XYZ
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina