Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabezpečení auta alarmem
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:11   Citovat  

Vzhledem k tomu jaká je dnes doma a vzhledem k tomu, že žijeme v ČR, přemýšlím o nějakém lepším zabezpečení auta proti nenechavcům.I když mám auto neustále v garáži, člověk nikdy neví a navíc to mám do garáže dost daleko. Moje představa je asi taková:
- v případě, že se s autem bude cokoliv dít, chci o tom hned vědět.
- ideální by byly nějaký otřesový čidla nebo čidla pohybu v interiéru
- kdybych mohl zjistit kde se auto zrovna nachází pokud by ho někdo ukradl, tak to by bylo uplně bomba
- nechci zase ale aby to stalo nějaky nehorazny prachy, i když samozřejmě počítám s tím že to nebude asi levný

Zatím mám v autě obyč alarm, bohužel nevím jaký. Předchozí majitel u toho měl pager.

Pokud máte nějaký zkušenosti s konkrétním systémem nebo se v této oblasti vyznáte tak uvítám jakoukoliv radu jak auto co nejlépe zabezpečit pomocí nějakého elektronického systému. to mi hlava nebere je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:16   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Vzhledem k tomu jaká je dnes doma a vzhledem k tomu, že žijeme v ČR, přemýšlím o nějakém lepším zabezpečení auta proti nenechavcům.I když mám auto neustále v garáži, člověk nikdy neví a navíc to mám do garáže dost daleko. Moje představa je asi taková:
- v případě, že se s autem bude cokoliv dít, chci o tom hned vědět.
- ideální by byly nějaký otřesový čidla nebo čidla pohybu v interiéru
- kdybych mohl zjistit kde se auto zrovna nachází pokud by ho někdo ukradl, tak to by bylo uplně bomba
- nechci zase ale aby to stalo nějaky nehorazny prachy, i když samozřejmě počítám s tím že to nebude asi levný

Zatím mám v autě obyč alarm, bohužel nevím jaký. Předchozí majitel u toho měl pager.

Pokud máte nějaký zkušenosti s konkrétním systémem nebo se v této oblasti vyznáte tak uvítám jakoukoliv radu jak auto co nejlépe zabezpečit pomocí nějakého elektronického systému. to mi hlava nebere je to dobrý

no co bych mohl doporučit je system Magicar, kamoš ho má v c4g a nestěžuje si, má pager otřesový čidla, dalkový start, a jakmile se z autem něco děje hlási to na pageru.

spyda je teď offline  spyda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:21   Citovat  

Kolik cca by jsi do toho chtel obetovat?
Kdyz sem vybiral pro sebe tak jsem uvazoval nad dvema moznostma Jablotron nebo carnet. Nechtel jsem aby me to zruinovalo, ale preci jen lepsi dat jednou palku nez pak prijit o cely auto.
Moje volba byla Carnet - v praci to mame pro celou firmu tak se mi to i vyplatilo. u sebe to mam napojeni na sluzbu, takze pokud si "nepipnu" tak zaprvy nenastartuju a hned mi volaj.

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:31   Citovat  

já ti zase Magicar nedoporučuju, ne že by byl špatný, to ne, je to dobrý alarm, ale když si koupíš Kopel KR 8000 tak ušetříš peníz za lepší alarm s pagerem, otřesákem dálkovým startem a různýma vystupama. rozdíl mezi Kopel a Megicar jsem za svůj život co jsem měl auta poznal, že megic je lepší pouze v kvalitě dosahu, ale není to takový rozdíl. Jinak všechny + má kopel... Poté bych si do auta udělal pro jistotu tajný vypínač (to nikdo neobejde) a další možnost microvlny, ale tyto ti budou otravovat život, ale jištění je perfektní. Např. jsemm ho měl v crx a když se někdo ochomítal kolem auta, tak toto zahoukalo a upozornilo a tobě na Kopel přišel malý otřes a pokud tuto zonu narušení dotyčný udělal 2krát za sebou tak ti auto houkalo. Nejhořší je to, že pokud nakupuješ a někdo jde do auta a otře se o tvé a toto ti signalizuje malý otřes a ty jsi v obchodě jak na trní. Já jsem kolikrát vyletěj ven jak kdyby mi to někdo kradl..... Jinak můj první alarm v autě s pagerem ketrý jsem naistaloval byl magicar a poté jsem přišel na Kopel a už jsem jich naistaloval asi do 7mi aut a nikdo si nikdy nestěžoval a je velice spokojený. pak ještě prodávají ultrazvuk ale s tímto nemám zkušenost. Myslím si, že Kopel + microvlny + vypínač tajný je to nejlepší a když k tomu dáš ultrazvuk tak je to dobrý

Jinak nástupce Kopel je nyní Keetec např. zdesám jsem koupil magicar v crx a až budou peníze koupim zase Keetec(kopel) a magica zahodím 2km daleko Velmi šťastný

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:33   Citovat  

Kontaktuj tohoto cloveka, mam od nej GSM pager a nemuzu si vynachvalit.. Cena tusim 1500,- coz je hooodne pekny.. tudy odkaz

edit: tady je primo jeho prodej: tudy odkaz

Nic lepsiho nenajdes za tu cenu..

PS: Magika nikdy vice!!!! Stoji to dardu, jen tak nekdo to nenamontuje, takze opet darda a ve finale to silene kravnulo (vlastni zkusenost s 2ma autama snim)

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 19:44   Citovat  

Taky jsem uvažoval o jablotronu Úsměv No a máte někdo zkušenost ze silicon alarmem?

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:06   Citovat  

Myslím že tak do 10t by to bylo v pohodě. koukal jsem třeba na tohle. To už vypadá fakt našlapaně.

TOX je teď offline  TOX
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 20:41   Citovat  

Ja mam ve svym civicu Jablotron CA 320 akcent a naprosta spokojenost..Je tam otresak,ultrazvuk,imobilizer..Proste tohle muzu doporucit.A tak drahy to neni..

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 21:20   Citovat  

Levný gsm pager zde

coudu je teď offline  coudu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 21:24   Citovat  

No já mam magica a zatim sem sním neměl jedinej problém...montáž dala trochu zabrat ale vpoho je to dobrý ...ovšem nemá teda GSM modul

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 21:37   Citovat  

hosi taky bych chtel neco dobryho poridit ale bojim se toho ze je to zbytecny ze kdyz nekdo chce tak vam auto proste ukrande at chcete nebo nechcete... byl sem na skoleni ridicu na profesni prukaz a proste nam rikali ruzny veci zkrz jezdeni atd.. a potom ten instruktor zabocil ke kradezim aut .. a vypravel nam ze nakej asi profik nebo co Velmi šťastný.... proste ukrad nakou audinu v praze a prekrocil rychlost ,policajti za nim a honili ho ... za prahou vyletel ten zlodej z kruhace a hodil to do pole a nez policajti dobehli na to pole za nim aby ho chytli uz byl pryc ale v aute nasli ruzny jeho vychytavky a naradi ... prej mel sadu nakejch univerzalnich klicu na ruzny typy bmw audi a wv .. naky pristroje a deaktivovani ruznejch alarmu ... a jeste nakej pristroj kterej rusi signal gps takze vlastne auto ani nenajdete a krom toho mel jeste ruzny sady sperhaku a samy takovy kraviny Smutný nevim jestli maj hodne zajem i o japonsky auta ale jak je videt tak o nemecky asi dost Smutný wc

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 21:44   Citovat  

Bazzi napsal:
hosi taky bych chtel neco dobryho poridit ale bojim se toho ze je to zbytecny ze kdyz nekdo chce tak vam auto proste ukrande at chcete nebo nechcete... byl sem na skoleni ridicu na profesni prukaz a proste nam rikali ruzny veci zkrz jezdeni atd.. a potom ten instruktor zabocil ke kradezim aut .. a vypravel nam ze nakej asi profik nebo co Velmi šťastný.... proste ukrad nakou audinu v praze a prekrocil rychlost ,policajti za nim a honili ho ... za prahou vyletel ten zlodej z kruhace a hodil to do pole a nez policajti dobehli na to pole za nim aby ho chytli uz byl pryc ale v aute nasli ruzny jeho vychytavky a naradi ... prej mel sadu nakejch univerzalnich klicu na ruzny typy bmw audi a wv .. naky pristroje a deaktivovani ruznejch alarmu ... a jeste nakej pristroj kterej rusi signal gps takze vlastne auto ani nenajdete a krom toho mel jeste ruzny sady sperhaku a samy takovy kraviny Smutný nevim jestli maj hodne zajem i o japonsky auta ale jak je videt tak o nemecky asi dost Smutný wc

Myslíš,že by takový člověk šel ukrást audinu (nebo cokoli) za 100-200tis.? Velmi šťastný

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 21:44   Citovat  

jablotron už v autě nechci , kvůli jeho ovládání (pro mě je na hlavu,že mám dvě tlačítka který dělaj to samý -obě zamčou akorát jedno nezapne senzory,kdo si má uvědomovat který z nich zrovna zmáčk)mi vybrali auto -samozřejmě jsem zamk tím bez senzorů takže rozbitý okno a alarm ani muk.
Od tý doby mám magicar a bez problémů ,senzory jsou zaplý vždy , pokud je chci vypnout musím to udělat vědomě . v zimě si pravidelně ráno timerem samo nastartuje a já jdu do teplýho auta.za celou dobu jediný servis co s alarmem dělám je výměna baterky v ovladači. Podle mě, pokud je pořádně namontovanej není problém.Mikrovlny se daj samozřejmě domontovat i k magicu. kopel atp nesrovnám neměl jsem v ruce-je možný že je to to samý v levnějším ,to se hádat nebudu.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.1.2010 , 22:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslíš,že by takový člověk šel ukrást audinu (nebo cokoli) za 100-200tis.? Velmi šťastný
no mozna ti to pride k smichu ale kamosovi takle ukradli fabii rs a zlodej prosjel nekde na cervenou tak se za nim rozjeli policajti chytli ho a fabii vratili majiteli bez porusenejch zamku a bezjakyhokoli naznaku paceni nebo takle a auto mel zamkly ma alarm a taky s tim neudelal nic proste si myslim ze kdyz nekdo vase auto chce tak si ho proste veme Smutný

krasnyja je teď offline  krasnyja
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 1:08   Citovat  

Hellborn napsal:

je to smutny ale je to tak .... Smutný Meli jsme cca pred 2 mesicema dvojkovou octavku dneska cca cena 250tis,-.. a neveril bys tomu ale ukradli nam to primo pred nosem ... tatik si akorad odbehl neco zaridit a oktavka behem pul hodky pryc.. a to se stalo jeste okolo 2hod odpoledne..v Plzni na Doubravce.. a taky nam rekli, ze meli nejspis udelanej klic... ze za tak kratkou dobu to je nemozny ...a ani zadna odtahovka nebyla zaregistrovana ..proste nic .. v ten den se ukradlo 3x passat 1x tuareg a nase octavka ...je to hrozny ale je to tak .. ze proste u tech novejsich aut, kdyz ten dotycnej si jde pro auto tak si ho proste vezme ... proto takova rada , kdyz si budete davat nekdy auto do servisu i autorizovanyho!... nebo na vymenu kol.. nebo buh vi ceho nikdy nedavat kompletni klice ..( sundat klice od paaak, ruznyho defend locku) a jen samostatnej klic...tim se jim to alespon drobet stizii ... jinak to bylo nastesti pojisteny, takze jsme neco dostali... ale hned jsme poridili do novyho SHERLOGA.. a zatim a snad uz bude klid! OK

RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 5:16   Citovat  

v dnešní době je toho tolik,že záleží na člověku, co si uvolí a co se mu zrovna líbí více a více vyhovuje..
Ale souhlasim s Montym, že pokud je magicar dobře namontovanej, tak stačí jenom měnit baterky v pageru. OK
Co se týče montáže, tak se zákl.znalostma a multimetrem, si to s chutí dám znovu..
Pak kombinace s GSM byť i pomocí "jenom" starýho telefonu s dobrou baterkou..a všichni se Ti na to wc
to je názor můj kouř

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 8:03   Citovat  

Bazzi napsal:
no mozna ti to pride k smichu ale kamosovi takle ukradli fabii rs a zlodej prosjel nekde na cervenou tak se za nim rozjeli policajti chytli ho a fabii vratili majiteli bez porusenejch zamku a bezjakyhokoli naznaku paceni nebo takle a auto mel zamkly ma alarm a taky s tim neudelal nic proste si myslim ze kdyz nekdo vase auto chce tak si ho proste veme Smutný

Tak to zas takový problém není... Taky jsme zabouchnuté klíče v C5g dostali ven pomocí klíče od C6g,kterým se C5g odemklo bez poškození... A to byla amaterská práce na cca 10min... Velmi šťastný O Oktávce (I.,dvojka nevím,jak to má) ani nemluvím, Felicie šla otevřít provázkem... zzzzzzz A ani Fóbie není problém tudy odkaz Paklíče se dají koupit... Jednou jsem narazil na diskuzi s odkazem do Ruska - paklíč snad i na BMW na dobírku... HaHaaa

Další věc: Dost lidí si "hrdě" nalepí nálepku od alarmu na okno - prima oznámení,co tam mám, jen najít na netu návod,jak to obejít...

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 9:45   Citovat  

Všechno jde obejít.Koktu s alarmem,defendlockem nám taky švihli před barákem pod lampou a to ještě nebyla ani na první garančce po zakoupení Tak to valím bulvy Když to má někdo jako hobby a má přístup k jednotlivejm modelům aut,vymyslí všechno.Pamatuju kluka z vojny,kterej se bavil tím,že v noci když šel z vycházky,odemykal gumám auta,na palubku dal růži a zase zamknul HaHaaa A to používal jen věci,který měl po kapsách,nic spešl :hehe:

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 9:55   Citovat  

Hellborn napsal:
Další věc: Dost lidí si "hrdě" nalepí nálepku od alarmu na okno - prima oznámení,co tam mám, jen najít na netu návod,jak to obejít...
tak tohle me nikdy nenapadlo tak to si myslim ze je asi jedinej zpusob jak tomu zabranit Úsměv ale stejne bych rek ze se nejvic kradou prave skodovky , audi , bmw ,wv protoze se dobre prodavaj a dou hned na dracku kdyz ho chce ten zlodej nekde prodat

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 10:12  Naposledy upravil DanTe dne 12.1.2010 , 10:17, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Jako pracovník pojišťovny ti tohle potvrzuju. Nejvíc se kradou koncernový auta a úplně nejvíc škodovky a vw. A teď u octávek II. generace je nová móda a to rozbít okno, otevřít kapotu a ukrást světla

EDIT: a další věc co se nejvíc krade jsou ty přiblblý koncernový rádia.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 10:15   Citovat  

Bazzi napsal:
tak tohle me nikdy nenapadlo tak to si myslim ze je asi jedinej zpusob jak tomu zabranit Úsměv ale stejne bych rek ze se nejvic kradou prave skodovky , audi , bmw ,wv protoze se dobre prodavaj a dou hned na dracku kdyz ho chce ten zlodej nekde prodat

Dá se nalepit nálepka z jiného alarmu. Úsměv

mrgrudge napsal:
Jako pracovník pojišťovny ti tohle potvrzuju. Nejvíc se kradou koncernový auta a úplně nejvíc škodovky a vw. A teď u octávek II. generace je nová móda a to rozbít okno, otevřít kapotu a ukrást světla.

A co airbagy? Ty už vyšly z módy?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 10:16  Naposledy upravil DanTe dne 12.1.2010 , 10:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jop airbagy taky, ale teď nejvíc světla a rádia. Zhruba 90% havarijních škod vykradením Octávek II jsou světla a 70% concernovejch škod jsou ty jejich rádia

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 10:20   Citovat  

mrgrudge napsal:
Jako pracovník pojišťovny ti tohle potvrzuju. Nejvíc se kradou koncernový auta a úplně nejvíc škodovky a vw. A teď u octávek II. generace je nová móda a to rozbít okno, otevřít kapotu a ukrást světla a další věc co se nejvíc krade jsou ty přiblblý koncernový rádia.

jo povim ti kuriozitu, přijela ženská do servisu škodováckýho(byl sem na praxi ještě jako učeň) a nechala si vyměnit světla xenony, pač starý už blbě svitili, budiž namontováno ženská spokojená odjela asi za 3 dny vidime přijiždět odtahovku a na ni oktavka bez světel, složili sme jí a koukáme jak se tam dostali, nebylo nic vidět, až najednou sme si všimli na levým blatníku asi 1mm vrypu, ty (jsem spostý jako dlaždič ale polepšim se) přizvedli kapotu stčili tam tvrdej ohnutej drát a zatáhli za lanko kapoty a měli otevříno, a světla byly včudu.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 10:23   Citovat  

sablos napsal:
jo povim ti kuriozitu, přijela ženská do servisu škodováckýho(byl sem na praxi ještě jako učeň) a nechala si vyměnit světla xenony, pač starý už blbě svitili, budiž namontováno ženská spokojená odjela asi za 3 dny vidime přijiždět odtahovku a na ni oktavka bez světel, složili sme jí a koukáme jak se tam dostali, nebylo nic vidět, až najednou sme si všimli na levým blatníku asi 1mm vrypu, ty (jsem spostý jako dlaždič ale polepšim se) přizvedli kapotu stčili tam tvrdej ohnutej drát a zatáhli za lanko kapoty a měli otevříno, a světla byly včudu.

To jsou ty co se s tim *****, tradiční styl je rozbít okno řidiče a je hotovo Úsměv Ale jako tohle je šikovný to se jim musí nechal, s tim jsem se tu ještě nesetkal je to dobrý

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 10:55   Citovat  

S tema svetlama muzu potrvdit, to se stalo druhej den po nastehovani v Jbc tatovi u sluzebaku, vymlaskly okno a chteli ukrast xenony na Oct. II, tata jeste nespal, tak na ne z okna zarval a oni skocili do nastartovanyho auta a ujeli. SPZ na tom aute byla samozrejme ukradene par dni pred tim nekde, takze bez sance dohledat je. Velmi vtipne pri patku. Kvuli tomu mam porad na taliri jestli se nebojim o auto, kdyz sem byl tejden v Praze, nebo kdyz sem stal prez noc tamhle, no rozhodne se nebojim tolik, jako bych se bal s Fabii, co mi nasi cpali pri koupi auta pred 2 rokama... Nevim jako moc je ucinnej ten nacipovenej klic v C6g...

Jinak v Jablotronu delaj my znamy, maj mozna nejakou zamnestnaneckou slevu, ale moc neslibuju.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 11:11   Citovat  

mrgrudge napsal:
Jop airbagy taky, ale teď nejvíc světla a rádia. Zhruba 90% havarijních škod vykradením Octávek II jsou světla a 70% concernovejch škod jsou ty jejich rádia

A origo navigace. Coz potesi, protoze pritom vznikne slusna skoda na cele palubce, kamarad ma navic oktavku RS, kde se po rozbiti okynka dostanou stripky do potahu sedacek a diky tomu materialu se uplne dotrhaly.
Ten kamos se na to koukal z okna a nestihl tam ani dobehnout, trvalo to tomu chlapikovi snad minutu.

WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 11:17   Citovat  

Gregy.Type.R napsal:
Myslím že tak do 10t by to bylo v pohodě. koukal jsem třeba na tohle. To už vypadá fakt našlapaně.
Bývalý kolega v práci měl auto zabezpečené přes mobil. Pokud se s ním něco dělo, okamžitě ho telefon informoval a dokonce ho mohl přes ten phoun vypnout. Tuším, že za to dával asi 11tis. A nejlepší zabezpečení je to, který si člověk udělá sám... OK

jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 11:53   Citovat  

Bully napsal:
A origo navigace. Coz potesi, protoze pritom vznikne slusna skoda na cele palubce, kamarad ma navic oktavku RS, kde se po rozbiti okynka dostanou stripky do potahu sedacek a diky tomu materialu se uplne dotrhaly.
Ten kamos se na to koukal z okna a nestihl tam ani dobehnout, trvalo to tomu chlapikovi snad minutu.

Vlastní zkušenost: Xenony pryč, Navigace Columbus pryč >>> cena opravy 150k, a to ani nelakovali poškrábaný panely karoserie. Smutný

Jinak k alarmu, mám magicar a uživatelsky je hodně v pohodě. Pravda je, že je to pořád jen alarm a neslouží k lokalizaci. Nedávno jsem na tohle dělal nějakou prácičku. Je několik úrovní. První je mít v autě starej mobil, kterej se dá dohledat pomocí simkarty od operátora(T-Mobile). Tohle je samozřejmě docela nepřesný, na druhou stranu pokrytí je docela dobrý, takže když nemá někdo rušičku (jakože většinou nemá, i když to stojí pár korun), je to lepší než nic. Druhá možnost je GPS GSM(GPRS) lokalizace. Tam je jednotka GPS která odesílá data buď jako SMSky nebo GPRS pakety. Většinou to bývá ve spojení s nějakou čtečkou čipů pro identifikaci uživatele. Něco podobnýho vyrábí ten Jablotron. Dá se to odrušit stejným způsobem jako mobil. Nejvíc hardcore varianta je kombinace GPS-GSM a radiolokace. Auto vysílá nouzovej signál pomocí radiovejch vln, je to prakticky neodrušitelný a opravdu spolehlivý. A taky drahý (sherlog neo).

Suma sumárum, můj názor je, že nejlepší je alarm alá magicar pro klid majitele a pro případ reálnýho odcizení dobrý pojištění. Kolikrát se totiž povedlo, že auto se dohledalo, ale šlo se po kokrétních dílech, takže zbytek ustupoval co nejvyšší rychlostí (flexa, motorovka). A to je pak lepší takový auto nenajít.

EDIT: ke krádežím vozů z koncernu VW AG, stačí se podívat na stránky sherlogu a je jasný, že minimálně spínačku je potřeba vždycky rozlomit. U těch hustějších aut se mění ECU.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 12:00   Citovat  

jvkgrifone:
presne tak, nejlepsi alarm je dobra pojistka a zamcena garaz k tomu. Kdyz nekdo bude auto chtit vykrast nebo ukrast uplne, jde to sakra rychle a hladce bez ohledu na to, jak je zabezpecene. U starsich aut to vyznam ma urcite, nejdou po nich specializovane bandy a kazda prekazka amaterstejsimu zlodeji zkomplikuje praci nebo ho odradi hned na zacatku.

krasnyja je teď offline  krasnyja
0
PříspěvekZaslal: 12.1.2010 , 13:15   Citovat  

Bully napsal:
jvkgrifone:
presne tak, nejlepsi alarm je dobra pojistka a zamcena garaz k tomu. Kdyz nekdo bude auto chtit vykrast nebo ukrast uplne, jde to sakra rychle a hladce bez ohledu na to, jak je zabezpecene. U starsich aut to vyznam ma urcite, nejdou po nich specializovane bandy a kazda prekazka amaterstejsimu zlodeji zkomplikuje praci nebo ho odradi hned na zacatku.

presne tak OK proto je nejlepsi u starsich aut poridit klidne co nejvic viditelnych zarizeni ( paky ..zamykacka radicky i ta blba samolepka alarmu na okne (nee samozrejme prava) staci k tomu aby si to kde jaky Dumbo rozmyslelo ... Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabezpečení auta alarmem
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina