Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
GTA IV
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Civic 1.5 LSi je teď offline  Civic 1.5 LSi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:06   Citovat  

lidi prosim vás o pomoc nemůžu rozběhat ten blbej program Game for Windows live furt mi to při přihlašování píše: došlo k problému s účtem který je nutné před přihlášením vyřešit kód:80154017... už sem z toho na prášky koupil sem si konečně poprví za život origo hru a hned takovejhle p.čus zkuste mi někdo pls poradit
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:19   Citovat  

ja nemel zadnej problem, zkus si sthanout ten program primo na official strankach tudy odkaz

a taky je treba si nainsatlovat program social club, ze kteryho se pak hra spousti tlacitkem PLAY

jinak ted to zrovna parim a super, vubec se to neda srovnavat s GTA:SA to byla kravina, ale GTA IV je to dost narocny na komp, takze pokud mas neco starsiho.....coz asi urcite nee jinak by sis to nekoupil Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:22   Citovat  

jj kupaval sem novej komp.. a ten social club se nainstaloval z toho dvd automaticky eště to zkusim stahnout a uvydíme pak jedině přeinstalovat.. jako hrát to jde ale neuložim to
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:28   Citovat  

no jasny musis si totiz udelat ucet u games for windows live (dal jen GFWL), ted uz nevim jak sem to delal presne, ale po zalozeni uctu se pri spusteni hry aktivuje ten GFWL a pak uz muzes ukladat
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:30   Citovat  

tak jsem to zkusil znova a ukázalo se tam tohle je to při hře když spustíš start.. jestli je to tak jak jsem to pochopil že sem v nějakej blbej oblasti kde to ta služba nepodporuje tak si asi nezahraju co?

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 34.56 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:35   Citovat  

ty voe tak to koukam, to ti moc neporadim asi ale tady jsme našel podobny problemy si to pročti ,pokud si jeste negooglil

tady návod na registraci sem nasel : tudy odkaz

a tady nejakej podobnej problem
tudy odkaz
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 19:37   Citovat  

Takže za a to je jasná páka
1.takže musíš hru nainstalovat Velmi šťastný
2.musíš mít nainstalovaný program Social Club
3.musíš nainstalovat Windows Live
4.musíš splňovat alespoň minimální požadavky hry
5.Aby jsi neměl žádný problém,tak musíš mít originální Windows,žádnonu kopii,proto je tam Windows Live,který sbírá body a pomáhá Ti stahovat patche atd.
6.Hru už jsem asi před půl rokem dohrál
7.nikdy jsem nehrál lepší hru
8.stahuji datadisky se dvěma dalšími příběhy k GTA4
9.to je vše
10.není to vše,musíš se zaregistrovat přes social club
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 20:28   Citovat  

klejzlik: to vim čéče nejsem pako Velmi šťastný akorát prostě to nešlo se přihlásit

hometuner: díky moc za ten druhej odkaz máš u mě paňáka Mrk

Jinak musel sem se přihlásit jako američan Velmi šťastný s psk to šlo fakt díky je to dobrý Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 20:36   Citovat  

ty datadisky by mne docela zajímaly... kdyžtak mi to nalinkuj pls...

jinak teda: já jsem se neregistroval na pleji ani na lajvu.. teda na live jsem vytvořil offline profil (ne každej má net, že Hihi ) a hra chodí...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 22:16   Citovat  

Pravda,jde hrát ofline ale príjdeš o orig. aktualizace a patche!
Linky na datadisky jsou zatím jen na konzole,tak na pc zatím nic a vydali neoficiální vyjádření,že na PC to ani nechystají ale unikla informace,že už dělají dodělávky pro pc..
Problém GTA je náročnost na komponenty pc..To údajně vyřeší až u dalšího dílů
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 22:44   Citovat  

to jsem zvědav, jestli to zoptimalizujou...
každopádně díky za info Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 23:05   Citovat  

majkl_l napsal:
to jsem zvědav, jestli to zoptimalizujou...
každopádně díky za info Mrk

Jasný,já se každopádně dost těším,protože na konzoli se dá říct,že je jiná verze než na PC,pc verze je o dost lepší a propracovanější.
Datadisk,je vlastně další příběh,já teď hraji za nějaký motorkářský geng,dá se říct,že nová hra ve stejném prostředí..Pak tam je ještě jedna možnost ale tu jsem ještě nehrál,zahraju až dohraju motorkárský geng..Až mi přijeď od bratranka nové info,hned to sem hodím..Dělá recenzenata v herním odvětví
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2009 , 23:12   Citovat  

OK
jinak já GTA-SA hrál a docela mne to bavilo, nevím proč to jiní nemusí, ale spousta lidí si chrochtá prý na multiplayeru...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 0:20   Citovat  

majkl_l napsal:
OK
jinak já GTA-SA hrál a docela mne to bavilo, nevím proč to jiní nemusí, ale spousta lidí si chrochtá prý na multiplayeru...

Jj,já SA hrál taky a docela dlouho,tuším že jsem přestal až když mi přišla 4 domů,naštěstí jsem ji měl o 14dní dříve než ostatní,jenže pak mě to mrzelo,všichni to hráli a já už to měl dohrané..
Jinak doporučuji hrát klidně i 3x a dělat jinak mise a volit jiné mise,hra nemá stejný děj při opětovném hraní,záleží jak systematicky hrajete mise..Kámoš měl třeba poslední misi stavbu,kde přijeli nějací bouchači a zabili toho bráchu hlavního hrdiny..Už nevím jak se ten Rus jmenoval Velmi šťastný..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 0:24   Citovat  

tak to já jsem takovej dlouhodobější hráč.. to já sednu ke hře a prolezu skoro i co nejde... :d třeba HALFlife jsem někde teď vyštrachal a viděl jsem videjko, jak to frajer zbouchal za tři hodiny a já to i se zásekama a pomocí návodu hrál tři dny Velmi šťastný apizodu jedna jsem měl za dva dny a teď šmudlim epizodu dvě Velmi šťastný

GTAčko mne vždycky strašně bavilo kvůli volnosti pohybu a pamatuju, že jsem se kdysi strašně vyblbnul ve Vice city, kdy jsem kradl armádě tanky Velmi šťastný když jsem si to chtěl zahrát po nějaký době, tak se mi ta grafika tak moc nelíbila, že jsem to zase zahodil Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 0:31   Citovat  

no me proste prijde ze s kazdym nastupem dalsiho dilu je to lepsi a lepsi napr. GTA III naprosta revoluce ve hrach, volnost pohybu, kriminalita, násilí atd. znate to. Dále Vice City tam přibyly motorky vrtulníky (i ozbrojené) a další vychytávky tak to byla opravdu bomba, bylo to nejlespi GTA, jenze pak San Andreas, obrovska herní plocha rozmanitost prostredí 3 odlišny části (Las vegas atd...), a ted GTA IV zase pribyla interaktivita prostredí, ze lidi na ulici jen nechodej ale zijou, ctou noviny, behaj v parku, sedi na lavicce, apod.., cely mesto zije a je pry vernou kopii ulic New Yorku. Dale paradni grafika (detailni skutecny modely aut s jinym nazvem atd.), nebo jak je mozny rozstrilet vse na aute a projevi se to na ovladani, strileni z auta konecne dalsi plus, ubyly vrtulniky (pouze jeden) a letadla coz je minus,uz nejsou vojensky zakladny,zmena chovani vozidel.... ale za me GTA IV je zatim nej, ale chce to sakra silnej komp, ale dnes uz je to tak levny...

edit:
no malem bych zapomenel kdyz uz pisu ze mi chby bojovy vrtulniky, tak chybi i tank, a halvne chyby mise v policejnim aute/hasic/zachranka...ale zas jsou dalsi veci co delat, no apson ze od GTA SA zustalo to seznamovani se se zenskejma
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 0:36   Citovat  

já mám čtyřjádro na 2,66 přetaktění na 3,06 aby tam byla ta trojka ato GTAčko neprudilo HD4850ku od atiny a jako docela mi to chodilo, jen jsem to hrál v jehoVistách a do sedmiček se mi nepovedlo procpat savy, takže jsem to už dlouho nehrál... třeba teď restartnu a možná zagamesím...
jinak střílení z auta tuším šlo, ale asi ne jak teď, ale co se mi na GTA-SA strašně líbilo bylo, jak jsi mohl vylízt téměř kamkoliv.. to mi nějak v tý čtverce nejde a přijde mi, že je jiný skákání, že v GTASA bylo nějak vychytanější.. třeba se jen pletu, ale mám ten pocit...
každopádně to s tím vlivem na řízení, to máš pravdu, to teda jo, to je hodně velká změna...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 0:39   Citovat  

mas pravdu to mi taky chybi, vzít si horský kola nebo krosku a sject skálu nebo lezt jak rikas po vsem moznym..... nebo skakat s padakem, v tom byl nejlepsi gta SA tam se dalo vyblbnout
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 0:54   Citovat  

to teda "sakra" dalo Hihi
teď si spouštím tu čtverku a asi si fousek zahraju Velmi šťastný
jsi mne nějak zblbnul, jsem chtěl dohrát toho halfa.. ale jak se znám, tak mi nějaká mise nepůjde a praštím s tím Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 6:03   Citovat  

tak jsem si hrál, stahoval, hledal a hlavní bylo rozchodit sejvy.. už jsem se smířil s tím že budu hrát odznova,ale našel jsem návod a postup, jak si hru "vošéfovat" aby šlo zamezit tomu otravnýmu na začátku zobrazování toho upozornění a toho loga.. pak se mi teda povedlo nahrát zpátky sejfky, takže můžu pokračovat ve hraní a stáhl jsem si nejnovější patch.. teď přijde moje rejpavá... Hihi (asi už fakt potřebuju jít zpátky do práce)

všechno se strašně houpe - že čluny - OK, ale i auta... kamera- no za tu kameru bych někoho zabil... WSAD chodím WS a <- -> jezdím.. a kde mám vzít další ruku na myš pro kameru? to prostě podle mne nedomysleli.. pak ten patch.. sice mi už neproblikávaj textury a přibyli nastavení, takže se dá trochu vylepšit, samozřejmě pro plynulost hry zhoršit kvalitu, aby se to tolik netrhalo a v nativním rozlišení monitoru, což je 1600x1200 mi tam nejčastěji skáče 33-40 frejmů... že tam mám při videu 60, při loadingu 2500 to je nepodstatný.. při mlze mi to spadne třeba i na 22 nebo 18, což už mi přijde jak hrát hry z W98 na 486ce... ne nemám 486ku, ale grafika má podobný označení HD4850
co teda patch přinesl podle mne za voloviny je to, že na místech, kde se dřív dalo třeba krásně prosviště autem, tak tam jsou teď nějaký palety s bombama a jinej stavební či odpoadní materiál - no to mohlo napadnout fakt někoho chytrýho Smutný

jinak o tý volnosti... nenašel jsem nikde, že by se dalo zmrzlinařit, jezdit jako autobusák, hasič, flojd nebo saniťák... mi přijde že ta čtyrka je jen o rádoby grafice, která už mi dneska taky přijde docela zastaralá oproti tomu, když se podívám, jak jsou v jinejch hrách řešený postavy a vedle grafiyk že jde o příběh a možnost to uhrát na několik způsobů....

vidím to tak, že když jsem rozchodil sejvy, tak to domlátim a tradá rozchodit GTA-SA na netu - budu jezdit jako autobusák nebo tágoš a jsem zvědav, co jde všechno dělat, protože prej jde hrát i tak že máš různý profese a jestli tam jde třeba opravovat hondy, tak můj úděl je jasnej Velmi šťastný

uff.. hned je mi líp, když jsem to ze sebe dostal... Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 12:31   Citovat  

Hm,tak mám ale pocit,že jde jezdit taxálem atd. ale nevím čím se to zapne a nejsem si jist jestli to opravdu jde a ke grafice..

Moc her není kde máš zobrazené
celé město s volným pohybem a vlastně i imaginární lidi co žijou a pohybují se,dále auta..Fungující policie..Kdyby měli udělat grafiku jako má př. Crysys nebo jak se ta krav. jmenuje,tak to asi nespustí ani v NASA to je jasný..
Dále je dneska celkem složité uvážit kdo má doma jaký počítač..Upřímně v ČR mají lidí průměr ale většina tvůrců her je z USA a tam je takový průměrný pc asi jako u Nás nějaký dělo a to je taky celkem podstatné..
Prostě GTA4 bylo obnovení dílů a ukázání jiných možností a podle toho co vím,tak 5tka už je na stole a má být grafický takřka dokonalá,má mýt zatím někdejší hrací dobu,ještě více možností,hlavně se mají ukázat i nějaké reálné vozy a na stížnost hráčů by tam měl být i ten malej tuning co byl v předchozím díle..
Jo a hlavně by to mělo zůstat stejně náročné jako 4.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 12:43   Citovat  

presen jak rikas, kdyby mela byt jeste lepsi grafika, tak by byly furt loadingy mezi kazdou ctvrti to by byl dost opruz, takhle se muzes hejbat bez nahravani map a musis si poridit silnejsi komp nebo nakej upgrade s tim se neda nic delat, ja mam dvoujadro athlon 2,8 GHz, 2Gb Ram uz je malo, grafiku geforce 9600gt vysokou frekvenci uz envim co to bylo presne ale napr. NFS Shift, Crysis, Far Cry 2, GRID, u techto her mam graficky detaily naplno a bezi plynule, ale GTA IV mam pulku a sem rad a obcas se to trhne, ale je fakt ze grafika neni porad nic extra v tom GTA, ale podle me dost slusnej pribeh, navic se tam mluvi chorvatsky coz se ucim tri roky. Vývojáři pomalu upousteji od komixovyho zobrazeni alespon oproti gta SA, sem zvedav na GTA V

a ty vedlejsi mise jako taxi, hasic atd. orpavdu nejdou, alespon v SA to tak bylo ze kdyz si vlezl do neceho takovyho tak se hend zobrazila informace ze tamhle pres Caps lock si spustis tu misi, ale po nastupu v gta IV do policejniho auta nic, jen se zobrazi ze si muzes otevrit policejni pocitac
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 13:37   Citovat  

hometuner napsal:
presen jak rikas, kdyby mela byt jeste lepsi grafika, tak by byly furt loadingy mezi kazdou ctvrti to by byl dost opruz, takhle se muzes hejbat bez nahravani map a musis si poridit silnejsi komp nebo nakej upgrade s tim se neda nic delat, ja mam dvoujadro athlon 2,8 GHz, 2Gb Ram uz je malo, grafiku geforce 9600gt vysokou frekvenci uz envim co to bylo presne ale napr. NFS Shift, Crysis, Far Cry 2, GRID, u techto her mam graficky detaily naplno a bezi plynule, ale GTA IV mam pulku a sem rad a obcas se to trhne, ale je fakt ze grafika neni porad nic extra v tom GTA, ale podle me dost slusnej pribeh, navic se tam mluvi chorvatsky coz se ucim tri roky. Vývojáři pomalu upousteji od komixovyho zobrazeni alespon oproti gta SA, sem zvedav na GTA V

a ty vedlejsi mise jako taxi, hasic atd. orpavdu nejdou, alespon v SA to tak bylo ze kdyz si vlezl do neceho takovyho tak se hend zobrazila informace ze tamhle pres Caps lock si spustis tu misi, ale po nastupu v gta IV do policejniho auta nic, jen se zobrazi ze si muzes otevrit policejni pocitac

A nejde to klávesou + nebo něčím na právě straně klávesnice?Jako na numerické..Já si teda fakt nejsem jistý ale mám pocit,že taxíkem to jde ale je pravda,že jsem to asi cca půl roku nehrál!Velmi šťastný o víkendu zkusím a zjistím..

No jinak v policejním autě to vlastně jde!

Přece zapneš pc v káře,dáš si tam seznam zločinců a pak už jen pronásledovat a jedeš za ním a odkrouhneš ho,v každém městě jsou jiní zločinci,takže jich můžeš odkrouhnout celkem dost Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 14:38   Citovat  

no jo to me nenapadlo, ja mylsel ze se to vyuzije jen v misich to vyhledavani
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 14:45   Citovat  

hometuner napsal:
no jo to me nenapadlo, ja mylsel ze se to vyuzije jen v misich to vyhledavani

Teď jsem si na to vzpomněl Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:33   Citovat  

mno vida, takže alespoň jde bangačit... Velmi šťastný
jinak s tou grafikou je to pravda, loadingy by byly asi větší.. je teda fakt, že dyž jedu v nějakym rychlejším autě, tak se mi třeba stane, že zničehonic se přede mnou objeví budova, která z dálky nebyla vidět - asi kompu trvalo než ji načetl nebo vyhodnotil, ale to neřeším.. kdy se mi GTAčko vážně začně hryzat je u vícera výbuchů nebo když je ta pitomá mlha.. mám zapnutej fraps a ukazuje mi většinou 28-46 frejmů, ale při tý mlze mi občas slítne i jen na 18 ale to jen že jsme se o tom fousek rozkecali...
nicméně pětka jo? mno je vidět, že když se o to člověk nezajímá, tak pro něj třeba i půl roku stará informce je docela zajímavá a o to dřív pro mne hra vyjde.. nečekám na ni tak dlouho Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 12:45   Citovat  

majkl_l napsal:
mno vida, takže alespoň jde bangačit... Velmi šťastný
jinak s tou grafikou je to pravda, loadingy by byly asi větší.. je teda fakt, že dyž jedu v nějakym rychlejším autě, tak se mi třeba stane, že zničehonic se přede mnou objeví budova, která z dálky nebyla vidět - asi kompu trvalo než ji načetl nebo vyhodnotil, ale to neřeším.. kdy se mi GTAčko vážně začně hryzat je u vícera výbuchů nebo když je ta pitomá mlha.. mám zapnutej fraps a ukazuje mi většinou 28-46 frejmů, ale při tý mlze mi občas slítne i jen na 18 ale to jen že jsme se o tom fousek rozkecali...
nicméně pětka jo? mno je vidět, že když se o to člověk nezajímá, tak pro něj třeba i půl roku stará informce je docela zajímavá a o to dřív pro mne hra vyjde.. nečekám na ni tak dlouho Velmi šťastný

No to bude sestavou,možná více paměti RAM nebo novou grafiku!
Já třeba kvůli tomu před tím necelým rokem sestavoval nový pc Velmi šťastný a šlo mi to vše na max detaily,takže podle mě je grafika topová..
Nicméně dnes už mám zase lepší sestavu pc a nemám už vůbec problém ani při multiplayeru,tam mi to dělal i trošku internet,jelikož u nás nejrychlejší internet znamená v USA středně pomalý Velmi šťastný ale to už jsem taky pořešil Velmi šťastný..
Teď jsem si stáhl emulátor her ze všech konzolí,tak jdu zkusit nainstalovat Ty datadisky a pořádně doladit ovládání..
Jinak nemá náhodou někdo Call of Duty 4 a novější?
Nechci zase kupovat orig..??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 13:32   Citovat  

tak co se týče toho posledního dotazu, tak to bych tu fakt nepitval...
co se týče toho že ti šlo vše na max.. buď máš sakra dobrej procík a sakradobou grafiku, nebo se ti to sakra sekalo nebo máš sakra malej monitor Velmi šťastný
nejde mít u GTA IV vše naplno a hrát to bez sekání - to je buď technicky nebo pro 99% lidí finančně nemožný Velmi šťastný

jo klejzliku, nejde mi ti napsat na ICiQa, tak mi prosím potvrď autorizaci nebo mi napiš ty Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 13:48   Citovat  

Chodím sem na fórum přes internet v mobilu,takže na ICQ nejsem!Budu tam za deset minut..
Jinak si myslím,že kompl mám hodně dobrej,tak trošku to je má záliba až po přítelkyni,autech Úsměv a chci mít doma dobrej,nabušenej pc i když nehraju moc hry ale není to zase zbytečně,jelikož jednou za rok koupím nějakou novou hru a hraju ji celý rok,pomaličku a pořád Velmi šťastný..
Jinak pravda,tohle je téma GTA4 a ne PC hry...
Sorry za předešlou otázku Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 14:02   Citovat  

taksem pak schválně napiš sestavu Velmi šťastný
(cajk - ICiQ)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz