Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na Fun_Thomase a ATR v časopise Carauto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 13:37   Citovat  

Hele to jsem nevěděl, že jsi byl prvním čechem, kdo vyfotil Porsche Panamera.. Lucy Byl jsi to ty?? Včera jsem si koupil Reload a k tomu byl časák Carauto - sice už starý vydání, ale byla tam fotka tohoto auta a zmínka, že ji fotil nějakej čech s tvým jménem.. Jsem čučel jak puk.. mazec.. byl jsi to teda ty??

Jinak jaké bylo mé překvapení, když na poslední stránce byl Accord Type-R a udělanej takovej mini testík nebo shrnutí nebo tak něco.. krom designu ho ve všem vychválili skoro do nebes.. Je to tam. ATR na Carauto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 13:45   Citovat  

Chcete ji? Honda Accord Type-R

Důvody, proč ji chtít:
Výjimečná kombinace jekotu vysokootáčkového motoru VTEC a mrštnosti lišky v přeplněném kurníku.

Důvody, proč prchnout tisíc mil:
Na průměrně vypadající sedan je drahý a na pohled jen o fous přitažlivější než silonové ponožky.

naštvanej já mu dám silonový ponožky ! kouř

a tu šestku mam asi schovanou někde to mi hlava nebere
   Návrat  
Cubanito je teď offline  Cubanito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 15:13   Citovat  

665+1 napsal:

Na průměrně vypadající sedan je drahý a na pohled jen o fous přitažlivější než silonové ponožky.

Ti tomu zase dali... pořádnej výtlem ...ale jinak dobry no, jsem kdyz to vyslo premyslel, jestli to sem mam postnout to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 19:46   Citovat  

fun_thomas tady už nějak dlouho nezavítal jak to?
   Návrat  

fun_thomas je teď offline  fun_thomas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 20:21   Citovat  

Jsem tu Úsměv

Je pravda, že teď sem nechodím tak často, ale chvíli si vždycky najdu Je to tam.

V tom Carautu je to fotka ode mě, fotili jsme to tenkrát s Martinou, když jsme byli v tom Rakousku, tohle konkrétně na Großglockner Hochalpenstraße.

Řidič nás viděl jak to fotíme a ani nějak moc neprotestoval ... ale i tak jsme to vyblejskli a hned radši frčeli dál je to dobrý

Tahle fotka to je

Image00001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Image00001.jpg, 553.84 kB
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 21:09   Citovat  

Mno proto fun_thome Úsměv . Jinač fotká pěkná OK Chápu že každej nemá deno denně čas jako já tady vysedávat, a taky musí něco dělat Mrk .
   Návrat  

gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2007 , 21:20   Citovat  

nevíte někdo co to má na těch kolech ? já nad tim už deset minut sedim a nenapadá mě k čemu by to mohlo být... jináč to lemování okna je drsný, celkem to mate Je to tam.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 7:26   Citovat  

gear napsal:
nevíte někdo co to má na těch kolech ? já nad tim už deset minut sedim a nenapadá mě k čemu by to mohlo být... jináč to lemování okna je drsný, celkem to mate Je to tam.

No co jsem někde četl, tak testovali brzdy, tak je to asi nějakej snímač nebo něco takovýho.. samozřejmě mnohem složitějšího.. :hehe:

Fun_Thomas: no tak vida.. fakt jsem koukal na tvý jméno.. cože cože ? mazec.. peknej ulovek.. vlastne si vzpominam, ze jsi sem tu fotku dával, ale nenapadlo me, že ji uvidim v nejakym časáku.. dobrý, že ses podelil.. kolik jsi za to chtel?? pořádnej výtlem si dělám pr***

665+1: no s těma ponožkama mě taky docela dostali.. ale tak design je vždy věc subjektivní.. kdyz to srovnám se spoustou aut z roku 1999.. ale jinak myslim ho celkem vychválili, alespoň co jsem z toho článku pochopil..
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 10:09   Citovat  

665+1 napsal:

Důvody, proč ji chtít:
Výjimečná kombinace jekotu vysokootáčkového motoru VTEC a mrštnosti lišky v přeplněném kurníku.

naštvanej já mu dám silonový ponožky ! kouř

a tu šestku mam asi schovanou někde to mi hlava nebere

tak přesně tyhle důvody byly jediný, co jsem si z toho článku přečetla a už jsem neměla chuť číst nic dalšího... meetallll KO blbci..jim dám ponožky...ještě tam měli napsat od vietnamců... svatoušek meetallll :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 10:13   Citovat  

Verča napsal:
tak přesně tyhle důvody byly jediný, co jsem si z toho článku přečetla a už jsem neměla chuť číst nic dalšího... meetallll KO blbci..jim dám ponožky...ještě tam měli napsat od vietnamců... svatoušek meetallll :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

Náhodou, já mam fusekle od vietnamcu a jsou super.. jsou celkem teplý, ani to nejsou zimní, zatim nejsou ani deravy a to uz je mam asi 3 mesice.. pořádnej výtlem pořádnej výtlem Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na Fun_Thomase a ATR v časopise Carauto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina