Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vcera jsem se pekne ozral
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3

Jak casto a jak moc pijes alkohol?
nepiji vubec
16%
 16%  [ 19 ]
obcas si dam sklenku ci lahev
51%
 51%  [ 59 ]
piji uz docela casto ale jeste to ovladam
21%
 21%  [ 25 ]
dost casto to nezvladam
6%
 6%  [ 7 ]
mocdobre ted na to nevidim. proc asi??
3%
 3%  [ 4 ]
Hlasovalo : 114
Celkem hlasů : 114

carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 14:41   Citovat  

na prani zalozena mistnost:) Bueee HaHaaa tak se pochlubte Velmi šťastný jak je na tom H a alko? svatoušek Cooo??? kdo se neumi ovladat a je obcas jak prasatko?Velmi šťastný casto pritom vznikne spousta zajimavych prihod nekdy i velmi zabavnych. tak jsem s nima:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 14:48   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK hele a co když já nepiju? Co tu budu psát? HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 14:51   Citovat  

je mi ctí že mohu být prvním přispěvatelem a poslušně hlásím, že to již řádku let celkem slušně trestám..např včera kamarád otevíral novej bar a bylo to 6chlebů, 3ančovičky, 2x Plzeň, 8x Beam s Colou a docela to šlo...AntiEthanol 007 jsem si koupli v akci celej karton Úsměv

Jinak jsem ale poslušný a spořádaný člověk který ví kdy má dost jen má občas slinu jako třeba včera..příhod je moc, fotky videa nesmysl..

a sakra, už nejsem první
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 14:54   Citovat  

Velmi zridkakdy, ale kdyz uz tak poradne...a co se tyce historek, tak si myslim, ze to neni vhodne k publikaci pořádnej výtlem
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:00   Citovat  

infinity napsal:
Velmi zridkakdy, ale kdyz uz tak poradne...a co se tyce historek, tak si myslim, ze to neni vhodne k publikaci pořádnej výtlem

No hodně podobně pořádnej výtlem
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:04   Citovat  

infinity napsal:

uplně s tebou souhlasim, mam to stejný moc nechlastam ale když se naskytne nějaka přiležitost tak si dám do čumáku a historky radši psssssssst
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:05   Citovat  

ja prosim pekne ve stredu naposled, a to tak ze poradne, ale uz se mi rovna zaludek to snad ne
a ve stredu budu muset zase Tak to valím bulvy
jinak hezke tema je to dobrý
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:07   Citovat  

Ty voe, tohle diskuze HonDanovi na míru ... tu bude psát každej druhej den pořádnej výtlem
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:10   Citovat  

Koukám že tu jsou pěkní ožralové pořádnej výtlem Velmi šťastný
já teda chodím skoro pravidelně a vždycky vím kdy mám skončit, párkrát jsem se taky pěkně zdunil HaHaaa
a historky bude lepší když nebudou Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:14   Citovat  

Daver napsal:
Ty voe, tohle diskuze HonDanovi na míru ... tu bude psát každej druhej den pořádnej výtlem

jak psat kazdej druhej den? Tak to koukám!
ja bych to nazval "Co tu mame za vozraly 18+" a vkladat fota pořádnej výtlem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:15   Citovat  

Ajeeee..tema co neni pro me.. HaHaaa Ale jsem rad ze uz jsme tu 3 co nepijem HaHaaa
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:23   Citovat  

no tak ja nechlastam vubec ,za celej zivot tak do pul litru nejakyho alkoholu, sem asi divnej ale nechutna mi to Ble meetallll Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:26   Citovat  

-toyo- napsal:
no tak ja nechlastam vubec ,za celej zivot tak do pul litru nejakyho alkoholu, sem asi divnej ale nechutna mi to Ble meetallll Honda
Tak to jsme dvaaa..vyjimkou jsou na dovolene koktejliky, kdyz to nekdo umi, tak je to mnamka je to dobrý a nebo kdyz jednou za 5 let nekde jsem a nemusim ridit, tak si dam tocenou Plznicku na zizen (jen jednu!!!) ...a vyjimkou je Hoegarden, ktereho bohuzel toci jen malokde a ten me vazne chutna je to dobrý
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:32   Citovat  

ja sem vyfasnul od Retechu malej soudek starouse, tak ho dnes jiz 3. vecer budu trestat
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:34   Citovat  

Od té doby co mám auto (cca skoro rok) jsem měl jen dvě piva a to tuším,že teď v pondělí,kdy kámoška chtěla jít na pivo.Jinak jsem nikdy neholdoval alkoholu.Pravda je,že jedna příhoda by byla ale to jsem měl celkem těžké období.
V pátek jsme se sebrali s kámošem,jeho mladou a dalším kámošem na stanování k lomu.Vše bylo super a začlo být šero,zapálili jsme oheň a začli jsme opékat.Pak se otevřel kufr od auta,vytáhl alkohol a začlo to,dal jsem si jedno pivo,druhé,třetí,čtvrté a pak jsem našel Pražskou vodku,nikdo zatím nechtěl a až chtěl,tak už nebylo Velmi šťastný.Měl jsem 4 piva a celou pražskou vodku Velmi šťastný kolik jsem měl promile nevím ale probudil jsem se v devět ráno ve vlastních ztrátkách a konstatoval jsem,jako každý kdo se probudí po opici : Už nikdy pít nebudu Velmi šťastný...
V celku nechutná příhoda ale stalo se a myslím,že né jen mě Úsměv
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:57   Citovat  

tohle by měli mít celebrity a pak by je nekakalo,že to někdo čte v novinách-prostě prásknout to na sebe za čerstva.
No ja su z kraje razoviteho,tuž tu chodime tak 3x do tydna na pivo,ni,někdy i časteji.
Jako alkoholik si nepřipadám vůbec,neboť ty 4 desítky radegastu,josu fakt jen zředění krve. Ale občas zapaříme pěkně. Zvratky jsem kdysi,tak před 12 lety zvládal vyhodit dřív než jsem ulehl kouř jen jednou se mi stalo,to co tobě a to jsem zrovna v tu dobu cvičil,takže žaludek nějak po 6 12 tkách nestrávil proteinový koktejl,tak to šlo ven,ale aspoň jsem s tím nechrápal celou noc! Hned jsem se dal do úklidu pořádnej výtlem naštvanej je to dobrý
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:58   Citovat  

já měl včera taky 4 na chut a dneska si jich dám 2x tolik jestli se zadaří Velmi šťastný
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 15:59   Citovat  

Já popíjim tak jednou tejdně, což myslím není zlí...nevysaju toho moc a vím(většinou) kdy mám dost.
Skoro vždycky si pamatuju co sem předchozí večer dělal,kolik sem toho vypil a jak sem se dostal domů.

pifko
ALE je to tak 3 tejdny nazpět, co jsme pořádali poslední grilovačku.Druhej den v 15 hodin ráno jsem se vzbudil a po nutném spolikání Bruffenu jsem se snažil vzpomenout co že sem vlastně ten večer dělal.Paměť zapisovala zhruba do půl noci ...pak wokno- Řikal sem si, že sem asi odpad a šel domu spát.Jenže po rozhovoru s několika spolupíjcími vyplynulo, že jsem toho vypil 2x tolik a tropil hroznej bordel,randál a ostudu.
Např: pokydal si zápěstí kečupem a s kdekým sem se chtěl stát bratrem,žral syrovýho kapra,hulil co mi přišlo do ruky,atd... Ale co je horší, jakési slečně jsem cestou domů navrhoval že ji někde svážu nebo zpoutám Tak to valím bulvy...fakt nevim Velmi šťastný.
No ale vůbec nejhorší bylo, když se to dozvěděla moje přítulkyně...ta kláva plbá ,co sem sní šel cestou domů, ji to hned další vejkend v hospodě s radostí ve ksichtě vyslepičila Velmi šťastný ...celej tejden jsem pak slyšel jen "ty prase! ty zvrhlíku! tak ty máš rád sado maso jo? " a nejen od ní Velmi šťastný

ale už je to zas všechno v pohodě šuk ...story slabá ale aspoň něco Úsměv ...kdo dál ?
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 16:03   Citovat  

něco bych prozradil... ale já nepiju Tak to valím bulvy
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 16:40   Citovat  

Ja jdu ted s pritelkyni na maturak Velmi šťastný Tak sem zvedavej jak dopadnem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 16:42   Citovat  

posero napsal:
něco bych prozradil... ale já nepiju Tak to valím bulvy
pořádnej výtlem
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 16:45   Citovat  

já byla ve středu, vim kolik sem toho vypila, jak sem se kam dostala, co jsem dělala i jak se dostala do postele, takže pohoda Velmi šťastný
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 16:49  Naposledy upravil mireczek dne 29.12.2009 , 13:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ble
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:07   Citovat  

No když se naperu tak je mi dva dny špatně je to děs ,ale když jsem byl na vojně tak to bylo denně vožralej denně vožralej mam velikej pupek smrdím a sem špinavej. To bylo honem na vycházku do knajpy 12 kousku a šupky do postýlky a ráno jaky bych večer nic nepil jak jezulátko a večer znova a každý den. A dneska když do sebe naleju 5 kousku už mi nějak tvrdne jazyk a po 7 mam ráno bolehlav a nedej bože nějaký panáček to je konečná. No a ty historky o zvratkách a Windowsech to není publikovatelný se mi chce zracet ještě teď Se stydím
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:11   Citovat  

to mě se to tuhle povedlo velmi, že sem na aklohol nemohla 2 tejdny ani myslet, ale to se mi teda jako moc často nestává
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:25  Naposledy upravil Repi dne 4.12.2009 , 17:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak já sem se se už neopil řádně dlouho.. vlastně po celou tu dobu co mám řidičák takže zhruba dva a pul roku hehe.. někdo si koupí pivo já si za ty peníze radši koupim benzín a du se projet Úsměv je to dobrý
Poslední fakt ožrání bylo když kamoš slavil osmnáctiny (já měl ještě 17náct) a vypil sem snad 10 piv a nějaký panáky, no prostě sem byl nalitej jak váza. A najednou všichni začali pařit tak sem se přidal a připek se pravou rukou na rozpálenou trubku od kamen (bylo to v prosinci) a dodneška nevím přesně jak se to stalo, dodneška tam mám škvarek a dodneška vím že mě to vubec nebolelo, ani po tom co sem vystřízlivěl Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:26   Citovat  

Musím říct,že jsem z alkoholu ztrácel tedy jen 3x ale tehdy to bylo nadměrným zředěním krve,jak to někteří nazývají a taky se za to do dneška stydím.
Teď už jsem ten co se směje a dělá taxíka já Velmi šťastný a vůbec mi to nevadí,nemám potřebu si dát pivo...
Teď jsem si vzpomněl na další příhodu s neznámou slečnou ale to není vhodné a musel bych se stydět i zde Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 17:32   Citovat  

Zdravím,

tak nějak normálně. Tchána z východního Slovenska jsem jemně ožral 1l Becherovky tak, že když to chudák míchal, jak je jeho zvykem s pivem, tak to nedopadlo dobře a já hezky klídek a pohoda na "čisto". Jinak občas vínko doma s ženuškou. Jinak do hospod chodím minimálně.

Dnes jdeme s Hanzem, Mecarem, Hometunerem lehce posedět. Takže z toho nic nebude.

Ale občasné akce pak stojí za to ... to se pak nehlídám jako minulý ČT, kdy jsme byli na JLV párty, kde byl i LK7R a 2 litry vína a do toho nějaké piva a M@jk byl na D moll Velmi šťastný
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 18:13   Citovat  

No tak já se zrovna včera trošičku opil, ale jenom maličko svatoušek akorát jsme slavili...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 4.12.2009 , 19:32   Citovat  

chlast je dementní a zbytečnej stejně jako cigarety KO Lituju ty vymaštěnce co mají smysl života hospodu KO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vcera jsem se pekne ozral
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina