Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Xenony - do všech typů světlometů
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 2

Co říkáte na ceny v obchodu?
Ceny výborné
8%
 8%  [ 1 ]
Ceny přijatelné
50%
 50%  [ 6 ]
Ceny nezajímavé
16%
 16%  [ 2 ]
Příliš drahé
25%
 25%  [ 3 ]
Hlasovalo : 12
Celkem hlasů : 12

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 22:17   Citovat  

krejcika napsal:
xenony montujem do všech druhů světlometů. to, zda jsou čiré nebo ne, na to nemá vliv. To je konstrukce světlometu, ale xenonem měníte pouze žárovku za výbojku a tak, jak je stejná žárovka do světlometů (nerozlišuje čiré nebo normal) je stejná i výbojka. Pro čiré světlomety se mohou lišit poze tím, zda budou v parabole, nebo v čočce. Ale ani to nehraje významnou roli.

To by me zajimalo kolik dopravaku ti to zbasti a jetli mi budes proplacet pokuty tak si je na auto namontuju HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 23:00   Citovat  

Trochu mimo tema:
Existuje v soucasnosti nejaka sada (nezalezi tak moc na cene), kterou mohu dat na auto, ktere z tovarny nema xenony (treba itr...) a aspon 5-6 let to neresit?
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 23:51   Citovat  

Nevsázel bych na to,ale podle toho jak jezdíš by to bylo teoreticky možné.Rozsvěcím 5-10x denně,životnost cca rok a něco :hehe:
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 23:59   Citovat  

ExEricss napsal:
Až za to u nás budou dávat flastry jako třeba na Slovensku tak vás ty legrácky přejdou. Velmi šťastný
Na autě jsem je měl, poté co mě PČR 3x upozornila, že to na autě nemá co dělat sem je raději vyndal.
To pak zjistíte že pěkný zdravý origo světlo s dobrou žárovkou umí taky svítit.
Pokud jsou paraboly zaoxidovaný popř. se místama loupe chrom. vrstva (typické potom co tam nějaký úd narval 100w žárovky) a krycí skla jsou domlácený od šutrů a zasažený korozí (ano koroze skla existuje takže bez O.T. Úsměv ) tak vás nezahrání ani trixenony a jakýkoliv výbojky.

s těma stowatkama - co dát do dálek, aby skutečně svítily a jak poznám, jestli v céru je parabola OK, když neumím světla rozlousknout?
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 0:16   Citovat  

majkl_l napsal:
s těma stowatkama - co dát do dálek, aby skutečně svítily a jak poznám, jestli v céru je parabola OK, když neumím světla rozlousknout?

nekdo je da do trouby a ony se rozlepi je tam pry nejakej pruznej silikon nebo co...
   Návrat  
krejcika je teď offline  krejcika
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 9:31   Citovat  

Takže, nevím proč bych se tu neukázal. Kvůli těm blbým řečem? Každý má svůj názor na to, i když některé příspěvky jsou zbytečné.. První slevy: je zajímavé že se o ně zajímají hlavně ti, kteří nic nekoupí. To už o něčem také svědčí, takže se těm příspěvkům ani nedivím. A je to rubrika obchody?! Tak nevím jaká neplacená reklama.. Pak jak někdo dával odkaz na ostřiky, to nejsou ostřikovače (tam je jiný tlak) ale chlejstátka.. ale to už tam také někdo zmínil. A jestliže by o ně někdo stál, není problém namontovat, ale většina lidí je rozumná, tyhle kecy si odpustí a záleží jim na ceně. Pak xenonů sem namontoval spousty a že by zamrzaly??? Velmi šťastný Nejlepší fór.. Naopak ohřejí sklo, ale nezpůsobují takové ohřátí jako žárovky a pro čiré světlomety je to lepší.. nedělají se na plexi trhlinky.. A montáž 100W žárovek?? To vám nevadí?? To je prasečina největší!!! To je pak oslnění..protože i na tlumené to má 80w! Pak co se týče kontrol, ano, STK se žárovkou. Ale když máte 4300K nebo 5000k, při běžné kontrole se to nepozná, pochybuji že někdo kdo tady psal že dostává pokuty, má tyto hodnoty.. To naopak ten chce být tady zmiňovaný machýrek a má xenony vyšší než 6000k!!A tam je to světlo fakt šílený a pokutě se ani nedivým!! Některé samotné řidiče z nich bolí oči, natož pak protijedoucí!! O 55w xenonech ani nemluvě, to je stejná prasečina jako ty vaše 100W žárovky!! Xenony sem měl na CRX, prelude, ted bmw, rodiče na fordu, přítelkyně na C4, mraky kámošů na různých autech a ostatní zákazníci také, nedonesla se mi ani jedna pokuta, mne samotného stavěli nespočetně krát, každý den sem na cestách. Při hodnotách 4300 - 5000k to vypadá jak lepší žárovka, o dost lepší, ale to je vše!! Žádné modré světlo!! A navíc když se správně zabudují měniče že nejsou vidět, policie nemá šanci nic poznat. Takže ono není xenon jako xenon a když se vybere s rozumem, předejde se problémům. Jinak sadu mám v autě dva a půl roku, a ještě ani jeden problém s ní. Z cca 380sad prodaných minulý rok byl problém s 11 sadami!! u půlky jen v konektorech že nešli pořádně docvaknout! Ve fordu bude druhým rokem také, a bez problému. Ten má xenony i v mlhovkách a v dálkových též. A ješte poslední věc k té anketě, zajímalo by mne kde seženete levněji třeba výbojky i do origo..ono i ty sady..ale to je pro ty co hlasují příliš drahé!!! Takže prosím pouze k tématu, ty kecy jako když budu platit pokuty atd. si nechat. Nenutím je nikomu, je to vaše věc a názory na to jsou ruzné. Jsem rád že existují i lidé kteří na tyhle řeči nedají a řídí se vlastním rozumem a vemou to tak jak to je (ano je to neschválené - ale dám je tam, ne nechci je tam) a ne těhlech keců kolem.. Tímto chci poděkovat všem těm, kteří si včera sady z tohoto odkazu objednali!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 9:51   Citovat  

Měl sem xenony v twingu, přes STK sem prošel bez problémů a bylo to offico ne u žádnýho známýho a světla jsem měl pořádně seřízený. Policajti mě stavěli několikrát, ale na xenony nikdy ani nepípli, takže až bude po vejplatě, tak si je do Hondy dám taky. Jo a když už sme u oslnění, tak já s Hondou oslnit nemůžu nikoho, protože nižší auto sem v Praze krom lamborghini ještě nepotkal Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 9:55   Citovat  

mrgrudge napsal:
Měl sem xenony v twingu, přes STK sem prošel bez problémů a bylo to offico ne u žádnýho známýho a světla jsem měl pořádně seřízený. Policajti mě stavěli několikrát, ale na xenony nikdy ani nepípli, takže až bude po vejplatě, tak si je do Hondy dám taky. Jo a když už sme u oslnění, tak já s Hondou oslnit nemůžu nikoho, protože nižší auto sem v Praze krom lamborghini ještě nepotkal Velmi šťastný

JJ,moje řeč.. konečně někdo kdo jen nedržkuje.. říkám, není sada jako sada! Hodnoty se musí vybírat s rozumem!!
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:16   Citovat  

krejcika napsal:
A je to rubrika obchody?! Tak nevím jaká neplacená reklama..

trochu jsi se zmýlil ve funkci teto rubriky -toto není prostor pro nějakou reklamu pro obchodníky. Tohle je prostor (jak už napovídá popis pod názvem "vaše pozitivní či negativní zkušenosti s obchodníky (prodejny, e-shopy)"pro uživatele fora kde si mohou sdělit že "tento" obchod je dobrý , s "tímto" jsou potíže a "tento" jsou podvodníci.
pokud prodáváš jednu dvě sady xenonů je tu bazar , pokud to máš živnost staň se partnerem klubu a dohodni si s radou banner,slevy a podmínky.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:04   Citovat  

První slevy: je zajímavé že se o ně zajímají hlavně ti, kteří nic nekoupí. To už o něčem také svědčí, takže se těm příspěvkům ani nedivím. A je to rubrika obchody?! Tak nevím jaká neplacená reklama..
Pokud se tím živíš (soudě podle tebou uváděného počtu prodaných sad),tak je to neplacená reklama.Tu zde mají i jiní,ale za to od nich místní dostávají nějaký bonus v podobě slevy, férového jednání,ochoty a poradenství zdarma a "cizí" obchodníci nám dávají za reklamu aspon ty slevy. Nápad je tu!
Ale když máte 4300K nebo 5000k, při běžné kontrole se to nepozná, pochybuji že někdo kdo tady psal že doto stává pokuty, má tyto hodnoty.. To naopak ten chce být tady zmiňovaný machýrek a má xenony vyšší než 6000k!!A tam je světlo fakt šílený a pokutě se ani nedivým!! Některé samotné řidiče z nich bolí oči, natož pak protijedoucí!!..
Zminovaný machýrek má 2x 6000K 35W H1 :chichi:

A navíc když se správně zabudují měniče že nejsou vidět, policie nemá šanci nic poznat.
Opravdu si to myslíš?Když zhasneš/rozsvítíš,chová se to stejně jako žárovka?Pomineme-li,že ničeho jiného si opravdu příslušník nevšimne? to mi hlava nebere

A poslední věc..možná bys mohl začít krotit výrazy,jsi tu 5min i s cestou,zatím se jen obohacuješ,žádný velký přínos klubu jsem nezaznamenal přátele
   Návrat  
Klobrcík je teď offline  Klobrcík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:04   Citovat  

já bych to neviděl tak hrozně, plno z vás si je koupí ale tady má hubu plnou keců, každej ví že nejsou schválený takže je jen na něm jestli si je na auto dá nebo nedá, frajer krejcika sem jenom hodil odkaz na jeho obchod aby to ty co si je chtěj koupit nevyšlo tak draho...já si je třeba chystam koupit a jsem rád že to sem dal protože ceny jsou to pěkný.. OK přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:29   Citovat  

spoon napsal:
První slevy: je zajímavé že se o ně zajímají hlavně ti, kteří nic nekoupí. To už o něčem také svědčí, takže se těm příspěvkům ani nedivím. A je to rubrika obchody?! Tak nevím jaká neplacená reklama..
Pokud se tím živíš (soudě podle tebou uváděného počtu prodaných sad),tak je to neplacená reklama.Tu zde mají i jiní,ale za to od nich místní dostávají nějaký bonus v podobě slevy, férového jednání,ochoty a poradenství zdarma a "cizí" obchodníci nám dávají za reklamu aspon ty slevy. Nápad je tu!
Ale když máte 4300K nebo 5000k, při běžné kontrole se to nepozná, pochybuji že někdo kdo tady psal že doto stává pokuty, má tyto hodnoty.. To naopak ten chce být tady zmiňovaný machýrek a má xenony vyšší než 6000k!!A tam je světlo fakt šílený a pokutě se ani nedivým!! Některé samotné řidiče z nich bolí oči, natož pak protijedoucí!!..
Zminovaný machýrek má 2x 6000K 35W H1 :chichi:

A navíc když se správně zabudují měniče že nejsou vidět, policie nemá šanci nic poznat.
Opravdu si to myslíš?Když zhasneš/rozsvítíš,chová se to stejně jako žárovka?Pomineme-li,že ničeho jiného si opravdu příslušník nevšimne? to mi hlava nebere

A poslední věc..možná bys mohl začít krotit výrazy,jsi tu 5min i s cestou,zatím se jen obohacuješ,žádný velký přínos klubu jsem nezaznamenal přátele

Přesně tak.. a machýrek by mohl vědět že 6000k jsou do modra a opravdu rozdílné světlo od žárovek!! Nechová se to stejně žárovka, to sem neřekl. Jenže policie tohle už jaký to má start atd. neposuzuje. A navíc jak s některými vozi, kde se kvůli žárovce vyndávají světla, myslíš že je budeš vyndávat při každé kontrole?! A stejně tak mužeš u každého říci že nevíš jak se žárovka mění a nemůžou ti nic říci!! jo někteří si měniče doslova vystaví a po otevření kapoty praští do očí.. Ale jak říkám, s hodnotami 4300 a 5000k je to bílé světlo! Pak férové jednání opravdu mám, jen kdyby to tady někteří ..... zbytečně nenapadali. Co se týče xenonů, poradím také a podmínkách slev se pracuje. bohužel z časového presu to nejde rychleji.
A to že sem tu pět minut? A co? Je to můj nazor co se týče příspěvku.. jsou tady názory které s ním nemají nic společného a to je v poho?! Kde se chybka vloudila.. Mne tady stve to ze vy tady vykládáte jak je to nebezpečné, k ničemu atd, ale sami tady někteří přiznali že už to tam mají, kdyby to chtěli vyndat jak říkají, co si budem povídat, vyndané to je hned, někteří cpou raději 100w žárovky atd. Ano, dal sem to sem jako odkaz s dobrým úmyslem nabídnout podle mne uz i takto supr ceny. příspěvek se měl týkat obchodu a ne toho, jestli budu za někoho platit pokuty!! Taky to říkáte když zvyšujete výkony, lepíte na auta laminátový blbosti a já nevím co?! Ať začne každý u sebe.. A právě proto sem tu teprve pět minut, i když hondy sem měl, neregistroval sem se z důvodu, že každý je nejchytřejší, vše haní, ale ve finále sám to už má nebo jde do toho! šuk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:32   Citovat  

Klobrcík napsal:
já bych to neviděl tak hrozně, plno z vás si je koupí ale tady má hubu plnou keců, každej ví že nejsou schválený takže je jen na něm jestli si je na auto dá nebo nedá, frajer krejcika sem jenom hodil odkaz na jeho obchod aby to ty co si je chtěj koupit nevyšlo tak draho...já si je třeba chystam koupit a jsem rád že to sem dal protože ceny jsou to pěkný.. OK přátele

Děkuji za podporu, alespoň se tu už začínají objevovat normální a férové názory!!
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:20   Citovat  

No. ferove nazory..
Jezdim prez 3 roky dodavkou po evrope a muzu rict, ze ferovy nazor je jen takovy, ze xenony maj bejt jen tam kde maj svoje zazemi - coz vylucuje cim dal tim levnejsi Hid sady.

Ctu tu: jestli je xenon v cocce, nebo ne a ze to nehraje zas tak velkou roli papa
Cece, bud si opravdu mimo realitu, nebo ses opravdu "spatnej"
-jestli mas cocku, nebi ne jde poznat na regloskopu kterej je od auta pul metru a co pak protijedouci auta na 70m!!!!!!! cocka orezava svetelny tok!!!
jestly je xenon v cirym skle, nebo ve skle urcenym pro halogen - no to uz radsi nou koment to snad ne

Panove, dobry svetla nejsou proto aby sme lepe videly, ale taky aby videl protijedouci.
Par z Vas napsalo, ze by kolikrat auto obratila a jela si to vyridit s mozkove slabsima, ktery si do parabol montujou bich vi co. Ja kolikrat bych to do nich i napalil, pac nejde ani o to ze vlitnes do skarpy, ale 5 vterinovy osvetleni zpusobi, ze muzes taky prehlidnout chodce!!!

Vsude v normalnich zemich se tyhle "vychytavky" neujali, tak nevim proc CR musi bejt opet za "blba"__ ano jste to holt vy, kteri si tam namontujou veci, ktery delaj vic skody jak uzitku. A pak to vrha svetlo na celou CR...

xenony ano, ale se vsim vsudy!! coz pak vijde ale na peknou radku penez.

Oni co nevidet po tom pujdou policajti jak moucha po h.... A uz se na to opravdu tesim Velmi šťastný

Zakladatel topiku, psal ze to je o nazoru to snad ne , to snad nemyslis vazne! to je veci nazoru jestli se rozhodnes oslnovat ostatni, ale hlavne ze ty sam vidis?

A pro skeptiky - to ze Vas nikdo neproblikne, ze Vam to sviti na h.... neznamena, ze neoslnujete

Tohle je bezohlednost, prasarna a sobectvi - bohuzel to tak musim rict, pac jaky individua kolikrat potkam na silnici uz je opravdu napovazenou a nemuzete brat v uvahu pouze sebe, kdyz jezdite 300km za tyden, ale berte v uvahu tyky ty co maj jizdu v povaze sve prace.

vlasta
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:32   Citovat  

nejhorsi je, kdyz se tu nekdo snazi mervomoci neco obhajit a placa rukou do vody misto toho, aby se nejdriv informoval.
Tohle neni hospoda, ale internet a spousta lidi ti uveri takovym nesmyslum jen kvuly tomu, ze pises bez chyby. Pak se toho "vsichni" chytaj a pak to nema v realu tak vypadat (hlavne na silnici ze?).

Procpak to asi na STK neschvalej? no proc? mozna to bude mit sve duvody.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:44   Citovat  

VlastaFR napsal:
No. ferove nazory..
Jezdim prez 3 roky dodavkou po evrope a muzu rict, ze ferovy nazor je jen takovy, ze xenony maj bejt jen tam kde maj svoje zazemi - coz vylucuje cim dal tim levnejsi Hid sady.

Ctu tu: jestli je xenon v cocce, nebo ne a ze to nehraje zas tak velkou roli papa
Cece, bud si opravdu mimo realitu, nebo ses opravdu "spatnej"
-jestli mas cocku, nebi ne jde poznat na regloskopu kterej je od auta pul metru a co pak protijedouci auta na 70m!!!!!!! cocka orezava svetelny tok!!!
jestly je xenon v cirym skle, nebo ve skle urcenym pro halogen - no to uz radsi nou koment to snad ne

Panove, dobry svetla nejsou proto aby sme lepe videly, ale taky aby videl protijedouci.
Par z Vas napsalo, ze by kolikrat auto obratila a jela si to vyridit s mozkove slabsima, ktery si do parabol montujou bich vi co. Ja kolikrat bych to do nich i napalil, pac nejde ani o to ze vlitnes do skarpy, ale 5 vterinovy osvetleni zpusobi, ze muzes taky prehlidnout chodce!!!

Vsude v normalnich zemich se tyhle "vychytavky" neujali, tak nevim proc CR musi bejt opet za "blba"__ ano jste to holt vy, kteri si tam namontujou veci, ktery delaj vic skody jak uzitku. A pak to vrha svetlo na celou CR...

xenony ano, ale se vsim vsudy!! coz pak vijde ale na peknou radku penez.

Oni co nevidet po tom pujdou policajti jak moucha po h.... A uz se na to opravdu tesim Velmi šťastný

Zakladatel topiku, psal ze to je o nazoru to snad ne , to snad nemyslis vazne! to je veci nazoru jestli se rozhodnes oslnovat ostatni, ale hlavne ze ty sam vidis?

A pro skeptiky - to ze Vas nikdo neproblikne, ze Vam to sviti na h.... neznamena, ze neoslnujete

Tohle je bezohlednost, prasarna a sobectvi - bohuzel to tak musim rict, pac jaky individua kolikrat potkam na silnici uz je opravdu napovazenou a nemuzete brat v uvahu pouze sebe, kdyz jezdite 300km za tyden, ale berte v uvahu tyky ty co maj jizdu v povaze sve prace.

vlasta

A opět ten, kterej vidí před sebou jen auto co oslňuje a hned to musí být blb co má xenony že..to je to o čem sem mluvil. modrý xenony ano oslňuje. ale ty co svítěj bíle.. A na silnicích strávím dost času též jako obchodní zástupce, i když proti mne jede někdo s xenon sadou a nesvítí vyloženě modře, mne osobně to nevadí! A ne že bych umíral vzteky jako někteří zde že..jen ste moc citlivý.. A ano svítí víc, ale oslňování je silné slovo!! (nemluvím o těch co je nemaj seřízené, říkám, kdo jak co zadělává!!jenže takových je i s obyč. žárovkou..) Pak s tou čočkou.. A v čem se liší tedy žárovka pro čočku a pro parobolu,hm???? Sorry, ale myslím že ničím!!! H7 jako H7, H1 jako H1.. A psal jsem že i pro paroboly aby nebylo žádné oslňování existují i výbojky se clonítkem uvnitř výbojky (doporučuju tak do fabií, ty svítí víc i bez xenonů)!! A sorry, ale xenonovou sadou se mění pouze žárovka, to jak je světlo stavěné na lom světla, to je už na výrobci!! opět žárovka nerozlišuje sklo, plexi atd.. Ale to je pořád dokola..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:48   Citovat  

VlastaFR napsal:
nejhorsi je, kdyz se tu nekdo snazi mervomoci neco obhajit a placa rukou do vody misto toho, aby se nejdriv informoval.
Tohle neni hospoda, ale internet a spousta lidi ti uveri takovym nesmyslum jen kvuly tomu, ze pises bez chyby. Pak se toho "vsichni" chytaj a pak to nema v realu tak vypadat (hlavne na silnici ze?).

Procpak to asi na STK neschvalej? no proc? mozna to bude mit sve duvody.

Proč na STK neschválí lamináty, proč ne kola co nejsou v TP, proč ne jiné úpravy, proč nejdou přihlásit auta z Anglie atd, když jinde to jde?! Velmi šťastný S tím obhajováním bych raději mlčel..
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:53   Citovat  

no ja tu umiram
kdyz xenony , tak pro vsechny ! Velmi šťastný

samozrejme ze je jedno prez co xenon sviti ! vzdyt optika neni v podstate o nicem.
je to jen kus skla Velmi šťastný s placebo efektem ....
teda alespon takhle jsem to pochopil pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:54   Citovat  

A opět, kde zahálí moderátoři, o kus výše se jim něco nelíbí, ale toto také nepatří do této rubriky.. jak to bylo, "vaše pozitivní či negativní zkušenosti s obchodníky (prodejny, e-shopy)" , ne to zda se to nějakému citlivkovi nelíbí..
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:58   Citovat  

krejcika napsal:
A opět, kde zahálí moderátoři, o kus výše se jim něco nelíbí, ale toto také nepatří do této rubriky.. jak to bylo, "vaše pozitivní či negativní zkušenosti s obchodníky (prodejny, e-shopy)" , ne to zda se to nějakému citlivkovi nelíbí..

Pokud volas moderatory tak to klidne muzeme zamknout a bude klid. Kdo chce at Te kontaktuje pres web a kdo ne, necha byt.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:58   Citovat  

Newer napsal:
no ja tu umiram
kdyz xenony , tak pro vsechny ! Velmi šťastný

samozrejme ze je jedno prez co xenon sviti ! vzdyt optika neni v podstate o nicem.
je to jen kus skla Velmi šťastný s placebo efektem ....
teda alespon takhle jsem to pochopil pořádnej výtlem

nepochopil... to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:09   Citovat  

krejcika napsal:
Proč na STK neschválí lamináty, proč ne kola co nejsou v TP, proč ne jiné úpravy, proč nejdou přihlásit auta z Anglie atd, když jinde to jde?! Velmi šťastný S tím obhajováním bych raději mlčel..

OK beru stou STK zpet.

proc porad srovnavas xenony se zarovkama - takovy davas priklady.

xenon sviti o dosti vice a proto by na nej meli byt prisnejsi naroky - coz jak koukam, ze vylucujes. Asi to nechces pochopit, ze to je nespravna vec, ktera nema na silnici co delat. Koupit si neco za 3000.§ umi kazdej, ale zamyslet se nad tim uz bohuzel ne..

(a nejsem cita Velmi šťastný - mluvim z vlastnich zkusenosti)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:19   Citovat  

VlastaFR napsal:
OK beru stou STK zpet.

proc porad srovnavas xenony se zarovkama - takovy davas priklady.

xenon sviti o dosti vice a proto by na nej meli byt prisnejsi naroky - coz jak koukam, ze vylucujes. Asi to nechces pochopit, ze to je nespravna vec, ktera nema na silnici co delat. Koupit si neco za 3000.§ umi kazdej, ale zamyslet se nad tim uz bohuzel ne..

(a nejsem cita Velmi šťastný - mluvim z vlastnich zkusenosti)

Též mluvím z vlastní zkušenosti, když proti sobě potkám takové auto, fakt mi to nijak nevadi.. Nevylučuju nic, ale kdybych se měl tímto řídit, tak na silnici nejezdí půlka aut, protože tam též namají co dělat.. lamináty, úpravy, lopaty na kufrech, atd.. co je z toho schválené?! NAvíc tam dát 100w žárovky?? oddělají světlo, o oslňování ani nemluvě.. proč pulka lidí nepoužívá ani naklápění?! (ani nevědi na co je) A takto bych mohl pokračovat.. Jednalo se mi o to vám to nabídnout, ne jestli se to má montovat, to nechme na každém.. Každý má svůj rozum a nechť se rozhodne.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:26   Citovat  

Takže, pro členy klubu nabízím slevu 10% Kdo jí bude chtít využít, do poznámky ať uvede přezdívku, po ověření slevu poskytnu. A teď prosím moderátora o uzamčení, myslim že bylo dosti řečeno..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Xenony - do všech typů světlometů
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina