Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vzhled fora - numero due - #2
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Nechat H-dnes a clanky na foru nebo spis ne?
Ano
64%
 64%  [ 25 ]
Ne
35%
 35%  [ 14 ]
Hlasovalo : 39
Celkem hlasů : 39

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:20   Citovat  

Barvicky atd se diskutovalo jinde, ja mam cilenejsi dotaz / navrh ohledne usporadani framu
Mel bych tu jeden navrh na zamysleni pripadne dobrouseni k dokonalosti... Se stydím (z meho pohledu)

Jak jsem uz psal drive a jinde, jsem s novym vzhledem naprosto spokojen, jen posledni dobou stale premyslim nad jednou veci. Ted mame nahore supr-dupr hlavicku s navigaci pod cervenym CTRkem kde si muzu vybrat jestli chci na "H dnes" nebo na "Forum" nebo na "Clanky" atd... a vetsinou to tak taky funguje OK Kdyz zmacknu "H dnes" vidim celou H dnes, fajn OK kdyz zmacknu "clanky" vidim clanky, skvele OK ale kdyz zmacknu "Forum" a chci si cist forum tak pokazdy musim nejdriv scrollovat dolu pres "H dnes" a "clanky" nez se dostanu na prvni prispevky... to mi hlava nebere
Ja chapu ze to tam je asi kvuli tomu aby bylo videt jestli je v te sekci neco noveho, ale kdybych chtel videt "H dnes" tak jdu do H-dnes nebo kdybych si chtel cist clanky tak jdu na "clanky" ale ve chvili kdy treba hodinu travim ve foru a odpovidam tak se rekneme 30x vratim do hlavniho menu a 30x musim scrollovat dolu pres tyhle dve uplne jine sekce ktere s forem nemaji nic spolecneho nebo lepe receno momentalne me nezajimaji a nechci je videt...

Co kdyby se tyhle dva framy uklidily z fora? Co vy na to?
Prece taky kdyz vlezu do sekce "clanky" nemusim scrollovat pres H dnes nebo kus fora...
přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:25   Citovat  

no čoveče, neco na tom bude. taky mi vadi to scrolovani ale zaroven bych chtel videt porad jestli je v hdnes neco new...
u clanku bych to zavedl tak, ze by se zobrazil vzdy jen kdyz bude nejakej novej. starsi by se schovaly. ale to nevim jestli by slo:)
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:34   Citovat  

ja si myslim ze by mozna bylo dobry to okno pro clanky, pripadne i pro HD trosku zmensit. precejen to okno na clanky je dost vleky na to ze v tom jsou tri radky textu. ale je to asi i o zvyku no
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:36   Citovat  

FastCivic napsal:
no čoveče, neco na tom bude. taky mi vadi to scrolovani ale zaroven bych chtel videt porad jestli je v hdnes neco new...
u clanku bych to zavedl tak, ze by se zobrazil vzdy jen kdyz bude nejakej novej. starsi by se schovaly. ale to nevim jestli by slo:)

Zdravím,

mě třeba trochu vadí, že vidím první H-dnes než se dostanu k novým příspěvkům ... také musím rolovat, ale není to nic extrémního, co by obtěžovalo. Nějak mne H-dnes moc nebere, spíše raději kukám do článků ... no, to je velmi individuální. Je to co člověk to názor ... každému vyhovuje něco jiného. Ale myslím, že demokratickým hlasováním, co si většina odsouhlasí, bude fungovat a každý si najde cestu.

přátele
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:43   Citovat  

Když se nad tím zamyslím, tak na tom je dost pravdy. Na začátku by mohlo být klidně všechno (HDnes, Články, Forum) , ale pokud si pak kliknu přímo na forum, měli by se zobrazit rovnou témata.

Takže já jsem pro změnu je to dobrý
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:44   Citovat  

Vnímám to stejně jako PreludeZ. Kdysi jsem navrhoval, jestli by některé sekce nešly udělat jako rozklikávací panely (kliknu - je schovaný a je z něj vidět jen lišta, kliknu znovu a rozbalí se), ale prý by to bylo náročné na programování. Jinak bych byl pro, aby je bylo možné někam odklidit.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:50   Citovat  

Tak me to moc nevadi, ale asi bych byl taky pro...osobne me trebas H-dnes nahore nevadi a nechal bych pul obrazovky H-dnes (s moznosti rozkliknout) a pul novinky na foru.. clanky si kazdy precte a vicekrat uz asi ne, takze bych je dal jen nahoru..

Jinak jeste neco...NECHAT ci SKRYT je rozdilna vec a CLANKY a H-DNES taky..tak jak je to napsano mi to prijde jako kravina..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:58   Citovat  

FastCivic napsal:

to by se dalo osefovat tim, ze nahore pod avatarem mas stejne napsano:
235 novych prispevku

tak by tam mohlo byt:
235 novych prispevku
1 novy clanek
3x nova Honda dnes

a pak uz bys sel tam kde te to zajima a co jsi jeste nevidel / necetl...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2009 , 23:59   Citovat  

ja bych to nechal jak to je - to by bylo jakoze zakladni pohled, kterym by se mel dostat clovek pri prvnim vstupu tam. Stejnej stav bych navodil kliknutim na tlacitko H+ nebo na avatara.

Pak by se dalo kliknout na diskuzni forum a to uz by bylo bez hdnes.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 0:08   Citovat  

Bitkar napsal:
ja bych to nechal jak to je - to by bylo jakoze zakladni pohled, kterym by se mel dostat clovek pri prvnim vstupu tam. Stejnej stav bych navodil kliknutim na tlacitko H+ nebo na avatara.

Pak by se dalo kliknout na diskuzni forum a to uz by bylo bez hdnes.

jo klidne to je taky dobre reseni OK
Vysledkem by proste bylo ze kdyz chci cist forum tak vidim forum a "nezaclani" mi v tom ostatni sekce. Pokud by to byl jen "uvodni look" neboli co je noveho napric celym webem tak proti tomu zadna...
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 0:09   Citovat  

Přidávám se k těmto návrhům. OK
Určitě by to tak bylo lepší.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 0:37   Citovat  

dobra, šlo by, že diskuzní forum by bylo bez hondadnes a članku po kliku na oranzovej button

ale co dál ? co všechny navigace ? ty budou furt odkazovat na index. tzn stavajici stranku.

ta je pro vsechny navstevniky a nabizi posledni info a prehled ze vsech sekci.

o čem mluvíte je personofikovanej index. Ja sotva stiham dodelavat to, co je a nevim o nikom, kdo je schopnej něco takovyho udělat zadarmo a v takovym měřítku.

objekty jsou smrskly na minimum. hodnadnes uz opravdu zmenšit nejde.

pokud te opravdu jen zajima ciste info o forum. prihlas si RSS. ta je specialne delana na tyhle pripady. Textovej rychlej rezim - pouze zmena - zadny scrollovani Úsměv
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 0:41   Citovat  

To je jasný, že by to bylo mnohem náročnější. Ale myslim si, že tak jak píšeš, jen po odkazu na diskuzní fórum ukázat jen fórum, by to mělo smysl. Kdo by nechtěl rolovat, odkazoval by se na forum a domovská stránka je fajnová tak jak je.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 1:06   Citovat  

každopadně dobrej nápad . příští vánoce ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 1:28   Citovat  

tak mozna by stalo jen za to to pridat do takovy ty "mezizpravy". Proste kdyz treba odeslu prispevek, tak se to pak odesle a zobrazi se odkaz na precteni toho prispevku a na index. Tak tam k tomu pridat treti moznost prejit na index ne celej, ale jen fora. Nebo se na to vykaslat a nechat to jak je a kdo chce, dycky by si v tyhle fazi klikl na oranzovy tlacidlo. Nijak bych to nehrotil.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 8:08   Citovat  

Takhle to vyhovuje. Po vstupu na forum vidím co nového přibylo v H-dnes a stejně pak kliknu na "zobrazit nepřečtené" (které by neškodilo malinko zvětšit... Se stydím ) a pak "označit vše jako přečtené"... Po hlavní stránce téměř neroluju. Úsměv

Naopak je dobře, že články dostaly více prostoru - článků s popisy rad, zkušeností atd. by se nám hodilo víc!
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 8:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Takhle to vyhovuje. Po vstupu na forum vidím co nového přibylo v H-dnes a stejně pak kliknu na "zobrazit nepřečtené" (které by neškodilo malinko zvětšit... Se stydím ) a pak "označit vše jako přečtené"... Po hlavní stránce téměř neroluju. Úsměv

Naopak je dobře, že články dostaly více prostoru - článků s popisy rad, zkušeností atd. by se nám hodilo víc!

Kdyz ja dam "zobrazit neprectene" tak je tam treba 500 novych kousku a nez se tim treba za pul hodky proberu tak jich tady dalsich x pribude a pokud bych dal po zobrazeni prectenych to oznaceni jako prectene tak o tyhle nove kousky prijdu, nehlede na to ze pokud v pulce prochazeni na jedine z tech temat odpovim tak po odeslani prispevku me to hodi zpatky na index...

665+1 napsal:
dobra, šlo by, že diskuzní forum by bylo bez hondadnes a članku po kliku na oranzovej button

ale co dál ? co všechny navigace ? ty budou furt odkazovat na index. tzn stavajici stranku.

ta je pro vsechny navstevniky a nabizi posledni info a prehled ze vsech sekci.

o čem mluvíte je personofikovanej index. Ja sotva stiham dodelavat to, co je a nevim o nikom, kdo je schopnej něco takovyho udělat zadarmo a v takovym měřítku.

objekty jsou smrskly na minimum. hodnadnes uz opravdu zmenšit nejde.

pokud te opravdu jen zajima ciste info o forum. prihlas si RSS. ta je specialne delana na tyhle pripady. Textovej rychlej rezim - pouze zmena - zadny scrollovani Úsměv

Tohle by myslim stacilo pokud to neni narocny udelat tak by to bylo super OK Nechtel jsem menit vzhled indexu ale slo mi o to tlacitko "forum" aby kdyz kliknu na oranzovej button abych videl prave jen to forum OK
Index nechat jak je = prehled ze vsech sekci OK
oranzovy button = forum OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 8:41   Citovat  

PreludeZ napsal:
Kdyz ja dam "zobrazit neprectene" tak je tam treba 500 novych kousku a nez se tim treba za pul hodky proberu tak jich tady dalsich x pribude a pokud bych dal po zobrazeni prectenych to oznaceni jako prectene tak o tyhle nove kousky prijdu, nehlede na to ze pokud v pulce prochazeni na jedine z tech temat odpovim tak po odeslani prispevku me to hodi zpatky na index...

Teď se dá dostat na nepřečtené i když tady píšu. Ve staré verzi to šlo jen z indexu. Úsměv Taky mám míň času (nebo po dovolený apod.),ale i tak se to dá projet,akorát se ty nepřečtená dají víckrát za sebou... Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:48  Naposledy upravil 665+1 dne 29.12.2009 , 11:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PreludeZ napsal:
Tohle by myslim stacilo pokud to neni narocny udelat tak by to bylo super OK Nechtel jsem menit vzhled indexu ale slo mi o to tlacitko "forum" aby kdyz kliknu na oranzovej button abych videl prave jen to forum OK
Index nechat jak je = prehled ze vsech sekci OK
oranzovy button = forum OK

no pokud jen tak, jak píšeš, to je mnohem lehčí možnost. ted jsem to udělal během dopoledne.

velkej obrazek "je to jen o hondách..." vrací na uvodní stranku
diskuzní forum - posledni temata + struktura
a upravil jsem odkazy uvnitr diskuzního fora, ze odkazujou jen na diskuzní forum a ne uvod

teoreticky by šla udělat stránka jen s vypisem poslednich temat . i jich muze být vic. pro závisláky Úsměv ... tak časem, až dodělam Garáž. Tam už mam připraveno menu (zatim bez ikonek) a par opravených tabulek.

takovej malej tip na závěr. pokud někdo nema rad scrollovaní . tak pod každým avatarem při výpisu příspěvku je tlačítko "návrat nahoru" takovej malej teleport k hlavičce

snad se mi to jednou povede doladit Úsměv pifko k vaší spokojenosti (vypouštim oranžový fora, to nikdy dělat nebudu...)
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:50   Citovat  

pilná včelička je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:51   Citovat  

665+1 napsal:
no pokud jen tak, jak píšeš, to je mnohem lehčí možnost. ted jsem to udělal během dopoledne.

a upravil jsem odkazy uvnitr diskuzního fora, ze odkazujou jen na diskuzní forum a ne uvod

tak je to supr, parada je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:54   Citovat  

665+1 napsal:

teoreticky by šla udělat stránka jen s vypisem poslednich temat . i jich muze být vic. pro závisláky Úsměv ... tak časem, až dodělam Garáž. Tam už mam připraveno menu (zatim bez ikonek) a par opravených tabulek.

takovej malej tip na závěr. pokud někdo nema rad scrollovaní . tak pod každým avatarem při výpisu příspěvku je tlačítko "návrat nahoru" takovej malej teleport k hlavičce

WOW ORANZOVY BUTTON FUNGUJE Je to tam. Je to tam. Je to tam. je to dobrý je to dobrý je to dobrý
moooc sikovnej, za dopoledne jo? to jsi se prepnul do VTEC ne? přátele
   Návrat  
Alweron je teď offline  Alweron
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 11:54   Citovat  

Fajn, osobně také myslím, že je to takto přehlednější a pohodlnější!!
OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2009 , 12:46   Citovat  

super... ja jen ten "teleport k hlavicce" je i tlacitko home... kez by to lidi umely pouzivat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 12:42   Citovat  

Hellborn napsal:
"zobrazit nepřečtené" (které by neškodilo malinko zvětšit... Se stydím )

Nešlo by s tím něco udělat? Se stydím Spíš úkor zmenšení "vše jako přečtené", když to naskakuje duplicitně do nabídky i po vyhledání nepřečtených uprostřed nad tématy... Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 13:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Nešlo by s tím něco udělat? Se stydím Spíš úkor zmenšení "vše jako přečtené", když to naskakuje duplicitně do nabídky i po vyhledání nepřečtených uprostřed nad tématy... Se stydím

v ty hlavičce je supermalo místa ... byl to velkej boj narvat tam všechny tyhle info. den prace, aby to tam jakž takž bylo a vypadalo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2009 , 13:21   Citovat  

665+1 napsal:
v ty hlavičce je supermalo místa ... byl to velkej boj narvat tam všechny tyhle info. den prace, aby to tam jakž takž bylo a vypadalo

Tak na to kašli. Úsměv (pokud by se Ti nechtělo ty řádky přehodit...) Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 13:58   Citovat  

s Daverem jsme provedli další úpravy, který každý musel zaregistrovat.

1) je to rozjiždecí hlavní menu pro urychlení do různých podčástí

2) horní rychlé Hledat

3) přepracovaná část garáže

4) seznam uživatelů

pifko pifko pifko doufáme, že jsme pro vás udělali další přínosné funkce a oceníte je používáním ke své spokojenosti Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 14:02   Citovat  

665+1 napsal:
s Daverem jsme provedli další úpravy, který každý musel zaregistrovat.

1) je to rozjiždecí hlavní menu pro urychlení do různých podčástí

2) horní rychlé Hledat

3) přepracovaná část garáže

4) seznam uživatelů

pifko pifko pifko doufáme, že jsme pro vás udělali další přínosné funkce a oceníte je používáním ke své spokojenosti Úsměv

THX, velmi dobře odvedená práce. je to dobrý
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 14:32   Citovat  

tak nová garáž se mi fakt líbí je to dobrý dobrá práce mravenec
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vzhled fora - numero due - #2