Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
D15B2 startuje jak se mu zachce.
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 22:08   Citovat  

tak se tu zase vracím s problémem který sem dosut neměl čas řešit ale ted už čas bude tak potřebuju od vás poradit.

Problem: newim čim to ale auto se mi po zahřátí zlenivý. a někdy kdyš jedu např. 15 min. od nastartování chcípnu tak opravdu jenom někdy mi už nechce nastartovat. Nebo taky natankuju, a auto nechce startovat. někdy je to uplně v pořádku jak kdy to dělá. neni to vždy kdyš natankuju nebo vždy kdyš auto se zahřeje. tudle sem lil olej zavřel kapotu a auto azse nestartovalo. jenomm točí a nic. nakonec pokaždý se mi ho povedlo nastartoval.Asi tak po 4 - 6 naskočí. někdy vubec a musim dát topeni na max aby vychladlo a potom zase naskočí. a za jízdy je líný sešlápnu ve 2500otáčkách plyn na podlahu a motor hučí a žádnej tah, pomalu nabírá rychlost podle svýho a naednou až je tam 3500 - 4000 otáček tak oživý a maže. takže sem stoho na větev. nestalo se tu už někomu tuto nebo newíte co by to mohlo dělat? jinak je tam novej rozdělovač a rozvody se taky dělaly určitě nedávno. Tak už sem to koupil s new rozdělovačem rozvody a chladičem. za každou adu moc děkuji. chci vědět co dělat než se do toho pustim. je to dobrý to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 22:28   Citovat  

no tiipoval bych hlavní rele, a možná i vstřikovací trysky že budou dosluhovat. ale to startování by mohlo dělat hlavní relé.

-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 22:31   Citovat  

Takze to tak dela od ty doby co jsi to koupil? nebo to zaclo az tobe takhle delat? jestli to jede od tech 4000 +- tak bych prekontroloval jestli sou vsechny hadicky kde maji byt vsechny cidla ok, sviti ti kontrolka ecu? Me to delalo na b2 skoro to samy co popisujes a zjistil sem ze mi kuna prekousla dve hadicky od podtlaku jak sem parkoval venku.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 22:32   Citovat  

kdyštak aby byklo jasno jedná se o Civica5g 3D.

ty trisky mě taky napadly. zjistyil bych to kdybych to z někym přehodil komu to neblbn to mi hlava nebere jen přemejšlym kdo má 2boud kolem.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 22:34   Citovat  

-toyo- napsal:
Takze to tak dela od ty doby co jsi to koupil? nebo to zaclo az tobe takhle delat? jestli to jede od tech 4000 +- tak bych prekontroloval jestli sou vsechny hadicky kde maji byt vsechny cidla ok, sviti ti kontrolka ecu? Me to delalo na b2 skoro to samy co popisujes a zjistil sem ze mi kuna prekousla dve hadicky od podtlaku jak sem parkoval venku.

jj dělá to do doby co sem to kupoval. k ecu sem nedošel jestly svítí ani mi to nějak necvrklo hend zitra to skontroluju zda svítí bo mi něco hlasí.

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 28.11.2009 , 22:44   Citovat  

Taky se muzes podivat,jestli neskocil rozvodak,liny motor pry pritom byva.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2009 , 2:10   Citovat  

Taky bych to videl na ten rozvodak, Zkus vyblikat chybu... Rele si myslim, ze kdyby bylo spatny tak by to nechytlo nikdy....

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2009 , 4:14   Citovat  

videl bych to na rele, to same to delalo kamosovy Honda

R4ZoRCiviC je teď offline  R4ZoRCiviC
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2009 , 10:09   Citovat  

Ahoj Kdyby to vyly vstřiky rozsvítí se ti diagnostika (chyba číslo 16) kdyby to bylo ono jdi prvne po Main rele(vyndej přepájej) zkus nastartovat...když nic jdi po káblících co jdou ke vstřikům a konektory prostříkej kontaktolem pomel s nima...pak až vymenit vstřiky...me se včea tohle stalo z ničeho nic me to prestalo startovat...jednou jo 10x ne...rožla se diagnostikka a já utíkal k netu a vyhledal si tady na HC 16tku zjistil že vstřiky udelal jsem vše tak jak jsem psal a bylo to vcajku...slo o to že mi seplo jak kdy čerpadlo a to vím že je špatne a je řízený pres Main rele...tudíž jsem ho rozdelal a zjistil že je tam jeden brutální studenák...což jsem nepobíral páč v léte jsem mel problem se startováním za tepla tak jsem ho už jednou přepájel a to dukladne!...no a pak asi mrčnout na rozvodak no...hele ja jsem z třebíče...odkud ty?že bysme na to mrčly

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2009 , 10:57   Citovat  

Aliin je plzensky,ale tady je taky dost mechaniku Úsměv
Na rele se podivat muzes,nicmene kdyby to bylo jen relatkem,tak by se motor pri zatizeni nechoval tak,jak se chova.Kdyztak se ti na to podivame s Jazzikem (ale jeho samotnyho k tomu nepoustej Mr. Green )
Vstriky by mozna jeste mohl mit Rom.,pokud svoji zahradku nevyplenil na ultimo.Ale to bych nechal az na konec.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.11.2009 , 15:18   Citovat  

Wayne napsal:
Aliin je plzensky,ale tady je taky dost mechaniku Úsměv
Na rele se podivat muzes,nicmene kdyby to bylo jen relatkem,tak by se motor pri zatizeni nechoval tak,jak se chova.Kdyztak se ti na to podivame s Jazzikem (ale jeho samotnyho k tomu nepoustej Mr. Green )
Vstriky by mozna jeste mohl mit Rom.,pokud svoji zahradku nevyplenil na ultimo.Ale to bych nechal az na konec.

to by bylo moc fajn. kdy by byl čas? já se zařidim podle tebe a určo mužem na to mrknout kdyš nás bude víc tak něco se vymyslí.

všem moc diky přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
D15B2 startuje jak se mu zachce.
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina