Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Urazit ruce za tohle
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Co byste udelali tomu hajzlovi, kdybyste ho chytli pri cinu?
a) urazit hlavu
13%
 13%  [ 12 ]
b) urazit ruce
20%
 20%  [ 18 ]
c) drzte me, nebo ho zabiju uplne
65%
 65%  [ 56 ]
Hlasovalo : 86
Celkem hlasů : 86

Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 15:30   Citovat  

No mě jednou ukradli 3 kola z CRX a 4té tam zbylo.. celou noc sem čekal za oknem se sekerou jestli se ten hajzl vrátí... možná díky bohu, že se nevrátil, protože bych se neudržel a toho dotyčnýho bych zašlapal do kanálu přes poklop - byl sem napumpovanej adrenalinem ještě pár dní poté.. bych se porval klidně s jednoucím vlakem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 15:32   Citovat  

jak tohle může někdo udělat... nechápu !!!!! no já ho chytit, tak nevim teda... naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 16:27   Citovat  

zavistivy ***** KO uprimnou soustrast Tak to koukám!
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:05   Citovat  

k tomuhle nejde nic dodat , nevim co z toho maji kua. Jednou sem vykoukl nahodou z okna, auto sem mel pred barakem a u ridicovych dveri stal nejakej borec v cepici, tak sem vyletel ven a nikde nikdo ,protoze jak sem sel ven tak sem blbec zhasnul v pokoji Ble na aute nic nebylo ,ale srdce mi busilo jak sileny,od ty doby davam auto na dvur nebo do garaze .
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:07   Citovat  

Tak jsem se vratil z mistni sluzebny policie, nahlasil jsem to tam, minimalne at mam zaznam pro pojistovnu. Uz mi rikali- "aha, dalsi z tech poskozenych", tak treba to budou aspon trosku resit, kdyz nas bude tolik. Horsi je, ze jak slysim, ze jde nekdo po venku, uz jsem ve dverich a pripraveny vystartovat to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:10   Citovat  

-toyo- napsal:
k tomuhle nejde nic dodat , nevim co z toho maji kua. Jednou sem vykoukl nahodou z okna, auto sem mel pred barakem a u ridicovych dveri stal nejakej borec v cepici, tak sem vyletel ven a nikde nikdo ,protoze jak sem sel ven tak sem blbec zhasnul v pokoji Ble na aute nic nebylo ,ale srdce mi busilo jak sileny,od ty doby davam auto na dvur nebo do garaze .

Garaz mam, ale jak opravujeme domek, misto na auto v ni bohuzel neni. Takze brzo bude, musim to vyhazet ven a auto budu nechavat uz jenom tam. Je to ale tezke, kdyz ma clovek decko a garaz je "az" za rohem, neni nad to hodit kocarek do auta primo pred barakem, vytahat nakupy apod., ale co uz.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:11   Citovat  

Bully napsal:
Tak jsem se vratil z mistni sluzebny policie, nahlasil jsem to tam, minimalne at mam zaznam pro pojistovnu. Uz mi rikali- "aha, dalsi z tech poskozenych", tak treba to budou aspon trosku resit, kdyz nas bude tolik. Horsi je, ze jak slysim, ze jde nekdo po venku, uz jsem ve dverich a pripraveny vystartovat to mi hlava nebere

Leda by byly kamery,jinak... KO Ble Smutný

Bacha na paranoiu a ať Tě neklepne... Mrk svatoušek
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:13   Citovat  

Bully at to mas rychle v cajku preju. Skoda kvuli kretenovy ted budou zbytecny starosti Tak to valím bulvy Honda
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:22   Citovat  

Urazit ruce? .. Ke zdi nebo provaz, může si vybrat..
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:23   Citovat  

Zadni dvere by sly mozna vylestit.. podle toho jak je to hluboke, podle fotky to nepoznam - na ni to nevypada tak spatne jak na prednich, ale mozna to klame..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:27   Citovat  

silenec napsal:
Zadni dvere by sly mozna vylestit.. podle toho jak je to hluboke, podle fotky to nepoznam - na ni to nevypada tak spatne jak na prednich, ale mozna to klame..

To nepujdou, je to necim ostrym a skoro vsude az na plech. Doufam, ze to neni dokonce uplne promackle, porad tu prsi a s tou vodou co po tom stika to na odlesku nepoznam.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:36   Citovat  

Vím že ti to nepomůže, ale nejsi v tom sám, když jsem ještě parkoval "normálně" na ulici tak jsem si taky užil svoje: nejdřív malba klíčema na dveřích u řidiče, po lakovně mi neznámý výtvarník zase vylepšil zadní blatník, takže znovu lakovna, po čase mi ukradli blinkry z předních blatníků i s kabeláží, pak byl chvíli klid, pak mi zmizelo "háčko" z čumáku, pak anténa a finále bylo kámen prohozenej čelním oknem - skončil na sedačce spolujezdce. Všude na sídlišti kamery, nikdy se nikdo nenašel. Takže asi tak ... wc
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 17:43   Citovat  

achjo....to je zlo no...ale s tím musíš počítat, když nemáš garáž.. já nemit garáž, tak ani nespim...si někdo udělal "radost" no..ubohost největší...

na druhou stranu pořád lepší než kdyby ti ještě ukopli zrcátka, křídlo a posprejovali by ti ji jako mě....takhle to snad lakýra dá do kupy....

jinak si kolikrát taky říkám, co bych asi dělal, kdybych u toho někoho chytil....to by mi as itak hráblo, že by to nakonec mohlo skončit systémem "vražda smrt zabití, severozápadní kvadrant" ..........
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 18:00   Citovat  

Tak to koukám! No ty kr... to bych killoval!!! Cejtím s tebou i když takhle mi to ještě nikdo nenaložil. Bratr má cvičky a nějaký ku... mu to obtahují co měsíc! Už na to má nastavenou kamerku pěkně...
Akorát dej bacha, když teď tak sleduješ vůz, aby někdo v dobrým zájmu neokoukával tvojí hondici a tys v zájmu zkušenosti neutloukl někoho neviného Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 18:05   Citovat  

Egy napsal:
Tak to koukám! No ty kr... to bych killoval!!! Cejtím s tebou i když takhle mi to ještě nikdo nenaložil. Bratr má cvičky a nějaký ku... mu to obtahují co měsíc! Už na to má nastavenou kamerku pěkně...
Akorát dej bacha, když teď tak sleduješ vůz, aby někdo v dobrým zájmu neokoukával tvojí hondici a tys v zájmu zkušenosti neutloukl někoho neviného Velmi šťastný

to joo no, já ještě jako školák jsem na sídláku okukoval tehdy jakožto naprostou pecku new Octavii RS ve žlutý, fakt hezkou...tak jsme ještě vytáh mobil že si ji blejsknu na tapetu (256 barev Velmi šťastný ) a najednou koukám ze vchodu vyběh frajer a ně mě HaHaaa ale naštěstí se mi podařilo ho přesvědčit o tom, že jeho miláčkovi opravdu nechci ublížit a že nejsem "tipař" Úsměv ..ale jako bacha na to no, frajer měl tak 120 kilo ten kdyby mi ji fouk Velmi šťastný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 18:09   Citovat  

někdo se hodně nudil Tak to koukám!
jinak podobný airbrush mám na autě taky, naštěstí ale ne na Hondě. cca 7 rýh, LP blatník, levé zadní dveře, LZ blatník, PZ blatník a dveře, některé rýhy jsou až na plech. V ulici je nás víc, od 14dní nového getze po starší mercedes. Schytá to časem každej, kdo zaparkuje na levé straně jednosměrné ulice. Škoda cca 8tis, bohužel nepojištěno
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:06   Citovat  

ty .......... xxxxxxxxxxx............xxxxxxxxxxx............, zabit fakt malo, to spis, nekdo se chtel pomstit, nenap=ada te nekdo, ale fakt zadupat toho .,.-_-.:-. do zeme malo naštvanej
   Návrat  
hrebo je teď offline  hrebo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:13   Citovat  

prvně bych mu nacpal hlavu do kiss me a pak ho shodil do žumpy šmejda ubohého.. cítím s tebou něco "podobnýho" když to tak nazvu ikdyž srovnat se to rozhodně nedá se mi stalo už 2x je to hnus, že někteří lidí jsou takový svině naštvanej naštvanej naštvanej
   Návrat  
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:38   Citovat  

upřímnou soustrast, tohle mi někdo udělat..tak asi spím v autě..tak dlouho než by se našel někdo podobnej...a potom bych si asi doničil auto tím jak bych ho o tom auto mlátil....přeju rychle vyřízení at mas zas Corda v pohodě...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:39   Citovat  

TRUcKER napsal:
ty .......... xxxxxxxxxxx............xxxxxxxxxxx............, zabit fakt malo, to spis, nekdo se chtel pomstit, nenap=ada te nekdo, ale fakt zadupat toho .,.-_-.:-. do zeme malo naštvanej

Prave ze ne, vsak to pisu uz vys, udelali to minimalne 5 lidem ruzne okolo v nasi ctvrti, u nas, zezadu za blokem domku, o kus dal v ulici a kdovi kde jeste. To neni nic osobniho, jenom proste nekoho bavi nicit veci, na ktere si clovek vydelavat praci. Na 100% nejaky mladoch co v zivote jeste nemakal, kdo trosku zna hodnotu penez, neni vandal.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:42   Citovat  

No, jinak vsem dik za projeveni ucasti Bueee Snad se mi tim ta pojistka moc nezvedne a pujde to opravit beze stop a rychle.

At nas to potkava vsechny co nejmin a kdyz uz, tak at u toho ty hajzly osobne chytneme přátele
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:46   Citovat  

SAW Velmi šťastný
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 19:49   Citovat  

Jinak to je fakt škoda! Stát se to mi tak bych borcovi z celého srdce přál abych ho při tom nenačapal naštvanej
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 21:57   Citovat  

Tak to koukám! všiml jsem si tohoto vlákna až teď ... napadá mě hláška ze Slunce, seno ... "velebnosti du blejt" to snad ne
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 22:11   Citovat  

rozmlatil bych mu hlavu o zeď. Potom se ho zeptal, bolí to?
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 22:43   Citovat  

Kdybych takhle někoho chytil u mýho, tak mu tu hlavu rozmlátim vo chodník a bylo by mě jedno jestli má dvakrát tolik kilo jak já (já 60-65 jak kdy) a je mě jedno že ho mám v plniči a obouchaný.
Ale tohle, to už je moc, no musel jsem chvilku počkat než jsem začal psát naštvanej
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 23:54   Citovat  

No ja mam jasno..udelal bych to za co sedel hlavni hrdina ve filmu "kult hakoveho krize" je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.11.2009 , 23:56   Citovat  

gizmi napsal:
No ja mam jasno..udelal bych to za co sedel hlavni hrdina ve filmu "kult hakoveho krize" je to dobrý

Pamatuju si tu scenu, to byla krutarna Se stydím Je fakt, ze bych za sebe nerucil. Porad to ve mne vari, mam sice naftaka, ale sam mam otacky cely den tak na 15 tisicich naštvanej
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 0:02   Citovat  

Bully: no jak jsem psal, jedine co delam je ta kamera v okne a cekam zda to pujde udelat po3.. Smutný Tak to valím bulvy Jinak ten film mam mezi nejoblibenejsima Se stydím Nevim, ma necvo do sebe.. je to dobrý
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 1:40   Citovat  

Škoda, že tyhle ubožáky u toho člověk nikdy nevidí. Nachytat ho na švestkách, pár hodin by o sobě nevěděl.. naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Urazit ruce za tohle
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina