Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Crx na novinky.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:45   Citovat  

ci je to cero? majitel asi nebude 2x nadseny Velmi šťastný
P.S. je to v tom prvni videu

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:48   Citovat  

tak to je neprijemne naštvanej
   Návrat  
Mailo je teď offline  Mailo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:52   Citovat  

Chudák céro, jak naříká Tak to valím bulvy
   Návrat  
Redy je teď offline  Redy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:52   Citovat  

To tam jako ty vemena hážou ten sníh na to auto???? naštvanej naštvanej naštvanej jinak neznám to mi hlava nebere z prahy na klubu nic s těmahle kolama neni kouř
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 16:58   Citovat  

Tak to koukám! tyvogo tak to je nepříjemný Smutný
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:22   Citovat  

No tak ale sorry, ale hazet to primo na auto to je trochu zhovadilost ne?To ho meli radsi nechat odtahnout
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:43   Citovat  

vidět někoho jak to takhle šije ze střechy na moje Céro tak normálně vylezu nahoru a pošlu ho xichtem na chodník naštvanej
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:46   Citovat  

Bože to jsou vemena....Průměrně inteligentní člověk by se snažil aspon najít majitele a nechat to auto přeparkovat..Fakt to CRX lituji Smutný..

MalTake: Taky mam obavy o to,že pokud bych někoho vidět tohle dělat na moji Hondu, tak se asi dlouho neprojedu Smutný..Hovada..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:50   Citovat  

zase na druhou stranu, co to auto poskodi vic? Kdyz sjede snih z cele strechy nebo kdyz pada snih po lopate? A co maji delat ty lidi z baraku co za to maji zodpovednost? Tezko jim nekdo rekne majitele (treba PCR).
Nekoukejte na to tak jednostranne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:53   Citovat  

ninja napsal:
zase na druhou stranu, co to auto poskodi vic? Kdyz sjede snih z cele strechy nebo kdyz pada snih po lopate? A co maji delat ty lidi z baraku co za to maji zodpovednost? Tezko jim nekdo rekne majitele (treba PCR).
když už někdo hazí sníh ze střechy,tak tim nesmí poškozovat či ohrožovat ostatní !!!
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:54   Citovat  

ninja napsal:

jenže tohle už tam hází ze svýho balkónu ... neřekl bych kdyby to bylo něaký nebezbečný a strhli to dolů, ale vyhazovat sníh z balkonu takhle, že nad tím zůstává rozum stát nevim, nevim KO
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:56   Citovat  

ninja napsal:

No já bych chtěl vidět jestli budeš takhle rozumně mluvit když ráno přijdeš k autu a budeš tam mít díry jak na měsíci to mi hlava nebere okolo je místa tři zadky a oni to evidentně házej na něj...já bejt tim co hází tak si dám hodně velkýho majzla kam to házim, protože vidět tohle tak bejt nebejt to moje auto jdu nahoru a toho frajera si pěkně podám a jeden kvádr sněhu mu pošlu rovnou na xicht...nic proti,ale tohle mě maximálně dožralo
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:57   Citovat  

vždyť to mohly házet kousek vele , plácek tam byl dost velkej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 17:58   Citovat  

Redy napsal:
No já bych chtěl vidět jestli budeš takhle rozumně mluvit když ráno přijdeš k autu a budeš tam mít díry jak na měsíci to mi hlava nebere okolo je místa tři zadky a oni to evidentně házej na něj...já bejt tim co hází tak si dám hodně velkýho majzla kam to házim, protože vidět tohle tak bejt nebejt to moje auto jdu nahoru a toho frajera si pěkně podám a jeden kvádr sněhu mu pošlu rovnou na xicht...nic proti,ale tohle mě maximálně dožralo
tjn HaHaaa
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:00   Citovat  

ninja napsal:

Ale musíš uznat že trochu snahy netrefit to auto by pomohlo.Tam stojí samo a oni to kdydaj přímo na něj...jinak dneska naproti spadnul sníh soudedovi na Vento a rozbyl mu zadní okno Velmi šťastný
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:01   Citovat  

já bych za to sekal ruce! naštvanej
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:02   Citovat  

Prostě se mohli aspon obtěžovat se poptat, koho to auto je,at s tím odjede jinám......
   Návrat  
jend@ je teď offline  jend@
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:06   Citovat  

Ten by s tý střechy jel jak cukrář!
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:11   Citovat  

takému magorovi by som nechal okamžite zacvakať škodu spôsobenú na aute, byť to moja kára tak dopadne ešte horšie... svatoušek
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:14   Citovat  

no fuj,to mám zase tlak 200 na 100...bych ho z toho baráku vypráskal že by nestačil počítat schody...eště když vim že se to dělo kousek ode mě
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:14   Citovat  

Redy napsal:

Tak v mem pripade nejsem debil abych v zime parkoval v miste kde muze padat snih ze strechy. Ale to je kazdeho boj. Nehlede na to ze jsem mel a budu mit auto jako dopravni prostredek a ne stred vesmiru.
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:19  Naposledy upravil Ludva dne 19.1.2010 , 18:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ninja napsal:
zase na druhou stranu, co to auto poskodi vic?

Já teda na to jednostranně koukat budu.Za tohle bych je zažaloval za ničení cizího majetku!Jeslti chci provádět nějakou práci ve výškách a ohrožovat kolem jdoucí nebo zaparkovaná auta, MUSÍM vše zajistit tak, abych nikoho a nic neohrozil.Stačí dát na silnici ceduli "zákaz stání" a zábrany pro chodce a je po problému.Jestli si tam auto někdo zaparkuje, tak ho nechám odtáhnout a né že na něho budu házet v tomto případě sníh, v jiném třeba křidlice.To je zas můj názor. naštvanej
ninja napsal:
Tak v mem pripade nejsem debil abych v zime parkoval v miste kde muze padat snih ze strechy. Ale to je kazdeho boj. Nehlede na to ze jsem mel a budu mit auto jako dopravni prostredek a ne stred vesmiru.

Musíš to taky brát, že někteří nemají moc na výběr s parkováním.Už vidím jak si všichni parkují u obchodňáků HaHaaa A majitel má dům pojištěný.Ten sníh by stejně měl každý poklidit.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:20   Citovat  

ninja napsal:

Tak jde treba o to ze kazdej si hned neuvedomi ze mu na to muze spadnout ze strechy snih...A navic ostatni si toho auta asi vazi a maji k nemu nejaky vztah na rozdil od tebe jak to tak ctu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:20   Citovat  

ninja napsal:

no tak zrovna v praze si myslim že by si nemohl zaparkovat nikde v tom případě,protože tady jsou ty střechy takhle skoro všechny...to by mě docela zajímalo jak tohle dopadlo,jestli si kluk jen někam odskočil na kafe a přišel k tomuhle tak by mi snad bouchla hlava a to hlavně z toho důvodu,že taková oprava něco stojí a i když auto neni střed vesmíru,tuhle opravu hodnotim zbytečností tou nejvyšší...a ty peníze v tom to už je tutovej střed vesmíru Úsměv
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:21   Citovat  

U mě v ulici sice nic podobného nehrozí, ale parkují tu přes den hodně lidi z Kladna a představa, že bych dokázal zjistit, kdo mi to stojí před barákem, pokud nejde o auto některého ze sousedů, je zcela nereálná. O získání kontaktu na majitele už ani nemluvě.
U činžovních domů, kde je těch aut spousta, si vůbec neumím představit, jak by to někdo měl zjišťovat.
Tím pochopitelně neříkám, že je dobré házet cokoli na jakékoli auto:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:23   Citovat  

tim mi chces rict ze neni v praze moznost zaparkovat jinde jak pod strechou? Ale notak.
V pripade poskozeni auta je jasny ze je to naprosto zbytecny, ale nejde o zivot, nejde o nic.
   Návrat  
qasper je teď offline  qasper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:26   Citovat  

ninja napsal:
tim mi chces rict ze neni v praze moznost zaparkovat jinde jak pod strechou? Ale notak.
V pripade poskozeni auta je jasny ze je to naprosto zbytecny, ale nejde o zivot, nejde o nic.

tak jasný, že když nejde o život tak jde o prd, ale tohle je přinejmenšim k zamyšlení ... když mi zachumelí cesta taky nevezmu traktor a nenatlačim sníh sousedovi do auta abych měl volnou cestu ....jsou přece i jiný možnosti ... a vrchol je že to auto na něj ještě nadává a on nic ... hází vesele dál
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:27   Citovat  

aaa...nemá smysl...prostě tam měl dost místa,já bych tohle neudělal i kdyby to byl golf,u mě je to bezmozek co má jen radost jak věci houkaj a vidět ho tak žádný papírování a rovnou končí,tohle se prostě nedělá
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:39   Citovat  

Robbie napsal:
Tak jde treba o to ze kazdej si hned neuvedomi ze mu na to muze spadnout ze strechy snih...A navic ostatni si toho auta asi vazi a maji k nemu nejaky vztah na rozdil od tebe jak to tak ctu...

jelikoz mam auto k tomu aby me bezpecne a spolehlive dopravilo tak si nemuzu dovolit se o nej nestarat. Vzdycky jsem kazdemu autu dal co bylo potreba, castokrat i vic. Ale je to porad auto, ktery jezdi, jezdi v lete v zime, za deste za horka. A taky vim ze se v zime neparkuje tam kde muze padat snih, stejne jako ze se nezatahuje rucni brzda .-\
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:49   Citovat  

ninja napsal:
jelikoz mam auto k tomu aby me bezpecne a spolehlive dopravilo tak si nemuzu dovolit se o nej nestarat. Vzdycky jsem kazdemu autu dal co bylo potreba, castokrat i vic. Ale je to porad auto, ktery jezdi, jezdi v lete v zime, za deste za horka. A taky vim ze se v zime neparkuje tam kde muze padat snih, stejne jako ze se nezatahuje rucni brzda .-\

Když člověk narazí na bezmozka,nepomůže ti nic...někde zaparkuješ u nějakýho stromu,frajer se rozhodne ho pokácet protože je nebezpečnej a šoupne ti ho na střechu asi takhle odkaz a co pak? má si člověk dávat pozor i na stromy pod kterýma parkuje? to je přece kravina...za tohle buď postih nebo dostat pořádně přes tlamu, to mi nikdo nevymluví naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Crx na novinky.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina