Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord type-r
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:13   Citovat  

zdravim vite o ni něco??? tudy odkaz asi bouračka nebo lagr motor nebo proč ta cena jen kvuli těch najetych km??? se mi to nezda... ale typera chci tak kdyby nějaka rada na co bacha si mam dat.. a kdyby někdo věděl o tomhle něco tak dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:16   Citovat  

No tak ma dost najeto, je to zraly na GO.
Jinak cenam se nediv, neni to tak davno co byl v nemecku ATR za 4 tisice ojro OK
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:18   Citovat  

..jestli je to opravdu původ Česká rep., tak autorizovaný Honda servis ti (podle VIN) řekne více (pokud bylo opraveno v aut. servisu), ale minimálně ti řeknou, kdy a kde bylo kým auto koupeno..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:21   Citovat  

infinity napsal:
No tak ma dost najeto, je to zraly na GO.
Jinak cenam se nediv, neni to tak davno co byl v nemecku ATR za 4 tisice ojro OK

Tsss... Taky se tomu blížím a spotřeba oleje cca litr na 4tis. km a ani tlumítka nějak extra necvakají... Úsměv Ale ATR možná dostával víc kotel než Civic,kterého si první majtel hýčkal asi 150tis.km...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:24   Citovat  

no popravdě mam strach stěch najetych km.. nechci koupit aby to byla nějaka vražda..Smutný každopadně chci atr ale až koncem prosince.. tak do te doby dost času..
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:24   Citovat  

evidentne to bylo zboreny na predek, nema svetla z ATR a ani ostrikovace svetel. otazkou je jak moc to bylo nabourane... kazdopadne na oprave nekdo setril + ty km ,
cena podle me nic moc na Sbazaru jsou asi 3 v rozmezi 150-160 tis. Kč.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:27   Citovat  

ejd.no napsal:
no popravdě mam strach stěch najetych km.. nechci koupit aby to byla nějaka vražda..Smutný každopadně chci atr ale až koncem prosince.. tak do te doby dost času..

Radši 40 přihoď a vem od Esa - psal,že když si sundá svoje kola, sání,tak ho dá za 174... A má najeto kolem 150tis.!

Já si taky říkal,že prodat auto se 140t a koupit s 220 asi nebude dobrý napad,ale po okouknutí stavu, historie jsem ho vzal a není s ním problém. Otázka je, jestli to bazar nestočil z 350tis... Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 13:42   Citovat  

no to je to pravě ja těm tachometrum nevěřim.. těch 240 bude opravdovych bo kdyby to někdo stačel da to na 130až 15 jak maj všechny většinou auta... to mě vždy udivuje:) jsem pravě myslel že ta atr za těch 139tis že je třeba znama že to bude někdo fora...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 14:15   Citovat  

ejd.no napsal:
no to je to pravě ja těm tachometrum nevěřim.. těch 240 bude opravdovych bo kdyby to někdo stačel da to na 130až 15 jak maj všechny většinou auta... to mě vždy udivuje:) jsem pravě myslel že ta atr za těch 139tis že je třeba znama že to bude někdo fora...

Nebo si taky mohli říct stočíme to z těch 370tkm na 240, ať to vypadá reálně Velmi šťastný Jinak pokud se člověk o auto staral, tak 240tkm není nic. Nevím kdy už lidi pochopí, že málokdo si kupuje auto za skoro mega, aby s tim jezdil 10.000km/rok. Takový lidi jezdí 30tkm rok a víc. Tak si to vynásob 10 roky a máš reálnou hodnotu. Kdyby lidi slepě nečuměli na tachometry a řešili stav auta, tak se nic nemusí stáčet. Nejlepší příklad je podívat se do Německa na BMW. 3-4 roky starý vozy se serviskou mají běžně přes 200.000km, jenom po přejetí hranic do Česka už je z toho typickejch max. 110-113.000 a i tak se najdou lidi, co budou tvrdit že to má hodně nalítáno Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 16:40   Citovat  

Střelec napsal:
Nevím kdy už lidi pochopí, že málokdo si kupuje auto za skoro mega, aby s tim jezdil 10.000km/rok. Takový lidi jezdí 30tkm rok a víc.

10k km/rok neni moc, ale ja jezdim treba 20k km. Nevim, proc bych mel jezdit vic jen proto, ze mam Accorda. Navic ne kazdy, kdo ma Type-R s tim nutne musi jezdit dlouhy streky - na to takovi lidi nekdy mivaji uplne jina auta.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 17:41   Citovat  

Střelec napsal:
Nevím kdy už lidi pochopí, že málokdo si kupuje auto za skoro mega, aby s tim jezdil 10.000km/rok.

to ja zas nevim kde beres tyhle "dogmata". Existujou auta, ktery jezdej 60, 100tis rocne a jsou auta, ktery jezdej 3000 rocne. S cenou to vubec nesouvisi. Typickej pripad muze bejt napriklad takovy typeR - clovek ma firemni tdi, s kterym lita 60tkm za rok, firma mu prosperuje, a na zabavu jako druhy auto na vikendy si koupi ATR, s kterym najezdi 5tkm rocne. Co na tom vypada neobvyklyho? Stejne tak nechapu, proc kazdej ceskej ridic musi najezdit rocne 30 tisic jinak to je podezrely? Muj otec je normalni okresni lekar, normalne se zivi praci a normalne najezdi 10tkm rocne.

P.S. Vlastnim vozidlo stary 21 let, ktery ma najeto ani ne 60tkm ...
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 17:43   Citovat  

Nebrat! Poud tou malou cenou bude někde brouk ...
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 20:57   Citovat  

kandik napsal:
to ja zas nevim kde beres tyhle "dogmata". Existujou auta, ktery jezdej 60, 100tis rocne a jsou auta, ktery jezdej 3000 rocne. S cenou to vubec nesouvisi. Typickej pripad muze bejt napriklad takovy typeR - clovek ma firemni tdi, s kterym lita 60tkm za rok, firma mu prosperuje, a na zabavu jako druhy auto na vikendy si koupi ATR, s kterym najezdi 5tkm rocne. Co na tom vypada neobvyklyho? Stejne tak nechapu, proc kazdej ceskej ridic musi najezdit rocne 30 tisic jinak to je podezrely? Muj otec je normalni okresni lekar, normalne se zivi praci a normalne najezdi 10tkm rocne.

P.S. Vlastnim vozidlo stary 21 let, ktery ma najeto ani ne 60tkm ...

naprostý souhlas... já takhle koupil CRX del Sol ESi za 160 000,- v roce 2007 a všichni mi říkali jaký jsem blázen, že je to stejně stočený... Tak jsem si pro jistotu nechal vše zkontrolovat. Zavolal jsem i původnímu majiteli, kterej to měl jako víkendovku a jinak měl mercedesa. Takže když jsem jí koupil tak měla doložených 44500km... teď má natočeno 83 000 za 2 roky a nikdo mi nechce věřit, že je to pravda... Je jedno jak auto podezřelé, pokud mi majitel ukáže servisku a k tomu všechny papíry od podstatných oprav, tak si koupím auto i s 250 000km.... Úsměv
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2009 , 21:30   Citovat  

S tim, co pisete nelze souhlasit... ATR si opravdu jako vikendovku nikdo nekoupi. A jestli ano, tak 1 z 10. Tyhle auta jsou od toho, aby jezdila, takze proto maji vetsinou 200+tis. najeto, coz neni zadny problem, pokud bylo o nej radne starano.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 7:25   Citovat  

Co to je za tvrzeni? " tyhle auta jsou od toho aby jezdila" Úsměv

nevim, ale ATR, se svoji H22, s hodne kratkou prevodovkou, se svou zravosti kvuli otackam ( dalnice), do jisty miry hlukem ( dalnice- otacky) , se vzhledem nakakanyho tuningwagenu mi nepripada jako vozidlo, ktery by na zebricku "30tisicrocneavic" bylo na prvnich mistech.....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 16:32   Citovat  

panove:) ja jsem chtěl jen par rad. važně si to chci pořidit tak jen co na ten kousek řikate.. no nebrat prostě asi to byla važně bouračka.. a dik za radu bych si ani nevšim těch světel atd... snad někdo proda za měsic atr za rozumnou cenu... jen kdyby někdo nějakou radu na co mam davat bacha a hlavně jak to ma jet bych potřeboval zjistit a to je těžke
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord type-r
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina