Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kam uložit videa ? youtube-aut.práva :-(
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kukik1 je teď offline  kukik1
PříspěvekZaslal: 23.11.2009 , 20:51   Citovat  

Zdravim, nevíte nějakou stránku na netu, kam ukládat, youtube mě už nepřijímá videa, kvůli autorským právům na písničku u klipu Smutný

Díky moc za rady
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.11.2009 , 20:53   Citovat  

Vimeo, Stream ... je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.11.2009 , 20:55   Citovat  

MOMO napsal:
Vimeo, Stream ... je to dobrý

No vimeo, jsem taky zkoušel, ale tam zas chtěli po mě at zaplatim, jde to do háje nějak všechno, platit no všechno Smutný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2009 , 23:56   Citovat  

hele, ja to taky resil a moc sem to nevyresil, moc to nikam dat neslo. Hledal jsem totiz i sluzby, ktery umej i HD videa apod. Vsude bylo neco neprijemnyho, bud cenzura vseho nebo nepodporovali HD, nebo byl limit na jen par malo minut apod.

Rozjizdi se pomalu neco od tvurcu pirate bay, nejakej video server, pred casem jel v beta rezimu. Z vimea jsem utek.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 7:47   Citovat  

kukik1 napsal:
No vimeo, jsem taky zkoušel, ale tam zas chtěli po mě at zaplatim, jde to do háje nějak všechno, platit no všechno Smutný

No ono nic není zadarmo... Velmi šťastný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 7:51   Citovat  

Bitkar napsal:
Z vimea jsem utek.

vždyť si ho dost vychvaloval ...
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 8:04   Citovat  

A není nejvhodnějším řešením ta práva prostě neporušovat? Tzn. šířit vlastní videa s royalty free hudbou, příp. komerční, jejíž vydavatel má s tubou smlouvu a toliko přidá ke tvému videu reklamu.

Osobně jsem na YT spokojen. Technologicky to stále vylepšují (dnes již podpora 1080p), je to rychlé na upload i download, mám neomezenou délku videí (původní Director account Velmi šťastný), neprovokuji s porušování autorských práv a nikdo mě za to neprudí.

A pokud ti to všude vadí, tak proč si nehostuješ videa na vlastním hostingu? Žádné zvláštnosti na serveru nepotřebuješ, flashplayer je free, tak směle do toho...
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 8:40   Citovat  

Ondras napsal:
A není nejvhodnějším řešením ta práva prostě neporušovat? Tzn. šířit vlastní videa s royalty free hudbou, příp. komerční, jejíž vydavatel má s tubou smlouvu a toliko přidá ke tvému videu reklamu.

Osobně jsem na YT spokojen. Technologicky to stále vylepšují (dnes již podpora 1080p), je to rychlé na upload i download, mám neomezenou délku videí (původní Director account Velmi šťastný), neprovokuji s porušování autorských práv a nikdo mě za to neprudí.

A pokud ti to všude vadí, tak proč si nehostuješ videa na vlastním hostingu? Žádné zvláštnosti na serveru nepotřebuješ, flashplayer je free, tak směle do toho...

Taky si myslim, ze pres vsechny ty peripetie je v dnesni dobe YT jedna z nejslusnejsich sluzeb, jejich HD videa jsou velmi dobry. Treba na Vimeu jsem mel u HD videi problem s tim ze na nekterych PC, ktere mely vykonnou grafiku i procesor, ze se videa sekaly. O limitu velikosti u "free" uctu ani nemluve.

Jeste muzu velmi vrele doporucit videa na Facebooku. HD zvladaji naprosto bravurne.

Ondro, da se nekde zjistit s kym ma YT smlouvy ? Ono to neni vzdycky jednoduchy, trefit se Úsměv a v mym pripade, u potapecskych videi, neni mozny dycky flaknout do videa cokoli. A jeste jeden smely dotaz, kde shanis hudbu ktera je free ?
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 8:54   Citovat  

S kým mají smlouvu jsem nezjišťoval, zatím se mi většinou podařilo trefit se, jen jednou mi kdysi zatrhli Nightwish, tak jsem to nechal vyměnit přímo na tubě hudbou z jejich nabídky. Tady je příklad jak to vypadá, když se použije komerční hudba, která je zpoplatněná reklamou - tudy odkaz . Jinak oceňuj toho robota, který zvuk analyzuje, protože to poznal okamžitě po uploadu, ačkoli je to střihlé z prostředka skladby.

Odkazy na volnou hudba zde: tudy odkaz . Hlavně na freeplaymusic a amigaremix se dá slušně vybrat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 15:43   Citovat  

Jo díky za odkazy na free hudbu, o to my vlastně šlo, jak se trefit do free hudby , díky !
OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 22:54   Citovat  

Ondras napsal:
S kým mají smlouvu jsem nezjišťoval, zatím se mi většinou podařilo trefit se, jen jednou mi kdysi zatrhli Nightwish, tak jsem to nechal vyměnit přímo na tubě hudbou z jejich nabídky. Tady je příklad jak to vypadá, když se použije komerční hudba, která je zpoplatněná reklamou - :arrow: odkaz . Jinak oceňuj toho robota, který zvuk analyzuje, protože to poznal okamžitě po uploadu, ačkoli je to střihlé z prostředka skladby.

Odkazy na volnou hudba zde: :arrow: odkaz . Hlavně na freeplaymusic a amigaremix se dá slušně vybrat.

Takze ty si z freeplay beres hudbu za penize? nebo ji taky "krades"? :) protoze si precti freeplay podminky. Ona je ta hudba ke stazeni zdarma, ale jen pro domaci pouziti. Ale to je mysleno tak, ze si udelas video doma nekomercne a jen doma ho budes mit na pocitaci a budes to poustet treba manzelce apod. Ne, ze to das na yt. Jestli to teda nezmenili, o cemz pochybuju. Spravne bys mel zaplatit za to, ze tu pouzijes verejne. Jinak ano, pekny kousky tam jsou ;)

Dejf: vimeo se mi dost libilo, ale jejich politika se mi po case prestala libit. Jednou mi totiz kvuli game videu (nasmikany hotlap v historix modu rFactoru) smazali nejen to jedno video, ale vse i to co zadnym zpusobem neporusovalo zadny zakon ani predpis. A to me dozralo. Takze jsem taky zatim na yt a celkem dobry.

Jeden cas sem videl budoucnost v HDshare, ale pak to nekdo koupil a zas je to takovy divny. Nejak to uz dyl nejede vubec.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 12:09   Citovat  

Bitkar napsal:
Takze ty si z freeplay beres hudbu za penize? nebo ji taky "krades"? Úsměv protoze si precti freeplay podminky. Ona je ta hudba ke stazeni zdarma, ale jen pro domaci pouziti. Ale to je mysleno tak, ze si udelas video doma nekomercne a jen doma ho budes mit na pocitaci a budes to poustet treba manzelce apod. Ne, ze to das na yt. Jestli to teda nezmenili, o cemz pochybuju. Spravne bys mel zaplatit za to, ze tu pouzijes verejne. Jinak ano, pekny kousky tam jsou Mrk

Dejf: vimeo se mi dost libilo, ale jejich politika se mi po case prestala libit. Jednou mi totiz kvuli game videu (nasmikany hotlap v historix modu rFactoru) smazali nejen to jedno video, ale vse i to co zadnym zpusobem neporusovalo zadny zakon ani predpis. A to me dozralo. Takze jsem taky zatim na yt a celkem dobry.

Jeden cas sem videl budoucnost v HDshare, ale pak to nekdo koupil a zas je to takovy divny. Nejak to uz dyl nejede vubec.

Čauky Bitkař !
Hele takže jak je to teda s hudbou k videu na youtube? Na youtube je ten Audio Swap když tam máš hudbu která je nlegal, a můžeš jí tam vyměnit, tim jejich výběrem co nabízí, jo maj tam toho hodně, ale když nechci hudbu vložit přes celý video, a tak. Prostě chci si jí tam dát sám třeba v MOvie Makeru, tak kde mam teda sehnat hudbu legální? díky moc, tohle už mě štve Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 14:23   Citovat  

jedine sehnat nejakou hudbu co je uplne free od amateru. To je jedinej legalni zpusob. Kdyz sezenes hudbu z freemusicplay apod., tak to sice nebude legalni, protoze ji muzes pouzit zdarma jen doma a ne verejne, ale na yt to pravdepodobne projde. Rozhodne mazou znamou hudbu, co se hraje bezne. Nebo si hudbu koupit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 16:16   Citovat  

Bitkar napsal:
jedine sehnat nejakou hudbu co je uplne free od amateru. To je jedinej legalni zpusob. Kdyz sezenes hudbu z freemusicplay apod., tak to sice nebude legalni, protoze ji muzes pouzit zdarma jen doma a ne verejne, ale na yt to pravdepodobne projde. Rozhodne mazou znamou hudbu, co se hraje bezne. Nebo si hudbu koupit.

Tak ted sem projizdel to freeplaymusic, a je tam toho dost, ale našel sem spíš instrumental, jen hudby, nevíte co tam zadat, aby to bylo třeba i se zpěvem ?

Díky bitkař, vim že taky točíš a tak, tak je to asi taky tvuj koníček, jako muj Mrk
OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 16:29   Citovat  

nevim, zkus dat do hledani vocal.. nebo najdi jinou stranku, kde se da stahnout royality free music. Ale vetsinou jsou to hudby od autoru, skladatelu, lidi co to skladaj doma na PC a nemaj studio a zpevacku, ktera jim to nazpiva. Leda nekdo kdo by byl tak sikovnej, ze by si to nazpival sam a mel dobrej mikrofon na to a klid a dobrou akustiku v pokojiku :)
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 19:08   Citovat  

Co mám tedy udělat pro to, abych mohl mít "legálně" na YouTube nebo na Instagramu video s hudbou?
   Návrat  
Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 19:13   Citovat  

FastCivic napsal:
Co mám tedy udělat pro to, abych mohl mít "legálně" na YouTube nebo na Instagramu video s hudbou?

na youtube si vytvořit "seznam videí" ale dál nevím jak to chodí....
   Návrat  
jc je teď offline  jc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2017 , 19:16   Citovat  

1) tudy odkaz

2) Nahrat mp4 primo na hosting (pokud mas). Moderni prohlizec to prehraje i bez tech flash/java/html5 prehravacu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kam uložit videa ? youtube-aut.práva :-(
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina