Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MarAt crx
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 10
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.12.2007 , 23:49   Citovat  

Severni čechy tuším ,,tuším" Skoda že o takovemhle kousku nejsou zadne informace. Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 1:20   Citovat  

nee MarAt je od Brna ale nevím jestli z okolí nebo přímo.

našel jsem fotku MarAtovo motoru z brzdy svatoušek
   Návrat  
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 8:31   Citovat  

těch 521PS je pro mě neskutečných, asi jediná věc,která je na něm původní je ventildekl Mr. Green
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 10:44   Citovat  

665+1 napsal:
Honda CRX 1,6i VTEC 4x4 Boosted 521PS 1/4mile @ 11,01s

jo a nejlepší čas nemá 11,01s ale 10,75s OK Cool zmatenej wc
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 11:21   Citovat  

hele a nema nahodou marat v brne i kseft s performace dilama prevazne an hondy?
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2007 , 20:39   Citovat  

PreludeZ:našel jsem fotku MarAtovo motoru z brzdy svatoušek
Tady co?! mravenec

[web:39064e9820]http://www.autopower.cz/index.php?id=cz/reference_tuning[/web:39064e9820]
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.12.2007 , 10:46   Citovat  

jj na těchhle stránkách ale v jiný sekci Cool
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 21:36   Citovat  

Ahoj
Su z Brna a občas (třeba včera) mě tu s crxkou můžete i potkat.Ohledně pohonu kol na mé crx je to jak psal PreludeZ se kterým teďka řešíme jestli neudělat sekvenci,ale jde spíš o to,že bych chtěl mezinápravovej diferenciál,nejlíp elektronickej a za tím účelem bude třeba změnit skříň převodovky a s tím je spojena spousta dalších úskalí. Je mi líto,pokud jsem někoho mystifikoval osobně,nebo někdo z mého "týmu".
Nechci aby to působilo jako reklama,krom starostí z toho (nevím proč) nic nemám,ale celej příběh mé současné crxky bude na příštím TM DVD,bude to scuknutý do 12min,ale i s fotkama atd. Motor bude za chvíli kroutit třetí sezonu a do crxky se předělal jednak kvůli váze a jednak kvůli trakci (implementovat do ní 4x4 z toho shuttla bylo o hodně jednodušší protože mají stejnej podvozek).
Tak přidávám nějaký fotky aspoň (většinu z nich včetně grafu z brzdy zveřejňuji poprvé)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 21:45   Citovat  

je to dobrý
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 21:45   Citovat  

jsme rádi že ses podělil o graf.ješte jedna otázka kolik nul má ta suma co je v tom crxu:-)
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 21:55   Citovat  

Nezbývá, než smeknout a tleskat OK je to dobrý je to dobrý OK

A to jako s tím normálka jezdíš ??? .......... chtěl bych vidět ty ksichty když vykouříš nějakýho machýrka v tátovo M3 apod. To musí být pocit k nezaplacení .......
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 22:07   Citovat  

tak teď to vypadá naprosto pekelně. na Mimoni v létě to nejspíš ještě nemělo lak ani přední nárazník a už tam to jezdilo jak když se předjížděj traktory pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 22:37   Citovat  

To MarAt:Á...Brňák. Mr. Green Tak to se budu muset víc koukat jestli tě neuvidím.Ale pochybuju že jezdíš v céru Úsměv
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 23:03   Citovat  

proste krasa kdo to auto videl na vlastni oci tak vi o cem mluvim .. mno doufam ze se se svou d14 ja dostanu pod 11s Je to tam. ..co kecam teda 16s
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 23:36   Citovat  

Absolute respecta !!! meetallll Honda Na to foto jsem hleděl snad 5 minut...
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2007 , 23:43   Citovat  

MarAt napsal:
Motor bude za chvíli kroutit třetí sezonu...

pekne Úsměv OK
ps:kdo to pisal ze preplnane motory vela nevydrzia? zmatenej muhehe
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 0:20   Citovat  

zajmalo by me kolik ma najeto ten motor od te upravy?zajmalo by me toho teda mnohem vic ale tohle predevsim protoze to je rozhodujici aspon pro me
   Návrat  
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 0:47   Citovat  

Me by spis zajimalo kolik to celi cero stalo Se stydím bude to asi ranec jak se tak divam, ale komu čest tomu čest.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 1:42   Citovat  

boga mi, ja se z toho po...al, du pouzit wc brutalni, toto me stacilo: 1.6 VTi 521bhp,465Nm /8300 ot. spadl sem ze zidle, kruty, zavidim mooc Mr. Green doufam, ze te nekde potkam Honda

P.S. pro srovnani Maserati MC 12 ma ty same Nm, presne 465, akorat sasci od Maserati na to musi mit motor jako autobus a sikovnemu ceskemu cloveku staci 1.6ka, dobra prace OK
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 8:46   Citovat  

hezky graf:) no jde videt ze to neco jede Velmi šťastný chtel bych v tom svest Úsměv
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:05   Citovat  

Spadla mi brada, no jo japonci a češi by se měli dát dohromady. Japonci maj dobrý technologie a češi zase skvělý nápady a šikovný ručičky. Škoda že nebydlím v Brně, bych byl furt nalepanej na okně a vyhlížel kdy pojedeš kolem pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:10   Citovat  

MAZEC ,měl jsem tu čest vidět na vlastní oči na Tuning srazu v Panenském týnci. OK Jinač neumím si představit jakej to musí být pohled když se večer takové CRXko projíždí ulicemi Brna Mr. Green
   Návrat  

sagi je teď offline  sagi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:18   Citovat  

musim taky jen chvalit...moooc pekna prace! OK
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:35   Citovat  

no tak s maserati bych to nesrovnával to je jiná liga:-)
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:37   Citovat  

rooney napsal:
Jinač neumím si představit jakej to musí být pohled když se večer takové CRXko projíždí ulicemi Brna Mr. Green

Určitě je to hezkej pohled a ten pocit Chápeš! Tak to koukám!
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:53   Citovat  

No padly tu nějaké otázky,plno dalších se mi objevilo v soukromých zprávách,takže bych se asi někde ukázal...nevím jestli ještě teďka před vánocema-mám toho dost,i když možná v tu sobotu by to šlo (ale fakt jen možná),ale když domluvíme s předstihem nějakou akci,tak vám tam trpělivě odpovím.Co se týče svezení,nedělal bych nic jinýho(a hoda taky najela většinu své kilometráže předváděním se někomu),ale pokud budou dobré podmínky,taky by to šlo..ale to už asi na nějakém tom honda dni nebo tak..
Jinak motor jezdí teď třetí sezonu,má najeto cca 9tis a nic mu není (ani vevnitř,kontrolujeme ho endoskopem) a myslím,že žádný seriový motor by takovou palbu nevydržel,protože ty kilometry jsou najetý v podstatě v omezovači (teď 9K),předváděním a závoděním,dvakrát jsem motor přetočil(dle datalogeru přes 13.5K ot při misshiftu),několikrát uvařil (ještě v civicu s malým chladičem) jezdil na chudou směs(když jsem v neznalosti používal laminátovou nádrž,která se rozpouštěla a epoxid ucpal trysky) a asi 700km jsem s ním najel při nefungujícím wastegate na 2.3 baru(+cca 120hp). Když s tím motorem budu jezdit jako normální motorista vydrží statisíce se správnou péčí a samozřejmě repasí turba.Znám spoustu lidí,kteří poslali na věčnost Mkový nebo Skový motry (bmw/audi) během několika prvních desítek tisíc km a to jim rozhodně nedávali takovou kudlu(ecu si to chrání).Je to prostě otázka toho,co od toho auta chcete a co jste za to ochotni dát. Samozřejmě,že než jsem takovej motor postavil,hodně toho zařvalo a ty první kusy měly životnost krátkou(několik bloků/pístů/tureb).Tím se dostáváme k otázce druhé,kolik to stálo,což přesně nevím,neboť jsem si učetnictví za ty 4 roky nevedl,ale rozdělil bych to na tu část vývoje která je do značné míry daná tím,že jsem byl v tomto směru u nás první (ne že bych se nepokoušel obracet na autority té doby od pedagogů z techniky až po motoráře automobilových soutěží,ale v podstatě jsem se setkal jen s úsměvy a ťukáním na čelo (často se s tím setkávám i dnes Velmi šťastný )) a na část vlastního auta,což jsou v podstatě náklady,za který bych to auto byl schopen postavit dnes. Ty ještě hodně poklesnou tím,že v době,kdy jsem to stavěl byl dvojnásobnej kurz dolaru,nikdo z ameriky sem nic nevozil,byl jsem jeden z prvních čechů registrovaných na ebay ( když jsem slovo ebay tehdy zadal do seznamu,tak mi nevyjel ani jeden český odkaz),paypal nebyl podporovaný v ČR a platby se musely posílat dopředu atd atd. Dneska je situace mnohem příznivější ale i tak bude cena celýho toho projektu dosahovat cenu novýho civica(bohužel např. jedna sada kovaných kol se slikama z kevlarovým kordem stojí 50K),což je bohužel stále hodně,ale na druhou stranu mám nejrychlejší cestovní auto v ČR,který na silnici nemá v podstatě "přirozenýho nepřítele" a natrvalo jsem se zapsal do historie drag racingu u nás,neboť jsem jako první zajel 10s čas.Nadto mě oslovuje plno závodníků z různých automobilových soutěží od autokrosu po kopce,kteří jezdí od hobby po evropu a mám rozestavěných několik motorů na příští sezonu.Takže bych zpětně řekl,že i když jsem během těch let všechny úspory i výdělek vrazil do toho auta,tak se mi to nejenom vrací,ale i se to vyplatilo... Mrk
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:57   Citovat  

Všimli jste si toho rozdělovače? Kde je umístěnej?
Jak funguje, když není poháněnej vačkovou hřídelí?
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:58   Citovat  

MarAt: Tak to je MAZEC, někdy by bylo fajn napsat nějakej článek o tvém CRXku. Docela by mě to zajímalo,každopádně přeju hodně štestí se vším a hodně zdaru OK
   Návrat  

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 22:04   Citovat  

MarAt napsal:
No padly tu nějaké otázky,plno dalších se mi objevilo v soukromých zprávách,takže bych se asi někde ukázal...nevím jestli ještě teďka před vánocema-mám toho dost,i když možná v tu sobotu by to šlo (ale fakt jen možná),ale když domluvíme s předstihem nějakou akci,tak vám tam trpělivě odpovím.Co se týče svezení,nedělal bych nic jinýho(a hoda taky najela většinu své kilometráže předváděním se někomu),ale pokud budou dobré podmínky,taky by to šlo..ale to už asi na nějakém tom honda dni nebo tak..
Jinak motor jezdí teď třetí sezonu,má najeto cca 9tis a nic mu není (ani vevnitř,kontrolujeme ho endoskopem) a myslím,že žádný seriový motor by takovou palbu nevydržel,protože ty kilometry jsou najetý v podstatě v omezovači (teď 9K),předváděním a závoděním,dvakrát jsem motor přetočil(dle datalogeru přes 13.5K ot při misshiftu),několikrát uvařil (ještě v civicu s malým chladičem) jezdil na chudou směs(když jsem v neznalosti používal laminátovou nádrž,která se rozpouštěla a epoxid ucpal trysky) a asi 700km jsem s ním najel při nefungujícím wastegate na 2.3 baru(+cca 120hp). Když s tím motorem budu jezdit jako normální motorista vydrží statisíce se správnou péčí a samozřejmě repasí turba.Znám spoustu lidí,kteří poslali na věčnost Mkový nebo Skový motry (bmw/audi) během několika prvních desítek tisíc km a to jim rozhodně nedávali takovou kudlu(ecu si to chrání).Je to prostě otázka toho,co od toho auta chcete a co jste za to ochotni dát. Samozřejmě,že než jsem takovej motor postavil,hodně toho zařvalo a ty první kusy měly životnost krátkou(několik bloků/pístů/tureb).Tím se dostáváme k otázce druhé,kolik to stálo,což přesně nevím,neboť jsem si učetnictví za ty 4 roky nevedl,ale rozdělil bych to na tu část vývoje která je do značné míry daná tím,že jsem byl v tomto směru u nás první (ne že bych se nepokoušel obracet na autority té doby od pedagogů z techniky až po motoráře automobilových soutěží,ale v podstatě jsem se setkal jen s úsměvy a ťukáním na čelo (často se s tím setkávám i dnes Velmi šťastný )) a na část vlastního auta,což jsou v podstatě náklady,za který bych to auto byl schopen postavit dnes. Ty ještě hodně poklesnou tím,že v době,kdy jsem to stavěl byl dvojnásobnej kurz dolaru,nikdo z ameriky sem nic nevozil,byl jsem jeden z prvních čechů registrovaných na ebay ( když jsem slovo ebay tehdy zadal do seznamu,tak mi nevyjel ani jeden český odkaz),paypal nebyl podporovaný v ČR a platby se musely posílat dopředu atd atd. Dneska je situace mnohem příznivější ale i tak bude cena celýho toho projektu dosahovat cenu novýho civica(bohužel např. jedna sada kovaných kol se slikama z kevlarovým kordem stojí 50K),což je bohužel stále hodně,ale na druhou stranu mám nejrychlejší cestovní auto v ČR,který na silnici nemá v podstatě "přirozenýho nepřítele" a natrvalo jsem se zapsal do historie drag racingu u nás,neboť jsem jako první zajel 10s čas.Nadto mě oslovuje plno závodníků z různých automobilových soutěží od autokrosu po kopce,kteří jezdí od hobby po evropu a mám rozestavěných několik motorů na příští sezonu.Takže bych zpětně řekl,že i když jsem během těch let všechny úspory i výdělek vrazil do toho auta,tak se mi to nejenom vrací,ale i se to vyplatilo... Mrk

Úsměv
To zní jako pohádka (v dobrém slova smyslu).
Smekám před tebou, protože ty jsi něco dokázal OK
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 22:04   Citovat  

mot napsal:
P.S. pro srovnani Maserati MC 12 ma ty same Nm, presne 465, akorat sasci od Maserati na to musi mit motor jako autobus a sikovnemu ceskemu cloveku staci 1.6ka, dobra prace OK

Tohle je spis o nepochopeni z tvoji strany. Maserati ma trosku jinou cilovou skupinu a popravde tam o rychlost v realnym provozu az tak nebezi. Kdyby tam dali vyhnanou 1,6tku tak maximalne ztrati kupce... Nejde o to, ze by v Maserati nedokazali udelat 1,6 s podobnym vykonem - oni proste nemaji nejmensi duvod se o neco podobneho snazit...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MarAt crx
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina