Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinko + havarijni, zivel atd. kde?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 15:39   Citovat  

Zdravíčko, potřebuju pojistit ATR - ponevadz jsem nekolikanasobnym zakaznikem CSOB, sel jsem tam, nabidli mi cca 12500,- ( 10%spoluucast) ovsem na pojistnou castku 150tkC, a to jeste pani naznacila, ze likvidator by stejne postupoval podle nejakyho "taxexpertu" kde je tabulkova cena na Accordy 104tisic Kc!!
vic se se mnou pani nechtela bavit - musl jsem ji mejlmo poslat odkazy ze ATR je neco jinyho nez Accord, a ze i v dobe krize jsou ceny stale kolem 200tKc.
Mate kontakt na nekoho, resp. muzete doporucit instituci, ktera levne ( nikoliv nejlevneji) a kvalitne pojisti ? Nechci auto nedejbože rozstřelit, a nasledne se vod nejakyho metrošskýho hejska z pojistovny dozvedet, ze mi daji 104tKc ......

p.s. čudlík Hledat jsem použil
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 15:50   Citovat  

Zeptej se Veseláče - Koopka. Po roce u ČSOB se přes něj ke Koop vrátím.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 16:01   Citovat  

Já jsem u Kooperativy byl 10 let, max bonusy a když jsem chtěl pojistit Acco, nabídli mi takovou cenu, že to nešlo akceptovat. Taky mě pěkně odrbávali.. sice 60% nebo kolik bonus, ale pořád zvyšovali tu základní částku, takže ve výsledku jsem platil jako jinde bez bonusu. Jestli to přes známosti jde jinak je pěkný, ale docela smutný, že běžnýho klienta takhle drbou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 16:10   Citovat  

Mrkni sem, Kandiku. Marfimu dal Veseláč povinný na 5500 na CTR... Velmi šťastný
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 16:18   Citovat  

kolik máš měsíců na povinným a na havarijním. Něco pro Tebe zkusím vymyslet.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 16:40   Citovat  

Taky muzu vecer zkusit namodelovat u nas je to dobrý Zkus me napsat kolem 19te hod na ICQ přátele
   Návrat  
brandon je teď offline  brandon
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 17:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Mrkni sem, Kandiku. Marfimu dal Veseláč povinný na 5500 na CTR... Velmi šťastný

a to je jako dobra cena 5500 na povinne ruceni?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 17:25   Citovat  

brandon napsal:
a to je jako dobra cena 5500 na povinne ruceni?

Předveď na Marfiho lepší cenu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 17:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Předveď na Marfiho lepší cenu.

neni problem.cena je pod 5000kc.
nad 1350cm3 do 1650cm3 2740kc
nad 1650cm3 do 1850cm3 2998kc
nad 1850cm3 do 2000cm3 4620kc
nad 2000cm3 do 2500cm3 4903kc
nad 2500cm3 6518kc

nekdo bude mit urcite jeste lepsi ceny.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 18:29   Citovat  

Brandon: a ted jeste rekni u koho to snad ne Velmi šťastný Muj odhad: Direct, nebo Hasici? HaHaaa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 18:31   Citovat  

gizmi napsal:
Brandon: a ted jeste rekni u koho to snad ne Velmi šťastný Muj odhad: Direct, nebo Hasici? HaHaaa

CPP.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2009 , 23:41   Citovat  

brandon napsal:
CPP.

A co v tom ještě je?

K marfiho osobě vychází (podle toppojisteni) CPP na 11t on-line...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 0:04   Citovat  

Hallborn: bude to flotila je to dobrý Ma to super vyhodu v cene, ale super nevyhodu ze nikdy nebudes mit bonus, protoze to auto je prihlaseny jakoby na firmu a ta to pak pojistuje jakoby je to dobrý

Jinak ja bych umel se svejma slevama u Cesky Pojistovny mimo flotilu (klasicky) za 13112,- (POV 6184, HAV 6927) Je to @llrisk s asistenci a nejakou urazovkou zdarma s tim ze pokud Kandik bude mit nekoho v baraku nebo rodine kdo ma u CP auto, tak mu k tomu pridam dotycneho bonus a cena poleze brutal dolu...nebo pokud maji v rodine dite, tak 5% dolu. Kompletni rozpis ma v SZ, to jen pro porovnani.. je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 7:53   Citovat  

Hellborn napsal:
A co v tom ještě je?

K marfiho osobě vychází (podle toppojisteni) CPP na 11t on-line...

to je jenom povinne ruceni.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 7:57   Citovat  

gizmi napsal:
Hallborn: bude to flotila je to dobrý Ma to super vyhodu v cene, ale super nevyhodu ze nikdy nebudes mit bonus, protoze to auto je prihlaseny jakoby na firmu a ta to pak pojistuje jakoby je to dobrý

Jinak ja bych umel se svejma slevama u Cesky Pojistovny mimo flotilu (klasicky) za 13112,- (POV 6184, HAV 6927) Je to @llrisk s asistenci a nejakou urazovkou zdarma s tim ze pokud Kandik bude mit nekoho v baraku nebo rodine kdo ma u CP auto, tak mu k tomu pridam dotycneho bonus a cena poleze brutal dolu...nebo pokud maji v rodine dite, tak 5% dolu. Kompletni rozpis ma v SZ, to jen pro porovnani.. je to dobrý

je to flotila.proc nevyhodu ze nebudes mit bonus?na co bonus kdyz mam uz jakoby 50% slevu.bonus ti daji kazdy rok 5% nebo kolik a stejne to navysi o nejakou castku ve vysledku platis skoro stejne.tatka ma u ceske pojistovny uz snad bonus 50% nebo nevim kolik je max bonus a plati vic nez ja.ja platim 3300 s celnim sklem.
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 8:23   Citovat  

Dělám finančního pradce a pracuji pro více pojištoven.(česká poj., kooperativa, ČSOB........) a pro klienty vybereme vždy co je pro jejich danný případ nejvýhodnější. Netvrdím že nikdo nedokáže nižší nabídku než já pojištovny jako je CPP,triglav....... s námi nespolupracují. Ale v mém osobním případě když sem koukal na pojistky svých aut a motorky tak sem nic výhodnějšího nenašel. Netvrdím levnějšího ale výhodnějšího. Levnějc se dostala pojištovna, která by mi načerno napsala bonus ale pokud by se něco stalo a přišlo se na to musel bych ho zpětně doplácet i s pokutou. Kdo s ní má zkušenosti určitě ví která ale já jmenovat nebudu. Jinak pokud by někoho zajímaly bližší informace nebo chtěl spočítat svuj konkrétní případ at neváhá napsat na SZ. nebudu počítat všechny případy co kdo uvede v diskuzi jestli se dostanu níž než ostatní. na to nemám čas a ani nechci nikomu nic nutit.....
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 10:00   Citovat  

brandon napsal:
to je jenom povinne ruceni.

Tak to celkem nic moc,když platim o 500 víc a mám v tom i sklo a živel :hehe:
Platí se u ČPP stále spoluúčast i při povinnym ručení? kuky kuk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 10:08   Citovat  

spoon napsal:
Tak to celkem nic moc,když platim o 500 víc a mám v tom i sklo a živel :hehe:
Platí se u ČPP stále spoluúčast i při povinnym ručení? kuky kuk

neni tam zadna spoluucast.no vidis ja sem psal ze to neni nejlepsi nabidka ale lepsi cenove nez psal hellborn ze ma marfi za 5500
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 10:16   Citovat  

brandon napsal:
neni tam zadna spoluucast.no vidis ja sem psal ze to neni nejlepsi nabidka ale lepsi cenove nez psal hellborn ze ma marfi za 5500

vzhledem k tomu,že objem máme stejnej a dělal nám to jeden a ten samej člověk,nejspíš i ve stejný době,bude tam mít Marfi něco navíc,ne jen POVku,si myslim.Ale to nám musí prozradit on,jinak jsou to jen domněnky Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 10:23   Citovat  

brandon napsal:

Jenže Marfi v tom má živel, pobyt v nemocnici (přední sklo nevím), což za rozdíl 600, i kdyby neměl přední sklo ujde (obzvlášť živel). A přes kohopak má asi Spoon pojištěnou Preludu (+/- za 5500)? pořádnej výtlem U Spoona to asi vyšlo trošku líp, protože na rozdíl od marfiho (kterýmu není ani 25) neleštil s autem svodidla. Takže kde je výhodnost CPP?

edit: Spoon psal rychleji.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 10:29   Citovat  

spoon napsal:
vzhledem k tomu,že objem máme stejnej a dělal nám to jeden a ten samej člověk,nejspíš i ve stejný době,bude tam mít Marfi něco navíc,ne jen POVku,si myslim.Ale to nám musí prozradit on,jinak jsou to jen domněnky Mrk

No možná nebude mít přední sklo,ale zase si to zdražil totálkou s ITR... Cool Ale od tý doby mu nějaký bonusy naběhly...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Jenže Marfi v tom má živel, pobyt v nemocnici (přední sklo nevím), což za rozdíl 600, i kdyby neměl přední sklo ujde (obzvlášť živel). A přes kohopak má asi Spoon pojištěnou Preludu (+/- za 5500)? pořádnej výtlem U Spoona to asi vyšlo trošku líp, protože na rozdíl od marfiho (kterýmu není ani 25) neleštil s autem svodidla. Takže kde je výhodnost CPP?

edit: Spoon psal rychleji.

dobre puvodne si psal ze dal veselac povinny za 5500 jak mam vedet co v tom vsechno je.bral sme to jako ze povinne ruceni a ne ze tam ma sklo atd.to uz si nepsal.
me staci povinne ruceni a celni sklo.pobyt v nemocnici mam v zivotni pojistce a urazove.jak sem psal nemam nejlepsi ceny ale me cena 3300 s celnim sklem vyhovuje.
zivel si muze schovat na rok 2012 Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:05   Citovat  

Hellborn napsal:
No možná nebude mít přední sklo,ale zase si to zdražil totálkou s ITR... Cool Ale od tý doby mu nějaký bonusy naběhly...

co se tyce tech bonusu tak je mi jedno muzu klidne i 20x bourat a cenu budu mit porad stejnou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:08   Citovat  

brandon napsal:
dobre puvodne si psal ze dal veselac povinny za 5500 jak mam vedet co v tom vsechno je.bral sme to jako ze povinne ruceni a ne ze tam ma sklo atd.to uz si nepsal.
me staci povinne ruceni a celni sklo.pobyt v nemocnici mam v zivotni pojistce a urazove.jak sem psal nemam nejlepsi ceny ale me cena 3300 s celnim sklem vyhovuje.
zivel si muze schovat na rok 2012 Velmi šťastný

Nevíš,ale 5500 za povinné u Koopky (tedy v ceně je vždy živel a pobyt v nemocnici) se Ti nezdá výhodné. pořádnej výtlem Takže když nevíš,tak si radši zjisti informace nebo neplácej. meetallll

Kroupy byly i loni,ne jen v roce 2012... meetallll
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:11   Citovat  

čpp? tam jsem já a musím říct, že nechápu jejich postup. Mám už leta civiky 1,6l a začínal jsem na ceně kolem 1140kč čtvrtletně, dneska už po mě chtěj 1400 čtvrtletně a to mám auto starý 20let. Ale s tím to asi nemá co dělat, protože se pojišťuji vlastně pro případ , že já bych někomu něco udělal. Nevím, ale ty ceny hrozně rostou a já budu taky schánět něco levnějšího. G4G
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:20   Citovat  

Hellborn:spoon má preludu pojištěnou za +-'4200 muhehe V tom sklo a živel.Marfi má rozdíl 1300,do toho se určitě vejde nemocnice a sklo,pže já mám jen na 10tis(musim zvednout,pže stojí 14s prací).Takže jestli má všechno nastavený správně podle auta + něco navíc,rozdíl zmizí hned přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:25   Citovat  

spoon napsal:
Hellborn:spoon má preludu pojištěnou za +-'4200 muhehe V tom sklo a živel.Marfi má rozdíl 1300,do toho se určitě vejde nemocnice a sklo,pže já mám jen na 10tis(musim zvednout,pže stojí 14s prací).Takže jestli má všechno nastavený správně podle auta + něco navíc,rozdíl zmizí hned přátele

Já to bral podle těch cen (4900) výš,jak jsou objemy motorů. Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Nevíš,ale 5500 za povinné u Koopky (tedy v ceně je vždy živel a pobyt v nemocnici) se Ti nezdá výhodné. pořádnej výtlem Takže když nevíš,tak si radši zjisti informace nebo neplácej. meetallll

Kroupy byly i loni,ne jen v roce 2012... meetallll

reagoval sem na cenu jak si psal "Marfimu dal Veseláč povinný na 5500 na CTR..."
nikde nebylo psane co tam k tomu ma dale.vim ze kooperativa dava na zivelne pohromy,ikdyz to ma nikdy sem se u nich nepojistil.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:32  Naposledy upravil Hellborn dne 9.12.2009 , 11:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

brandon napsal:
reagoval sem na cenu jak si psal "Marfimu dal Veseláč povinný na 5500 na CTR..."
nikde nebylo psane co tam k tomu ma dale.vim ze kooperativa dava na zivelne pohromy,ikdyz to ma nikdy sem se u nich nepojistil.

A "zeptej se Veseláče - Koopka" ob příspěvek výš jsi neviděl, na odkaz jsi nekoukal? Moc práce,co? Paky by informace byly. To je asi v Ostravě (u některých) spešl,že se kouká jen na část... pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.12.2009 , 11:35   Citovat  

Hellborn napsal:
A "zeptej se Veseláče - Koopka" ob příspěvek výš jsi neviděl, na odkaz jsi nekoukal? To je asi v Ostravě spešl,že se kouká jen na část... pořádnej výtlem

ne nekoukal sem.popravde se mi nechtelo cist 10 vlaken.nevim jestli je to tak v ostrave ale to me nezajima nejsem z ostravy Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Povinko + havarijni, zivel atd. kde?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina