Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
c4g 1.6 sohc - identifikace zavady - rizeni :)
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 18:43   Citovat  

Ahoj, chtel bych se jenom zeptat jestli to lze poznat s tech malo informaci co mam - kdyz zahybu volantem uplne z lehka v rozmezi 5 cm na kazdou stranu jenom tak aby se houpal tak v rizeni neco klape:), je to zvuk jak kdyby tam neco nekde preskakovalo nekde neco co je bud povoleny nebo ma vuli.Co by to mohlo byt, ze by cepy(nevim ktery vsechny asi budou mit dost ted uz) nebo skrinka rizeni kterou jsem videl jednou a to pouze zdalky tak nevim jestli je to mozny:)
diky za rady ted v zime se mi to nechce zvedat bez toho ze bych uz aspon tusil o co jde:)
pekny svatky vsem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 18:55   Citovat  

Rysa napsal:
Ahoj, chtel bych se jenom zeptat jestli to lze poznat s tech malo informaci co mam - kdyz zahybu volantem uplne z lehka v rozmezi 5 cm na kazdou stranu jenom tak aby se houpal tak v rizeni neco klape:), je to zvuk jak kdyby tam neco nekde preskakovalo nekde neco co je bud povoleny nebo ma vuli.Co by to mohlo byt, ze by cepy(nevim ktery vsechny asi budou mit dost ted uz) nebo skrinka rizeni kterou jsem videl jednou a to pouze zdalky tak nevim jestli je to mozny:)
diky za rady ted v zime se mi to nechce zvedat bez toho ze bych uz aspon tusil o co jde:)
pekny svatky vsem
jj není nad lenost vytáhnout hever ,hodit nahoru jednu stranu vyzkoušet čepy tim že aspoň zacukáš kolem(horní bohužel takto nejde,ale spodní a čep řízení ano)a pak na druhou stranu...5minut při velké lenosti vyndat hever,5 minut jedna strana 5minut pauza na oddech 5 minut druhá strana 5 minut oddech 5minut uklid a 5 minut srovnání dojmů a myšlenkovích pochodů...SUMA SUMÁRUM milá SALLY 35minut a nemusíš zrovna pod auto lést...pěkné vánoční svátky lenochu Je to tam. nebo moment...někde ve skříni mám kouli,juknu do ní to mi hlava nebere

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 20:11   Citovat  

dekuju za radu pako ale to jsem jiz udelal zase tak linej nejsu muzes zustat klidnej, bohuzel jsem na nic neprisel protoze kdyz zahybu s kolem tak se ozyva pouze a jenom zase to same cvakani nekde pod autem, stejne dekuju za peknou prednasku o lenosti:)

Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 20:19  Naposledy upravil Weyraak dne 25.12.2007 , 22:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

.j.

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 21:33   Citovat  

On bohužel lepší postup než skutečně pod auto vlézt a hýbat s koly není. Ideálně by ti měl někdo hýbat a ty bys pod autem pozoroval, odkud zvuk jde. Těch dílů, které mohou mít vůli, je poměrně dost, takže to určit na dálku nejde. Víc na to trpí pravá strana, protože schytá víc rázů od rigolů u pravé krajnice.

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2007 , 0:27   Citovat  

Rysa napsal:
dekuju za radu pako ale to jsem jiz udelal zase tak linej nejsu muzes zustat klidnej, bohuzel jsem na nic neprisel protoze kdyz zahybu s kolem tak se ozyva pouze a jenom zase to same cvakani nekde pod autem, stejne dekuju za peknou prednasku o lenosti:)
měl bych pro tebe radu,měl jsem taky problém s identifikací na svém bývalém 4géčku nakonec to bylo vyběhaný silonový futro v řízení na pravá straně (prasklá prachovka taže tam nalítal bordel a problém byl na světě) Je to tam.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 0:22   Citovat  

diky kluci

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 10:22   Citovat  

Rysa napsal:
,takže to cvaká tak že jedno kolo stojí a druhé se hýbe?? vertikálně či horizontálně???

cyvyk je teď offline  cyvyk
0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 13:47   Citovat  

zahybal sem s kolem a nema vuli pokud snim hybu vertikalne - horizontalne se nic nedeje do te doby nez zvednu celej predek auta to znamena obe kola ve vzduchu pak kdyz hybu s kolem ze strany na stranu horizontalne tak to klape - dokonce to klape min kdyz se s autem chvilku jede nez kdyz to rozjedu rano to dela daleko hlasitejsi zvuky a je to ciste kovovej zvuk - klapani.Samozrejme je takhle tezky vubec se tim zabyvat a rozpoznat co stim je v tom si mel pako samozrejme pravdu proto sem psal v puvodnim odstavci ze je tezke pri tak malo informacich ktere mam urcit cokoliv, ale me slo jenom o to vedet aspon na co se mam zamerit jestli to nemuze byt treba skrinka rizeni ,nebo jestli je to vec ktera se musi resit urgentne:) na novej rok to odvezu na zvedak k nekomu a uvidim snad presne o co jde takhle se tam nemuzu moc dostat nemam moznost to zvednout dostatecne vysoko

0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 13:49   Citovat  

jo sory kluci za zmatek v prezdivce nemuzu se v praci prihlasit pod tou svoji nejak me to blbne furt nevim co stim takze cyvyk-rysa fakt se za to omlouvam z domu to funguje normal na rysu

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 14:20   Citovat  

Osobně si spíš myslím, že to bude spíš nějakej čep než převodka řízení.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 16:26   Citovat  

Minor napsal:
Osobně si spíš myslím, že to bude spíš nějakej čep než převodka řízení.
jestliže nehne kolem když druhé má na zemi a není vůle v řízení,tak to asi čep řízení nebude...

0
PříspěvekZaslal: 27.12.2007 , 16:36   Citovat  

jj prima ted jeste to musi pockat do novyho roku a mel sem strach ze to budu muset odstavit abych tam neco nezk....l a pak to nebylo drahy ale podle toho co rikate tak se jeste da jezdit - pak napisu cim to bylo treba se to bude hodit nekomu do budoucna

Obsah fóra Honda-club.cz   
c4g 1.6 sohc - identifikace zavady - rizeni :)
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina