Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vánoce,svátky klidu a pohody
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 19:41   Citovat  

Nějak nám tu zhoustla atmosféra,tak něco na odlehčení Mrk
Včera po obědě jsem se vydal do nově otevřeného nákupního centra nakoupit ještě to,co jsem nestihl nebo mě zrovna napadlo.2h parkování zdarma,to stíhám kouř
Po necelých třech hodinách jsem se vracel k autu,přiložil lístek k parkovacímu automatu,k úhradě 0Kč.Divný,ale budiž.Rozjedu se směrem k výjezdu,ve frontě mezi desítkami dalších odjezduchtivých.Cestou si paní přede mnou vezme o okap na rohu novou imprezu od jednoho kola ke druhému a to docela fest,litujíc jí dorážím k závoře,přilkádám lístek a nic..Zaplať,pacholku.Rozladěn začínám couvat,všichni za mnou kroutí hlavami,troubí..Nacházím místo k zaparkování,jdu platit.Mířím k výjezdu,přikládám lístek a nic..Zaplať.15min,které jsem měl od zaplacení k odjezdu z parkoviště už vypršelo.Opět couvám,všichni troubí,kroutí hlavami..Nenacházím místo k zaparkování,nechávám preludu vyvagínovanou uprostřed mezi auty těch,kteří se šinou k závoře a těch,kteří se ženou za nákupy.Jdu ke kase na ní cedule jak vrata "mimo provoz"..Probíhám mezi auty na druhou stranu parkovacího domu,i tam je kasa mimo provoz.Nastoupím do výtahu,v jiném patře taky nepochodim.Potkám člena ochranky,ten se mnou odmítá komunikovat,ale když spatří naběhlou vánoční žílu na mém čele,vysílačkou sonduje a sděluje mi informaci,který automat je 100% v provozu.Dostanu se k němu,zaplatím,vracím se a nemůžu najít auto.V tom návalu klidu a pohody jsem zapomněl,na kterém patře a místě jsem ho nechal.Po pár vykouknutí od výtahu se mi to daří,ale 15min je opět pryč,takže s úlevou nasedám do preludy,dojedu k závoře,zapnu výstražný a se srdcem zalitým štěstím jdu zaplatit k tomu jedinému funkčnímu automatu,zaplatím,dojdu k závoře,startuju,závora se zvedá a já po cca 4,5 hodinách odjíždím... přátele
To že mi včera večer odešla půl roku stará plazma už zmiňovat nebudu,zas tak rozněžněnej z těch Vánoc nejsem Velmi šťastný

Takže i Vám,šťastný a veselý Vánoce,chuligáni Lucy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 19:45   Citovat  

pořádnej výtlem si byl ve foru v usti? HaHaaa
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 19:45   Citovat  

spoon napsal:
...ale když spatří naběhlou vánoční žílu na mém čele ...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

tak takovou peknou zkusenost nezavidim, ale pekne napsany, hezky se to cte

stastny a vesely
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 20:26   Citovat  

Winie:si piš Velmi šťastný
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 20:41   Citovat  

Velmi šťastný veselé Vánoce, děti je to dobrý
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 21:59   Citovat  

Jójó....když se daří, tak se daří...šťastný a veselý OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:05   Citovat  

Já včera v podzemních garážích ve Futuru strávil dobrou hodinu při snaze se dostat ven,naštěstí parkování tam je zadarmo,takže to tam žádný automaty nezdržujou. Ale i tak to nehorázný kvantum nastartovaných motorů tam nadělá pěknou paseku, ventilace maj co dělat aby to tam trochu vyvětraly.

A když už se spoon zmiňoval o té plazmě,tak já přídávám mé domácí kino které se dneska rozhodlo odejít do věčných lovišť.
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:17   Citovat  

Všem krásné vánoce!

Spoone,co to bylo za značku,ta plazma?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:23   Citovat  

Hele spoone poradím ti jednu vyje.... vyfik.... sakra vychytávku ju. Když mám takhle prošvihnutej čas parkování zdarma, dojdu si k vjezdové závoře zmáčknu knoflík, vyjede lístek nasednu do auta a jedu k výjezdu. Napípnu a jedu čao holky snad příštěěěěěěěěěěěěě Hihi
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:33   Citovat  

CRXMANN napsal:
Hele spoone poradím ti jednu vyje.... vyfik.... sakra vychytávku ju. Když mám takhle prošvihnutej čas parkování zdarma, dojdu si k vjezdové závoře zmáčknu knoflík, vyjede lístek nasednu do auta a jedu k výjezdu. Napípnu a jedu čao holky snad příštěěěěěěěěěěěěě :P

nevim kde to funguje, ale vetsinou zmacknuti knofliku je podmineno jeste urcitou vahou na miste, kde obvykle stoji auto. Leda to zmacknout az tam nekdo vjede. Bo mozna jeste, ze to jen me vychrtlika nenavazi a nevyda, ale Pepu jo ;p
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:44   Citovat  

To mi připomnělo příběh kolegyně z práce. Když žila v Anglii vydali se s přítelem na výlet a auto nechali v parkovacím domě. Po 6ti dnech se vrátili a měli platit, já nevím, 30 .. 50 liber, tak přítel šel rozměnit a ona mezitím aby si zkrátila dlouhou chvíli četla ceduli. Přítel se vrátil, a chtěl platit.
Ona jen řekla: "Neplať a přečti si tu ceduli, co vidíš?"
"Nic"
"Tak se podívej znova a pozorně"
nic
"Za ztrátu parkovacího lístku 6,50"
Tak zaplatili 6,50 za ztrátu a bylo.
A ponaučení nebo pointa? Snad jen dodatek z její strany: "Víš miláčku, takhle přemejšlíme jenom my češi" Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 22:57   Citovat  

rooney napsal:
Já včera v podzemních garážích ve Futuru strávil dobrou hodinu při snaze se dostat ven,naštěstí parkování tam je zadarmo,takže to tam žádný automaty nezdržujou. Ale i tak to nehorázný kvantum nastartovaných motorů tam nadělá pěknou paseku, ventilace maj co dělat aby to tam trochu vyvětraly.

A když už se spoon zmiňoval o té plazmě,tak já přídávám mé domácí kino které se dneska rozhodlo odejít do věčných lovišť.

Ja byl vcera taky ve futuru a do garazi byla zavora se zakazovou znackou. Tak to koukám! Tak to koukám! Cca ve 12hodin
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 23:12   Citovat  

vanoce? fraška a ohrana otravnost KO smutne, ale je to tak
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 23:13   Citovat  

Lubosh napsal:
To mi připomnělo příběh kolegyně z práce. Když žila v Anglii vydali se s přítelem na výlet a auto nechali v parkovacím domě. Po 6ti dnech se vrátili a měli platit, já nevím, 30 .. 50 liber, tak přítel šel rozměnit a ona mezitím aby si zkrátila dlouhou chvíli četla ceduli. Přítel se vrátil, a chtěl platit.
Ona jen řekla: "Neplať a přečti si tu ceduli, co vidíš?"
"Nic"
"Tak se podívej znova a pozorně"
nic
"Za ztrátu parkovacího lístku 6,50"
Tak zaplatili 6,50 za ztrátu a bylo.
A ponaučení nebo pointa? Snad jen dodatek z její strany: "Víš miláčku, takhle přemejšlíme jenom my češi" Velmi šťastný pořádnej výtlem

pořádnej výtlem
To je dokonalý.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 23:14   Citovat  

CRXMANN napsal:
Hele spoone poradím ti jednu vyje.... vyfik.... sakra vychytávku ju. Když mám takhle prošvihnutej čas parkování zdarma, dojdu si k vjezdové závoře zmáčknu knoflík, vyjede lístek nasednu do auta a jedu k výjezdu. Napípnu a jedu čao holky snad příštěěěěěěěěěěěěě Hihi

hele u vetsiny parkovacich domu to nejde. Nepobere to vetsinou ani motorku a ja potom zavoru tam i z5 objizdim po chodniku Velmi šťastný Odber listku je podminen ze te zaberou nejaky cidla jako "auto"... ale verim ze to tak nekde jde. je to dobrý
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2009 , 23:45   Citovat  

hezký, jsi stál zas někde nahoře ne? kdybys stál dole, tak u výjezdu sedí dědula v budce přímo u závor a určitě by tě pustil, přede mnou se tam poseldně taky někdo vztekal a on mu to zevnitř pustil Mrk
ty woe co se těma televizema furt děláš? Tak to koukám!
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.12.2009 , 0:00   Citovat  

Bitkar napsal:
nevim kde to funguje, ale vetsinou zmacknuti knofliku je podmineno jeste urcitou vahou na miste, kde obvykle stoji auto. Leda to zmacknout az tam nekdo vjede. Bo mozna jeste, ze to jen me vychrtlika nenavazi a nevyda, ale Pepu jo ;p

Ja uz to parkrat zkusil na ruznych mistech. 80kg take nikdy nemelo sanci, ale zkusim po vanocich s 85 kouř
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.12.2009 , 14:42   Citovat  

Jóó,váha nefunguje,ani na letišti se mi to nepodařilo omočit..Fakt jedině s nějakym autem,když tam ještě stojí je to dobrý
Plazma?Panasonic.Během roku dva kousky.Prostě po čase nejdou zapnout.Všechno co mám od panasonicu a je se štítkem Matsushita Osaka Japan,tak běhá léta a na 100%,ale tyhle dva kousky měly na zádech Plzen a made in Czech rep...jsou oba po smrti.No,ale jestli mi za ní vrátěj prachy jako za tu předchozí,je mi to fuk,zas teď koupim něco za stejný prachy o pár tříd lepšího muhehe Jednou zaplatíš televizi a každej rok máš novou,to je služba zákazníkům Velmi šťastný
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2009 , 15:21   Citovat  

FastCivic napsal:
plne se ztotoznuju s tvym nazorem
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.12.2009 , 15:51   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ja byl vcera taky ve futuru a do garazi byla zavora se zakazovou znackou. Tak to koukám! Tak to koukám! Cca ve 12hodin

Já tam byl později .. a bylo full
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2009 , 21:07   Citovat  

CRXMANN napsal:
jj.. za jedny prachy produkt nadosmrti, jen si to musíš vyběhat Velmi šťastný - já mám takhle už asi pět let mobil od kyslíku - reklamace a výměna, nazdar, ztratil jsem důvěru ve značku a že to bylo dotovaný a za dvojku nic nekoupím, tak si beru jinej telefon a furt dokola.. teď přemejšlím, ž ten telefon co mám teď už mám nějak dlouho Velmi šťastný je načase ho zajít zreklamovat Hihi

Bitkar napsal:
tak tuhle vychytávku jsem fakt už dlouho neviděl, že by neměli ošetřenou, ale pokud ti to tam u vás jde, tak cajk mno... já parkuju většinou na smíchově a ztím jsem to dycky stíhal i s frontama... Mrk

FastCivic napsal:
souhlasím (bohužel)

spoon napsal:
Jóó,váha nefunguje,ani na letišti se mi to nepodařilo omočit..Fakt jedině s nějakym autem,když tam ještě stojí je to dobrý
Plazma?Panasonic.Během roku dva kousky.Prostě po čase nejdou zapnout.Všechno co mám od panasonicu a je se štítkem Matsushita Osaka Japan,tak běhá léta a na 100%,ale tyhle dva kousky měly na zádech Plzen a made in Czech rep...jsou oba po smrti.No,ale jestli mi za ní vrátěj prachy jako za tu předchozí,je mi to fuk,zas teď koupim něco za stejný prachy o pár tříd lepšího muhehe Jednou zaplatíš televizi a každej rok máš novou,to je služba zákazníkům Velmi šťastný
nejde ani tak o váku jako o indukčnost.. auto je velký a procpe se přes něj magnetický vlnění na určitý frekvenci, když bys tam dovalil popelnici, tak to bude stejně jako u mistra beana - vyplivne lístek a otevře....
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.12.2009 , 23:38   Citovat  

spoon napsal:
Všechno co mám od panasonicu a je se štítkem Matsushita Osaka Japan,tak běhá léta a na 100%,ale tyhle dva kousky měly na zádech Plzen a made in Czech rep...jsou oba po smrti.

Nechtej slyset,jak se nektery desky ve vyrobe opravuji (pripadne kolikrat)...mam tu znacku rad,ale televizi bych si od nich nekoupil,nemam na to dobry vzpominky :hehe:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vánoce,svátky klidu a pohody
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina