Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ulozeni stabilizatoru
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.12.2009 , 20:15   Citovat  

Ahoj. Prosim o pomoc. Chtel bych si objednat ulozeni stabiku protoze mi to nejspis mlati... No jenze nevim presne jaky rozmery tech ulozeni jsou. Respektive prumery tech stabiku. Jde o hondu Accord r.v. 2002 (tedy model 98-02) 6g motor f18b2 podvozek cg85/6. V manualu to nejsem schopny najit a na netu taky ne. Mozna bude nekdo uspesnejsi nebo vi kde to hledat. Dekuju moc vsem ochotnym pomoci, protoze na to celkem specham (respektive na me ceka Idaho a nechci ho jako zakaznik zdrzovat)... Jedina dalsi moznost je zmerit si to. To jsem udelal, ale nevim jestli je nekde na te tyci od stabecu rozsireni atd. Bohuzel se pod auto dostanu az ke konci tydne Smutný Jeste jendou dik OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 11:49   Citovat  

nikdo neporadi?

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 17.12.2009 , 11:55   Citovat  

urcite objednej z hondy podle VIN. Stoji to par korun, asi do 200,- za jednu ci tak nejak (v nemecku 5€ tusim)

wassil je teď offline  wassil
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 10:29   Citovat  

Pokud myslíš silentblok zkrutné tyče a máš ho trochu vymlácený tak na STK mi řekli že tam stačí dát kousek gumy např vystřižené ze staré duše a dobře namazat. Jezdím s tím už rok a půl a v pohodě. Bezpečnosti to nevadí a účel to splní. Taky mi stabilizátor v uložení poklepkával a tím jsem to odstranil

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 13:02   Citovat  

wassil napsal:
Pokud myslíš silentblok zkrutné tyče a máš ho trochu vymlácený tak na STK mi řekli že tam stačí dát kousek gumy např vystřižené ze staré duše a dobře namazat. Jezdím s tím už rok a půl a v pohodě. Bezpečnosti to nevadí a účel to splní. Taky mi stabilizátor v uložení poklepkával a tím jsem to odstranil

ono se to resi trochu jinak - stabilizator se omota teflonovou paskou. Potom to ani nevrze a funguje jak ma. Jen bych upozornil ze je treba pri vymene nebo oprave stabilizator odrezit a poradne ho natrit, pac je to precejen trubka a ta rada praska v miste oslabenem korozi (uchyceni stabilizatoru).

happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 14:27   Citovat  

ninja napsal:
ono se to resi trochu jinak - stabilizator se omota teflonovou paskou. Potom to ani nevrze a funguje jak ma. Jen bych upozornil ze je treba pri vymene nebo oprave stabilizator odrezit a poradne ho natrit, pac je to precejen trubka a ta rada praska v miste oslabenem korozi (uchyceni stabilizatoru).

zejo ... ja to mel na oblude uz 2x Smutný( tak ted jezdim radeji bez stabiku Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2009 , 14:35   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj. Prosim o pomoc. Chtel bych si objednat ulozeni stabiku protoze mi to nejspis mlati... No jenze nevim presne jaky rozmery tech ulozeni jsou. Respektive prumery tech stabiku. Jde o hondu Accord r.v. 2002 (tedy model 98-02) 6g motor f18b2 podvozek cg85/6. V manualu to nejsem schopny najit a na netu taky ne. Mozna bude nekdo uspesnejsi nebo vi kde to hledat. Dekuju moc vsem ochotnym pomoci, protoze na to celkem specham (respektive na me ceka Idaho a nechci ho jako zakaznik zdrzovat)... Jedina dalsi moznost je zmerit si to. To jsem udelal, ale nevim jestli je nekde na te tyci od stabecu rozsireni atd. Bohuzel se pod auto dostanu az ke konci tydne Smutný Jeste jendou dik OK

A Idaho to neví? Dělal mi na stejném Accordu (akorát 2.0i) nedávno to uložení zadního stabíku také a zvládnul to dobře vč. objednání správného dílu.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
ulozeni stabilizatoru
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina