Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
SPZ a zákony
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 8:19   Citovat  

keywords: SPZ zákon upadlá značka policie

Upadlá SPZ vs český úřadové.

Celkem smutnej příběh o tom, jak to tady v ČR chodí.

Ani nevim, jestli je to vtipný. "Auto jste si měl nechat odtáhnout"

článek na autorevue.cz o zákonech a SPZ
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 8:48   Citovat  

665+1 napsal:
Ani nevim, jestli je to vtipný. "Auto jste si měl nechat odtáhnout"

neni Tak to valím bulvy
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 8:55   Citovat  

naštvanej to je na ... to snad ne
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 8:59   Citovat  

naštvanej Tak to je hnus

btw: minulej týden jsem předjížděl Hummera H2 a na předku neměl žádkou značku, a vzadu místo značky měl logo H2, ani tu zelenou "přvozní" za sklem neměl
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:06   Citovat  

Ojoj, Autorevue.cz a pan Janda Pavel ... Smutný ... neúnavný bojovník proti policii a úřadům.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:37   Citovat  

Osobně jsem jezdil asi 10 dni bez predniho narazniku a predni spz....
nemel jsem ji ani za oknem ani nikde jinde protze mi byla odcizena
hned rano jsem naklusal na pčr... kde jsem dostal protokol na zaklade ktereho mi bylo dovoleno jezdit bez spz ( v protokolu o tom bohuzel nic nebylo )
nicmene kazdy den jsem byl staven hlidkou (nejednou) .. kolikrat ani nestaveli jen jeli proti me .. otocili se dojeli me a zastavili..

obvykle se to obeslo bez problemu a nejakych delsich dohadu .. az jednou me zastavili 3 mlady kluci ( 19-20 ) co akorat vylezli ze skoly
a s tima jsem mel asi tak 50ti minutovy rozohovor ... o tom jak dnes bez pokuty neodejdu atd atd atd.
Uklidnili se az po tom co jsem jim rekl ze jejich jednadni necham prosetrit inspekci pcr protoze neni normalni aby clovek pykal za to ze byl okraden.
Na to zavolali svemu kolegovi na mobil zda jim nelzu ze mi sdelil ze s tim muzu jezdit. ...
nakonec jim to odkyvl ... tak me alespon zbuzerovali za dalsich 30 veci na aute.. a jeli za mnou az pred barak kde jsem jim musel slibit ze uz s tim nepojedu .....

nicmene jakmile odfrceli tak ja taky Velmi šťastný

(pro rypali. SPZ mi byla odcizena v patek rano,
proto jsem si nemohl vyzvednout nahradni......
ano pisu ze jsem s tim jezdil 10 dni .... naraznik na c6g coupe se shani spatne a objednal jsem ho z internetu hned v patek rano
a spz jsem si novou vyzvednout nemohl protoze 1) nemel bych ji kam umistit
2) pri odevzdani spz by mi vzali i onen zminovany protokol od policiie )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:43   Citovat  

znacka mi upadla uz dvakrat, podruhe jsem ji nastesti nasel. Vzdycky jsem jel okamzite na policajty, a dostal protokol. Nikdy me nikdo nezastavil, nicmene bych predpokladal, ze jim ten protokol musi stacit.
Jak je to aktulane mimochodem s moznosti upevneni znacky? po druhym pripadu jsem ji prohnal na trech mistem hrebikem a k ramecku pridratoval. Predstava procedury na policajtech hodinu, vylet na vysocinu na inspktorat pro novy znacky, dopis do pojistovny ze zmena udaju - to uz nechci zazit
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:48  Naposledy upravil MikeT dne 30.11.2009 , 9:53, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

RZ můžeš bud dát do rámečku nebo přišroubovat...Pokud zvolíš druhou možnost,tak šrouby nesmí narušit čitelnost značky. Tzn..v bílem poli přetřít bíle nebo bílou krytku, v černém poli černě nebo černou krytku..

Takže přišroubovat se mi zdá jako uplně nejlepší...to jen tak někdo nesundá...

Často se tu setkávám taky s přinýtovanými RZ....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:50   Citovat  

kandik napsal:
znacka mi upadla uz dvakrat, podruhe jsem ji nastesti nasel. Vzdycky jsem jel okamzite na policajty, a dostal protokol. Nikdy me nikdo nezastavil, nicmene bych predpokladal, ze jim ten protokol musi stacit.
Jak je to aktulane mimochodem s moznosti upevneni znacky? po druhym pripadu jsem ji prohnal na trech mistem hrebikem a k ramecku pridratoval. Predstava procedury na policajtech hodinu, vylet na vysocinu na inspktorat pro novy znacky, dopis do pojistovny ze zmena udaju - to uz nechci zazit

No povinné přišroubování značky už neplatí,ale to podle mě neznamená,že jí přišroubovanou mít nemůžeš... Mimochodem - já používal nýty. Úsměv

Ohledně Ministerstva dopravy - no comment...
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:57   Citovat  

jonik napsal:
naštvanej Tak to je hnus

btw: minulej týden jsem předjížděl Hummera H2 a na předku neměl žádkou značku, a vzadu místo značky měl logo H2, ani tu zelenou "přvozní" za sklem neměl

Tak to jsme dva, zrovna me zastavili pollicajti (tek kluk byl snad mladsi nez ja Velmi šťastný), kdyz jsem jel za niml, tak jsem se drze zeptal, proc radsi nezastavili toho Hamra co nemel spzky, protoze narozdil odeme on porusuje predpisy. Policajta to asi dost vytocilo, mel reci, ze jsem drzy, ze mi do toho nic neni koho oni zastavuji a ze jsem jel rychleji nez mi znacka dovoluje (50 na Strakonicky) a pod. Vzal si doklady, zeptal se me kam jedu (do skoly), ze je docela luxus jezdit si z Chodova na Andel autem, jestli jsem to auto na auto vydelal sam a jestli pracuju (nic jsem nerikal), dal mi dychnout, buzeroval me, ze nemam poklicky na kolech, vznikaji tam ostre hrany a mam praskle sklo (vystipnute od kaminku, 2cm od hodni listy), takze to bude za 1000kc nebo minimalne 2000kc za spravni rizeni plus pokuta. Jeste se zeptal jakou pouzivam imunitu, protoze to pry v dipl. pase nemam napsany HaHaaa . Vytahl jsem papir, zacal si opisovat jeho cislo a rekl mu, ze vetsiho blbce nez je on jsem jeste v radach policie nepotkal a jestli nechce mit problemy, tak at mi vrati doklady, ze nemam cas poslouchat keci zakomplexovanyho mestaka, kterej jezdil do skoly metrem, nezna Videnskou umluvu a moje hospodareni mu muze bejt vite kde.
Vratil doklady a ze si me necha predvolat. Mr. Green
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:58   Citovat  

moment, to jsem netusil,l ze prisroubovani znacky bylo povinny, naopak jsem myslel ze bylo zakazany
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 9:59   Citovat  

bordel napsal:
Tak to jsme dva, zrovna me zastavili pollicajti (tek kluk byl snad mladsi nez ja Velmi šťastný), kdyz jsem jel za niml, tak jsem se drze zeptal, proc radsi nezastavili toho Hamra co nemel spzky, protoze narozdil odeme on porusuje predpisy. Policajta to asi dost vytocilo, mel reci, ze jsem drzy, ze mi do toho nic neni koho oni zastavuji a ze jsem jel rychleji nez mi znacka dovoluje (50 na Strakonicky) a pod. Vzal si doklady, zeptal se me kam jedu (do skoly), ze je docela luxus jezdit si z Chodova na Andel autem, jestli jsem to auto na auto vydelal sam a jestli pracuju (nic jsem nerikal), dal mi dychnout, buzeroval me, ze nemam poklicky na kolech, vznikaji tam ostre hrany a mam praskle sklo (vystipnute od kaminku, 2cm od hodni listy), takze to bude za 1000kc nebo minimalne 2000kc za spravni rizeni plus pokuta. Jeste se zeptal jakou pouzivam imunitu, protoze to pry v dipl. pase nemam napsany HaHaaa . Vytahl jsem papir, zacal si opisovat jeho cislo a rekl mu, ze vetsiho blbce nez je on jsem jeste v radach policie nepotkal a jestli nechce mit problemy, tak at mi vrati doklady, ze nemam cas poslouchat keci zakomplexovanyho mestaka, kterej jezdil do skoly metrem, nezna Videnskou umluvu a moje hospodareni mu muze bejt vite kde.

tak tohle me zajima jak dopadne Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 10:01   Citovat  

Nijak Velmi šťastný
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 10:03   Citovat  

Bylo to povinný,ale to už padlo Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 10:04   Citovat  

kandik napsal:
moment, to jsem netusil,l ze prisroubovani znacky bylo povinny, naopak jsem myslel ze bylo zakazany

Po nějakou dobu (asi před 3-4roky) jsi musel mít RZ přidělanou šrouby s bílou krytkou povinně...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 12:45   Citovat  

ten clanek je hodne dobre napsanej... a ten urednik je vul maximalniho kalibru... nebezpecny cin me dostal. A to, ze to neprecte radar je taky kravina na desatou. omg... radsi no comment.
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 15:09   Citovat  

bordel napsal:

Tys toho hummera potkal v Praze? Já sem ho titiž potkal v Brně, borec se toho asi nebojí, štrádovat si to přes celou republiku to mi hlava nebere

je to dobrý Slušnej magor ten policajt
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 15:57   Citovat  

Jojo v Praze a jestli tu nejezdi dva, tak to bylo uz porduhy...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 17:23   Citovat  

Já toho hummera taky už potkal a říkal jsem si přesně to samý, že by ho měl někdo zastavit.
   Návrat  
HT je teď offline  HT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 18:32   Citovat  

Musime nakoupit Hummry nebo chodit pěšky Velmi šťastný
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2009 , 19:00   Citovat  

oni musi byt poklicky na kolech??? to snad ne ne? todle kdyby mi rek tak bych se neudrzel Tak to koukám!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
SPZ a zákony
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina