Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
OT.: černobyl
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 16:57   Citovat  

vypadá to že pojedu na návštěvu tenhle nebo příští víkend tak bych tam mohl hodit echo, a domluvit nocleh.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 20:12   Citovat  

CRXT napsal:
Celej minulej týden jsem se o to trochu zajímal.Díky netu jsem se seznámil s jedním člověkem který tam už byl.Neuvěrinelná náhoda jen cca25km od mého baráku(paneláku).Nahodil jsem kontakt,a daly jsme si spicha.Jak jinak než v hospodě.Mladej týpek 29 let,donesl mi i CD-čko,pokecaly u žejdlíku piva naco si dát pozor,kde se co a kolik platí atd.atd.atd.Mno verdikt zní,že se tam asi tak na 90% pojedu podívat.Bohužel sklamu automobilové nadšence a považuju to za krásný výlet a ne na tuning nebo sprint sraz či co jiného.Mimochodem mojím CRX bych nejel,to bych byl vyklepanej jak startky, a s nějakou šunkou jet(logickýpochopím,nebudem si ničit dobrá auta) a čumět 2x12 hodin cestou tam s okna ven pro nic za nic a dloubat se v nose.Pořádnej MOTOVÝLET.Už jsme tři. Úsměv Úsměv Úsměv Jenom to furt nechce pochopit má druhá polovička.Nechce mě pustit Smutný

hhh hustej capej.. btw.. si podpantoflak Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 20:32   Citovat  

hele až tam pojedeš, přivez mi jednu helikopotvoru, předělám jí na DO HaHaaa
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 23:01   Citovat  

by me teda zajmalo jak je to tam s tou kontaminaci. Jsem nekde cetl blog nekoho kdo tam byl a psal tam, ze byl snad i v ty elektrarne, jeslti sem to pochopil. Coz mi bylo az divny. Pritom si daval i v Pripyatu bacha, aby na nej neco nekaplo apod. Prej v ulicich jeste je neco a v domech je to lepsi. Tak jsem z toho fakt zmatenej.

tady to je, pak tlacitko Pokracovani a ctete. Dle toho tam defakto je turisticky centrum, asi. Ale fakt jsem z toho trochu zmatenej.
   Návrat  
Dr.no je teď offline  Dr.no
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 23:35   Citovat  

Myslím, že už to tady bylo, ale zde tudy odkaz najdete veškeré info od lidí, kteří tam byli.
Co se týče nebezpečí, tak myslím, že je minimální, tam kde je radiace životu nebezpečná se nedostanete a většina silně radioaktivní techniky a trosek atd byla už pohřbena pod zem.
Další věc je nebezpečí, že spadne sarkofág, (což se dle vyjádření různých expert klidně může stát), to by byl MEGA prů*er...
Kdyby tam někdo zrovna v tý době byl na výletě tak pomáhej mu pánbůh.
Další zajímavý čtení zde tudy odkaz - obzvlášť výživné jsou ty havárie u nás Úsměv (ten web je tedy silně proti jaderné energetice,takže plz brát s rezervou)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 23:50   Citovat  

mi stejne prijde divny, ze uz po 20ti letech by to Cesium apod. hnusy "vytěkaly". Jsem slysel jiny odhady, jako 50 - 150 let nez to prestane zarit. No, ale taky bych se tam nekdy kouknul. Ale autem z bazaru nebo pujcovny a v hadrech od vietnamcu, ktery bych pak hned spalil :))
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.11.2009 , 23:52   Citovat  

Bitkar napsal:
mi stejne prijde divny, ze uz po 20ti letech by to Cesium apod. hnusy "vytěkaly". Jsem slysel jiny odhady, jako 50 - 150 let nez to prestane zarit. No, ale taky bych se tam nekdy kouknul. Ale autem z bazaru nebo pujcovny a v hadrech od vietnamcu, ktery bych pak hned spalil Úsměv)

záleží na poločasu rozpadu (uran tuším 40 let)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 0:07   Citovat  

tjn, oni ty prvky jsou v tom clanku, co sem dal dr. No, dobre popsany, tam je to docela verohodny. Takze asi kdyz clovek neni magor a ma nejakou zakladni ochranu a chova se rozumne (nedelat si piknik nebo jit na houby do rudyho lesiku apod.), tak to asi bezpecny bude.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 11:42   Citovat  

No jinak nebezpečí minimální, pokud seš informovanej tak ti vcelku nic nehrozí...to, že může spadnout sarkofág vůbec neřešim.

Důležitý je mít informace, pak seš v pohodě...v současný době nedělám nic jinýho než že je shromažďuju......... fáčkem ale fakt nepojedu Velmi šťastný

na UK platí EURo zákon takže hodně rozpočtu padne na úplatky no...ale jinak by to měla bejt pohoda..snad nám vyjde povolení...

jinak kdo to tu psal o motovýletu..podívej se na tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 11:56   Citovat  

cocks napsal:
No jinak nebezpečí minimální, pokud seš informovanej tak ti vcelku nic nehrozí...to, že může spadnout sarkofág vůbec neřešim.

Důležitý je mít informace, pak seš v pohodě...v současný době nedělám nic jinýho než že je shromažďuju......... fáčkem ale fakt nepojedu Velmi šťastný

na UK platí EURo zákon takže hodně rozpočtu padne na úplatky no...ale jinak by to měla bejt pohoda..snad nám vyjde povolení...

jinak kdo to tu psal o motovýletu..podívej se na tudy odkaz

platí EURO DOLAR HŘIVNA, na uplatky by nemělo nic padnout pokud pojedeš normálně. většinou co sem se bavil s tátou tak na tich silnicích můžeš překročit rychlost o 15km/h a nic ti neudělaj.sice divný zákony ale takhle sem tam jezdil 2 týdny a vpoho.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 12:37  Naposledy upravil cocks dne 25.11.2009 , 12:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sablos napsal:
platí EURO DOLAR HŘIVNA, na uplatky by nemělo nic padnout pokud pojedeš normálně. většinou co sem se bavil s tátou tak na tich silnicích můžeš překročit rychlost o 15km/h a nic ti neudělaj.sice divný zákony ale takhle sem tam jezdil 2 týdny a vpoho.

jojo..ale iluze si nedělám, nezlob se na mě, nerad bych někoho urazit ale myslím, že nebudu daleko od pravdy když řeknu že je to buranov prolezlej korupcí a mafií takže jim radši nastrkám co si navymejšlej pokud to nepůjde ukecat, moc dobře vim jak bolševik vládne, policajti a armáda věčně v lihu takže nikoho provokovat nehodlám..už takhle mám strach že tam pojedu autem za víc jak 300 000..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 12:49   Citovat  

cocks napsal:
jojo..ale iluze si nedělám, nezlob se na mě, nerad bych někoho urazit ale myslím, že nebudu daleko od pravdy když řeknu že je to buranov prolezlej korupcí a mafií takže jim radši nastrkám co si navymejšlej pokud to nepůjde ukecat, moc dobře vim jak bolševik vládne, policajti a armáda věčně v lihu takže nikoho provokovat nehodlám..

Hlavne sebou vemte hodne sklenenych koralku a zrcatka, to maji domorodci radi. Cook doporucoval i sekyry.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 12:59   Citovat  

cocks napsal:
jojo..ale iluze si nedělám, nezlob se na mě, nerad bych někoho urazit ale myslím, že nebudu daleko od pravdy když řeknu že je to buranov prolezlej korupcí a mafií takže jim radši nastrkám co si navymejšlej pokud to nepůjde ukecat, moc dobře vim jak bolševik vládne, policajti a armáda věčně v lihu takže nikoho provokovat nehodlám..

to by ses hochu divil, buranov je jen na vesnicích, velký města uplně něco jinýho. a policajti to už řeší skoro jak u nás dostaneš flastr tak si ho přid zaplatit na DI. už to neni tady maš 10 usd a čau holt časy se měněj.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 12:59   Citovat  

Bully napsal:
Hlavne sebou vemte hodne sklenenych koralku a zrcatka, to maji domorodci radi. Cook doporucoval i sekyry.

cože ? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 13:00   Citovat  

sablos napsal:
to by ses hochu divil, buranov je jen na vesnicích, velký města uplně něco jinýho. a policajti to už řeší skoro jak u nás dostaneš flastr tak si ho přid zaplatit na DI. už to neni tady maš 10 usd a čau holt časy se měněj.

opravdu ? no tak jedině dobře....lítám tady po republice ale za hranicema se budu chovat slušně.... musim si taky zjistit jakou maj předepsanou zvláštní výbavu atd...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 13:00   Citovat  

Bully napsal:

KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 13:01   Citovat  

cocks napsal:
opravdu ? no tak jedině dobře....lítám tady po republice ale za hranicema se budu chovat slušně.... musim si taky zjistit jakou maj předepsanou zvláštní výbavu atd...

nic takovýho u nich neexistuje.jestli něco máš v autě je to pro tvý dobro.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 13:09   Citovat  

sablos napsal:

fakt jo ? hehe..dobrý.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 13:29   Citovat  

sablos napsal:
KO

Tomu se rika ironie, divim se, ze jsi to nepochopil prave ty. Spousta lidi si mysli, ze civilizace konci od breclavskeho nadrazi na vychod.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 13:36   Citovat  

Bully napsal:
Tomu se rika ironie, divim se, ze jsi to nepochopil prave ty. Spousta lidi si mysli, ze civilizace konci od breclavskeho nadrazi na vychod.

Sibiř začíná za Průhonicema... HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:23   Citovat  

sablos napsal:

tak to se pletes... na ukrajine maji jako povinnou vybavu hasici pristroj. Na slovensku zas reflexni vestu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:24  Naposledy upravil Hellborn dne 25.11.2009 , 14:28, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

ninja napsal:
tak to se pletes... na ukrajine maji jako povinnou vybavu hasici pristroj. Na slovensku zas reflexni vestu.

Na Slovači ještě do auta "návod na první pomoc". Mrk Ke ztažení здесь
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:26   Citovat  

ninja napsal:

ještě že ho mám v céru..tak vezmu do Prasátora a bude...a to je vše v čem se liší ? a zelenou kartu m iuznaj ? musim vlastně ještě koupit samolepku MPZ že...?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:30   Citovat  

jasne, jeste kartu prvni pomoci. Zelenou kartu budes potrebovat az budes vyplnovat imigracni kartu na hranicich. K te jim predkladas pas (nejsou v EU), technicak a zelenou kartu. Slovaci budou chtit znat jeste co vezes, kolik mas benzinu a kolik mas najeto.
MPZ pokud mas RZ s modrym pruhem nepotrebujes.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:31   Citovat  

ninja napsal:

možná se pletu, ale když sem se bavil s tátou kterej tam bydlí 42 let tak mi nic neřek o hasičáku, ale budiž.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:32   Citovat  

ninja napsal:
jasne, jeste kartu prvni pomoci. Zelenou kartu budes potrebovat az budes vyplnovat imigracni kartu na hranicich. K te jim predkladas pas (nejsou v EU), technicak a zelenou kartu. Slovaci budou chtit znat jeste co vezes, kolik mas benzinu a kolik mas najeto.
MPZ pokud mas RZ s modrym pruhem nepotrebujes.

co je karta první pomoci ?

tak to je cajk tu SPZ s tim pruhem mam...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:33   Citovat  

sablos napsal:
možná se pletu, ale když sem se bavil s tátou kterej tam bydlí 42 let tak mi nic neřek o hasičáku, ale budiž.

mno hele a co ty teda..jel bys ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:33   Citovat  

cocks napsal:
co je karta první pomoci ?

tak to je cajk tu SPZ s tim pruhem mam...

Zkus se podívat na odkaz v mém příspěvku výš. Proč myslíš,že tam je "ke stažení"? Mrk
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:34   Citovat  

Jel bych také, hrozně mne to láká Mrk Tak dejte vědět.

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.11.2009 , 14:35  Naposledy upravil ninja dne 25.11.2009 , 14:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sablos napsal:

rikal nam to slovak na hranicich v uble, kdyz jsme cekali na odbaveni. Ja se o povinnou vybavu pro OA nezajimal, jel jsem na moto. Btw. pisu jen postrehy, je mi vcelku jedno co si nakonec pribalite a cim se budete ridit.

jeste pridam odkaz co mi nasel google: tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
OT.: černobyl
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina