Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou ma cenu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 16:54   Citovat  

Posledni dobou nejak nezvladam kvuli praci sledovat ceny vsech druhu ojetych hond, tak se chci zeptat jaka je dneska realna cena za auto popsane nize. Jinak aby nevznikaly dohady, tak se jedna o moji targu. Na pristi rok planuju komplet obmenu aut. Nejak jsem zjistil, ze to uz neni ono... Takze targa pujde do sveta, Xedos pujde taky a fabii vratim.

- Honda Del Sol (traga)
- 1,6 ESi Vtec (D16Z6)
- rv. 1996
- najeto 10x xxx km (auto je zagarazovany a nejsem ted u nej), vetsina najeta na delsich trasach
- barva NH65 black pearl (podle svetla cerna az fialova)
- vicemene serie (jiny volant (origo s SRS mam), 17" ALU na leto a 15" ALU s novyma zimakama (zbyly mi po Civicu a na targu se daji taky dat))

Jinak auto pres zimu nejety, garazovany ve vytapeny garazi, motor pri jizde (tak do 5000 ot) nevykazuje mezi vymenama ubytek oleje - menim max po 7,5t, davam Castrol Softec TXT 5W40). Nijak zasadne jsem ho nehonil - precejenom ESi na to neni idealni, takze spotrebu pro delsi jizde na max nevim.
Na aute bylo vzdycky preventivne meneny co bylo potreba (nebo co me napadlo, kdyz uz se neco delalo), takze je na aute novy: spojka, svicky, rozvody, vodni pumpa, pravy zadni lozisko, termostat, palivovy filtr atd.

Takze kolik je dneska tak realna cena? Diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 18:45   Citovat  

110-130tis. by myslím mohlo jít...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 18:48   Citovat  

Nějaké fotky nemáš?
   Návrat  

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:11   Citovat  

rooney napsal:
Nějaké fotky nemáš?

To vypadá nadějně,co?Targa,voňaFka a půjde z domu až příští rok Lucy Tak šusti na brigádu,buď doma hodnej a třeba to klapne je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:21   Citovat  

Hellborn: neni to moc? Za kolik by jsi teda prodaval pak VTECovou targu? Velmi šťastný

Jinak hod fotky, rad se mrknu..Hlavne na ty 17tky..Sam schanim Úsměv)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:23  Naposledy upravil norsi dne 18.12.2007 , 20:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

to Hellborn: Tak to jsem necekal, ze jsou ceny az takhle dole. Kdyz jsem pred nejakou dobou koukal, tak podobny - ale s vic najeto, byli vejs...

to gizmi: I tech 110 se ti zda dost??? No nez ji nechat nekomu za min nez 100, tak ji radsi necham pritelkyni nebo brachovi. Aspon by zustala v rodine... No uvidime, jak se to vyvrbi.

spoon, rooney: Fotky jsou, ale jsem na cestach (jako skoro porad), takze je nemam u sebe... Ale urcite dodam. Shanis targu?

Jinak obmena aut probehne urcite (i kvuli danim), ale ted teda nevim jestli bude targa zustavat v rodine a nebo pujde do sveta...
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:26   Citovat  

spoon napsal:
To vypadá nadějně,co?Targa,voňaFka a půjde z domu až příští rok Lucy Tak šusti na brigádu,buď doma hodnej a třeba to klapne je to dobrý

hehe jj Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:33   Citovat  

spoon : Jo jo to víš že jo,bych musel jít už zejtra makat osm hodin denně pět dnů v tejdnu,abych měl na ní prachy.Což bych bral,vše lepší než škola Mrk Ale musím studovat Smutný ,a práci bych nesehnal. Ale dík že sis na mě vzpoměl Úsměv .Jo a ještě já chci del sol jedině VTi,mám sní veliké plány, a budu potřebovat každej koník OK

norsi: Mno jo scháním, už to bude skoro 4 roky,ale koukni mě do profilu nalezneš odpověď kde je kámen úrazu Tak to valím bulvy
   Návrat  

Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:40   Citovat  

já bych to videl na 90-110 to máš jak z německa a za par ní už to bude zase o rok starší to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 20:47   Citovat  

Marfi napsal:
já bych to videl na 90-110 to máš jak z německa a za par ní už to bude zase o rok starší to mi hlava nebere

No ja ted koukal na mobile a kdyz zadam ab 1996 a bis 150tkm, tak mi to nejlevnejsi vyhodi za 3680 a vetsina o dost vejs... Tak to ji asi venuju v ramci rodiny. Nechat ji treba za 90 bych vazne nemoh...
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 21:12   Citovat  

Pokud jsou ty zimni pavuciny z BMW,co byly na sedanu a chtel bys je dat "bokem",mohl bych je snad vzit,pribylo mi par aut se stovkovou rozteci Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2007 , 22:52   Citovat  

gizmi napsal:
Hellborn: neni to moc? Za kolik by jsi teda prodaval pak VTECovou targu? Velmi šťastný

Jinak hod fotky, rad se mrknu..Hlavne na ty 17tky..Sam schanim Úsměv)

Vycházím ze stavu auta,jak ho trochu znám. Minimálně těch 110 cenu má! Garážované letní auto...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 11:41   Citovat  

nevim nevim, kamarád si koupil za 110tis targu vti komplet v eletrice a cca 80tis km origo stav Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 11:45   Citovat  

OsekSpider napsal:
nevim nevim, kamarád si koupil za 110tis targu vti komplet v eletrice a cca 80tis km origo stav Ble

A jakej rok? Tahle by měla být už pofaceliftová - kotouče i na zadní nápravě, airbag... Komplet v el? Takže i střecha? to je menší kufr a asi 40-50kg zbytečně navíc... S el střechou měly Targy prý problém,že se sekala.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 14:32   Citovat  

norsi napsal:
to Hellborn: Tak to jsem necekal, ze jsou ceny az takhle dole. Kdyz jsem pred nejakou dobou koukal, tak podobny - ale s vic najeto, byli vejs...

to gizmi: I tech 110 se ti zda dost??? No nez ji nechat nekomu za min nez 100, tak ji radsi necham pritelkyni nebo brachovi. Aspon by zustala v rodine... No uvidime, jak se to vyvrbi.

spoon, rooney: Fotky jsou, ale jsem na cestach (jako skoro porad), takze je nemam u sebe... Ale urcite dodam. Shanis targu?

Jinak obmena aut probehne urcite (i kvuli danim), ale ted teda nevim jestli bude targa zustavat v rodine a nebo pujde do sveta...
diky bracho
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 20:58   Citovat  

Takze vzhledem k tomu, ze targa uz asi 2 mesice nevyjela jsem se defintivne rozodnul, ze je na prodej a casem ji nahradi neco vykonejsiho. Cena dohodou, blizsi info na SZ...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.2.2008 , 21:17   Citovat  

prvne to nabidni za vic a pak davej slevy...a podle zajmu poznas pravou cenu.
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 11:39   Citovat  

Zdar hondaři, abych nezákládal nový téma tak to dám sem. Do léta plánuju svýho civica vyměnit za něco silnějšího a volba asi nakonec padne na CRX Targa 1,6 Esi, tak bych se chtěl zeptat, jakou má tohle auto v dnešní době zhruba cenu. A je lepší (hlavně co se týče ceny, ale i stavu) si ho nechat dotáhnout třeba z německa a zaplatit ještě za převoz a přihlášení, nebo ho koupit tady u nás? Jinak co se týče stavu, tak by to nemusela bejt přímo lešťenka v top stavu se serviskou, ale taky aby to nebyla vylítaná herka... Prostě něco v dobrym stavu. Předem díky za odpovědi
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 11:49   Citovat  

jestlli chceš dovoz kontaktuj Rom. a a jestli chceš kupovat tady tak se koukni na stránky Del sol teamu tam ji pár kluků prodává.já ji koupil v čechách a max spokojenost
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 12:32   Citovat  

Davee napsal:
jestlli chceš dovoz kontaktuj Rom. a a jestli chceš kupovat tady tak se koukni na stránky Del sol teamu tam ji pár kluků prodává.já ji koupil v čechách a max spokojenost

jo na stránky del sol teamu sem koukal, ale koupě bude aktuální až tak za 2 měsíce, protože ještě potřebuju pošetřit nějaký kačky... teď mě de spíš jen o tu orientační cenu, abych věděl jak hluboko budu muset šáhnout do kapsy... jinak co se týče toho dovozu, tak sem se zkoušel zeptat esa, kterýho tady všichni doporučujou, ale neodpověděl (asi se ho na podobný věci ptá každej druhej a už ho nebaví odpovídat - a upřímě se mu ani moc nedivim, ale skusil sem to), tak ještě asi zkusim Rom.a a třeba u něj už uspěju
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 12:36   Citovat  

targa se dá koupit od 50tis do cca 180tis,záleží jakej stav,rok atd.viděl bych rozumně kolem 100tis se koupí pěkná
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 12:41   Citovat  

SpaceManova - je druhý majitel, má to servisku, r. myslím 95 a o auto se stará...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 12:45   Citovat  

Hellborn napsal:
SpaceManova - je druhý majitel, má to servisku, r. myslím 95 a o auto se stará...

jeho auto taky můžu doporučit je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 13:14   Citovat  

Hellborn napsal:

ikdyž nepochybuju o tom, že je ta jeho v hodně dobrým stavu, tak mi přijde 90tis za esi už celkem dost. a když si k tomu připočítán, že bych jí musel snížit, koupit jiný kola a ještě možná nějaký decentní spojlery nebo lipy, tak už je ta cena mimo moje současný možnosti...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 13:18   Citovat  

Davee napsal:
targa se dá koupit od 50tis do cca 180tis,záleží jakej stav,rok atd.viděl bych rozumně kolem 100tis se koupí pěkná

to si ta targa tak drží cenu? když tak koukám jak ty cenu u aut klesaj dolů, tak sem si myslel že se dá nějaká pěkná sehnat tak kolem 70-80tis...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 13:19   Citovat  

plisa napsal:
to si ta targa tak drží cenu? když tak koukám jak ty cenu u aut klesaj dolů, tak sem si myslel že se dá nějaká pěkná sehnat tak kolem 70-80tis...

Hondy si všeobecně drží cenu...
   Návrat  
Cenda616 je teď offline  Cenda616
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 15:15   Citovat  

Hellborn napsal:
A jakej rok? Tahle by měla být už pofaceliftová - kotouče i na zadní nápravě, airbag... Komplet v el? Takže i střecha? to je menší kufr a asi 40-50kg zbytečně navíc... S el střechou měly Targy prý problém,že se sekala.

Cau, taky mam targu ESi r.v.96 pofaceliftu / kotouce vzadu / SRS, dotazenou z Nemecka i s serviskou a tady ji taky nechavam v pravidelne peci jenom Honde, zadnymu Otikovi z horni dolni a kdybych ji prodaval tak urcite nahazuju cenu asi 110, kdyby byl kupec moc sikovnej tak bych se nechal ukecat na 100, ale niz bych ted nesel. Jak jsem tady cetl to bych to taky radsi nechal nekomu v rodine. Btw: strechu ma v el. a zatim jsem nemel jedinej problem. 40kg navic... uznavam, je to zbytecna zatez, mensi kufr csss ...kdyz jsem si to auto kupoval, nepremyslel jsem nad tim ze s tim budu jezdit na rodinny nakupy a tydenni dovoleny, s tim snad nikdo nepocita ze Targa se da nejak prakticky vyuzit Velmi šťastný ...chces prevazet - kup si combi, chces zavodit - kup si ITR/CTR/ATR ...tohle je auto na leto a uzivani si jizdy bez strechy, s tim ze neni liny tak si muzes kdykoliv strihnou ty mraky Fobii kolem ...muj nazor - nerejpat Úsměv
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 15:16   Citovat  

Hellborn napsal:
Hondy si všeobecně drží cenu...
Řekl bych že během posledního pul roku šly ceny dost dolu. Když jsem kupoval minulý rok VTi 5g tak pod 100 to šlo málo a ted c5g je vše kolem 85 mi přijde i c6g vti za 100 už není takovej problém a to před pul rokem nebylo reálný Smutný
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 16:07   Citovat  

Henges napsal:
Řekl bych že během posledního pul roku šly ceny dost dolu. Když jsem kupoval minulý rok VTi 5g tak pod 100 to šlo málo a ted c5g je vše kolem 85 mi přijde i c6g vti za 100 už není takovej problém a to před pul rokem nebylo reálný Smutný

Ceny sou dnes uplně někde jinde než před rokem,staré auta skoro neprodejné(viz.bursíkovny) a když si člověk vzpomene co je za rok...pak kupuje 94-95 tak už to taky není až tak zánovní i když kvalitou je jinde OK no což o to sporťáky cenu maj to není kombík ale většinou v Čr je velkej problém že si někdo vytuní auto za moc moc peněz a pak to chce prodat papa a k tomu pomalu když to zesměšním přičíst všechny položky co do toho nacpal.ono to na některých autech už je pak nereálný to prodat třeba VTi budou mít vždycky větší cenu a tam si to i někdo koupí jen proto i že jich tolik není.Ale jinak je lepší pak si toho auta užít než ho prodat za polovic...protože se najde někdo kdo prodá levnějc i když ne top.. ale na to lidi slyší je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2009 , 17:12   Citovat  

plisa napsal:

No záleží od koho kupuješ.někdo je ochotnej nechat pěknou za 70tis,ale někdo jinej dává šlupku za 80tis.fakt jde trochu i o štestí.každopádně jít kupovat s někym kdo se vyzná a nevymejšlí kraviny.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou ma cenu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina