Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Praha - ukradena Honda CRX II.gen
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2009 , 17:39   Citovat  

cocks napsal:
to snad ne.. Tak to koukám!
Sundej tapec a zamykej odmykej. Uvidis co dela ten bilej plastovej nesmysl - dojde ti to velice rychle jak na to :] 4g to same. Nebudu to psat, byl by to navod.... Se stydím Ale da se to resit, bodnout kousek vyhleho plechu a hackovani vyreseno..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.12.2009 , 17:41   Citovat  

vencakapa napsal:
Sundej tapec a zamykej odmykej. Uvidis co dela ten bilej plastovej nesmysl - dojde ti to velice rychle jak na to :] 4g to same. Nebudu to psat, byl by to navod.... Se stydím Ale da se to resit, bodnout kousek vyhleho plechu a hackovani vyreseno..

jasná..jsi rychlejší než já Úsměv

takže volba plechu je jasná.

to je stejně šaize že to takhle neudělaj už ve fabrice..ale takovejch věcí by se asi našlo a v konečný fázi by to auto bylo dvakrát dražší..
   Návrat  
vencakapa je teď offline  vencakapa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2009 , 17:45   Citovat  

cocks napsal:
jasná..jsi rychlejší než já Úsměv

takže volba plechu je jasná.

I spinacka je simple, budto prasacky sikovky a start plochym sroubovakem, nebo kdyz si das praci tak se da v pohode zadek odsroubovat... Je to opravdu na 2 veci, mam 4g cero, pritelkyne taky jedno.. aspon ze uz je vse za vratama a ne na ulici :hehe:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2009 , 18:29   Citovat  

vencakapa napsal:
I spinacka je simple, budto prasacky sikovky a start plochym sroubovakem, nebo kdyz si das praci tak se da v pohode zadek odsroubovat... Je to opravdu na 2 veci, mam 4g cero, pritelkyne taky jedno.. aspon ze uz je vse za vratama a ne na ulici :hehe:

je to smích no...vždyť se těm zlodějům vlastně ani nemůžem divit, všude na ulicích postávaj takový káry a byli by blbí kdyby se nesvezli..pokaždý něčim jinym, netrápí je studenej motor atd a nikdo jim za to nic neudělá........ KO KO KO

podle mě stejně přestanou lidi krást až když se za to zase bude sekat ruka nebo třeba prst........a vůbec to není nadsazené..na hrubý pytel hrubá záplata humánní nehumánní....
   Návrat  
sir.ed je teď offline  sir.ed
PříspěvekZaslal: 6.12.2009 , 22:00   Citovat  

Díky ReNo zkusím s bratrankem na toto tema hodit rec Mrk Ale spis sem toho nazoru ze chce na tuhle celou věc zapomenout a soustředit se na maturu.. Nad autem novým začne uvažovat tak o prázdninách ( letních ) ... Ale tipoval bych, ze CRX to už nebude Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.12.2009 , 23:18   Citovat  

Pokud mohu trochu předvídat, tak se na crx klubu brzy objeví hezký imobilizér pro CRX, který by nenechavce odradil :hehe: ...pracuje na tom jeden člen OK
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2009 , 23:55   Citovat  

cocks napsal:

podle mě stejně přestanou lidi krást až když se za to zase bude sekat ruka nebo třeba prst........a vůbec to není nadsazené..na hrubý pytel hrubá záplata humánní nehumánní....

Souhlas,nedávno jsem se zasmál,borec z Hranic vykradl schválně trafiku ať jde sedět,dostal trošku víc než čekal Velmi šťastný 5let bez možnosti zkrácení trestu a druhej jel s "půjčeným" autem od rodičů z kalby opilej jak pes a srazil 18letého kluka,který je ochrnutý od pasu dolů a dostal 4letou podmínku a to si nedělám srandu...
Je to smutné a souhlasím s tím sekáním prstů a klidně celých pazour,někteří lidi se celý život snaží a i tak maj prd a další kradou a maj zlatý hodinky,furt chlastají,kouří a dělají bordel a nedej bože když jim rekneš ať neřvou a nemotají se kolem tvého auta..
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 1:15   Citovat  

Státní zástupci a soudy dnes meetallll meetallll meetallll
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 10:28   Citovat  

jak se tu řeší ty zámky - do c4g se dá dostat tim plechem zhruba za 10sekund....někdo mi utrhnul na c4g tu lištu u okna,první co bylo-vzít plech,zahnout ho do pravýho úhlu a chytit za ten šroubek co je na kliku a mam klid,ale už mi tam zase někdo lez,takže je to pomuchlaný,naštěstí to účel splnilo.

co se týče spínačky - kamarádovi šli přes zámek u dveří a pak něco do spínačky,nešel tam zastrčit klíč,pochopiltelně špatnej nápad nechat to takhle na ulici,takže sem přijel a za 15minut sem odjel aniž bych potřeboval klíč a nebo mě trápil zamklej volant....stačí k tomu sakra málo,c4g,crx2 úplně stejný....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 11:36   Citovat  

jazzik napsal:
jak se tu řeší ty zámky - do c4g se dá dostat tim plechem zhruba za 10sekund....někdo mi utrhnul na c4g tu lištu u okna,první co bylo-vzít plech,zahnout ho do pravýho úhlu a chytit za ten šroubek co je na kliku a mam klid,ale už mi tam zase někdo lez,takže je to pomuchlaný,naštěstí to účel splnilo.

co se týče spínačky - kamarádovi šli přes zámek u dveří a pak něco do spínačky,nešel tam zastrčit klíč,pochopiltelně špatnej nápad nechat to takhle na ulici,takže sem přijel a za 15minut sem odjel aniž bych potřeboval klíč a nebo mě trápil zamklej volant....stačí k tomu sakra málo,c4g,crx2 úplně stejný....

teď je to v garáži ale pak teda ty plechy udělám taky...kurnik copak je to takovej problém aby to automobilky dělaly už ve výrobě...?
..to není nějaký oddělení vývoje který se zabezpečením zabývá ? naštvanej
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 11:39   Citovat  

cocks napsal:

..to není nějaký oddělení vývoje který se zabezpečením zabývá ? naštvanej

To by muselo být u každé automobilky jedno velké oddělení navíc pro vozy do ČR... to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 11:42   Citovat  

Hellborn napsal:
To by muselo být u každé automobilky jedno velké oddělení navíc pro vozy do ČR... to snad ne

já bych řek, že se krade úplně všude......

Teď až pojedu prasátorem na ukrajinu tak až budu spát v hotelu tak mám připravenej mega řetěz kterym omotám kola k sobě na zámek, pak páku na volant a ještě pro jistotu vymontuju pár věcí z motoru.....tak snad to do rána přečká...
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 11:50   Citovat  

sablos napsal:
jo to je právě ta sviňarna, chceš udělat havarijko a oni ti řeknou bohužel na auta starší 12 to nejde, že by hodnota škody převýšila hodnotu auta takže totalka. jsem u generali.
Asi hledas mezi spatnymi pojistovnami....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 11:58   Citovat  

bordel napsal:
Asi hledas mezi spatnymi pojistovnami....

no já nevim teda....některý pojišťovny to třeba nabízej ale platíš nesmysl částku a v konečný fázi dostaneš minimum...alespoň to je moje zkušenost.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 12:05   Citovat  

cocks napsal:
já bych řek, že se krade úplně všude......

Teď až pojedu prasátorem na ukrajinu tak až budu spát v hotelu tak mám připravenej mega řetěz kterym omotám kola k sobě na zámek, pak páku na volant a ještě pro jistotu vymontuju pár věcí z motoru.....tak snad to do rána přečká...

No na Ukrajinu budeš mít kliku,když tam Prassat nepojede před Tebou... HaHaaa HaHaaa

Třeba v Řecku jsem vracel auto z půjčovny (majitel šel na nějakou oslavu a my nechtěli tak brzo končit s výletem) tak, že jsem nechal Suzuki Jimmi (f kabriu) před půjčovnou a klíče jsem nechal na předník kole (vše na přání majitele!).
V Řecku dřív kradli akorát turisti (hádej odkud Ble ), ale teď jim tam už lezou makedonci, albánci a podobná špína zlodějská... naštvanej
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 12:11   Citovat  

cocks napsal:
no já nevim teda....některý pojišťovny to třeba nabízej ale platíš nesmysl částku a v konečný fázi dostaneš minimum...alespoň to je moje zkušenost.

A proto neexistuje jen jedna pojistovna. Kazdy ma hold jine priority. Ja si koupil ESi za 5tis a platim 6ku rocne, ale presto mi to za to stoji, protoze muzu parkovat uplne vsude a kdyz auto nekde odru, tak se mi hned cely zaplati vcetne splatky pojisteni. Nehlede na odcizeni, to si hned koupim nejaky VTi Velmi šťastný
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 12:49   Citovat  

jen aby.. Smutný
..jenom můžu říct to co Cocks,mám z pojišťovnama špatný zkušenosti.. Ble
když přišlo na placení,začali se cukat a vymejšlet smradlavý hnědoty..
od tý doby 3roky nepojištěno na nic a je klid..za tu cenu samozřejmě prošpikovaný prstolamama apod. HaHaaa
další věc,že pořád přemýšlim,když to nechávám někde stát,tak kde...asi sem poznamenanej po tý první krádeži Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 13:12   Citovat  

bordel napsal:
A proto neexistuje jen jedna pojistovna. Kazdy ma hold jine priority. Ja si koupil ESi za 5tis a platim 6ku rocne, ale presto mi to za to stoji, protoze muzu parkovat uplne vsude a kdyz auto nekde odru, tak se mi hned cely zaplati vcetne splatky pojisteni. Nehlede na odcizeni, to si hned koupim nejaky VTi Velmi šťastný

no joo ..jenže ty máš (bez urážky) kaši za 5000..to bych taky neřešil vůbec nic.........našel bych si nejlevnější povinný a jezdil a jezdil....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 13:56   Citovat  

cocks napsal:
no joo ..jenže ty máš (bez urážky) kaši za 5000..to bych taky neřešil vůbec nic.........našel bych si nejlevnější povinný a jezdil a jezdil....

asi tak OK ..já měl nádherný céro,žádná bastlenina, za 95..ještě sem si do něho 40 šoupnul a půl roku radosti..pak přišla čorka a půl roku na to platila pojišťovna.59. Tak to koukám! myslel sem,že mě odvezou
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 15:20   Citovat  

Vy prostě nejste schopný koupit alarm za 3 litry a tajney cvak za 200,tak se nedivte!! Tak to valím bulvy
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 15:37   Citovat  

MártyKL napsal:
Vy prostě nejste schopný koupit alarm za 3 litry a tajney cvak za 200,tak se nedivte!! Tak to valím bulvy

kdyby za 200,- staci vykuchat stary rozbity zdroj nebo koupit vypinac v gesu za 15,-
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 16:42   Citovat  

RASTA napsal:
asi tak OK ..já měl nádherný céro,žádná bastlenina, za 95..ještě sem si do něho 40 šoupnul a půl roku radosti..pak přišla čorka a půl roku na to platila pojišťovna.59. Tak to koukám! myslel sem,že mě odvezou

A jeste nam rekni, jakou jsi mel castku auta? Jakou jsi mel spoluucast? V tomto bohuzel plati, ze ne nejlevnejsi je nejlepsi, pokud chchi penize, nesmim koukat na cenu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 20:24   Citovat  

bordel napsal:
A jeste nam rekni, jakou jsi mel castku auta? Jakou jsi mel spoluucast? V tomto bohuzel plati, ze ne nejlevnejsi je nejlepsi, pokud chchi penize, nesmim koukat na cenu.

v tom všem platí,že pojišťovny jsou od toho,aby vydělávaly a nééé platily meetallll

jinak to byla pojistka proti krádeži + živelka, bez havarijky (nebourám), a co se týče ceny,tak v AKCI sem jí rozhodně nebral Velmi šťastný to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 20:26   Citovat  

MártyKL napsal:

no jooo..co uděláš proti odtahu..????!!! Bueee ..myslim na "vše" ,ale trochu sem nepočítal, že si pro to přijedou. naštvanej
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 20:27   Citovat  

RASTA napsal:
v tom všem platí,že pojišťovny jsou od toho,aby vydělávaly a nééé platily meetallll

jinak to byla pojistka proti krádeži + živelka, bez havarijky (nebourám), a co se týče ceny,tak v AKCI sem jí rozhodně nebral Velmi šťastný to snad ne

Neptal jsem se na cenu pojisteni ani na akci, ale na pojistnou hodnotu auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 20:32   Citovat  

bordel napsal:
Neptal jsem se na cenu pojisteni ani na akci, ale na pojistnou hodnotu auta.

92.ooo,-
   Návrat  
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 21:52   Citovat  

RASTA napsal:
no jooo..co uděláš proti odtahu..????!!! Bueee ..myslim na "vše" ,ale trochu sem nepočítal, že si pro to přijedou. naštvanej

Oni ty alarmy uměj i víc než ti zamknout auto,ale to bys věděl kdybyses jen trochu zamyslel a kouknul na net.

Mě se jen někdo zlehka opře o auto a pager hned hlasí.
Sem s Kladna a vim moc dobře proč koupit alarm,za celou tu dobu co tam ten alarm mám nebyl jedinej problem meetallll
Ty kluky co vozey čořiny s Prahy tak vim okoho de,tak kdybych někoho v tom autě zbystřil tak dám echo,ale co sem slyšel tak během pul dne udělaj s auta nahrádní díly!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2009 , 22:44   Citovat  

MártyKL napsal:
Oni ty alarmy uměj i víc než ti zamknout auto,ale to bys věděl kdybyses jen trochu zamyslel a kouknul na net.

Mě se jen někdo zlehka opře o auto a pager hned hlasí.
Sem s Kladna a vim moc dobře proč koupit alarm,za celou tu dobu co tam ten alarm mám nebyl jedinej problem meetallll
Ty kluky co vozey čořiny s Prahy tak vim okoho de,tak kdybych někoho v tom autě zbystřil tak dám echo,ale co sem slyšel tak během pul dne udělaj s auta nahrádní díly!

zrovna centrál nemám Velmi šťastný a zamejšlet se fakt nepotřebuju..!!!
u mě se jedná o záležitost cca 3.5 roku zpátky..co sem přišel o céro..
teďka je tak prošpikovaný,že opření by bylo to poslední pořádnej výtlem nejsi sám kdo má pager,ale jen alarm nestačí. papa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Praha - ukradena Honda CRX II.gen
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina