Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Okuk vozu v SRN + konkrétní dotazy na vůz z 2. ruky
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 18:06  Naposledy upravil master88 dne 20.1.2010 , 10:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Je tu někdo, kdo jezdí do zahraničí (řidiči náklaďáku nebo businessman), který by byl ochoten se mi podívat na auto, řekněme třeba v okolí Heilbronnu v Německu? Samozřejmostí je určitá předem dohodnutá odměna (od dobré lahvinky [resp. láhve s dobrým obsahem] až po tu finanční stránku).
Lucy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 19:46   Citovat  

Jezdivam okolo kdyz jedu do CR a zpatky domu, ale ted to bylo naposledy v nedeli a priste to tak uplne brzo asi nebude. Je ode mne skoro 300 km smerem na vychod, to je skoro stejne daleko jak z opacne strany z Rozvadova to mi hlava nebere

Jinak si sprav nazev topicu, "Reich" se bezne rika Rakousku, bude to plest Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:41   Citovat  

Bully napsal:
Jezdivam okolo kdyz jedu do CR a zpatky domu, ale ted to bylo naposledy v nedeli a priste to tak uplne brzo asi nebude. Je ode mne skoro 300 km smerem na vychod, to je skoro stejne daleko jak z opacne strany z Rozvadova to mi hlava nebere

Jinak si sprav nazev topicu, "Reich" se bezne rika Rakousku, bude to plest Úsměv

Jo díky, opravím. U nás říkáme Reich obou zemím, jelikož v jisté době si na západ od nás říkali taky Reich, akorát před tím měli číslovku. Velmi šťastný (a né v mém nicku 88 neznamená HH ani jiné podobné sr_čky)

No pro mne je to 500km, což není nic tragického, ale zatím obchodník vypadá solidně. Nemá problémy s tím, že přijedu s automechanikem, s tím že půjdeme na policajty atd., jediné co mne trápí, že mu údajně ukradli jeden klíček od Honda společně a bundou (dají se zámky vyměnit či případně dodělat klíč u nás v servisu Honda ne? Popř. za kolik nevíte někdo?) a že nemá vyplněnou servisku (ikdyž víme tady zase všichni, že kdyby kdokoli chtěl, tak si servisku zfalšuje).
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:39   Citovat  

master88 napsal:
Jo díky, opravím. U nás říkáme Reich obou zemím, jelikož v jisté době si na západ od nás říkali taky Reich, akorát před tím měli číslovku. Velmi šťastný (a né v mém nicku 88 neznamená HH ani jiné podobné sr_čky)

No pro mne je to 500km, což není nic tragického, ale zatím obchodník vypadá solidně. Nemá problémy s tím, že přijedu s automechanikem, s tím že půjdeme na policajty atd., jediné co mne trápí, že mu údajně ukradli jeden klíček od Honda společně a bundou (dají se zámky vyměnit či případně dodělat klíč u nás v servisu Honda ne? Popř. za kolik nevíte někdo?) a že nemá vyplněnou servisku (ikdyž víme tady zase všichni, že kdyby kdokoli chtěl, tak si servisku zfalšuje).

nikde nevidím o jakém autě je tady řeč Chápeš!
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:42   Citovat  

to je tajný HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:51   Citovat  

hopit napsal:
nikde nevidím o jakém autě je tady řeč Chápeš!

CTR EP3
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:09   Citovat  

tak zrovna u tohohle auta toho není moc na koukání, ale chce to se svézt !!! VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:18   Citovat  

Rom. napsal:
tak zrovna u tohohle auta toho není moc na koukání, ale chce to se svézt !!! VTEC

Tak to je jasné, mě spíš zajímal od tebe názor na tu absenci jednoho klíče a nevyplněnou servisku, jak by ses ty jako zkušený "dotahovač" na to díval. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:23   Citovat  

master88 napsal:
Tak to je jasné, mě spíš zajímal od tebe názor na tu absenci jednoho klíče a nevyplněnou servisku, jak by ses ty jako zkušený "dotahovač" na to díval. Úsměv

Úsměv co ti mám napsat, snižuje to věrohodnost a tím i cenu auta ... a asi proto je to pro tebe zajímavé, ne ?

jestli je to to auto co si myslím, tak u Honda zastoupení, s Full serviskou a se všemi náležitostmi, by stálo tak 11000,- Euro
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:40   Citovat  

Rom. napsal:
Úsměv co ti mám napsat, snižuje to věrohodnost a tím i cenu auta ... a asi proto je to pro tebe zajímavé, ne ?

jestli je to to auto co si myslím, tak u Honda zastoupení, s Full serviskou a se všemi náležitostmi, by stálo tak 11000,- Euro

Pokud mluvíme o stříbrném kousku z Ohringenu tak ano (2.maj.).

Mno a poradil bys něco navíc než kontrola na Polizei a přijetí s odborníkem + možná návštěva Honda servisu tamního?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:50   Citovat  

master88 napsal:
Pokud mluvíme o stříbrném kousku z Ohringenu tak ano (2.maj.).

Mno a poradil bys něco navíc než kontrola na Polizei a přijetí s odborníkem + možná návštěva Honda servisu tamního?

kontrola na Polizei mě přijde zbytečná Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:56   Citovat  

Velmi šťastný co chceš dělat na Policii ??? Tam se s tebou vůbec nebudou bavit. Podívat se k Honda můžeš, ale jen jestli tam třeba nemají něco jiného, jinak je to taky zbytečný Velmi šťastný
Odborníkem nic nezkazíš, ale stejně to bude hlavně o důvěře a štěstí Úsměv
Držím palce přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:58   Citovat  

Rom. napsal:
Velmi šťastný co chceš dělat na Policii ??? Tam se s tebou vůbec nebudou bavit. Podívat se k Honda můžeš, ale jen jestli tam třeba nemají něco jiného, jinak je to taky zbytečný Velmi šťastný
Odborníkem nic nezkazíš, ale stejně to bude hlavně o důvěře a štěstí Úsměv
Držím palce přátele

tak třeba tam zjistím zdali vůz není hledaný/kradený no ne?

No dobrá, ještě že vybírám i jiný vozy, sice více ojetý ale s vyplněnou serviskou atd. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:00   Citovat  

když koupíš auto od posledního majitele se všemi doklady ... jak může být kradené ??? Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:08   Citovat  

Rom. napsal:
když koupíš auto od posledního majitele se všemi doklady ... jak může být kradené ??? Tak to koukám!

Tak všechno se dá dneska zfalšovat no ne? Zas se nekupujou housky, aby si člověk nemohl udělat půl hodinku a na ty poliše zajet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:13   Citovat  

master88 napsal:
Tak všechno se dá dneska zfalšovat no ne? Zas se nekupujou housky, aby si člověk nemohl udělat půl hodinku a na ty poliše zajet.

tak jestě skočte pak do banky jestli náhodou nebudeš mít falešný E Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:33   Citovat  

master88 napsal:

A když to bude falešný, tak jak to policajti poznají? Necháš jim to tam na analýzu, auto necháš projet u Cebie, jestli nemá přeražený VIN? Tvé obavy se dají pochopit,ale možnost zjištění bez nějaké delší procedury je skoro nulová... Můžeš si ověřit VIN třeba tady odkaz - moje auta to našlo....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:37   Citovat  

Hellborn napsal:
A když to bude falešný, tak jak to policajti poznají? Necháš jim to tam na analýzu, auto necháš projet u Cebie, jestli nemá přeražený VIN? Tvé obavy se dají pochopit,ale možnost zjištění bez nějaké delší procedury je skoro nulová... Můžeš si ověřit VIN třeba tady odkaz - moje auta to našlo....

VIN už mi majitel posílal a sedí. No máš pravdu, v tomhle je to zjišťování taky o ničem. Ještě jsem auto z 2. ruky a ze zahraničí neměl tu možnost kupovat tak se radši 2x zeptám, než jednou řeším, jak je to naše krásné přísloví Úsměv
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:40   Citovat  

master88 napsal:

no tak pokud klicku ma vice tak si nech udelat pak nahradni a je to ne? serviska uz nic neznamena, je to otazka par kacek ji sehnat a nechat vyplnit, kdys vemes mechosa tak udelas nejlip. poradne to prolezete, projedete a je
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:07   Citovat  

Když víš VIN tak bych být tebou udělal tu CEBII. Tam ti vyjednou jestli to neni zabavený, kradený nevím, ale skoro bych řekl že kradený auta se prodávaj jinak než veřejně (neověřená spekulace). cebie ti i vyjede kilometry, takovej hezkej graf, až jsem se divil odkud to mají.

BTW nejlepší a nerychlejší diagnostika je podle mě bazar. Vzít si to na projížďku, a jet do bazaru že to chceš prodat. Ty ti za 10 minut udělaj diagnostiku že se kiss me Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:16   Citovat  

whizzz napsal:
Když víš VIN tak bych být tebou udělal tu CEBII. Tam ti vyjednou jestli to neni zabavený, kradený nevím, ale skoro bych řekl že kradený auta se prodávaj jinak než veřejně (neověřená spekulace). cebie ti i vyjede kilometry, takovej hezkej graf, až jsem se divil odkud to mají.

BTW nejlepší a nerychlejší diagnostika je podle mě bazar. Vzít si to na projížďku, a jet do bazaru že to chceš prodat. Ty ti za 10 minut udělaj diagnostiku že se kiss me Je to tam.

pokud se auto neukázalo nikdy v servisu tak asi kilometry nezjistí nikdo Velmi šťastný a přijet do bazaru v DE s půjčeným autem že ho chci prodat je opravdu skvělá rada je to dobrý Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:52   Citovat  

no jasně, ten kdo si koupí nový CTR si určitě bude v záruce dělat vše doma aby o ni přišel, zvlášť v německu. Cebie je lepší než drátem do oka, navíc jak jsem říkal je tam další info. Možná byses mohl nejřív podívat, jak ten výpis vypadá Se stydím
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:54   Citovat  

whizzz napsal:
no jasně, ten kdo si koupí nový CTR si určitě bude v záruce dělat vše doma aby o ni přišel, zvlášť v německu. Cebie je lepší než drátem do oka, navíc jak jsem říkal je tam další info. Možná byses mohl nejřív podívat, jak ten výpis vypadá Se stydím

Tak proč nemá vyplněnou servisku?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:02   Citovat  

No, buď myslí ten majitel, že jí má napsanou do 58000km a nebo že by jí původní majitel nepsal vůbec, asi se ho zeptám na toto téma znovu, abych to s ním upřesnil. Záruka bejvá do 100 000 nebo 3-4 roky podle toho co nastane dřív že?

"Weil ich das auto mit 58.000km gekauft habe,und serviceheft nicht genutzt habe,ein freund ist automechaniker er hat mir alles privat gemacht."
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:11   Citovat  

buď jak píšeš, a nebo například já jezdím s citroenem do autorizovaného servisu, ale servisku mi nepíšou, protože jsem ji ztratil. S fordem jsem jezdil taky do autorizáku, a tam se taky nepsala, protože jsem tam byl tak často že mě nebavilo ji s sebou pořád tahat Úsměv.

Všichni ale víme, že na servisku to nejezdí... Navíc jestli byl jeho známý H+ tak může klidně odvést lepší práci a nebo tam cpal horší díly (levnější) ale nevím jak je to u CTR, jestli vůbec jsou. U sportovního auta bych se spíš bál toho, že to bude zdevastovaný, a to už na dálku nezjistíme.

Vycházím z toho, že já kupoval ojetý sportovní auto a vymstilo se mi to, a kdybych udělal jenom tu blbou Cebii tak bych ho nevzal. Nic víc. Hodně štěstí při koupi a servisu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 19:21   Citovat  

whizzz napsal:

tak jsem si právě zadal na stránce cebia VIN mého auta a zdarma to vyhodí data které jsou pro mé auto dostupné (po zaplacení) Velmi šťastný Rok výroby , kontrola leasingu v ČR, a odcizení v ČR Tak to valím bulvy servisní historie, opravy ,stav km atd. nelze zjistit KO V mém případě by to bylo vyhození peněz přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 21:37   Citovat  

jj, Cebie na dovoz = škoda peněz a času OK
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 22:03   Citovat  

hopit napsal:
tak jsem si právě zadal na stránce cebia VIN mého auta a zdarma to vyhodí data které jsou pro mé auto dostupné (po zaplacení) Velmi šťastný Rok výroby , kontrola leasingu v ČR, a odcizení v ČR Tak to valím bulvy servisní historie, opravy ,stav km atd. nelze zjistit KO V mém případě by to bylo vyhození peněz přátele

Ono jde o to, jak je to auto dlouho v republice atd.

Já zjistil že můj bývalý Saab 9000 najel mezi technickýma cca. 150 tis. km Takže měl místo 240 na tacho při poslední STK 394 tis Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Okuk vozu v SRN + konkrétní dotazy na vůz z 2. ruky
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina