Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
další NSX v ČR
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Vamp je teď offline  Vamp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 18:38   Citovat  

byla spatřena další Honda NSX v ČR respektive přímo v Olomouci v servisu APM je to brzdové centrum.

jeden kámoš tam má známého za kterým se tam byl podívat a říkal mi prej přišel sem tam a na dílně sem viděl placaté široké auto z Honda ve znaku tak se ptal co to je za Hondu páč se v tom vůbec nevyzná kluk mu říká NSX, a já na něho hned a v jaké barvě? prej bílá s černou kapotou a černým křídlem to ve mně hned hrklo, sakriš Type R a on na to ale to je nějaky stary auto ne? řikám udělals aspoň fotku prej ne myslel si že to není nic neobvyklého HaHaaa myslel sem že v tu chvíli mu dám pár přes hubu Velmi šťastný povídám to je legenda, průkopník, supersport od Hondy chápeš vůbec co to znamená tak na mě chvilku hleděl jak vyoraná myš. takže bohužel není žádny foto ale byla viděna je to dobrý Honda VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 18:42   Citovat  

pekny story no... jen soudit z toho ze je bila, ze to bude type-r, no nevim :) vzhledem k tomu ze type-r snad bylo jen v JPN, tak pravdepodobnost bude nevalna.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 18:45   Citovat  

Vamp napsal:
byla spatřena další Honda NSX v ČR respektive přímo v Olomouci v servisu APM je to brzdové centrum.

jeden kámoš tam má známého za kterým se tam byl podívat a říkal mi prej přišel sem tam a na dílně sem viděl placaté široké auto z Honda ve znaku tak se ptal co to je za Hondu páč se v tom vůbec nevyzná kluk mu říká NSX, a já na něho hned a v jaké barvě? prej bílá s černou kapotou a černým křídlem to ve mně hned hrklo, sakriš Type R a on na to ale to je nějaky stary auto ne? řikám udělals aspoň fotku prej ne myslel si že to není nic neobvyklého HaHaaa myslel sem že v tu chvíli mu dám pár přes hubu Velmi šťastný povídám to je legenda, průkopník, supersport od Hondy chápeš vůbec co to znamená tak na mě chvilku hleděl jak vyoraná myš. takže bohužel není žádny foto ale byla viděna je to dobrý Honda VTEC

NSX-R se oficialne delalo jenom RHD Úsměv

Nicmene nsx je pekny auto, nebranil bych se Velmi šťastný
   Návrat  
Vamp je teď offline  Vamp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 18:47   Citovat  

Bitkar napsal:
pekny story no... jen soudit z toho ze je bila, ze to bude type-r, no nevim Úsměv vzhledem k tomu ze type-r snad bylo jen v JPN, tak pravdepodobnost bude nevalna.

no právě Type R byl jen v Japanu, takže to nejspíš byla jen nějaká kopie na Tajpára ale hlavní je že to bylo NSXko Úsměv je to dobrý
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 18:52   Citovat  

A ví někdo kolik jich u nás je ? já "vim" o 3.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 19:04   Citovat  

hmmm,v Olomouci rikas...tak to budu mit oci na stopkach :hehe: (kdyz sme u toho,tak dnes me na Namesti Hrdinu mijel Aston,nejspis DB9:) )
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2009 , 19:59   Citovat  

Tady okolo F-M jezdi taky jedna.Nekde mam i napsanou SPZ.Porve jak jsem ji videl tak jsem to okamzite tocil pres dve plne a davaj za nim ale kde se hrabu na NSX HaHaaa a navic za mnou zacli naci tuneri blikat tak jsem se musel stando pede stratit.Pokud se dobre pamatuju tak byla zelena.Tohle auto fakt nejde prehlidnout.Male nizke svetla hodne od sebe Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
další NSX v ČR
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina