Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rada pro dnešní den: ometejte sníh.....
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:16   Citovat  

Dneska ráno, bo žena chtěla vzít malou do nemocnice cepelínem, rozhodl jsem se , že vykopu ATRko ze sněhu. Alespoň u mého ATRka se trakce na sněhu limitně blíží nule, čili jsem ho od minuleho patku, kdy ta nohavicova zima začala, měl pod sněhem. Tudíž jsem vykopal zepředu místo, sundal sníh z oken a vrchnich deset cm sněhu z kapoty abych videl. Víc jsem to nechtěl trápit kvůli laku. Vyrazil jsem na Prahu, očekávajíc, že sníh v rychlostech, ktere nasledovaly, tj. 150kmh+ se dokonale érodynamicky obrousí. Samozrejme jsem vydatně topil, tak aby votuzidlo dukladne odmrzlo. Když jsem po 20km jízdy po dálnici v těchto rychlostech dorazil k BBcentru, kde jsou radary a 50kmh, jsem v jednom místě přibrzdil, a na předním skle mi udělali kuk dva sněhy ze střechy, každý o přesném rozměru 1/2 origo čelního okna Honda Accord 98-03(jeden pro mě, a jeden pro spolujezdce- kdyby tam byl a nudil se). Ty syčáci, každej urcite 5kg, tam číhaly celou cestu a tady, v levem, tj. tretim pruhu mi hodily ale totalni klapky na oci, stěrače s nima pochopitelně nehly. Nasledovalo nejmin 10vterin navigace podle zpetnych do odstavneho, cili zhruba 150m jízdy neznamo kam.....

ČILI RADA: ometejte!

p.s. komentáře mojí inteligence povoleny
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:22   Citovat  

tak takovy ometaceneometace presne nemam rad ... pac jedna vec ze se oslepej sam, druha je ze kdyz se za takovym jede, ze snih pokud neodletuje z jeho strechy na sklo primo ve velkych kusech tak aspon ve "vlockach" ... proste ee .. kdyz omect tak maximalne co to jde ... ve jmenu ohleduplnosti k sobe a hlavne jinym ucastnikum. a co se laku tyce, ... pokud s tim je problem tak v zime nejezdit Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:28   Citovat  

ale je to divny ze to neodfouklo Úsměv kazdopadne bych si asi spotil trenky v tve situaci
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:30   Citovat  

Clark napsal:
ale je to divny ze to neodfouklo Úsměv kazdopadne bych si asi spotil trenky v tve situaci

moje pocity, zvlast v trenkach, byly daleko za hranici pocení.....
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:38   Citovat  

takze ometat nebo hnedy bezpecnostni trenky oblect wc

hlavne ze se nic nestalo

ja to teda vetsinou neometam kdyz to je tak kolem 5cm, ale zase moje pritelkyne treba na svojeho atoska nedosahne, tak na to vetsinou uprostred kasle. poucim ji Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:40   Citovat  

Jo,chce to omést pořádně...

Ale když koukám kolem sebe,tak si hodně lidí hraje na vojáčky - konkrétně na tankisty... Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:40   Citovat  

Je to divny,ale kdyz sem minule chtel porve vyjet z toho kalamitniho stavu na parkaci tak to abych dokonale ometl strechu mi durazne pripomenula moje pritelkyne / NERIDICKA/ Se stydím

a argumentovala presne situaci ktera se tobe stala přátele ja osobne sem to chtel resit stejne jako ty - je videt, ze vi co rikala je to dobrý
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:44   Citovat  

Úsměv zajimavy topic..Z obracene strany kdy priznavas vinu

Ja teda ometam auto komplet. Ale mam podobnou zkusenost.sice ne na dalnici ale jeste v obytne zone mezi auty.
Pokud je to namrzle a napadne prasan tak to odfoukas..i kdyz pri tom odfuku taky skoro neni nic videt jednu chvili...Ale pokud se ti to teplem spojilo a padl ti na celni snehovy panel Úsměv ani sterace z V3Sky by to nezvladli Úsměv
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:44   Citovat  

nuz Kandiku, ver ze takovehle snehy dokazou hrave zlomit sterace takze jestli ti funguji tak bud rad protoze sis mohl trochu vydelat na ne. Ale je videt ze snih neni to jediny bily cos mel nad hlavou a ze ten andel co se drzi strechy zafungoval jak mel. Priste mu tu strechu prosimte omet at se tam nevali ve studenym ju? Úsměv
Ja rikam ze zkusenost ze ktere se clovek staci poucit a nezarve u ni, je dobra zkusenost OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 9:46   Citovat  

hlavne moje cesta do prace zacina asi 5km po zapadly silnicce, kde potkavam jezevce, srnky a kance, ale ne zamnoujedouci vozy - tam vetsinou uz zaklad spadne a nemetam po dalnici meteority sněhu... Jenže kchár jsem včera večer předehířval, takže to nejspis odtálo a přimrzlo, a celkove ten snih byl po tydnu sedlej - a mimo jine velmi tezko ometatelnej obecne

EDIT @ Preludez: vědom si riskovani vlastniho a cizich zivotu k ziskani tyhle cenny zkusenosti a veskerych duchovnich souvislosti to sem pisu
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 10:01   Citovat  

abych se priznal ja nemam moc casu rano to ometat vstavat driv se mi nechce Se stydím tak ometu predni sklo ,bocni predni a zrcatka(ty sou sice vyhrivane ale ot je nic moc tak to ometu) zadni okno nepotrebuju,to je vyhrivane.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 10:12   Citovat  

kamol napsal:
abych se priznal ja nemam moc casu rano to ometat vstavat driv se mi nechce Se stydím tak ometu predni sklo ,bocni predni a zrcatka(ty sou sice vyhrivane ale ot je nic moc tak to ometu) zadni okno nepotrebuju,to je vyhrivane.

mno, tak to ber jako inspiraci pro zmenu nazoru
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 10:50   Citovat  

Chybovat je lidské a děkuji ti za rozumný a věcný příspěvek, který může někomu případně ušetřit nejen horké chvilky, ale třeba i havárku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 10:56   Citovat  

kandik napsal:
mno, tak to ber jako inspiraci pro zmenu nazoru

taky se mi to parkrat uz stalo ale vzdycky to sterace zvladly Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 11:14   Citovat  

Vzdy ometam cele auto (cim lepe, tim mene to pak primrzne v noci az se vratim) a naopak desne moc nadavam (a obcas i vytrubuji) lidi co to nedelaji.. Je opravdu supr jet za nekym koho nemohu predjet, tahne se jak tureckej med a ze strechy mu na me lita bordel Tak to valím bulvy Na druhou stranu priznavam ze 8 let zpet s cerstvym ridicakem a peknou 120acou jsem tak jezdil taky Se stydím Dnes mam vice rozumu na tohle.. je to dobrý Ale mas odeme plusika k prinosu, protoze to neni spatne napsat a trebas to nekoho presvedci je to dobrý
   Návrat  
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 11:28   Citovat  

Kandik: přesně to se mi taky stalo. Ometl sem tak nějak co šlo ale na střeše to bylo primrzly a neslo to dolu. Po par kilometrech sem zabrzdil na semaforech a sjeli mi to na cele přední sklo. Tím topením se to povolili ale jen ve předu kde mas topení takže při akceleraci to neslo dozadu ale dopředu to sjeli krasne. Byl sem stastnej ze už sem stal a nestalo se mi to při jizde jako tobě. Naštěstí vše v poho. Vyskočil sem, naházel to na silnici a jel dal Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 12:02   Citovat  

gizmi napsal:
.. Je opravdu supr jet za nekym koho nemohu predjet, tahne se jak tureckej med a ze strechy mu na me lita bordel ...

OK

kamol napsal:
taky se mi to parkrat uz stalo ale vzdycky to sterace zvladly Úsměv

mno exkolega si takhlenc srovnal tisicihran na raminku sterace ... na mazde 3 ... a tech 4.500 co ho stalo nove docela bolelo Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 12:11   Citovat  

happy napsal:
mno exkolega si takhlenc srovnal tisicihran na raminku sterace ... na mazde 3 ... a tech 4.500 co ho stalo nove docela bolelo Smutný

jasne cokoliv se muze stat.ale zas tak tragicky to nevidim kdyz denne jezdim tak mi to nehrozi.kdyz nekdo stoji 2 tydny kdy porad snezi tak je to blbe kdyz si to neomete.s tim ze denne jezdim tak to neometavam jak sem psal nemam cas a nervy na to Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 12:15   Citovat  

kamol napsal:
jasne cokoliv se muze stat.ale zas tak tragicky to nevidim kdyz denne jezdim tak mi to nehrozi.kdyz nekdo stoji 2 tydny kdy porad snezi tak je to blbe kdyz si to neomete.s tim ze denne jezdim tak to neometavam jak sem psal nemam cas a nervy na to Velmi šťastný

mno to ja si tech 5-10 minut vysetrim nez vypadat jak auto v kozichu a ohrozovat sebe a ostatni ucatniky meetallll ... ale kazdeho volba samozrejme přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 12:19   Citovat  

happy napsal:
mno to ja si tech 5-10 minut vysetrim nez vypadat jak auto v kozichu a ohrozovat sebe a ostatni ucatniky meetallll ... ale kazdeho volba samozrejme přátele

tak jasne.ja porad specham tak neni cas Se stydím a navic me to nebavi Velmi šťastný nemam rad zimu ve meste.snih patri na hory kde je ho porad malo a to me stve.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 12:40   Citovat  

jop taky sem z tech linych a ted sem ometl jen tak baych videl, ale na kapote zustal solidni kus poloroztateho snehu a zmrzl
a vcera na spojce zhruba v 90ce se vznesla ledova kra cca 30x30 cm a bum prask (vona to byla teda vetsi rana, ale filtr mi ji nedovoluje popsat) do predniho skla, tak jsem akorat zkontroloval moji prasklinku esi se nahodou potvurka nevydala k okrajum skla a nastesti ne

takze uz taky ometam OK
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 12:48   Citovat  

aaaa koukám pánové spěchali......no nebudu rozumovat, ale musím si přisadit - já totiž ometám komplet celý auto právě z tohodle důvodu protože mě to při pohledu na to množství sněhu na střeše napadne......stejně jako na kapotě když ti to pak kolik kilometrů lítá do výhledu.....takže mě se tohle nestalo, nestane a stát se nemůže Úsměv

tak ometejte hoši ometejte Úsměv
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 13:21   Citovat  

Loňskou zimu se mi stalo to samé když jsem brzdil před křižovatkou - jooo to byl stres Velmi šťastný .... ale stejně neometám HaHaaa ty pocity slepoty znám dokonale
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 13:23   Citovat  

Hlavně bacha na kamiony..ty zmrzlý kusy co z nicjh lítaj taky nejsou zrovna hit....už jsem kvůli tomu taky házel pár myšek..
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 14:08   Citovat  

Proto mám vždy důkladně ometeno.... Velmi šťastný
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 14:53   Citovat  

No mě se stalo něco podobného.Vše jsem u svého "Zrzka" ometl až na střechu Se stydím .Druhý den střecha už nešla ani omést, protože se na plechu vytvořila ledová vrstva pokrytá sněhem.Tak jsem to moc neřešil.S manželkou jsme jeli nakoupit a zaparkoval jsem v nadzemních garážích.Když jsem přišel k autu, všiml jsem si jak sníh na střeše popojel o 2cm směrem k přednímu sklu.Tak jsem si řekl že to setřepu jízdou někde v zatáčce. HaHaaa Jenže jak se auto naklonilo při sjíždění v garážích zamrzlí sníh z celé střechy sjel na sklo.Rana jak z děla, myslel jsem že je po skle.Naštěstí to bylo až dole, kde jsem opravdu zatočil a sníh byl dole.A výsledek?U čelního skla prohlá kapota. Tak to valím bulvy Takže ometejte jak to nejvíc jde!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 15:10   Citovat  

To jsem zvědav kolik po tomhle tématu přibude "vometáků"... HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 15:11   Citovat  

Ještě že to sněžení a nutnost vometání v Praze už skončilo, já teď maximálně vymet peněženku za celej novej vejfuk Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 15:30   Citovat  

Ometam vzdy dukladne, co to jde, ma to dva tri hlavni duvody, vidim a nikoho neohrozuju, zahreju auto, nez ho ometu a hlavne zahreju sebe, kdyz tak dlouho ometam Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný!!
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.1.2010 , 16:15   Citovat  

Kandíkovy vločky jsou jetšě celkem fajn,ale kus ledu o rozměrech běžné kombinované ledničky (ŠxV) je v zatáčce nebo křižovatce daleko větší hukot,když se sveze z plachty kamionu.Ti by měli vzít jednu dřevěnou bočnici a zevnitř návěsu to povinně vypíchat nebo aspon rozkouskovat Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
rada pro dnešní den: ometejte sníh.....
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina