Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
řízení Accord 6G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 15:30   Citovat  

Právě jsem od mechanika zjistil, že vůle v řízení kterou na autě mám je bohužel způsobená ne čepama a táhlama, ale přímo vadným řízením. Nevíte někdo za kolik se dá sehnat nějaká druhovýroba, popř. na vrakárně? Nebo nemáte rovnou někdo jedno navíc?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 18:29   Citovat  

offtopic promiň, ale to jsou ty auta za výhodný peníze ... to snad ne já musel naštvanej

PS. když to neseženeš tady, pokusím se z Německa přátele

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 18:32   Citovat  

Rom. napsal:
offtopic promiň, ale to jsou ty auta za výhodný peníze ... to snad ne já musel naštvanej

Do plánovaných 20i tis. na doladění vozu se to vejde Úsměv

Bány je teď offline  Bány
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 18:39   Citovat  

jo, ale jen to řízení...
já mám taky hrozně poruchovýho accorda, už jsem musel třikrát měnit olejový filtr a olej...

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2009 , 18:41   Citovat  

Bány napsal:
jo, ale jen to řízení...
já mám taky hrozně poruchovýho accorda, už jsem musel třikrát měnit olejový filtr a olej...

teda fuj naštvanej kterej ... píp mravenec ... ti ho přivezl HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 10:30   Citovat  

Rom. napsal:

Tak řízení stojí nové 8500,-. I s prací a dalšima věcma okolo pořád ušetřím 50.000,- a to není málo Mrk Na kolik vychází řízení v tom Německu? Zkusím ještě pohledat někde na vrakárnách.

Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 14:56   Citovat  

Střelec napsal:
Tak řízení stojí nové 8500,-. I s prací a dalšima věcma okolo pořád ušetřím 50.000,- a to není málo Mrk Na kolik vychází řízení v tom Německu? Zkusím ještě pohledat někde na vrakárnách.

No, ale to ještě nemusí být všechno, co neni ok..... nesouhlas

Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 14:57   Citovat  

Bány napsal:
jo, ale jen to řízení...

Já jsem na tom ještě hůř. Já musel měnit i destičky HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.11.2009 , 15:35   Citovat  

Choze.S napsal:
No, ale to ještě nemusí být všechno, co neni ok..... nesouhlas

tak ušetřím ,,jen" 40k no Velmi šťastný

A vůbec - řeším tu řízení, tak nevím co tady dělají posty ohledně toho kdo musel měnit olej nebo destičky... KO

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 19:16   Citovat  

Vyřešeno. Řízení je v pohodě. Vůli dělaly špatné tyčky stabíku na předku a uložení stabíku na zadku. Materiál za 1000,- a už to reaguje na milimetrový pohnutí volantem a do zatáček sedí jak přibitej Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 19:28   Citovat  

Střelec napsal:
Vyřešeno. Řízení je v pohodě. Vůli dělaly špatné tyčky stabíku na předku a uložení stabíku na zadku. Materiál za 1000,- a už to reaguje na milimetrový pohnutí volantem a do zatáček sedí jak přibitej Úsměv

co to je za novinku aby tyčka stabilizátoru udělala vůle v řízení Cooo??? Cooo??? Cooo??? i když ten stabilizátor vyndáš z auta úplně tak na řízení se nic nezmění Velmi šťastný

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 19:44   Citovat  

Vždyt taky pise, se rizeni je (bylo) v pohode Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 19:49  Naposledy upravil hopit dne 17.11.2009 , 19:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Luther napsal:
Vždyt taky pise, se rizeni je (bylo) v pohode Mrk

Střelec:Právě jsem od mechanika zjistil, že vůle v řízení kterou na autě mám je bohužel způsobená ne čepama a táhlama, ale přímo vadným řízením. Nevíte někdo za kolik se dá sehnat nějaká druhovýroba, popř. na vrakárně? Nebo nemáte rovnou někdo jedno navíc?

Tak jsem to pochopil tak že vůle v řízení zmizela po výměně tyčky stabilizátoru a to je samozřejmě nesmysl Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 19:51   Citovat  

hopit napsal:
co to je za novinku aby tyčka stabilizátoru udělala vůle v řízení Cooo??? Cooo??? Cooo??? i když ten stabilizátor vyndáš z auta úplně tak na řízení se nic nezmění Velmi šťastný

věř mi nebo ne, dřív jsem jel do zatáčky s pocitem, že mám vůli v řízení. auto nereagovalo tak promptně na pohyby volantu, mohl jsem s nim hejbat 5-10cm na každou stranu, než zatočilo. Idaho (tímto mu děkuji) udělal ty stabíky a je klid, už to reaguje až striktně přesně a nejdou mi přenosy nerovností do řízení. OK

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 19:57   Citovat  

hopit napsal:
Střelec:Právě jsem od mechanika zjistil, že vůle v řízení kterou na autě mám je bohužel způsobená ne čepama a táhlama, ale přímo vadným řízením. Nevíte někdo za kolik se dá sehnat nějaká druhovýroba, popř. na vrakárně? Nebo nemáte rovnou někdo jedno navíc?

Tak jsem to pochopil tak že vůle v řízení zmizela po výměně tyčky stabilizátoru a to je samozřejmě nesmysl Úsměv

tak ještě existuje možnost, že mi tam Idaho potají vyměnil celý hřebenový řízení, udělal i čepy řízení a příčná táhla a zapomněl si za to nechat zaplatit Velmi šťastný Auto je prostě po tý výměně stabíků (na nic jinýho se na podvozku nesahalo) s jízdníma vlastnostma o úroveň dál, dá se prudce projet zatáčka aniž by auto ustřelovalo, řízení ve vyšších rychlostech jakoby proti předchozímu stavu ztěžklo a lépe a rychleji reaguje na moje podněty. Co víc dodat?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 20:02   Citovat  

Střelec napsal:
tak ještě existuje možnost, že mi tam Idaho potají vyměnil celý hřebenový řízení, udělal i čepy řízení a příčná táhla a zapomněl si za to nechat zaplatit Velmi šťastný Auto je prostě po tý výměně stabíků (na nic jinýho se na podvozku nesahalo) s jízdníma vlastnostma o úroveň dál, dá se prudce projet zatáčka aniž by auto ustřelovalo, řízení ve vyšších rychlostech jakoby proti předchozímu stavu ztěžklo a lépe a rychleji reaguje na moje podněty. Co víc dodat?

chápu že se auto přestalo naklánět ,ale pokud mělo vůli v řízení jak řekl mechanik tak to výměna stabilizátoru nevyřeší Úsměv Takže ta vůle tam vůbec nebyla a byl to jen tvůj pocit když se auto naklánělo OK

roulant je teď offline  roulant
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 20:33   Citovat  

Střelec napsal:
věř mi nebo ne, dřív jsem jel do zatáčky s pocitem, že mám vůli v řízení. auto nereagovalo tak promptně na pohyby volantu, mohl jsem s nim hejbat 5-10cm na každou stranu, než zatočilo. Idaho (tímto mu děkuji) udělal ty stabíky a je klid, už to reaguje až striktně přesně a nejdou mi přenosy nerovností do řízení. OK

Ja myslim, ze by stacilo vyndat a zpatky nandat leve zadni dvere a urcite bude take po problemu s rizenim. Co tady tak ctu ... HaHaaa

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 21:53   Citovat  

Nechci Střelce nijak schazovat, ale myslím že celé to bylo "neznalostí" vlastností vozu.
Vuli v řízení předvádel tak že jel rovne cca 20km rychlostí a z volantem hýbal cca 30stupnu vlevo a hned v pravo ve velice rychlém sledu a divil se že auto jede rovně.
Věřte mi že vule v řízení tam skutečne vubec nebyla, takže neříkám že tyčky ji vyřešily, zvedli jsem vuz a prosli co jsme nasli spatné jsme nahlásili a dostali svolení vyměnit.
To že naklánění auta při zatáčení nekdo považuje za vuli řízení je proste jen špatným vyjadřováním, případně pochopením problémů a je to problém většiny for - nekdo popíše problém a foru se vyřeší jak to opravit. potom zákazník přijede a zjistíme že tak jak to popsal to zrovna není, že jev který popisuje je druhotným dusledkem jiného jevu, nebo ( jako v tomto případe při zuřivém škubání volnetm ze strany na stranu ) proste "fjučura" vozu Úsměv

Mohl jsem mu naučtovat opravu řízení, tyčky, tyče a práci, ale nemám oblbovat zákazníky, sem radeji když jsou spokojení a přijdou znovu..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 23:04   Citovat  

Idaho napsal:
Nechci Střelce nijak schazovat, ale myslím že celé to bylo "neznalostí" vlastností vozu.
Vuli v řízení předvádel tak že jel rovne cca 20km rychlostí a z volantem hýbal cca 30stupnu vlevo a hned v pravo ve velice rychlém sledu a divil se že auto jede rovně.
Věřte mi že vule v řízení tam skutečne vubec nebyla, takže neříkám že tyčky ji vyřešily, zvedli jsem vuz a prosli co jsme nasli spatné jsme nahlásili a dostali svolení vyměnit.
To že naklánění auta při zatáčení nekdo považuje za vuli řízení je proste jen špatným vyjadřováním, případně pochopením problémů a je to problém většiny for - nekdo popíše problém a foru se vyřeší jak to opravit. potom zákazník přijede a zjistíme že tak jak to popsal to zrovna není, že jev který popisuje je druhotným dusledkem jiného jevu, nebo ( jako v tomto případe při zuřivém škubání volnetm ze strany na stranu ) proste "fjučura" vozu Úsměv

Mohl jsem mu naučtovat opravu řízení, tyčky, tyče a práci, ale nemám oblbovat zákazníky, sem radeji když jsou spokojení a přijdou znovu..

nj, nejsem mechanik Úsměv V těch zatáčkách to ale nebylo jen nakláněním. Fakt mi při kroucení volantem přišlo, že je tam velká prodleva... V každém případě vyřešeno a určitě přijdu znovu OK

Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.11.2009 , 23:36   Citovat  

jj prodleva v reakci řízení muže být zpusobena i "strmostí" řízení, která je u každého vozu proste jiná, nekde stačí trošičku zabrat a auto točí ostře, jinde pozvolna..

rádi te zase uvidíme, jen doufám že to zase neskončí probdělou nocí Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.11.2009 , 0:20   Citovat  

Idaho napsal:

OK přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
řízení Accord 6G
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina