Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou barvu na karoserii???
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
voreza je teď offline  voreza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 17:45   Citovat  

zdary hondaři..chtěl jsem se optat zda máte někdo zkušenosti se stříkáním karoserii?jaký jste použili lak a jakou barvu atd.???já si chci nastříkat doma kapotu a zadní vrata na matně černou..nevíte jakou barvu, no barvu vim chci matně černou, zajímalo by mě jakou bych měl koupit značku popřípadě jak to rozředit a jak stříkat aby to mělo ten pravej grád...jinak taky by mě zajímalo co mam udělat pro to když chci stříkat auto na jinou barvu, ale auto už má svůj lak a už bylo jednou stříkané, jak se to dá nebo musí se starý lak nějak mírně poškodit a poté stříkat new farbu?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 17:56   Citovat  

voreza napsal:
zdary hondaři..chtěl jsem se optat zda máte někdo zkušenosti se stříkáním karoserii?jaký jste použili lak a jakou barvu atd.???já si chci nastříkat doma kapotu a zadní vrata na matně černou..nevíte jakou barvu, no barvu vim chci matně černou, zajímalo by mě jakou bych měl koupit značku popřípadě jak to rozředit a jak stříkat aby to mělo ten pravej grád...jinak taky by mě zajímalo co mam udělat pro to když chci stříkat auto na jinou barvu, ale auto už má svůj lak a už bylo jednou stříkané, jak se to dá nebo musí se starý lak nějak mírně poškodit a poté stříkat new farbu?

Predem ti rikam doma to nedelej,taky jsem takhle jedno auto sprznil,pac at delas co delas nikdy se ti nepovede dosahnout bezprasnyho prostredi

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 17:58   Citovat  

v-tec napsal:
Predem ti rikam doma to nedelej,taky jsem takhle jedno auto sprznil,pac at delas co delas nikdy se ti nepovede dosahnout bezprasnyho prostredi

a matovka se špatně rozlešťuje Velmi šťastný

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 18:04   Citovat  

Doma to fakt nestrikej,kdyz ani nevis co a jak tak bych nechtel videt vysledek KO Radsi zainvestuj a dej to k profíkovy....

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 18:10   Citovat  

jako pořád nechápu ty názory tady. kuky kuk

On se neptá jestli doma stříkat nebo ne! Ale čím, a kde to sehnat. mravenec

shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 18:17   Citovat  

do toho a pošli fotky.. taky bych chtel vytápěnou bezprašnou garáž..
Se stydím i když z vlastní zkušenosti vim, ze na matný toho moc vidět neni

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 18:30   Citovat  

na jaře se chystám v garáži fouknout šíbr a kapotu na černej mat,tak uvidíme HaHaaa když se to nepovede tak to koupim karbonový pořádnej výtlem

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 18:44   Citovat  

dobrý no ale jak říká vojta...tady se asi nedovim jakou mam použít tu matnou černou atd..kamarád má lakovnu takže to bude zadara a tam se určitě nic nespizdí..a bude to za slušenej peníz...takže jestli někdo něco víte napište co jste použili popřípadě foto jak to vypadá...jinak nejsem zvědavej na náký doma to nedělej a že byc někdo chtěl vytápěnou garáž bez prachu atd...koho tu furt tim krmíte...když se chcete porafat a vyčítat si článek od článku tak si založte jiný téma..tady se každej spolehá na to že mu někdo řekne svý poznatky bo skušenosti a ne to aby mu tady říkal jak to bude státá za ***** (víte co)

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 19:19   Citovat  

voreza napsal:
dobrý no ale jak říká vojta...tady se asi nedovim jakou mam použít tu matnou černou atd..kamarád má lakovnu takže to bude zadara a tam se určitě nic nespizdí..a bude to za slušenej peníz...takže jestli někdo něco víte napište co jste použili popřípadě foto jak to vypadá...jinak nejsem zvědavej na náký doma to nedělej a že byc někdo chtěl vytápěnou garáž bez prachu atd...koho tu furt tim krmíte...když se chcete porafat a vyčítat si článek od článku tak si založte jiný téma..tady se každej spolehá na to že mu někdo řekne svý poznatky bo skušenosti a ne to aby mu tady říkal jak to bude státá za ***** (víte co)

bud v klidu. udelej si to sam v garazi. neni to problem. kdyz tam zastrikas bordel, tak to vybrousis. ja osobne to lakoval normalne sprejem, sice padli na kapotu dva spreje, ale efekt byl stejnej jako z lakovny. prvnim musis kapotu zmatnit, takovou dratenkou, pak vykitovat nedostatky, vybrousit, pod vodou, pak plnic, vybrousit dokud nebude kapota bezchybna, pak odmastit dukladne, pak to jeste prejedes, takovym spesl hadrikem na kterej se ti nalepi ty posledni zbytecky prachu, no a pak po malejch vrstvach strikej, nikdy to nestrikej jednou vrstvou a napoprve. ideal tak 3 - 4 vrstvy tenky. pak pokud budes mit naky nedostatky, tak vybrousit pod vodou, odmastit a striknout znova. ale matovky se vubec neboj. neni tam nic videt. jen se to blbe udrzuje. kapota se mi nikdy neloupala a to ani zevnitr kde bylo teplo od motoru. predtim nez zacnes lakovat, tak doporucuju vytrit garaz a pak se v ni zavrit a pouzivat rousku s filtrem. pro ukazku jak vypadala moje selfmade kapota. ale lakoval sem i zadni dvere, blatnik a kus narazniku.

DSC02347.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC02347.JPG, 52.31 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2009 , 19:29   Citovat  

Winie napsal:
bud v klidu. udelej si to sam v garazi. neni to problem. kdyz tam zastrikas bordel, tak to vybrousis. ja osobne to lakoval normalne sprejem, sice padli na kapotu dva spreje, ale efekt byl stejnej jako z lakovny. prvnim musis kapotu zmatnit, takovou dratenkou, pak vykitovat nedostatky, vybrousit, pod vodou, pak plnic, vybrousit dokud nebude kapota bezchybna, pak odmastit dukladne, pak to jeste prejedes, takovym spesl hadrikem na kterej se ti nalepi ty posledni zbytecky prachu, no a pak po malejch vrstvach strikej, nikdy to nestrikej jednou vrstvou a napoprve. ideal tak 3 - 4 vrstvy tenky. pak pokud budes mit naky nedostatky, tak vybrousit pod vodou, odmastit a striknout znova. ale matovky se vubec neboj. neni tam nic videt. jen se to blbe udrzuje. kapota se mi nikdy neloupala a to ani zevnitr kde bylo teplo od motoru. predtim nez zacnes lakovat, tak doporucuju vytrit garaz a pak se v ni zavrit a pouzivat rousku s filtrem. pro ukazku jak vypadala moje selfmade kapota. ale lakoval sem i zadni dvere, blatnik a kus narazniku.

a kde se ta drátěnka dá sehnat?já budu mít s kapotou ještě nějaké problémy takže to bude na dýl, ale pustim se do toho...o místo mi ani tak nejde..to bych musel do výrobny mikroprocesorů kde nesmí bejt žádnej prach tam by to vypadalo nádherně ale to už je věta bokem pro rejpaly

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 0:12   Citovat  

voreza napsal:
a kde se ta drátěnka dá sehnat?já budu mít s kapotou ještě nějaké problémy takže to bude na dýl, ale pustim se do toho...o místo mi ani tak nejde..to bych musel do výrobny mikroprocesorů kde nesmí bejt žádnej prach tam by to vypadalo nádherně ale to už je věta bokem pro rejpaly
zkus lakyrnicky potreby, nebo tusim ze i obi ji ma. asi i baumax. a s tim prachem to nak neres, jestli necekas nadhernej lak. zkazit ti to muzou i v lakovne. ja ted dal 5000 za lak predniho narazniku na 6g v hodne dobry lakovne a frajer mi tam zastrikal mouchu.... takze to nak neres. jinak hodne stesti a kdyby nakej problem, tak se ptej

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 10:31   Citovat  

díky winie, díky všem co mi tady psali...a ještě jeden dotaz jaký mam použít ty barvy?auto mam šedé a chci ho zpátky šedé, ale tmavší odstín a tu kapotu černou a rozhod sem se pro lesklou...jakou mam použít tu barvu?myslim tim jestli akrylátovou, nebo nějakou nitrokombinační atd....a jaký lak do toho...čim ste kluci vystříkávali dutiny a spodek auta?

Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2009 , 10:12   Citovat  

Me prijde docela tady ta sediva jako docela dobra, tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.1.2009 , 21:36   Citovat  

jakou mam koupit černou barvu, když si chci nastříkat zadní vrata a kapotu černě...je pro to nějaká speciální barva stačí nějaká obyčejná?a jaký lak na to aby to dodalo šmrnc???

Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 14:31   Citovat  

Nechci zakládat další téma.Poradíte jakou barvu?
Už se blíží lakování auta, tak přemýšlím jakou barvu dát a jelikož nemám zatím úplnou představu, nechám si klidně poradit od Vás co by se komu líbilo.
Takže, kapota je daná a to karbon.Kola jsou tyhle s barvou "Gun metal".(není problém barvu na kolách taky změnit)
Rozhodně bych si nepřál žádné křiklavé barvy a proto bych spíš volil barvy studené.Zatím mám představu o nějaké tmavší šedé.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 14:52   Citovat  

Ludva napsal:
Už se blíží lakování auta, tak přemýšlím jakou barvu dát a jelikož nemám zatím úplnou představu, nechám si klidně poradit od Vás co by se komu líbilo.
Takže, kapota je daná a to karbon.Kola jsou tyhle s barvou "Gun metal".(není problém barvu na kolách taky změnit)
Rozhodně bych si nepřál žádné křiklavé barvy a proto bych spíš volil barvy studené.Zatím mám představu o nějaké tmavší šedé.
tmavou sedou rozhodne nic nezkazis. nebo cerna by nebyla spatna.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 16:33   Citovat  

voreza napsal:
jakou mam koupit černou barvu, když si chci nastříkat zadní vrata a kapotu černě...je pro to nějaká speciální barva stačí nějaká obyčejná?a jaký lak na to aby to dodalo šmrnc???

jen taková možna hloupá připomínka, co na to nechat dát komaxit?? dělají i černý matný, tam ti to odmastí opískují a ještě nějak ošetří, a cena si myslim že bude srovnatelná s nákupem sprejů a materialem potřebným ke stříkani.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 17:14   Citovat  

sablos napsal:
jen taková možna hloupá připomínka, co na to nechat dát komaxit?? dělají i černý matný, tam ti to odmastí opískují a ještě nějak ošetří, a cena si myslim že bude srovnatelná s nákupem sprejů a materialem potřebným ke stříkani.

Jen taková možna hloupá připomínka- odpovídáš na rok starou otázku.Tohle téma jsem oživil, že se mě nechtělo zakládat nové.Proto prosím buďte k věci.Díky mravenec

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 17:34   Citovat  

Ludva napsal:

Myslim, ze seda metaliza, do ktery se CRX delalo i puvodne ala tahle tudy odkaz fotka je solidni volba... Popripade nejaky obdobny odstin, treba ten co maji ta kola, aby ti to ladilo.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 17:54   Citovat  

me se libi ta titanium black co davaj na skodovky. sam sem ji chtel na miatu, ale na ty by to bylo moc nasilny

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 17:58   Citovat  

Tady pár scanů z dobového časopisu co mám doma, pro inspiraci Úsměv

IMG_0001.jpg

IMG_0001.jpg, 97.9 kB

IMG_0002.jpg

IMG_0002.jpg, 104.56 kB

IMG_0003.jpg

IMG_0003.jpg, 123.87 kB

IMG_0004.jpg

IMG_0004.jpg, 125.71 kB

IMG_0005.jpg

IMG_0005.jpg, 108.53 kB

IMG_0006.jpg

IMG_0006.jpg, 119.21 kB

IMG_0007.jpg

IMG_0007.jpg, 133.98 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 18:07   Citovat  

DrSlimm napsal:
Myslim, ze seda metaliza, do ktery se CRX delalo i puvodne ala tahle tudy odkaz fotka je solidni volba... Popripade nejaky obdobny odstin, treba ten co maji ta kola, aby ti to ladilo.

Tahle se mě právě zamlouvá a fotku jsem si dával i do garáže k autu Úsměv Navíc má i podobný kola nebo možná i stejný.Zatím vyhrává teda ta šedá. Úsměv

pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.1.2010 , 19:27   Citovat  

tá šedá je fakt krásna, myslím že môže byť je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jakou barvu na karoserii???
Fórum: Exteriér